En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Karın bölgemi eriticem azimdiğer taraflarda sorun yokGerçi 7 ay oldu hala regl olmadım onun şişliğide var biraz

Mekik çekicem sadece Ben bugün birşey yapmadım azim bu saate kadar gezdim kuzularımlaEşimin doğum günü bugün ona hediye aldım hem kendi adıma hem çocuklar adına ayrı ayrıBu arada azim bizi ihmal ediyorsun hep başka topiklerdesin

ohhh gezin gezin ne guzel hep ev isi nereye kadar
ne aldin vuslatim herufe
hala regl olmadin miormal mi 7 ay sorsan bi doktora:26:
vuslatim bak diger sayfaya hep ben yazmisim artik eskisi kadar ugramiyo kimse,bi sen bi askitomsiz olmayinca da diger topiklere gidiyorum ama onlar da benim actigim topikler baska topiklerle aldatmam ki sizisiz benim bebeklerimsiniz
aynalarımı sampuanlı bezle sıldım hemde durlamadım pırıl pırıllar ılk ıs yarın camlarda deneek olucak sagol azerınn

aynalari riske atip denedigin icin ben tesekkur ederim canim

• yataklari topladim
  • ortaligi topladim
simdi camasir katliyorum
ardindan bulasiga dalacam
bi taraftan da battaniyeleri yikiyorum
artik yorganlari kaldirip battaniyeleri cikarmanin zamani geldi
bu gun gardroplari da duzenlersem yatak odasinin en ugrastirici bolumlerini bitirmis olmama az kaliyo

çalışmıyorum ama çalışmıyorum diyede bütün vaktimi işle geçiremem manevi yönden kendimi geliştirmek istiyorum yani hedeflerim var ve tabi buda vakit istiyor

çalışmıyorum ama çalışmıyorum diyede bütün vaktimi işle geçiremem manevi yönden kendimi geliştirmek istiyorum yani hedeflerim var ve tabi buda vakit istiyor
dogru soyluyorsun iki kisisiniz simdilik pek bi isin olmamali aslinda bi de bebek olunca kafani kasiyamazsinne kadar zamanini aliyo ki temizlik ?evin cok mu buyuk?gun icinde en fazla 3 saat ayirsan yeter de artar bile

dogru soyluyorsun iki kisisiniz simdilik pek bi isin olmamali aslinda bi de bebek olunca kafani kasiyamazsinne kadar zamanini aliyo ki temizlik ?evin cok mu buyuk?gun icinde en fazla 3 saat ayirsan yeter de artar bile

canım eşimin ilk evliliğinden iki çocuğu var ve hamileyim bugünlerdede ağrılarım var

öyle yani

canım eşimin ilk evliliğinden iki çocuğu var ve hamileyim bugünlerdede ağrılarım var

öyle yani
aaa oyle mi sizle mi kaliyor cocuklaro zaman zordur ya bi de hamilesin:26:sag salim bebegini kucagina al insallah kac aylik
azerin dilek topiğini unuttun, dileğimi diledim kaç gündür görmeni bekliyorum

anaaaaaaaaa kiz hemen bakiyorum kusura bakmatopik sayisi fazla olunca boyle oluyo iste yetisemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…