- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.981
Canım çagırmakla gelmiyo malesef işin bi yerinden başlamak gerekOOOO maşalllaaahhh bu azmin bana da gelmesi dileğimle
Canım sabah 6 buçukda uyandım tam olarak hepsi öglene kadar bitti zamanımı alan market ve yemek işleriydi 4 buçuktada tam olarak bitirdimMaşallah çok hızlısınne kadar vaktini aldı bu işler ayıptır sorması.. Vallahi bravo
Eklememmi bebeim ya ayıpsın bi atlatıyımda şunları
askitom yaptiklarinin fotolarini tek tek cekip misafirler gidince yemek topigime eklemzsen oldururum seniarkadas katili etme beni
Gız ne dedikodumu yapıyon sen benimbacim bu bizim topigin delusutemizlik gunu sabahin koru saat 06.30 falan gibi kalkar oglene kadar ac susuz is yapar duyan da cocuklu sanir ama degil
Ewet canım işleri bitirdikten sonra süsleip motive ediyorum kendimimaşallah suphanallah canım,bu kadar işin ardından süslenmişinde ohh ne güzel
cok tesekkur ederim canimamin
edebiyat ogretmenim hep derdi boyle ayakyalin falan dolasmayin acisini yasiniz arttikca cekeceksiniz diye
aynen kuzubi de kizi yikicam
migren agrisi canim:26:vusonun migreni var da:26:
neler yaptim 1 saat icinde
ortaligi topladim
2 makine camasir astim
bi de kayisi ve kiraz karisimi komposto yaptim
vitaminmi canım o bende aldım da kullanamadım vitamin hemde awvayınkini aldım şimdi kocişim içiyoyakında annemde üye olcak burayadirencin düşünk o zaman bebeyim!
ginseng ilaçlarından al çayını falan iç annemle babam ilacını alıyolar ve gayette etki ediyomuş!!
kızlar galiba doktorumun doktoru olduumm!!!
haa evet hatirladim:26:benim de disim oyle ya 3 igneden asagisi kesmez beni decok mu kaldi canim ?
o kalkinca mecbur uyaniyosun dimi yooosam cocugu oyle birakip uyuyon mu kiz
ben de cikayim bacim kizi parka sutlamisken ortaligi toplayayim
Canım çagırmakla gelmiyo malesef işin bi yerinden başlamak gerek
Canım sabah 6 buçukda uyandım tam olarak hepsi öglene kadar bitti zamanımı alan market ve yemek işleriydi 4 buçuktada tam olarak bitirdim
Eklememmi bebeim ya ayıpsın bi atlatıyımda şunları
Gız ne dedikodumu yapıyon sen benimhep laf kondurup duruyon istesem şimdik hamiş kalırım walla
Ewet canım işleri bitirdikten sonra süsleip motive ediyorum kendimi
vitaminmi canım o bende aldım da kullanamadım vitamin hemde awvayınkini aldım şimdi kocişim içiyo
bacim bu bizim topigin delusutemizlik gunu sabahin koru saat 06.30 falan gibi kalkar oglene kadar ac susuz is yapar duyan da cocuklu sanir ama degil
Ellerine sağlık canım. Evinin geç kirlenmesi dileğiyle ...Canım çagırmakla gelmiyo malesef işin bi yerinden başlamak gerek
Canım sabah 6 buçukda uyandım tam olarak hepsi öglene kadar bitti zamanımı alan market ve yemek işleriydi 4 buçuktada tam olarak bitirdim
tesekkur ederim canim
valla temizlikte en son asamadasin masallah daha ne diyelimcalisan birine gore baya duzenlisin
tekrar tesekkur ederim estos
bu arada senin kvler geldi mi
ooo desene baya yogun bi gun seni bekliyor canim
bu arada yas kac:26:
ben de istiyorumsovalyeyi napcan kiz ben korkarim sovalyeden:18:
tesekkur ederim eflosum
noldu senin bakici durumlari:26:
tesekkur ederim vuslatimgercekten bi an dunyan duruyo
ay canim ya migren ne zor seydir cok cok gecmis olsunbelin nasil oldu vuso:26::26:
kizlar masallah size ne kadar temizsinizya yaptiklarinizi okuyunca kendimi pasakli gibi hissettim :26:
Bugun de esim demesin mi gozle gorunen yerler temiz ama arkalar pek degil diye
Bazen bi heves geliyo evi alt ust tertemiz yapiyorum ama bazi donemlerde hic bisey yapmak istemiyorum
Siz hergun hergun iyi yapiyosunuz masallah
çok kirlenmesine izin vermiyorum ben ozaman eşimede pek fırsat vermemiş oluyorum
Benim esimde aksi gibi cok temiz titiz birisidir,, en ufak bi toz kir lekesini hemen bulur
Bende katilayim sohbetinize size imrenirimde bende evimi tertemiz yaparim
Fakat evimde cok buyuk cok yoruluyorum bi supur sil isi yaptigim zaman bile
Cocugun var mi cnm ? Yapabiliyomusun her gun ondan soruyorum
yeni mi evlendin canım sen
Yok canim bende dogumdan once yapiyodum hic kirli birakmaiyodum dedigin gibi ama simdi ben temizliyorum arkami donuyorum kizim temizledigim yeri batirmis oluyoroyle oluncada heves filan kalmiyo
Benimde 1,5 yasinda bir kizim var
3 senedirde evliyim.
Allah bağışlasın canım
bende de öyle ama olmuyor yapmayıncada
hem havalar ısındı günler uzadı sıkılmadan yaparsın yaa
amin canim herkesin cocugunu insallah
Dogru diyosun bosladim biraz isleri,, gozle gorunur yerleri hep temiz tutuyorum fakat arkalar degilmis diye laf duydum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?