- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.841
canim derz aralari icin burda bi kac arkadas kullanmisti mavi su diye satilan bir sey varmis super temizliyormusbu bahar temizliği neden hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor bana... ilk kez kadınsız yapacağım gözümde büyüyor da büyüyor. Şifonyerleri bile 2 günde boşalttım yerleştirdim.
banyoya baktıkça o derz aralarını nasıl halledeceğim diyorum.
aşk1 nasıl oldun? bugün alışverişe çıkıp o dediğin bezleri alacağım. bim-mikrofiber bez. tezgahı, dolapları hep aynı bez ile mi temizliyorsun? ben bezleri karıştırıyorum bazen. bulaşık yıkama süngeri, masa silme süngeri, kurulama bezi, cam bezi, buzdolabı bezi .... her brine ayrı kullanıyorum. doğru mu acaba?
amwaycı bir arkadaşım var. fiyatı uygunsa loc alacağım. çok duymuştum ama kullanmadım. senin fikrin nedir bu konuda? oradan bez, deterjan falan alayım mı?
aslında kendi günlüğümde soracaktım ama bakmayı unutursunuz zaman geçer dedim. burası da bugün daha bir kalabalık geldi ee ne de olsa tomurcuklarımın atıldığı yer
ohhh ne guzelhoşbuldum kuzuşkommm
bebeler nasıl olsun yaw Kenan paşa kardeş yolu gözlüyor,diğeri de içerden dürtüp duruyor
sende ne var ne yok? bebiş çalışmaları var mıinşallah azişin minik bir kardeşi olur hayırlısıyla.
sıcaklarla başım dertte.ütü yapayım dedim piştimm
+13 kiloyla iş yapmak kolay olmuyor :26:
gelelim bugünki yaptıgım işlereee,
malum,oğluşumun odasını ayırmıştım yakın zamanda,onun odasını topladım oyuncaklarını yatagını vs,
bulaşıkları yıkadım
evi süpürdüm
sildim
tozları aldım
çamaşırlar yıkandı astım
kuruyanları katladım dolaplara yerleştirdim
wc banyo yıkadım
ütü yaptım
yapabilsem aslında çok iş var da hemen yoruluyorum
yemegi de daha sonra yaparım artıkın.
vallahi süpersiniz kızlar bende okuyup iştahlanıyorum ama yaparken bir sürü engel çıkıyor kızım ağlar eşim bişey ister komşu çağırır onlarla da mutluyum ama işimi hep yarım bırakıyorum
birazda iradem zayıf galiba kimseye hayır diyemiyorum iş bitecek diye sabahtan yoruluyorum ama akşam o misss gibi yaptığım evi toplamadan yatıyorum çoook dağınığım galiba
ama evimi hep toplu tutmak için çalışıyorum ki işim hemen bitsin diye fakat kızım doğduktan sonra imkansızlaştı
ben dağınık olmak istemiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hosgeldin canimkizin kac aylik:26:
zamanla oturtursun merak etme sadece gununun 2-3 saatini temizlige ayirman yeterli
hoş buldum canım kızım 14 aylık bebeklik yeni doğduğu günleri de çok ağlardı şimdide tam el ayak zamanı hiç durmuyor
eşimde çok titiz benimle dalga geçiyor
günün 2 3 saati değil yarım saati bile yeter bana tek kızım evi dağıtmasın elim çok hızlıdır
canim ben kizimi ogle uykusuna uyuttuktan sonra toplarim evi,esim isten gelmeden once toplarim,bi de yatmadan once toplarim toplami yarim saat bile surmuyo sen de aliskanlik haline getirsen toplu duzenli olur ev
haklısın canım enfazla yarım saat ağzımı tv ye ayıracağıma evimi toplarım
ya aslında bu dağınıklık beni son derece rahatsız ediyor boğuluyorum
canim derz aralari icin burda bi kac arkadas kullanmisti mavi su diye satilan bir sey varmis super temizliyormus
loc kullaniyo sanirsam askitomhos onun kullanmadigi temizlik urunu varmidr bilmem en sonunda askitomu temizlik malzemelerinin reklam yuzu yapicaklar
ohhh ne guzelben de beklemedeyim daha bebe alarmi gelince soylicem size
tubi o kadar kilo aldin mi hakikaten ya
hosgeldin rabisHuhu hanımlar ben geldim... Nasılsınız bakalım...
gunaydin bocugum de daha simdi burdaydin nereye kayboldunGünaydın lokumlar
aze 5. liste nolllduuu... 1234 ve 6 :)
aşko hoşgeldin sana sorularım var gene
sabırsızlıkla bekliyoruz
aldım kuzu yaa almammı.
sen ilk hamileliğimde görcektin beni21-22 kilo almıştım.
ben öyle az kilo alanlardan değilim maalesef. çabuk alan bir yapım var.
neyse dogum sonrasında süt azalmasın die hafif dikkat ederek veririm inşallah.
emzirmek çok güzel verdiriyor kiloyu.
bu arada bugün tembellik günüm
süpürge felan açmiciim bugün
yatakları düzelttim,
odaları toparladım.
çamaşırları topliip katlicam,mutfagı toplicam okadar.
oğluşum pek dagıtmıyor zaten. oyuncaklarıyla oynuyor sonra geri çekmecelerine yerleştiriyor.
o oyuncaklar bile nizam,intizam içersinde durucak.çok takıntılı bir çocuk yaa...
biryeri dağınık görsün hemen beni çağırıp 'ANNECİİM BURAYI TOPLAŞANAAA' diyor. kaynana yaa
hosgeldin canimkizin kac aylik:26:
zamanla oturtursun merak etme sadece gununun 2-3 saatini temizlige ayirman yeterli
chentiq karısı
kız sana da sorarım görürsün dünyanın kaç bucak olduğunu
bak dün cevaplamadınız diye ne alacağımı şaşırdım marketten. sonra da hiç iş yapmadım. beni yalnız bırakınca noluyo görü. müdavimlerine sahip çık azi. tüm topu aşka atma
bana dediniz ya domestos al diye.. domestos çamaşır suyuymuş ki!!!! hem de 4 çeşidi falan varmış.. benime evde zaten çamaşır suyum vardı yazmıştım... gene de küçük fısfıs bi domestos buldum alıverdim hemen... üzerinde genel temizlik için ve "mama sandalyesi de silebilirsiniz" ifadelerini görünce atladım tabi...
kız aze... cidden ben kendi temizlik topiğimde takılabilir miyim? buraya soruyorum ama cevabını sen aşk ve tanemden başka kimse vermiyor. tanem zaten emekliye ayrıldı.. dün çok bekledim burada.. ama kimse cevaplamadıbundan sonra kendi topikimde sorsam? uğrayıp bakar mıydın acaba...
aerin bu nasıl olacak . ben sabahtan başlıyorumbütün günüm temizlikle geçiyo pratik olmam lazım ama nasıl beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?