- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.361
yukarıdaki sorunun cevabını sizden de alalım bayan
pastanın süslemesi nasıl olsun
o zmn yarım saat fln difrize koyayım sonra dolaba alırım daha iyi olur
Aynen öyle yap cnım tam kıvamında olur
Bende etimekli profiterol yapıcam kalkıp işlere girişiyim
kız bi rahat dur yaa
hala işlere girişeyim diyosun
estos rahat durmii bu kiz napsak kulagini mi ceksek hiiikız bi rahat dur yaa
hala işlere girişeyim diyosun
askitom bebegim sana is yapmak yasakNe yapıyım tatlım oturruncada böle bön bön sıkılıyorum
canim sen bizi merak etme tedavilerini aksatma insallah her sey guzel olacak dualarimiz seninleKizlar mrb uzun zamandir yoktum aranizda asilama tedavisine basladim bu ay soyle bi ugradim slm vereyim dedim evde net hala yok cepten giriyorum dualariniza ihtiyacim var dualariniza benide ekleyin ins arada gelicem optum sizleri
bu aralar topigin en hamarat hatunu sensin galiba selinimiş çıkışı pazara gittim geldim
aldıklarımı yerleştirdim:)
yemek yaptım , sabahtan kalma yatagımızı topladım:)
şimdi bulışıkları yıkıcam:)) az bişe var zaten:)
güya ben bugün buzdolabını temizlicektim ama hiç halim yok:))
hafta sonu fırını,buzdolabını temizlicem:) karar verdim:)
dün cam siliştim bugün yağmur yagdı:))))
hiç iş yapmadım bugün be yaaaaaa kızlar ne olacak bu halimmm
inşallah tedaviniz hayırla,müjdeli haberle sonlanır cnmKizlar mrb uzun zamandir yoktum aranizda asilama tedavisine basladim bu ay soyle bi ugradim slm vereyim dedim evde net hala yok cepten giriyorum dualariniza ihtiyacim var dualariniza benide ekleyin ins arada gelicem optum sizleri
estos rahat durmii bu kiz napsak kulagini mi ceksek hiii
bu arada senin pastalar noldu
yemek konusunda ben bugün rahatım mercimek çorbam,kuru fasülye ve pilavım var dün yapmıştımUzun zamandır topiğe uğrayamıyorum. yarım gün işe gidiyorum, dönüşte de bir acele ile işleri halletmeye çalışıyorum.Umarım görüşmeyeli herşey yolundadır herkes için .bu arada yarışma nasıl gidiyor , devam ediyormusunuz.
Bu güne gelince yapılacak o kadar çok iş verki nerden başlıyacağımı bilemiyorum .yapılması gereken işleri bir sayayım bakalım ne kadarını yapabileceğim.
1-kahvaltı masası toplanacak dışarıdaki bulaşıklar sığdığı kadarıyla makineye yüklenecek kalanlar elde halledilecek mutfak süpürülüp silinecek
2- yataklar, çamaşırlar, çocugun odası, oturma odası ve salon toplanıcak ve bütün ev süpürülüp silinecek
3-balkonlar da berbat havalar ısındı herkes balkonları yıkamamı bekliyor dörtgözle
4-elbette yemek yapılacak ve yine hiçbir fikrim yok sizden fikir alabilirim .
5-makinaya çamaşır atılıp onlar serilecek
6-küçük kızımın la günlük macaralarımızı hiç saymıyorum bile
7- ha bide tuvalet ve banyo var..:)
kısaltarak ve detaya girmeden yazmaya çalıştım. yoksa bu gün de mi işe gitseydim...
sana da bana da afiyet olsunGünaydın kızarmış ekmeklerim
Şimdi kahvaltıya kacıyorum
Tesekkur ederim kizlar artik siz temizlikleri yaparsiniz Ben okurum cunku Ben artik hicbise yapamayacam en azindan bi sure...:):) malum tedaviden olumlu sonuc almak icin bol bol dinlenecem artik hayirlisi... Bu arada sizler hangi sehirdesiniz merak ettim Ben ankaradayim
günaydın kızlar nerelerdesiniz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?