- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.801
Şimdi dimedim bacım yazın dedimyerim ben o aziyi ya
Biz eylülde gidicez kocişin memleketine ama kocişle haziran 2 -3 günlüğüne başka bi yere gtmek istiyoz bebiş olmadan doyak birbirimize
Ben azerin derken kendimden bahsediyordum aslında
İyi gidin gidin doyun bir birinize
Bacım sen konşmayı bilmiyon mu sabahtan beri topiklerde bıdı bıdı yaparak fink atıyon
Nerde bidi bidi yapmışım kıznankör kediler süpürge actiydim bi kere
Bilemim artık öyle bi dedikodu var burda azii başka topiklerde diye
Hee siz yokken diğer topiklerime de ugruyom nolmus bekcilik mi yapam yani burdasiz varken burdayım ama mesela sabahtan beri gitmedim bi yere kiymetimi bilmiyonuz
Aaa kıza bak bide üstte çıkıyo git bacım git gtme demedik
Bende sabahtr burdayım senin için aşk olsun
icimdeki cadiyi uyandirdiniz napamhep o vuslatin basinin altinda cikiyo bunlar
İwet vuslatımdan çıktı bu dedikodu
Azim evde kıyma var ne yemek yapim bilmiyom bi akıl ver bana
Kusura kalma bebeem cadiyi yediriyordum da
Bence sulu köfte yap
konvers aldım azim lc waikikiden, çocuklar adına da traş takımı aldımohhh gezin gezin ne guzel hep ev isi nereye kadar
ne aldin vuslatim herufe
hala regl olmadin miormal mi 7 ay sorsan bi doktora:26:
vuslatim bak diger sayfaya hep ben yazmisim artik eskisi kadar ugramiyo kimse,bi sen bi askitomsiz olmayinca da diger topiklere gidiyorum ama onlar da benim actigim topikler baska topiklerle aldatmam ki sizi siz benim bebeklerimsiniz
icimdeki cadiyi uyandirdiniz napamhep o vuslatin basinin altinda cikiyo bunlar
İwet vuslatımdan çıktı bu dedikodu
O zaman patlıcan biber domates dolması yapÖnemli değil canım benim sulu köfteyi ben seviyorumda benim heruf sevmiyo
Biraz nette bakim bulurum bişiler
Canım hoşgeldinslm kknün hamarat hatunları,
temizlik yapmam lazım dip köşe, bahar temizliği falan fakat şöyle bi sorunum var evimizde tadilat yapılması lazım, banyo kalebodur mutfahın
dolabla tezgah arasına kalebodur birde yatak odasına yerler yapılıp eşya alınıcak şimdi akıl verin kızlar benim koca bunları bir anda yaptıramıyor yavaş yavaş yaptırcak önce banyoyu falan yaptırcak ,
4senedir bu evde nerdeyse kaba inş. girdik yavaş yavaş yaptırıyoız işte eşyalarımdada hal kalmadı zaten,
canımda hiç temizlik yapmak istemiyo zaten bu evde..
kızlar ben ne yapım nerden başlım, genelde ben temizlik yaparım hafta içi, hafta sonu eşim tadilat pisliği çıkarır çileden çıkarım ,
1ay sonrada düğünler var halıyle memleketten gelen giden olacak ve ben napıcam diye düşünüp duruyorum..
bacılar siz olsanız nasıl hareket edersiniz birde 2çocuk var tabii
Ooo vuslatim gelmiş hosgelmiskonvers aldım azim lc waikikiden, çocuklar adına da traş takımı aldımEvet canım ya olmadım hala bu ayda geçsin de
olmazsa gidicem dr.a
Senin şu topiklere bir uğrayayım bakim ben
Birileri benden mi bahsediyorAaaa dedikodu değil hiç sevmediğim birşeydir Sitem diyelim ona
O zaman patlıcan biber domates dolması yap
Canım hoşgeldinbenim evin de tadilata ihtiyacı var dediğin gibi içimden dip köşe temizlik hiç gelmiyor göstermiyor zaten temizliği ama yapacak bir şey de yok biz de yazın yaptırmayı düşünüyoruz
Anasayfa ya bak canım ben listelerin linklerini verdim
Ooo vuslatim gelmiş hosgelmisben telden yazıyorum o yüzden geç oluyor kusura bakmayın
Hoşbuldum azimBilirim canım tel.den çok zor gerçekten ben bir cümleyi 10 dakikada yazıyorum
Öyle valla çok gıcık
Vuslatim nasıl geçti doğum günüpasta yaptın mı herufe
Yok azim pasta faln yapmadım geçen seneye kadar her doğum gününde pasatası hazır olurdu ama yaklaşık 11 aydır affettim desemde kalbim ona karşı kırık:113:
Hediye aldığıma dua etsin.Çocukların doğum gününde yer pastayıda
O zaman patlıcan biber domates dolması yap
Canım hoşgeldinbenim evin de tadilata ihtiyacı var dediğin gibi içimden dip köşe temizlik hiç gelmiyor göstermiyor zaten temizliği ama yapacak bir şey de yok biz de yazın yaptırmayı düşünüyoruz
Anasayfa ya bak canım ben listelerin linklerini verdim
Ooo vuslatim gelmiş hosgelmisben telden yazıyorum o yüzden geç oluyor kusura bakmayın
ha anladim o zaman tadilat olmayan yerleri mesela mutfagi balkonlari falan ufaktan hall et sonra onlar olunca yaparsin yoksa dedigin gibi bos yere eziyet olur sanahoşbuldum
canım haklısın yapmak zorundayım,
benim sorunum o dediğim yerlerde, şuan inşaat durumda, yani hiç yapılı değil, yapılı olup üstüne yapmıcaklar o yuzden pek keyfim isteğim gelmiyo
dolapları silsem kalebodur yapılırken batcak diyorum ,yatak odası desen yapılınca kople herşeyi atıcam sıfır alıcam dıye planlıyoruz ALLAH izin verirse
oturma odamda bişey yok zaten her hafta dip köşe temizlemeye çalışıyorum,böyle işte
yapmayıncada çok sıkılıyorum,yapıncada ne yapıcam nerden ne yapıcam bilemiyorum ev tam yapılı olmadığından
herşey maddiyata bakıyo işte ondan kalakaldık yıllardık yerimizde saydık,olsun şükürler olsun RABBİME sağlık olsun gerisi olur inşALLAH
inşALLAH bu hafta banyoyu yaptırırızda yatak odasını kaldırmayı düşünüyorum eşyalarını öyle olunca göze batar yapılır belki
ha anladim o zaman tadilat olmayan yerleri mesela mutfagi balkonlari falan ufaktan hall et sonra onlar olunca yaparsin yoksa dedigin gibi bos yere eziyet olur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?