- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.861
tesekkur ederim canimohhh valla erken kalkan yol alır diye boşuna demiyorlar
hamarat hatunun hali başka
saat kaç oldu benim evim darma dağın daha
Allah muhafaza biri gelse ne der şu evimin haline :18::18::18::18:
hosgeldin canimyaaaa azerin hamiş kalmışsın hayırlı ömürlü olsun inş. darısı başıma.
benimde ablam pazartesi doğum yaptı iki gündür git gel yoruldum
annem ablamın büyük oğlanı almış evine geçmiş orda bakacak bende anneme yardıma gitcem benim yeğen çok yaramazda. ablam ve bebeğede kaynanası bakcak.
yaptıklarım
evi topladım
bulaşıkları makinaya koydum
buzdolabını düzenledim
çöpleri topladım
kurmuş çamaşırları katladım yerleştirdim
çamaşır astım
yatağımı topladım
dün buzluk için domates kaynatmıştım soğudu gece sabah poşetledin kaldırdım buzluğa
yapılcaklar
tozlar alıncak ev süpürülcek silincek
bu arada wc banyoyuda temizldeim
bugunlük bu kadar
canim bunun miktarini veremicem ama soyle soyliyim 1 litre suya 1-2 damla falan yeter herhalde:44::44:Azerin camlar için şampuanla nasıl temizliyorsun detaylı bir şekilde anlatırmışım bana miktarını felan
vay vay vay abla bu neİyi akşamlar bayanlar nihayet işlerim bitti neler mi yaptım biraz uzun olacak ama hepsini yazıyorum
Sabah kalkınca cocuklara kahvaltı hazırladım
Yatakları topladım
Yastıklarımı güneşe çıkarttım
Mutfağı kahvaltı sonrası topladım halısını çırptım
Makineye çamaşır attım
Üst kattaki oturma odası ve misafir odasını süpürdüm toz aldım yerlerini hani dikdötrgen bir sopa varya vilarda gibi ama değil anlayın işte onunla sildim
Sonra üst katın banyosunu yıkadım lavabo ve wc yi ovdum
Merdivenleri elimle sildim sopayla değil dikkatinizi çekerim
Geçtik salona yerleri süpürdüm toz aldım sopayla söyle bir koltuk altlarını de geçitim
Bu arada makinede ki çamaşırları astım bir makine daha doldurdum çalıştırdım
Cocukların odası aynı sekilde süpürüp toz aldım yerleri ve bazaların altlarını da yine sopa yardımıyla sildım
Yatak odasına geldik aynen şüphe toz al sil
Yatak odasındaki balkonumu benim deyişiyle kış bahçemi süpürdüm sildim toz aldım
Mutfakta zaten halısını çarpmıştım sadece kale bodurlarını süpürdüm buzdobını ve Bulaşık makinesinin arkalarını da süpürdüm sildim
Geldik holle antreye burası da bir oturma odası kadar var süpüprdüm sildim antremde fortmanto bilgisayar masası ve yemek masam var onların da tozunu aldım
Vee en son banyo yerlerini sildim lavabo wc çiflendi aynasını sildim
Saat yedi oldu
Girdim mutfağa aksam icin yemek yaptım
Yemek yedikten sonra mutfak toplandı bulaşık manevi çalıştırıldı mutfaktaki kullandığım bez baktım eskimiş onunlada şöyle bir yerini sidim ve nihayet işim bitti aaaaa yok daha bitmedi ikinci astığım çamaşırları toplıcam çokluk uzun oldu dimi bir daha bu kadar olmaz gördüm sizi okurken
Offfinanmıyorum kızlar yaaa surda iki dakika size yazarken cocuklar salonu kendi odalarını coktannn dağıtmışlar bile salonun ortasına sermişler monopoliyı oynuyorlar bir toplu kalmıyor evim yaaaa ağlayacağım şimdi.
gunaydin hamarat hatunlarsize kucak dolusu temizlik malzemesi
tesekkur ederim canim
canim bunun miktarini veremicem ama soyle soyliyim 1 litre suya 1-2 damla falan yeter herhalde:44: 9:
Camlar icin sampuan mı nasıl bildigimiz sac sampuanımı anlamadım cok kopurmezmi sampuan bide dalga dalga olmaz mı canımcım
Kızlar bişey soracağım yerler icin ( parke, laminant kalebodur ) ne kullanıyorsunuz. Bn genelde loc ve arap sabunu kullanıyorum
kızlarrrr ben erken bayram temizliğine başlıyım dedim pazar da misafirim gelcek zaten bayram gelmeden de memelekete gitcez ev temiz olsun kv balıkları yedirmeye gelcek de
bi liste yaptım 2 sayfa ama o kadar gözümde buyuyo ki ancak tembellik yapıyorum ya
dun banyoyu yaptım duvarlar verler dolaplar camıydı vs sadece kapısı silincek o kaldı
bugünde mutfaktan devam edicem inşallah da tembellik peşimi bi bıraksa
kendimi nasıl motive dedebilirim ya :S
Canım sen ilk sayfamizdaki bahar temizliği listelerine baktın mı
çok şükür cnm bende iyiyim
Bugün oturma odamın koltuklarınnı silicem
bi ton ütü var onları yapıcam
mutfaktaki halımı silicem
iftar yemeğimi hazırlıycam
banyoyu silicem , lavabosunu ovcam
dış kapım tozlanmış içli dışlı onu silicem
mutfak dantellerimi makinaya atıcam
evi şöyle bi süpürcem
bu kadar niyetliyken temizlik günüm hariç fazla iş yapamıyorum malesef
slm kızlar
daha elimi birşeye sürmedim çocukların kahvaltı sofrası bile duruyo ortada ben 1saattir
kkde takılıyorum,kalkıp iş yapmam lazım ramazan girdi gireli 1kez misafir ağırladım,
misafir çağırsammı çağırmasammı kararsızım,çabucak işimi halledip akşama iftara birilerini çağırsam
iyi olacak,püff biri beni itelesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?