En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günaydın kızlar:)

bugün pek bi işim yok hatta hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bi işim yok:)
evi dün süpürdüm sildim zaten temiz evde , çocuk olmayınca kirlenmiyoda eşim varda evde durmuyo 12 saat işte 12 saat evde gelip yatıp yemek yiyip işşe gidio zavallım:)
onun için evde kirlenmiyo yane:)
dün yıkadığım çamaşırları topladım , dünden yemekde var sadece pilav yapcam

ha bide ütü var onu halletcem şimdi:) sonna boşum

hayranım sana aşk1 , hele de şu 12 de işleri bitirip duş alıp makyaj yapman yokmu , inan her eve lazım senden , nazar değdirmeden maşallah diyeyim . şimde gelde senden sonra yaptıklarımı yaz buraya utanıyorum valla

Tşkr ederm canım benim
Evi nasıl temiz görüp mutlu oluyosam kendimide bakımlı görünce mutlu oluyorum o yüzden öglene kadar işi bitirip kendime vakit ayırabiliyorum
Ee sen neler yaptın bugün bacım utanma söyle bnde gün oluyo bazen kılımı kıpırdatamıorum walla

kendi evi var maaşı var ,(reklam gibi oldu ) evinde kalır herlade ,. Birde hep birlikte bizde kalırlarmış iyice kafayı yerim o zaman
o yuzden sordum ben de eflos ya sizde kalirlarsa diye
oooh masallah ellerine saglik askitomananami gidiyon gene herufe mamalar hazirladin mi
azerincim kısmet olursa normal yapıcam
loveli buralardaydı gelir ben görüorum hep::)))))
en iyisi normal zaten canim bak dogurunca haber ver ben merak ederimbebegin fofosunu koyucakmisin buraya
bi kere de isin olmasin be selin otur accik da bebek dinlensin ici sisti icerde

ben yazayim bak hic utaniyormuyum
yataklari topladim
bulasiklari yikadim
camasir yikadim 2 makine onlari astim
kuruyanlari katladim
kizimi yikadim
kapinin onunu sildim
supurge actim
copleri topladim
cop kovalarini yikadim
toz aldim
banyoyu wc lavaboyu camasir suyuyla yikadim duruladim havlusunu degistim aynasini sildim
bu kaa

İwet anama gidiyom kardeşimin cumartesi günü sbs sınavı var yanında olmam gerek kocişe bişi yapmadım azim istemedi yarn arkadasıyla dışarda yicekmiş cumartesi anama gelcek zati oda pazar akşamı döncez

gordum vuslatim cok tesekkur ederim tekrar ekledigin icin tarifleriayrica cilekli tart superdi ben alinti sandim once

Çok teşekkür ederim azimYok canım alıntı değil, öyle yaparak insanların emeğine saygısızlık etmek istemem ben yaptım diyerek.
Netice de emek veriyorlar, alıntı ise her tarifin sonuna yazılmalı bence

selamlar kızlaarrr:16

bugün 7 de kaltım eşimi işe oğlumum okula yolladım sonra küçük oğluşumla hoop yatağa
12 de kalktık

babişle oğlum geldi beraber kahvaltı yatık saat oldu 1

sonra yatakları topladım
salunu süpürdüm sildim
mutfaı topladım,ocağını ovdum ,diğer yerleri dün yapmıştım
banyoyu lawoboyu ovdum yerlerini sildim
wc yi domestosla yıkadım,işler bitti gittiii
akşama çorba yapılcak sadece yemeğim var
oğluşum okuldan gelincede dışarı çıkıcaz

hee oyle diyon iyi gene 4 ayaginin uzerine dustun desene

yok vuslatim ben oyle demek istemedim yani bloglarda gordugumuz tatlilar kadar guzeldi anlaminda soylemek istemistim

ohh masallah ana ogul saat 12 kadar uyumuslar yea bizim kiz sabah en gec 10da kalkar

ohh masallah ana ogul saat 12 kadar uyumuslar yea bizim kiz sabah en gec 10da kalkar

sorma yaa aslında hiç sevmiyorum geç kalkmayı günün yarısı boşa gidiyo

bu gün işim yoktu erken kalkıp ne iş yapamacam dedim bide geç yatmıştım

sana bakıyorum saat 8 de burdasın hep erken kalkıyosun maşallah,

sabah uykusunu çok severim ben ya bu huyumuda hiç sevmiyorum

hee oyle diyon iyi gene 4 ayaginin uzerine dustun desene

yok vuslatim ben oyle demek istemedim yani bloglarda gordugumuz tatlilar kadar guzeldi anlaminda soylemek istemistim

Biliyorum bitanem aklama amaçlı yazmadım zatenKendi kendime dedim ki azim ne güzel bana fırsat verdi, alıntı yapıp tarif sonuna alıntı olduğunu belirtmeyen çok tarif var, hatta hepsini de aratınca görüyorumHoşbirşey değil bence, sen ne güzel kendi yaptığın, emek verdiğin tarifleri paylaşıyorsun bir de nevoş Zaten ikinizede aboneyimTekrar teşekkürler azim beğendiğine sevindim

senin utanılacak bir durumun yok maşallah azerin sende aşk1 den geri kalmıyorsun ben ancak;

1-yatak odamı toplayıp düzelttim
2 -iki makina kurumuş çamaşırı katladım yerleştirdim
3-kızımın odasını toplayıp yatağını düzelttim
4- bir makina çamaşır astım
5- mutfağı toparladım
6- evi genel olarak toparladım
7- pazara gittim şimdi geldim . uyutabilirsem kızımı uyutacam ve yemek yapacam ve evi süpürecem yetişir mi sizce ama benim hızıma göre değerlendirin

yok bacim ya erken kalkiyorum ama bizim sizle 2 saat farkimiz varsizde saat 8 olunca bizde 10 oluyo
evet dogru soyluyosun vuslatimbirisinin yapti yemegi calmak da,fikrini calmak da emek hirsizligidir
kendine haksizlik ediyorsun ama bacim
yetisir bence eflos sonucta daha cok var aksama

İwet anama gidiyom kardeşimin cumartesi günü sbs sınavı var yanında olmam gerek kocişe bişi yapmadım azim istemedi yarn arkadasıyla dışarda yicekmiş cumartesi anama gelcek zati oda pazar akşamı döncez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…