En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günaydın hanımlar perdeyi ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz ben 2-3 ayda yıkıyorum ama çok mu uzun arası

bugün evi sil süpür
pencere sil perdeleri yıka ütüle
koltukların altını süpür
gümüşlüklerinin içini kapağını heryer cam onları sileceğim
koltukları silmeyi düşüyorum birde

tabi bunların yanındaki rutin mutfak banyo wc temziliği de var
ve 2 makine çamaşır ütüsü var

oturma odamın perdesini yıkayalı 7 ay falan oldu baktım azıcık toz var bayrama yıkarım salonum 1.5 senedir yıkanmıyor mutfağımı sık yıkarım 3 ay da bir falan çocuk odamıda evlendim evleneli 2 defa yıkadım
bana pasaklı demeyin çünkü yaşadığım yerde hava temiz evde doğalgazlı değil normal kaloriferli evde de salon ve çocuk odasının camları a güneşlikleri bile açılmıyor çoğu zaman

anlayacağınız belki tozlanmıştır deyip yıkıyorum salonumdaki perdenin yumuşatıcı kokusu bile duruyor şükür

merabayinortaligi toplayip geliyorum dedim mutfaktan cikamadim bi turlu
neler yaptim
  • bulasiklari yikadim
  • firini temizledim bi guzel tepsilerini falan yikadim kuruladim
  • ocagi ocdum altini falan sildim camasir suyuyla
  • buzdolabimi icli disli sildim duzenledim
  • mutfak dolaplarimin icini disini sildim duzenledim
  • baharatliklarimi yikadim tekrar doldurup kaldirdim dolaba
  • copleri topladim cop kovalarini camasir suyuyla yikadim
  • mutfagin duvarlarini sildim
  • pencere onlerini sineklikleri sildim
  • masa sandalyeleri sildim
  • tezgah ustundeki esyalari hepsini yikadim kuruladim
  • beyaz esyalarimi sildim
  • supurge actim
  • mutfagi sildim
  • toz aldim
  • wc lavaboyu ovdum
  • 3 makine camasir astim topladim

Eklememmi bebeim ya ayıpsın bi atlatıyımda şunları
Gız ne dedikodumu yapıyon sen benim hep laf kondurup duruyon istesem şimdik hamiş kalırım walla
askitom ask olsun ya sen onu oyle mi anliyosunsaka yapiyorum ben bilmiyormuyum senin daha bebek istemedigini,ben daha bebegi yok olunca neler yapicaktir kim bilir anlaminda soyluyorum hep:26:hem sen beni bilmiyormusun oyle bi seyi girgira cevirecek insanmiyim ben:26:
hem laf aramizda bu isler lafla olmaz pirtlat bi tane de gorelim
maşallah hamarat hatun böyle oluuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tesekkur ederim cankus
aman dikkat et gulum benim gecen sefer nasil gozum kortuysa cocugu gozumunun onunden ayirmiyorum
yok züloşum

görümcem yarın geliyo
k.v. de haftaya cuma yada cumartesi gelecek
hadi sana Allah bol enerci versin estos ni diyelim
oluyo oyle canim ya erkek milletinin agzi kapanmaz

Nehabersiniz kizlar
Benim migren devam ediyor hala gece uyudugumda rahatliyorum sadece, sabah kalktiktan 1-2 saat sonra basliyor yineKafma vura vura dolaniyorum evde
Simdi gidip cadimi uyutucam sonra da basimi eski usul sarip islerimi yapmaya calisicam kac gundur elimi surmedim birseye evi pislik goturuyor once rutin isleri yapip sonra yatak odasina gecicem perdeler, camlar falan Geceye ancak biter heraldeNeyse kizim yardim eder elbirligiyle yapariz Bu hafta cocuklarda evde koye goturmedi babamizAyak altinda dolanip duracaklar:96:

geçmiş olsun canım ilaç kullabnmıyor musun

Akşam yemegine gelcekler azim yatıya kalcaklar o topları tatlının yanına yapabilirim anca

Ay tvde bi kadın anlatiyodu vuslatim migreni ne zor şeymiş gerçekten yaşayan bilemez
Senin heruf neen goturmedi ki bebelerikadının başı ağrıyor herhaldeneyse çok yorma kendini vuslatim

bugün yaptıklarım
yatakları topladım
bulaşıkları yıkadım
kızımı doyurdum
akşam yemeğini hazırladım
evi süpürdüm
sildim
toz aldım
ocağımı ovdum mutfak dolaplarımı temizledim
çamaşır astım
ütü yaptım
koltuklarımın üzerini silip günü bitireceğim inşallah

co cook gecmis olsun 14yasimdan beri cekiyorum(oncesi var ama teshis 14yasinda kondu)birde benimki optik migren sol goxum gecici olarak 2-3dkgormuyor sonra yavas yavas duzeliyor ayda en az 1defa istifra ediyorum migren yuzuden sanki son zamanlarda kroniklesti surekli agriyor ama esas migren krizinde sanki kafamin icinde birseyler sallaniyor kafami ceviremiyorum saga sola
migren ilaclari uyku yaptigi icin icemiyorm malum cocuk var :)
bu yuzden sizi cok iyi anliyorum Allah sifa versin...
kizlar size iki soru
1.bulasik mak kotu kokular icin ne yapmaliyim
2.dus kabinindeki lekeleri nasil temizlerim
cvp icin simdiden cok tesekkur ederim

kocanda tam gününü bulmuş desene

Evet oyle oldu her hafta goturur normalde kalirlar bir gece, yarin sabah goturecek Islerde kaldi zaten kizim uyurken ortaligi topldim sadece hemen uyandi ben de gittim yaninda yattim buyuklerde ders yapiyorlardi, islerde yarina kaldiCok sukur basimin agrisi da gecti

Canim cok gecmis olsun sana da, benim teshisim de 19 yasinda konuldu oncesi 1 seneye falan yakindi 15-16 senedir cekiyorum onceleri kusma oluyordu simdi sadece bulanti oluyor atak geldiginde benimde gozlerime vuruyor gecene kadar kisikkisik bakiyorum tam acamiyorum gozlerimiMigren ilaclari da antidepresan gibi cok uyku hali yapiyor. Senin bayagi erken baslamis canim su an kac yasindasin

ben 27yasindayim..en az13 senedir var onceside varda doktora gidene kadar zaman gecti surekli basim agriyordu ama sol gozum bir anda kor olunca(2-3dk surdu) hemen dr gittik.hava lodos olacak diye korkuyorum en cok ozaman agriyor.birde cok nescafe iciyordum adet oncesi sinir oluyor diye biraktim bu sayede bas agrilarimda eskiye nazaran hafifledi
dr um cikolata,beyaz peynir beyaz sarap :)) gibi seyleri yasaklamisti ozamanlar....
ilac ne kullaniyorsun ben bakkalda satilan agri kesicilerden kullaniyorum iyi geliyor n........n

Benim de gunese cikinca cok agriyor o yuzden yazin deniz harici gunduz cikmam disari Bana normal agri kesiciler cok fayda etmiyor apranaax biraz daha iyi birkac saat icin rahatlatiyor
Sana da acil sifalar diliyorum canim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…