- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.721
Ewet azim şimdi kayınbabam oda ehliyet çıkarcak bide araba alcakmış kafama estiğinde çıkıp gelcem artık istanbula diyo sanki az geliyoduda bende buyur gel tabi dedim
loveli bebekim nerelerdesingünaydın kızlar dün tüm işlerimi yapmıştım sil süpür toz al tuvalet banyo balkon yıkama
bugün sadece çarşaflar değişti havlular değişti çamaşır atıldı makinaya çıkanlar serildi telde olanlar toplanıp katlandı yerine kondu
oooo aplam gelmis hosgeldin ablamutlu pazarlar şekerlerrr nasılsınız
vay bacim yandin sen simdi bunlar 5 cayina da gelirler her gun
kiz askitom bunlar seni yildirip elaziga goturmek icin ailecek komplo kurmus olmasinlar
loveli bebekim nerelerdesinkuzu nasil?ya sorucam sorucam unutuyorum senin kuzu wc egitimini tamamladi mi:26:
oooo aplam gelmis hosgeldin ablaistanbuldamisin
Aynen azim olabilir walla annemle aramızda 2,5 saat var ya durup durup elazgda olsa uçakla istanbula 1 saatte giderdin o zaman bile mesafe daha az der hep
Ama sölesin dursun gitmiycem
kimler burada?
hayalet azim burada mısın
dogru soyluyo valla
gitme kiz mayista gene geliyor demi
yandin askitom senEhliyet sınavı var gelemeyebilirarabasını aldıktan sonra basar gelir amma
şimdi 1 mayısa hazırlıklara başladım ben. dün mesela şifonyeri boşalttığımda baygınlık geçiriyordum. ne< zb<u<lDUYSA<m <ATMIŞIM İÇİNE. BiR >kO>va d>oLU>su >NEr>eYE >kO>yacAğ>ıMMI b>iL>mED>iğim eŞYAM VAR çekmece de.. (kızımla beraber yazdık bazı kısımlarını) size selamı varmış..
sorularım temizlik malzemeleri ve bezleri. hiç kendim girişmedim bu işe.
temizlik bezi namına annemin taaa bekarkene verdiği yığınla eskimiş atletler ve tişört falan var. babamdanonun haricinde bir tane eski yazma bir tane de eski kalın el havlusu. para vererek aldığım tek temizlik bezi bimdeki 3 lü bezler (şuna benziyor) Eki Görüntüle 698271 ve bulaşık süngerleri malzemelerimde şunlar:
yüzey temizleyici (yerler için)
cif krem (2 çeşit)
çamaşır suyu
cam sil
arap sabunu
asprin (sizler tanıştırmıştınız)
bref wc
marc banyo
marc mutfak (az kalmış)
bu kadar. nereyi silerken ne ile neyi karıtırıp kullanmam gerekiyor, hangi bezi kullanmam gerekiyor, ne satın alayım vs vs. yardımcı olur musunuz.
bir de kendi bahar temizliği topiğimi açacağım kendimdeki gelişmeleri göreyim diye, siz ne dersinz? ama acil cevap verin de kocaya siparişimi vereyim..
vay bacim yandin sen simdi bunlar 5 cayina da gelirler her gun
kiz askitom bunlar seni yildirip elaziga goturmek icin ailecek komplo kurmus olmasinlar
loveli bebekim nerelerdesinkuzu nasil?ya sorucam sorucam unutuyorum senin kuzu wc egitimini tamamladi mi:26:
oooo aplam gelmis hosgeldin ablaistanbuldamisin
evet canim ya cocuk resmen arada kaliyo temmuzda estoslarla birlikte alistirirsin sen degeldim canımmm
yok valla istekliydi başladık babaanne bakıyordu sonra baktık iki taraflı eğitim olmuyor temmuza bıraktım okul tatil olsun yapıcam ama çişim geldi dedi mi götürüyorum ama bi de klozet aparatı aldık umarım kısa sürede hallederiz
vuslatim bebekimSelamlarHava süper ohh yaz geliyor Ben de dün bütün gün baza altlarını düzenledim,
4 baza ancak bir günde bitti. Altlarını boşalttım tıklım tıklımdısonra sildim bazı eşyaları poşetleyip ayırdım ihtiyacı olana vermek için kalanlardan yazlık olanları çıkardım, diğerlerini yerşeştirdim. 3 makina çamaşır yıkandı, astım, hava sıcak olduğundan çabuk kurudular onlarıda katlayıp yerleştirdim. Çocukların dolaplarınıda boşaltım tekrardan düzenledim. Cadımıda yanıma eşyaların arasına oturttum yoksa durmuyordu. Bugün sadece ütü yaptım, bir de spor yaptım
Şu 3 levelden oluşan video varya ondan canım çıktı ama ne zor ya
aşk gelmiş beğenmiş ama cevap yok..
Gunaydin sabah sekerlerim
dun baya bi is yaptim
- bulasik yikadim
- ocagi ovdum
- tezgahi sildim cilit bangla
- camasir yikadim astim
- cop kovalarini camasir suyuyla yikadim
- balkonu yikadim
- dis kapiyi sildim kapinin onunu sildim
- supurge actim
- yerleri sildim
- wc lavaboyu camasir suyuna yatirdim yerlerini de camasir suyuyla yikadim
- kizimi uyuttum beyaz bi battaniyesi var yikatmiyo habire koltugunda
artik grilesmisdi onu bastim makineye bembeyaz oldu astim - toz aldim
- banyo yaptim
hayran kaldım peki kaçta kalktın
Canım dün rahaszlandım kusura bakma yazamadımşimdi 1 mayısa hazırlıklara başladım ben. dün mesela şifonyeri boşalttığımda baygınlık geçiriyordum. ne< zb<u<lDUYSA<m <ATMIŞIM İÇİNE. BiR >kO>va d>oLU>su >NEr>eYE >kO>yacAğ>ıMMI b>iL>mED>iğim eŞYAM VAR çekmece de.. (kızımla beraber yazdık bazı kısımlarını) size selamı varmış..
sorularım temizlik malzemeleri ve bezleri. hiç kendim girişmedim bu işe.
temizlik bezi namına annemin taaa bekarkene verdiği yığınla eskimiş atletler ve tişört falan var. babamdanonun haricinde bir tane eski yazma bir tane de eski kalın el havlusu. para vererek aldığım tek temizlik bezi bimdeki 3 lü bezler (şuna benziyor) Eki Görüntüle 698271 ve bulaşık süngerleri malzemelerimde şunlar:
yüzey temizleyici (yerler için)
cif krem (2 çeşit)
çamaşır suyu
cam sil
arap sabunu
asprin (sizler tanıştırmıştınız)
bref wc
marc banyo
marc mutfak (az kalmış)
bu kadar. nereyi silerken ne ile neyi karıtırıp kullanmam gerekiyor, hangi bezi kullanmam gerekiyor, ne satın alayım vs vs. yardımcı olur musunuz.
bir de kendi bahar temizliği topiğimi açacağım kendimdeki gelişmeleri göreyim diye, siz ne dersinz? ama acil cevap verin de kocaya siparişimi vereyim..
gecmis olsun askitom neden rahatsizlandin:26::26:Canım dün rahaszlandım kusura bakma yazamadım
Yüzey temizleyci fazla kullanmıyorum bildiğimiz matik deterjan kullanıyorum müthiş temizliyo
Çamaşır suyu ve cif bimdekileri kullanıyorum çokda memnunum w c banyo küvet tencereler lavabolar pimapenler yerler her yerde
kullanıyorum
Cam sil kullanmıyorum camları şampuanl suyla siliyorum
Arap sabunu halılarda koltuklarda yerlerde derilerde kullanıyorum
Aspirin yine halıarda koltuklarda derilerde toz alırken lekelerde gömlek manşetlerinde kullanıyorum çoğu zaman arap sabunuyla karıştırıyorum
Marc banyo ve mutfagı kullanmıyorum mutfakta fairy bimin yag çözücüsü çif çamaşır suyu ve cifin beyaz esyalar için inox jeli
Banyoda cifin banyosu normal cif domestos kireç sökücü
Temizlik bezi olarak bimdeki mikrofiber bezleri kullamıyorum mutfakta ve yerlerde oldukça memnunum
Toz alırken ve cam silierkende bimin yine cam bezlerini kullanıyorm hiç tüy bırakmıyola
Baska sorun varsa cvplayabilirim
gecmis olsun askitom neden rahatsizlandin:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?