En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
canim benim bulasik makinem yok o yuzden koku icin bi sey diyemicem tam olarak:26:ama marketlerde makinenin icine asmak icin koku gidericiler var onlardan ala bilirsin
dus kabinini cifle camasir suyuyla yikaya bilirsin

gunaydin kizlar yine bi sukut cokmus buralara pazar ya ondan
dun annem bizdeydi o yuzden gelemedimsizler nasilsiniz

vuslatiiiiiiiiiiiimnasilsinbebeleri yolladin mi koye

CaniiimmmIyiyim balim uc gundur suren bas agrim finish yapti sonundaGonderdim 8 de ciktilar
Onlarin arkasindan cadi uyandi hemenUyanmadan ortaligi toplayim diyordum, neyse ki emzirince uyudu tekrar ben de hemen ortali topladim yataklari topladim, mutfagi toplayip bulasiklari yikadim, copleri disari cikardim, makinaya caamasir attim, kuruyanlari katlayip yerlestirdim simdi de cay iciyorum:126:
Bu arada raporumuda vermis oldum azim

masallah vuslatim neler yapmishsin oyle daha sabahin korunde
ben de cadiyla ugrasiyorum ya habire dislerini fircalamak istiyor zirliyor hic memnun edemedim su cocugu ya

canim benim bulasik makinem yok o yuzden koku icin bi sey diyemicem tam olarak:26:ama marketlerde makinenin icine asmak icin koku gidericiler var onlardan ala bilirsin

Benim de yok azimCevap veremedim o yuzden
ay ne guzel vuslatim bi daha agrimasin insallahben de iyim iste sabah sabah bi duygu patlamasi yasadim simdi iyim

Insallah canim bir mide agrisina bir de bu bas agrisina dayanamiyorum Ne oldu ki balim kotu birsey yoktur umarim:26:

masallah vuslatim neler yapmishsin oyle daha sabahin korunde
ben de cadiyla ugrasiyorum ya habire dislerini fircalamak istiyor zirliyor hic memnun edemedim su cocugu ya

:78::78: Beni gormen lazimdi azim cadi uyanmadan birkac isimi halledeyim dedim dersin arkamdan kovalayan varBirak fircalasin azim aliskanlik olur ne guzelBenimkilerde oylehic uyarmama gerek kalmadan yemek sonrasi hemen dis fircalamaya kosuyorlar

:78::78: Beni gormen lazimdi azim cadi uyanmadan birkac isimi halledeyim dedim dersin arkamdan kovalayan varBirak fircalasin azim aliskanlik olur ne guzelBenimkilerde oylehic uyarmama gerek kalmadan yemek sonrasi hemen dis fircalamaya kosuyorlar

fircalasin ama tabureye cikiyor bana da sen git diyor bi de mutlaka macun olsun diyo bazen de yutuyo o yuzden
masallah senin kuzulara dazumros uyandi mi

yeni taşındım ev temizliği için 2 kadın temizlikçi çağırmayı düşünüyorum.Toplam ne kadar ücret ödemeliyim bu temizlik için yardımcı olacak bayanlara?İlk defa alıyorum bilgisi olan var mı?

fircalasin ama tabureye cikiyor bana da sen git diyor bi de mutlaka macun olsun diyo bazen de yutuyo o yuzden
masallah senin kuzulara dazumros uyandi mi

Arkadas da yazmis canim evet kucuk cocuklar icin uygun macunlar var onlardan kullanabilirsin meyve aromalai oluyorlar Uyanmadi daha zumrosum gece saat 3 du uyudugunda ben de kalkicam birazdan kahvalti hazirlayip buyuk kizi uyandirayim gec yatti o da uyusun biraz dedim

canim zaten cocuklar icin olan macunlardan kullaniyoruz ama yine de korkuyorum aslinda bi tek o da degil tabureden duser diye de korkuyorum:18:

Canim benim ya sen simdi hic yalniz birakmak istemiyorsun anliyorum seni Sen de o zaman gorunmeden gozlersin canim
aynenneyse vuslatim saat baya gec olmus kalkiyim de supurge acayim gorusuruz yine

Ben de kactim balim gorusuruz, kolay gelsin

ortalama olarak 75-120 arası değişiyor canım

tabii bulunduğun semte göre de değişir fiyatlar

tahminen 200 lira civarı ödersin ha 3 aşağı 5 yukarı oynayabilir tabii

ama bulduğun kişiye ne kadar istediğini sor yanına bi arkadaşını da getirirsen ne kadar olur diye sor

o zaten sana bi fiyet verir ama ortalamalar bu şekilde

canım o makine kokuları pek fayda etmyor finişinki iyi ama ben arada limon koyuyorum hem kimyasal değil hemde artık limon değerleniyor

ben çıktım kızlar karşılaşırsak görüşürüz inşallah şu çocuk diş macunu konusunu merak ettim bi araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…