En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ewet azim şimdi kayınbabam oda ehliyet çıkarcak bide araba alcakmış kafama estiğinde çıkıp gelcem artık istanbula diyo sanki az geliyoduda bende buyur gel tabi dedim
vay bacim yandin sensimdi bunlar 5 cayina da gelirler her gun
kiz askitom bunlar seni yildirip elaziga goturmek icin ailecek komplo kurmus olmasinlar
loveli bebekim nerelerdesinkuzu nasil?ya sorucam sorucam unutuyorum senin kuzu wc egitimini tamamladi mi:26:
mutlu pazarlar şekerlerrr nasılsınız
oooo aplam gelmis hosgeldin ablaistanbuldamisin

♥ Günaydın, İnsanlara günaydın, Günaydın,Sevenlere günaydın, Işıl ışıl bakışan gözlere, Cıvıl cıvıl uçuşan sözlere, Sıra sıra uyanan kalplere, Güzel olan herşeye herkese, Günaydın sabah güneşlerine..

Son düzenleme:

Aynen azim olabilir walla annemle aramızda 2,5 saat var ya durup durup elazgda olsa uçakla istanbula 1 saatte giderdin o zaman bile mesafe daha az der hep
Ama sölesin dursun gitmiycem

şimdi 1 mayısa hazırlıklara başladım ben. dün mesela şifonyeri boşalttığımda baygınlık geçiriyordum. ne< zb<u<lDUYSA<m <ATMIŞIM İÇİNE. BiR >kO>va d>oLU>su >NEr>eYE >kO>yacAğ>ıMMI b>iL>mED>iğim eŞYAM VAR çekmece de.. (kızımla beraber yazdık bazı kısımlarını ) size selamı varmış..

sorularım temizlik malzemeleri ve bezleri. hiç kendim girişmedim bu işe.

temizlik bezi namına annemin taaa bekarkene verdiği yığınla eskimiş atletler ve tişört falan var. babamdan onun haricinde bir tane eski yazma bir tane de eski kalın el havlusu. para vererek aldığım tek temizlik bezi bimdeki 3 lü bezler (şuna benziyor) ve bulaşık süngerleri malzemelerimde şunlar:

yüzey temizleyici (yerler için)
cif krem (2 çeşit)
çamaşır suyu
cam sil
arap sabunu
asprin (sizler tanıştırmıştınız )
bref wc
marc banyo
marc mutfak (az kalmış)

bu kadar. nereyi silerken ne ile neyi karıtırıp kullanmam gerekiyor, hangi bezi kullanmam gerekiyor, ne satın alayım vs vs. yardımcı olur musunuz.

bir de kendi bahar temizliği topiğimi açacağım kendimdeki gelişmeleri göreyim diye, siz ne dersinz? ama acil cevap verin de kocaya siparişimi vereyim..

Ehliyet sınavı var gelemeyebilir arabasını aldıktan sonra basar gelir amma
yandin askitom senkiz chentiqin sorularina en iyi sen cevap verirsin hani su temizlik malzemeleri konusunda hadi bi bak
ay oldum gulmekten babamin atletleri deyince
bence bi tane de tuz ruhu al yeter
bi tane de doktor maskesi bogulma diye
kizini opuyorum hemen anladim onun yazdigini

geldim canımmm
yok valla istekliydi başladık babaanne bakıyordu sonra baktık iki taraflı eğitim olmuyor temmuza bıraktım okul tatil olsun yapıcam ama çişim geldi dedi mi götürüyorum ama bi de klozet aparatı aldık umarım kısa sürede hallederiz

SelamlarHava süper ohh yaz geliyor Ben de dün bütün gün baza altlarını düzenledim,
4 baza ancak bir günde bitti. Altlarını boşalttım tıklım tıklımdısonra sildim bazı eşyaları poşetleyip ayırdım ihtiyacı olana vermek için kalanlardan yazlık olanları çıkardım, diğerlerini yerşeştirdim. 3 makina çamaşır yıkandı, astım, hava sıcak olduğundan çabuk kurudular onlarıda katlayıp yerleştirdim. Çocukların dolaplarınıda boşaltım tekrardan düzenledim. Cadımıda yanıma eşyaların arasına oturttumyoksa durmuyordu. Bugün sadece ütü yaptım, bir de spor yaptım
Şu 3 levelden oluşan video varya ondan canım çıktı ama ne zor ya

evet canim ya cocuk resmen arada kaliyo temmuzda estoslarla birlikte alistirirsin sen de
vuslatim bebekimen tembeliniz benim galiba her kes baslamis bahar temizligine kolay gelsin balim
kuzuyu da kap kacagin icine mi oturttun kiz
ya spor neden yaptin bazalari temizlemek spor zaten
aşk gelmiş beğenmiş ama cevap yok..

bayilmis ola bilir evetha bu arada sac sampuani da al cok isine yariyacak bacim

Gunaydin sabah sekerlerim
dun baya bi is yaptim
  • bulasik yikadim
  • ocagi ovdum
  • tezgahi sildim cilit bangla
  • camasir yikadim astim
  • cop kovalarini camasir suyuyla yikadim
  • balkonu yikadim
  • dis kapiyi sildim kapinin onunu sildim
  • supurge actim
  • yerleri sildim
  • wc lavaboyu camasir suyuna yatirdim yerlerini de camasir suyuyla yikadim
  • kizimi uyuttum beyaz bi battaniyesi var yikatmiyo habire koltugunda artik grilesmisdi onu bastim makineye bembeyaz oldu astim
  • toz aldim
  • banyo yaptim

hayran kaldım peki kaçta kalktın

Canım dün rahaszlandım kusura bakma yazamadım
Yüzey temizleyci fazla kullanmıyorum bildiğimiz matik deterjan kullanıyorum müthiş temizliyo
Çamaşır suyu ve cif bimdekileri kullanıyorum çokda memnunum w c banyo küvet tencereler lavabolar pimapenler yerler her yerde
kullanıyorum
Cam sil kullanmıyorum camları şampuanl suyla siliyorum
Arap sabunu halılarda koltuklarda yerlerde derilerde kullanıyorum
Aspirin yine halıarda koltuklarda derilerde toz alırken lekelerde gömlek manşetlerinde kullanıyorum çoğu zaman arap sabunuyla karıştırıyorum
Marc banyo ve mutfagı kullanmıyorum mutfakta fairy bimin yag çözücüsü çif çamaşır suyu ve cifin beyaz esyalar için inox jeli
Banyoda cifin banyosu normal cif domestos kireç sökücü
Temizlik bezi olarak bimdeki mikrofiber bezleri kullamıyorum mutfakta ve yerlerde oldukça memnunum
Toz alırken ve cam silierkende bimin yine cam bezlerini kullanıyorm hiç tüy bırakmıyola
Baska sorun varsa cvplayabilirim

gecmis olsun askitom neden rahatsizlandin:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…