- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.021
gunaydin kizlar yine bi sukut cokmus buralara pazar ya ondan
dun annem bizdeydi o yuzden gelemedimsizler nasilsiniz
canim benim bulasik makinem yok o yuzden koku icin bi sey diyemicem tam olarak:26:ama marketlerde makinenin icine asmak icin koku gidericiler var onlardan ala bilirsinco cook gecmis olsun 14yasimdan beri cekiyorum(oncesi var ama teshis 14yasinda kondu)birde benimki optik migren sol goxum gecici olarak 2-3dkgormuyor sonra yavas yavas duzeliyor ayda en az 1defa istifra ediyorum migren yuzuden sanki son zamanlarda kroniklesti surekli agriyor ama esas migren krizinde sanki kafamin icinde birseyler sallaniyor kafami ceviremiyorum saga sola
migren ilaclari uyku yaptigi icin icemiyorm malum cocuk var :)
bu yuzden sizi cok iyi anliyorum Allah sifa versin...
kizlar size iki soru
1.bulasik mak kotu kokular icin ne yapmaliyim
2.dus kabinindeki lekeleri nasil temizlerim
cvp icin simdiden cok tesekkur ederim
Gunaydin aybalamBen kendi adima iyiyim azim basimagrimiyor cunku
Sen nasilsin canimcim
gunaydin kizlar yine bi sukut cokmus buralara pazar ya ondan
dun annem bizdeydi o yuzden gelemedimsizler nasilsiniz
vuslatiiiiiiiiiiiimnasilsin bebeleri yolladin mi koye
CaniiimmmIyiyim balim uc gundur suren bas agrim finish yapti sonunda Gonderdim 8 de ciktilar
Onlarin arkasindan cadi uyandi hemenUyanmadan ortaligi toplayim diyordum, neyse ki emzirince uyudu tekrar ben de hemen ortali topladim yataklari topladim, mutfagi toplayip bulasiklari yikadim, copleri disari cikardim, makinaya caamasir attim, kuruyanlari katlayip yerlestirdim simdi de cay iciyorum:126:
Bu arada raporumuda vermis oldum azim
canim benim bulasik makinem yok o yuzden koku icin bi sey diyemicem tam olarak:26:ama marketlerde makinenin icine asmak icin koku gidericiler var onlardan ala bilirsin
dus kabinini cifle camasir suyuyla yikaya bilirsin
ay ne guzel vuslatim bi daha agrimasin insallahben de iyim iste sabah sabah bi duygu patlamasi yasadim simdi iyim
Benim de yok azimCevap veremedim o yuzden
Insallah canim bir mide agrisina bir de bu bas agrisina dayanamiyorumNe oldu ki balim kotu birsey yoktur umarim:26:
masallah vuslatim neler yapmishsin oyle daha sabahin korunde
ben de cadiyla ugrasiyorum ya habire dislerini fircalamak istiyor zirliyor hic memnun edemedim su cocugu ya
:78::78: Beni gormen lazimdi azim cadi uyanmadan birkac isimi halledeyim dedim dersin arkamdan kovalayan varBirak fircalasin azim aliskanlik olur ne guzel Benimkilerde oylehic uyarmama gerek kalmadan yemek sonrasi hemen dis fircalamaya kosuyorlar
fircalasin ama tabureye cikiyor bana da sen git diyor bi de mutlaka macun olsun diyo bazen de yutuyo o yuzden
masallah senin kuzulara dazumros uyandi mi
Hmmmm tamam o zamanyok kotu bi sey yok vuso eskiler geldi aklima
ay ben yemek topigini kac gundur ihmal ettim bu gun tarifler ekliyim biraz
canım parabensiz diş macunları var. yutulsa da zarar vermeyen.
Hmmmm tamam o zamanAra da benim de aklima gelir eskiler, eyy gidi gunler eyyy derim
Ekle balim ekle takipteyim
fircalasin ama tabureye cikiyor bana da sen git diyor bi de mutlaka macun olsun diyo bazen de yutuyo o yuzden
masallah senin kuzulara dazumros uyandi mi
canim zaten cocuklar icin olan macunlardan kullaniyoruz ama yine de korkuyorum aslinda bi tek o da degil tabureden duser diye de korkuyorum:18:
aynenneyse vuslatim saat baya gec olmus kalkiyim de supurge acayim gorusuruz yine
yeni taşındım ev temizliği için 2 kadın temizlikçi çağırmayı düşünüyorum.Toplam ne kadar ücret ödemeliyim bu temizlik için yardımcı olacak bayanlara?İlk defa alıyorum bilgisi olan var mı?
canim benim bulasik makinem yok o yuzden koku icin bi sey diyemicem tam olarak:26:ama marketlerde makinenin icine asmak icin koku gidericiler var onlardan ala bilirsin
dus kabinini cifle camasir suyuyla yikaya bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?