En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

canım benim, eşlerimiz ne zaman öğrenicekler acaba birbirimizin dünyası olduğumuzu
benimde eşim beni çok üzdü,sizin sorun neydi bilmiyorum ama yavrularınız için ,inşALLAH çözersiniz, ve senin kalbini tekrar kazanır,

Azim kabullenemeyeceğim 2 hatadan birini yaptı desem daha da açmasam Çünkü hatırladıkça daha da soğuyorum ona karşı.

tamam canim kusura bakma
sen buyuklugunu yapmishsin cocuklarin icin affetmishsin onu birak gerisini o dusunsun
ben de mesela hic affedemem dedigim o seyi esim yaparsa sanirim kizim icin tabi kendi tavirlari da onemli 2. sansi vere bilirim ,ama dedigin gibi hic bir sey eskisi gibi olamaz malesef
distan kari koca icten iki yabanci oluruz artik

olsun canim ya iyi ki simdi tamir ettireceksiniz cocuklar kucuk oldugunda zaten tamirden eser birakmiyolar

İnşallah canım Zaten beni tutan çocuklarımdı o zamanda, tabi eşim umursamaz bir tavırda olsaydı onlar bile durduramazdı. Hayırlı ise kalbimi eşime karşı yumuşat diye dua ediyorum sürekli.

Kızlar evi topladım
Süpürdüm
Ocagımı temizledim
Toz aldım
Ütü yaptım
Çamaşırlarımı katladım yerleştirdim
Banyoyu sildim lavabosunu ovdum
Wc yi yıkadım
Kocişi aradım ne yemek apim dedim kıymalı yumurta yap dedi bnde taam dedimmkıymayı pişirdim kavurdum gelince yumurtayı kırarm
nevresimlerimi değiştirdim
Bu kadar nescafemide yaptım ohh degmeyin keyfime:126:

gardrop yapacağım ama hiç gözüm kesmiyor. canım da istemiyor. biraz okuyayım şevk gelir belki. eşimden koli istemiştim, giymediğim kıyafetleri koymak için. kızlar nereye verebiliriz fikriniz var mı? kızılay almıyor bildiğim kadarıyla giyilmişleri...

olsun canim ya iyi ki simdi tamir ettireceksiniz cocuklar kucuk oldugunda zaten tamirden eser birakmiyolar
canım 4senedir her ay bi tamirat yapıyoz bide eşim yapıyo,bazen olmuyo yıkıyo tekrar yapıyo
4senedir bu böyle inşaattan tadilattan okadar bıktımkı anlatamam
İnşallah canım Zaten beni tutan çocuklarımdı o zamanda, tabi eşim umursamaz bir tavırda olsaydı onlar bile durduramazdı. Hayırlı ise kalbimi eşime karşı yumuşat diye dua ediyorum sürekli.

inşALLAH canım eğewr sorunun benim gibiyse insan sevmek istemiyo eşini,soğuk olmak istiyo ona karşı bikere güven kaybolduysa zor diyosun içinden
ama öyle yapmakta iyi değilmiş, yeni yeni anlıyorum her insan hata yapar,bizlerde bir çok hatalar yapmıyomuyuz,bir büyüğüm bana ozamanlar
affetmem için şöyle demişti'okadar hata yapıyoruz günah işliyoruz RABBİME tövbe ediyoruz bizi affediyor biz kimizki affetmiyelim 'demişti ben etkilenmiştim..

Son düzenleme:

Canım rabbim yardım cın olsun çok zordur eminim içimden çok saydırıyorum böyle eşlerini üzen erkeklere umarım en yakın zamanda aranız düzelir eski sıcaklığına kavuşur

Canım benim ne kusuru, sen benim kusuruma bakma bitanem Aynen azim eşim diyor ki ne zaman bana eskisi gibi aşkım diyeceksin
olmuyor işte, huyumu biliyor benim böyle birşey olduğunda hiçbirşeyi gözüm görmeyeceğinide

evet ben de baktim yok olmus:26:vuslatim bu gun bi temizlik yaptin mi

Hiçbirşey yapmadım azim ya Yatakları topladım, salonu, mutfağı topladım o kadar Uykusuzum zaten cadı uyutmadı gece yine kapmış şifayı:2:
Sabaha kadar 1 saat uyuyup uyandı, başım ağrıyor uykusuzluktanMakinaya çamaşır atıcam şimdi, birde kuruyanları toplayıp yerleştiricem. Kuzumuda salıncağına koymuştum bir elimle sallaya sallaya uyudu biraz önce yerine yatırdım.

maşallah canım idolimsin

kuzular size doyum olmaz bu gun baya konusmusuz masallahben kizi uyutmusken ufaktan gardroplara dalayimlitfen siz gitmeyin ama litfeeeeeeeeeeeeeen

Kolay gelsin azim

Afiyet olsun aşkitom, ben de çay içiyorum

Ben de bunu düşünerek affettiğimi söyledim canım, ama işte ne kadar zorlasamda olmuyor eskisi gibi, gerçi eşim elinden geleni yapıyor

Canım rabbim yardım cın olsun çok zordur eminim içimden çok saydırıyorum böyle eşlerini üzen erkeklere umarım en yakın zamanda aranız düzelir eski sıcaklığına kavuşur

Sağol aşkitom, o etrafımda dört dönüyorda ben fazla yüz vermiyorum

Kızlar ben kaçtımkuzumu daha yeni uyutmuştum hemen uyandı burnu tıkalı, bir de hapşırık rahat uyuyamıyor kuzum
Öpüyorum sizleri

bu bahar temizliği neden hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor bana... ilk kez kadınsız yapacağım gözümde büyüyor da büyüyor. Şifonyerleri bile 2 günde boşalttım yerleştirdim.
banyoya baktıkça o derz aralarını nasıl halledeceğim diyorum.

aşk1 nasıl oldun? bugün alışverişe çıkıp o dediğin bezleri alacağım. bim-mikrofiber bez. tezgahı, dolapları hep aynı bez ile mi temizliyorsun? ben bezleri karıştırıyorum bazen. bulaşık yıkama süngeri, masa silme süngeri, kurulama bezi, cam bezi, buzdolabı bezi .... her brine ayrı kullanıyorum. doğru mu acaba?

amwaycı bir arkadaşım var. fiyatı uygunsa loc alacağım. çok duymuştum ama kullanmadım. senin fikrin nedir bu konuda? oradan bez, deterjan falan alayım mı?

aslında kendi günlüğümde soracaktım ama bakmayı unutursunuz zaman geçer dedim. burası da bugün daha bir kalabalık geldi ee ne de olsa tomurcuklarımın atıldığı yer

n

tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hosgeldinseni aramizda gormek ne guzelbebeler nasil kuzum

hoşbuldum kuzuşkommm
bebeler nasıl olsun yaw Kenan paşa kardeş yolu gözlüyor,diğeri de içerden dürtüp duruyor
sende ne var ne yok? bebiş çalışmaları var mı inşallah azişin minik bir kardeşi olur hayırlısıyla.
sıcaklarla başım dertte.ütü yapayım dedim piştimm
+13 kiloyla iş yapmak kolay olmuyor :26:

gelelim bugünki yaptıgım işlereee,
malum,oğluşumun odasını ayırmıştım yakın zamanda,onun odasını topladım oyuncaklarını yatagını vs,
bulaşıkları yıkadım
evi süpürdüm
sildim
tozları aldım
çamaşırlar yıkandı astım
kuruyanları katladım dolaplara yerleştirdim
wc banyo yıkadım
ütü yaptım

yapabilsem aslında çok iş var da hemen yoruluyorum
yemegi de daha sonra yaparım artıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…