- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.741
Kalbim sıkıştı canım eşimi aradım hemen geldi hastaneye gittik ama şimdi daha iyiyim
neden oldu yine askitom durduk yere mi:26:
Ewet cnm durduk yerde oldu sol kolum uyuştu birden göğsümde sıkışma oldu kendi doktoruma randevum var zaten 20 gün sonra orda belli olcak herşey bende birazdan temizliğe başladım geç uyandım yarın kocişte izinli isçi bayramı diye akşama anca biter işlerim
Allah askina dikkatli ol askitom cok dip kose temizlik yapma :26:ufff insallah duzelir
Doktor ani hareketler yapma dedi ona dikkat ediyorum azim düşün bak bu saatte temizliğe basladım yavas yavas akşama bitiririm
İnşallah canım benim dua et bana
Kalbim sıkıştı canım eşimi aradım hemen geldi hastaneye gittik ama şimdi daha iyiyim
Saol azim eksik olmaha iste oyle yavas yavas :26:dualarim seninle canim ya hic merak etmebebek isini dusunuyormusunuz askitom:26:
çok geçmiş olsun
Saol azim eksik olmadüşünüyoz canım eylülde elazıga gtcez ya izne bi ay kalcaz dönüşünde inşallah baslıycaz şimdi hemen hamiş kalmak istemiyorum
Teşekkr ederim canım
elazigda yapin iste ne guzel
evet canim ya cocuk resmen arada kaliyo temmuzda estoslarla birlikte alistirirsin sen de
vuslatim bebekimen tembeliniz benim galiba her kes baslamis bahar temizligine kolay gelsin balim
kuzuyu da kap kacagin icine mi oturttun kiz
ya spor neden yaptin bazalari temizlemek spor zaten
Gunaydin sabah sekerlerim
dun baya bi is yaptim
- bulasik yikadim
- ocagi ovdum
- tezgahi sildim cilit bangla
- camasir yikadim astim
- cop kovalarini camasir suyuyla yikadim
- balkonu yikadim
- dis kapiyi sildim kapinin onunu sildim
- supurge actim
- yerleri sildim
- wc lavaboyu camasir suyuna yatirdim yerlerini de camasir suyuyla yikadim
- kizimi uyuttum beyaz bi battaniyesi var yikatmiyo habire koltugunda
artik grilesmisdi onu bastim makineye bembeyaz oldu astim - toz aldim
- banyo yaptim
niye kizAyyy yok ben orda yapmam çocugumu allah korusun
he valla vuslatim heruf dogru soylemisYok azim daha başlamadım bahar temizliğine, ön hazırlık diyelim yoksa benim bahar temizliğim 1 ayda ancak biterKuzu biraz yürüteçte yanımda durdu sonra sıkıldı bayağı mızırdandı bende aldım çamaşırların arasına yerleştirdim Ayy azim sorma yapmaz olsaydım ne biçim bir şeymiş bu izleyince kolay gibi geliyor sabah yataktan kalkarken ayakta durmakta zorlandım
nasıl ağrıyor bacaklarımın üst kısımları. Eşimde diyor nerene yapıyorsun sporu
Azim senin kuzudamı battaniyeyi elinde gezdiriyorBenim oğluşumda battaniyesini hiç bırakmazdı elinden evin içinde battaniyeyle geziyordu akşama kadar, kimseye de vermiyordu
eneeeeeeeeeeeeeeem vuso valla canim temizlik cekti heBugünde bu saate kadar salonda uğraştımÖnce soba borularını boşalttım yine sonra sobanın yerini değiştirdim, halıları kaldırım altlarını süpürdüm, duvarları da ağ olma ihtimaline karşı süpürgeyle çektim, salon dizaynını değiştirdim, yerleri sildim, toz aldım.
Biraz önce de nescafemi içtim. Yarında mutfağı elden geçiririm inşallah
tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hosgeldinmerhaba kızlar
nasılsınız?
uzun zamandır okuyordum yazdıklarınızı azi sağolsun
bugün bende aranıza katılayım dedim kabul ederseniz
ben tubiloshh İstanbul'dan. 2 buçuk yaşında bir oğluşum var.25 yaşındayım
ev işi yapmayı çok seviyorum ama bu ara çok fazla yapamıyorum
bende bugünki yaptıgım işleri yazayım bari işin en zevkli yanı bu
evi süpürdüm
tozları aldım
yerleri sildim
oğluşun ve bizim yatagımızı düzelttim (bu da iş mi demeyin koca göbekle zor oluyor)
wc ve banyoyu çamaşır suyuyla güzelce yıkadım.
mutfagı toparladım
bulaşıkları yıkadım
ama daha yemek yapmadım
şimdi de kalkıp yemek yapayım diyorum.
şimdilik benden bukadaaar
askitom ellerine saglik kuzum da hani az is yapacaktin sen:26:aman dikkat etEwet işe böyle ilk defa geç başlıyınca şu satte anca bitiyo gelelim yaptıklarıma
Evi topladım
Her yeri dip köşe süpürdüm sildim mobilyalr çektim
Toz aldım
Çamaşırları katladım
Ütü yaptım
Balkonu yıkadım
Kapıların tozunu aldım
Koltukları süpürdüm derilerini sildim
Mutfak dolaplarını beyaz esyalarını sildim
Buzdolaımın üstünü bulaşık makinamn altını sildim
Masa sanalyelerimi aspirnle sildm
Çöp kovamı domestosla bi güzel yıkadım
Fırın tepsilerimi cifledim tezgahı lavaboyu cifle domestosla ovdum duruladım
Ocagımı temizledim demirlerini cifledim
Buzdolabımı düzenledim
Banyo aynalarını raflarını sildim
Küvetini lavabosunu ovdum
Yerleri domestosla yıkadım duruladım
Banyo kovalarımı yıkadım
Sabun sepetini temizledim
Sonra duşa girdim saçımı fönledim nescafemi içtim kociş arkadaısıyla mangala gitti tek kaldım
Geçmiş olsun aşk ya... çok diikkat et. gene yapmadığın halin buysa ben kendimi ne yapayım.. canlarım bugün 1 mayıs. bahar temzliğine mayısta başlayacaktık ya.. ben kendime konu açacağım. arada orada sorularımı sorarım, motive olmak için gelir yazdıklarınızı okurum. siz bana misafir olursunuz, gelişimimi görmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?