- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.821
evet canım öyle yapsam daha iyi değilmi artık napalım bu kadar oluyo,
ALLAHım banada şöyle kk evim güzel evimdeki gibi şıkır
şıkır bir olmasını nasip ederde inşALLAH bende özenle zekle temizlerim inş.
Özel değilse ne yaptı da seni bu kadar kırdı vuslatim sora bilirmiyim:26:anlatmak istemesen de sorun değil
Yok azim pasta faln yapmadım geçen seneye kadar her doğum gününde pasatası hazır olurdu ama yaklaşık 11 aydır affettim desemde kalbim ona karşı kırık:113:
Hediye aldığıma dua etsin.Çocukların doğum gününde yer pastayıda
Azim kabullenemeyeceğim 2 hatadan birini yaptı desem daha da açmasamÇünkü hatırladıkça daha da soğuyorum ona karşı.
insallah canimev kendinizin mi:26:
ben de tamir istiyorum yaaaaa
Gelişmiş editör seçeneği yok olmuş neden böyle oldu :26: Acaba sadece bendemi yoksa sitemi kaldırdı
bizim canım daha doğrusu tapu kpin üzerine arsa onunmuş
biz çatı katı yaptık girdik içine yarım yamalak yaptık kıradan kurtulalım diye
hemen girdik ve çok çektik akmalar,sökülüp tekrar yapmalar falan,
canım benim, eşlerimiz ne zaman öğrenicekler acaba birbirimizin dünyası olduğumuzu
benimde eşim beni çok üzdü,sizin sorun neydi bilmiyorum ama yavrularınız için ,inşALLAH çözersiniz, ve senin kalbini tekrar kazanır,
canım 4senedir her ay bi tamirat yapıyoz bide eşim yapıyo,bazen olmuyo yıkıyoolsun canim ya iyi ki simdi tamir ettireceksiniz cocuklar kucuk oldugunda zaten tamirden eser birakmiyolar
İnşallah canımZaten beni tutan çocuklarımdı o zamanda, tabi eşim umursamaz bir tavırda olsaydı onlar bile durduramazdı. Hayırlı ise kalbimi eşime karşı yumuşat diye dua ediyorum sürekli.
İnşallah canımZaten beni tutan çocuklarımdı o zamanda, tabi eşim umursamaz bir tavırda olsaydı onlar bile durduramazdı. Hayırlı ise kalbimi eşime karşı yumuşat diye dua ediyorum sürekli.
tamam canim kusura bakma
sen buyuklugunu yapmishsin cocuklarin icin affetmishsin onu birak gerisini o dusunsun
ben de mesela hic affedemem dedigim o seyi esim yaparsa sanirim kizim icin tabi kendi tavirlari da onemli 2. sansi vere bilirim ,ama dedigin gibi hic bir sey eskisi gibi olamaz malesef
distan kari koca icten iki yabanci oluruz artik
evet ben de baktim yok olmus:26:vuslatim bu gun bi temizlik yaptin mi
Kızlar evi topladım
Süpürdüm
Ocagımı temizledim
Toz aldım
Ütü yaptım
Çamaşırlarımı katladım yerleştirdim
Banyoyu sildim lavabosunu ovdum
Wc yi yıkadım
Kocişi aradım ne yemek apim dedim kıymalı yumurta yap dedibnde taam dedimmkıymayı pişirdim kavurdum gelince yumurtayı kırarm
nevresimlerimi değiştirdim
Bu kadar nescafemide yaptım ohh degmeyin keyfime:126:
kuzular size doyum olmaz bu gun baya konusmusuz masallahben kizi uyutmusken ufaktan gardroplara dalayim litfen siz gitmeyin ama litfeeeeeeeeeeeeeen
Kızlar evi topladım
Süpürdüm
Ocagımı temizledim
Toz aldım
Ütü yaptım
Çamaşırlarımı katladım yerleştirdim
Banyoyu sildim lavabosunu ovdum
Wc yi yıkadım
Kocişi aradım ne yemek apim dedim kıymalı yumurta yap dedibnde taam dedimmkıymayı pişirdim kavurdum gelince yumurtayı kırarm
nevresimlerimi değiştirdim
Bu kadar nescafemide yaptım ohh degmeyin keyfime:126:
inşALLAH canım eğewr sorunun benim gibiyse insan sevmek istemiyo eşini,soğuk olmak istiyo ona karşı bikere güven kaybolduysa zor diyosun içinden
ama öyle yapmakta iyi değilmiş, yeni yeni anlıyorum her insan hata yapar,bizlerde bir çok hatalar yapmıyomuyuz,bir büyüğüm bana ozamanlar
affetmem için şöyle demişti'okadar hata yapıyoruz günah işliyoruz RABBİME tövbe ediyoruz bizi affediyor biz kimizki affetmiyelim 'demişti ben etkilenmiştim..
Canım rabbim yardım cın olsun çok zordur eminim içimden çok saydırıyorum böyle eşlerini üzen erkeklere umarım en yakın zamanda aranız düzelir eski sıcaklığına kavuşur
n
tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hosgeldinseni aramizda gormek ne guzel bebeler nasil kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?