- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.761
he valla vuslatim heruf dogru soylemisdal gibim kadinsin nerene yapiyon sporu
evet canim bi battaniyesi var dogdugundan beri yanindan ayirmaz ama artik resmen simsiyah olmustu battaniye
eneeeeeeeeeeeeeeem vuso valla canim temizlik cekti heoglen ben de gardroplarimi duzenleyecem baga ne
ohhh gezin gezin ne guzel hep ev isi nereye kadarKarın bölgemi eriticem azimdiğer taraflarda sorun yok Gerçi 7 ay oldu hala regl olmadım onun şişliğide var biraz
Mekik çekicem sadeceBen bugün birşey yapmadım azim bu saate kadar gezdim kuzularımla Eşimin doğum günü bugün ona hediye aldım hem kendi adıma hem çocuklar adına ayrı ayrı Bu arada azim bizi ihmal ediyorsun hep başka topiklerdesin
aynalarımı sampuanlı bezle sıldım hemde durlamadım pırıl pırıllar ılk ıs yarın camlarda deneek olucak sagol azerınn
hayırlı sabahlar hanımlar
benim bi sorum olacaktı şu küçük şarjlı süpürgeler hakkında bilgisi olan varmı
hayirli sabahlar canim
ben kullanmiyorum ama kullanan arkadaslar vardir gelince yardmci olurlar sana
evlimisin bu arada:26:
teşekkür ederim canım evet evliyim
ne kadarlik evlisin?ev isleriyle aran nasil mesela
bikaçgün sonra 8 ay olacak canım
titiz biriyim ama takıntı haline gelmesinden korkuyorum bütün zamanımı alsın istemiyorum ve aslında alıyorda nasıl bi çözüm getireceğim bilmiyorum
dogru soyluyorsunçalışmıyorum ama çalışmıyorum diyede bütün vaktimi işle geçiremem manevi yönden kendimi geliştirmek istiyorum yani hedeflerim var ve tabi buda vakit istiyor
dogru soyluyorsuniki kisisiniz simdilik pek bi isin olmamali aslinda bi de bebek olunca kafani kasiyamazsin ne kadar zamanini aliyo ki temizlik ?evin cok mu buyuk?gun icinde en fazla 3 saat ayirsan yeter de artar bile
aaa oyle mi sizle mi kaliyor cocuklarcanım eşimin ilk evliliğinden iki çocuğu var ve hamileyim bugünlerdede ağrılarım var
öyle yani
azerin dilek topiğini unuttun, dileğimi diledim kaç gündür görmeni bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?