- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.001
Gunaydin canlarortaligi toplayip geliyorum
günaydın hanımlar perdeyi ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz ben 2-3 ayda yıkıyorum ama çok mu uzun arası
bugün evi sil süpür
pencere sil perdeleri yıka ütüle
koltukların altını süpür
gümüşlüklerinin içini kapağını heryer cam onları sileceğim
koltukları silmeyi düşüyorum birde
tabi bunların yanındaki rutin mutfak banyo wc temziliği de var
ve 2 makine çamaşır ütüsü var
askitom ask olsun ya sen onu oyle mi anliyosunEklememmi bebeim ya ayıpsın bi atlatıyımda şunları
Gız ne dedikodumu yapıyon sen benimhep laf kondurup duruyon istesem şimdik hamiş kalırım walla
maşallah hamarat hatun böyle oluuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aman dikkat et gulum benim gecen sefer nasil gozum kortuysa cocugu gozumunun onunden ayirmiyorumvitaminmi canım o bende aldım da kullanamadım vitamin hemde awvayınkini aldım şimdi kocişim içiyo
onun uyandığını görünce kalkıyomda eee ben görene kadar işteneyseki kapıyı bacayı kilitleyip uyuyoz
yinede çocuk işte, bazen çağırıyo kalkınca bazende kendi kendine oynuyo yavrucak,uykuyapek düşkün değil
bir görsen 3yaşında ama bir lokmacık
hadi sana Allah bol enerci versin estos ni diyelimyok züloşum
görümcem yarın geliyo
k.v. de haftaya cuma yada cumartesi gelecek
oluyo oyle canim ya erkek milletinin agzi kapanmazkizlar masallah size ne kadar temizsinizya yaptiklarinizi okuyunca kendimi pasakli gibi hissettim :26:
Bugun de esim demesin mi gozle gorunen yerler temiz ama arkalar pek degil diye
Bazen bi heves geliyo evi alt ust tertemiz yapiyorum ama bazi donemlerde hic bisey yapmak istemiyorum
Siz hergun hergun iyi yapiyosunuz masallah
Nehabersiniz kizlar
Benim migren devam ediyor hala gece uyudugumda rahatliyorum sadece, sabah kalktiktan 1-2 saat sonra basliyor yineKafma vura vura dolaniyorum evde
Simdi gidip cadimi uyutucam sonra da basimi eski usul sarip islerimi yapmaya calisicam kac gundur elimi surmedim birseye evi pislik goturuyor once rutin isleri yapip sonra yatak odasina gecicem perdeler, camlar falanGeceye ancak biter heralde Neyse kizim yardim eder elbirligiyle yapariz Bu hafta cocuklarda evde koye goturmedi babamiz Ayak altinda dolanip duracaklar:96:
Akşam yemegine gelcekler azim yatıya kalcaklar o topları tatlının yanına yapabilirim anca
Nehabersiniz kizlar
Benim migren devam ediyor hala gece uyudugumda rahatliyorum sadece, sabah kalktiktan 1-2 saat sonra basliyor yineKafma vura vura dolaniyorum evde
Simdi gidip cadimi uyutucam sonra da basimi eski usul sarip islerimi yapmaya calisicam kac gundur elimi surmedim birseye evi pislik goturuyor once rutin isleri yapip sonra yatak odasina gecicem perdeler, camlar falanGeceye ancak biter heralde Neyse kizim yardim eder elbirligiyle yapariz Bu hafta cocuklarda evde koye goturmedi babamiz Ayak altinda dolanip duracaklar:96:
geçmiş olsun canım ilaç kullabnmıyor musun
Sagol canimIlac iciyorum da fayda etmiyor canim, sadece sessizlikte uyurdugum zaman geciyor o da suan icin mumkun degil malesef
co cook gecmis olsun 14yasimdan beri cekiyorum(oncesi var ama teshis 14yasinda kondu)birde benimki optik migren sol goxum gecici olarak 2-3dkgormuyor sonra yavas yavas duzeliyor ayda en az 1defa istifra ediyorum migren yuzuden sanki son zamanlarda kroniklesti surekli agriyor ama esas migren krizinde sanki kafamin icinde birseyler sallaniyor kafami ceviremiyorum saga solaNehabersiniz kizlar
kocanda tam gününü bulmuş desene
co cook gecmis olsun 14yasimdan beri cekiyorum(oncesi var ama teshis 14yasinda kondu)birde benimki optik migren sol goxum gecici olarak 2-3dkgormuyor sonra yavas yavas duzeliyor ayda en az 1defa istifra ediyorum migren yuzuden sanki son zamanlarda kroniklesti surekli agriyor ama esas migren krizinde sanki kafamin icinde birseyler sallaniyor kafami ceviremiyorum saga sola
migren ilaclari uyku yaptigi icin icemiyorm malum cocuk var :)
bu yuzden sizi cok iyi anliyorum Allah sifa versin...
kizlar size iki soru
1.bulasik mak kotu kokular icin ne yapmaliyim
2.dus kabinindeki lekeleri nasil temizlerim
cvp icin simdiden cok tesekkur ederim
ben 27yasindayim..en az13 senedir var onceside varda doktora gidene kadar zaman gecti surekli basim agriyordu ama sol gozum bir anda kor olunca(2-3dk surdu) hemen dr gittik.hava lodos olacak diye korkuyorum en cok ozaman agriyor.birde cok nescafe iciyordum adet oncesi sinir oluyor diye biraktim bu sayede bas agrilarimda eskiye nazaran hafifledi
dr um cikolata,beyaz peynir beyaz sarap :)) gibi seyleri yasaklamisti ozamanlar....
ilac ne kullaniyorsun ben bakkalda satilan agri kesicilerden kullaniyorum iyi geliyor n........n
Benim de gunese cikinca cok agriyor o yuzden yazin deniz harici gunduz cikmam disariBana normal agri kesiciler cok fayda etmiyor apranaax biraz daha iyi birkac saat icin rahatlatiyor
Sana da acil sifalar diliyorum canim tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?