En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
yukarıdaki sorunun cevabını sizden de alalım bayan
pastanın süslemesi nasıl olsun

o zmn yarım saat fln difrize koyayım sonra dolaba alırım daha iyi olur

Aynen öyle yap cnım tam kıvamında olur
Bende etimekli profiterol yapıcam kalkıp işlere girişiyim

Kizlar mrb uzun zamandir yoktum aranizda asilama tedavisine basladim bu ay soyle bi ugradim slm vereyim dedim evde net hala yok cepten giriyorum dualariniza ihtiyacim var dualariniza benide ekleyin ins arada gelicem optum sizleri

iş çıkışı pazara gittim geldim
aldıklarımı yerleştirdim:)
yemek yaptım , sabahtan kalma yatagımızı topladım:)
şimdi bulışıkları yıkıcam:)) az bişe var zaten:)

güya ben bugün buzdolabını temizlicektim ama hiç halim yok:))
hafta sonu fırını,buzdolabını temizlicem:) karar verdim:)

dün cam siliştim bugün yağmur yagdı:))))

Son düzenleme:
Gunaydin canlar

dun aksam ailecek ter doktuk vallabenim kiz kabiz olmussimdiye kadar hic boyle olmamistianne cis diyo oturtuyorum lazimliga aciyo aciyo deyip kalkiyoben simdiye kadar hic fitil kullanmadim hep kulak copuyle yagla hall ederdim bu sefer olmadi
cocuk parmaklarinin ucunda geziyo resmen nasil bagiriyo kuzum
neyse esim bi kosu fitil aldi geldi onla bile zar zor 4 seferde yapti tam 1 saat ugrastik
ter doktu resmen kuzum
neyse ki sonunda uyudu hemen
herhalde su tuvalet egitimi yuzunden kabiz oldu ama onu da yarim birakmak istemiyorum alisti sayilir cunku

temizlige gelirsek
dun kuzumu diger odada uyutup yatak odasina gectim
kizimin kucuk kiyafetlerini ayirdim giymiceklerini ayirdim ihtiyac sahiplerine vermek icin
bi kismini 2.bebek icin ayirdim
yazliklari cikardim kisliklari kaldirdim dun burda hava 30 dereceydimillet kisa kollularda dolaniyo artik
sonra yemek yaptim
aksam kizimi yikadim bosuna yikadim aksam terledi zaten
utu yaptim
bu gun buyuk temizlik gunu

kız bi rahat dur yaa

hala işlere girişeyim diyosun
estos rahat durmii bu kiz napsak kulagini mi ceksek hiii
bu arada senin pastalar noldu
Ne yapıyım tatlım oturruncada böle bön bön sıkılıyorum
askitom bebegim sana is yapmak yasak otur soyle biz yaparizvalla yakin olsak kizi veririm sana oynarsiniz ben yaparim tum isini
Kizlar mrb uzun zamandir yoktum aranizda asilama tedavisine basladim bu ay soyle bi ugradim slm vereyim dedim evde net hala yok cepten giriyorum dualariniza ihtiyacim var dualariniza benide ekleyin ins arada gelicem optum sizleri
canim sen bizi merak etme tedavilerini aksatma insallah her sey guzel olacak dualarimiz seninle
bu aralar topigin en hamarat hatunu sensin galiba selinim
hiç iş yapmadım bugün be yaaaaaa kızlar ne olacak bu halimmm

hava guzellesti ya ondandir loveli cim insan gezmek istiyor

inşallah tedaviniz hayırla,müjdeli haberle sonlanır cnm
Rabbim en yakın zamanda sana da bir bebek nasip etsin inşallah
estos rahat durmii bu kiz napsak kulagini mi ceksek hiii
bu arada senin pastalar noldu

dün gittim okula

talha rahat durur mu herkese yaymış annem çok güzel pasta yaptı diye

sınıfa bi girdim herkes başıma toplandı pasta nerde diye

tabakları koydum.Sarma,sigara böreği,pasta ve meyve suyu koydum silip süpürdüler

bidaha bidaha istediler kuzular

aslında börek sonradan çıktı niyetim sarma ve pastaydı belki sevmeyen olur aç kalmasın diye börek da yaptım işte

yaklaşık 130 civarı sarma,24 tane sigara böreği,17 tane pasta ve 17 tane de meyve suyu götürdüm

sarma bitti,sigara böreği 3 tane kaldı pasta ve meyve suyu da 1 tane kaldı

çünkü dün 1 kişi gelememiş

Uzun zamandır topiğe uğrayamıyorum. yarım gün işe gidiyorum, dönüşte de bir acele ile işleri halletmeye çalışıyorum.Umarım görüşmeyeli herşey yolundadır herkes için .bu arada yarışma nasıl gidiyor , devam ediyormusunuz.
Bu güne gelince yapılacak o kadar çok iş verki nerden başlıyacağımı bilemiyorum .yapılması gereken işleri bir sayayım bakalım ne kadarını yapabileceğim.
1-kahvaltı masası toplanacak dışarıdaki bulaşıklar sığdığı kadarıyla makineye yüklenecek kalanlar elde halledilecek mutfak süpürülüp silinecek
2- yataklar, çamaşırlar, çocugun odası, oturma odası ve salon toplanıcak ve bütün ev süpürülüp silinecek
3-balkonlar da berbat havalar ısındı herkes balkonları yıkamamı bekliyor dörtgözle
4-elbette yemek yapılacak ve yine hiçbir fikrim yok sizden fikir alabilirim .
5-makinaya çamaşır atılıp onlar serilecek
6-küçük kızımın la günlük macaralarımızı hiç saymıyorum bile
7- ha bide tuvalet ve banyo var..:)
kısaltarak ve detaya girmeden yazmaya çalıştım. yoksa bu gün de mi işe gitseydim...

yemek konusunda ben bugün rahatım mercimek çorbam,kuru fasülye ve pilavım var dün yapmıştım
Günaydın kızarmış ekmeklerim
Şimdi kahvaltıya kacıyorum
sana da bana da afiyet olsun

Azim su gibide hemşerin evleniyo şarkılarınızı falan sölüyolar çok güzel aç bi

Tesekkur ederim kizlar artik siz temizlikleri yaparsiniz Ben okurum cunku Ben artik hicbise yapamayacam en azindan bi sure...:):) malum tedaviden olumlu sonuc almak icin bol bol dinlenecem artik hayirlisi... Bu arada sizler hangi sehirdesiniz merak ettim Ben ankaradayim

ben istanbul'da oturuyorum cnm

merhaba kızlar işler hep yarım yapr oldum yaaaderleyip topluyorum ama bir yer kalıyor hep tembellik diz boyu yaniiiii
bugün bi iş yapmadım daha yeni geldim okuldan yemek yapacam sadece yarın ilk saatim boş erken kalkar yaparım inşallahhhhhhh

herkese neseli, huzurlu ve sağlıklı bir gün diliyorum . topik iki gündür çok mu sakin, yoksa hep mi böyleydi yoksa ben geldim diyemi kaçtınız bakıym. bu arada benim dünkü listeden balkonlar ve tuvalet banyo temizliği kaldı . onları bu gün halletmeye çalışacam.Bu günde işe gitmedim.rutin işler de var tabi yine yataklar ve odalar toplanacak, mutfak toplanıp bulaşıklar yerleştirilecek silinip süpürülecek .yemek yapılacak .bu arada dün mercimek çorbası ve bayat ekmeklerimi değerlendirmek için uyduruk bir yemek yaptım. ama çok güzel oldu .şimdilik bu kadar benden herkese kolay gelsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…