- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.841
Azerin bende senin sayende düzenli ve titiz olma yolunda ilerliyorum :) iyikide takılmıştım bu topiğe
hosgeldin canimerkek milletinin buyuk cogunlugu boyle beim esim seninkinden de fena ama napcaz mecbuur
ilk sayfamiza bakarsan orda her odanin temizligi icin ayri ayri listelerimiz varbahar temizligi listeleri
Hoşbulduk cnm evet baktım listeler harika :) Ayrıca Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin tesekkur ederim canim
Allah isteyen her kese nasip etsin insallah
bak bunlar da baska konularim
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/618271-3-saatte-dip-kose-temizlik-nasil-yapilir.html
http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...kikada-evinizi-quottemizmisquot-gosterin.html
günaydın bacılar
masallah hem ev isi hem disarda calisiyosunKızlar dediğim gibi 8-6 çalışıyorum. Fabrikada Planlama müdürüyüm. Dün işten çıktım. Anneme uğradım kahve içtik. Oradan eve gittim. Kapıyı açıp çantayı attım kenara. İlk iş kediciklerimi besledim. Terasta kedimiz var. 3 tane bebeği oldu onun için hemen onlara baktım zaten kapıda bekliyorlar beniOnlara süt sosis verdim. Hemen koştura koştura evi toparladım. Nevresimleri değiştirdim. Bulaşık makinasına bastım. Çöpleri attım. Fırından ekmek aldım geldim. Gittim sir makinasını taktım. Sonra havluları değiştirdim. Ocağı sildim. Balkonu terası toparladım. Açtım heryeri evi havalandırdım. Kapattım heryeri doğru banyoya sir yaptım. Sonra duş aldım. Klozeti lavoboyu duşa kabini ovdum. Banyodan tertemiz çıktım. Hemen giyindim. Kocam geldi. Kıyma almış gelmiş illa köfte diye tutturdu yanına da patates kızartması. Koca bebek naparsın Canınız çekmesin bu arada :) onu yoğurdum hazırladım patatesleri hazırladım. Ben ocağın başına geçtim o köftelere şekil verdi. Sonra mutfağı toparladım. Bir baktım saat 23:30. Koşarak yatmaya gittim. Sabah 6:30 ayaktayım evi toparladım çünkü geceleri benimki ayakta heryer heryerde. Giyindim. kedilere mama verdim. Koşarak servise çıktım. İşteyim şuan :)
Harikasın valla. Allah sana enerji güç kuvvet versin. Senin gibi ev hanımı zor bulunurMaşşallah .. Burda çok pis gaza geliyor insan evi yalayıp yutasım var. İşyerinde zor duruyorum
gunaydin bacimgünaydın bacılar
masallah hem ev isi hem disarda calisiyosunben calisan bi bayan olsam eminim bu kadar iyi olamazdim
ay cok tesekkur ederim esim bana modern kakilmis diye lakap takti
masallah hem ev isi hem disarda calisiyosunben calisan bi bayan olsam eminim bu kadar iyi olamazdim
ay cok tesekkur ederim esim bana modern kakilmis diye lakap takti
gunaydin bacimo nasil sicak bi giris oyle
dogru diyosun tv insani oyaliyo ya o yuzden kalkamiyo insan basindanLakabında güzelmişValla bişiy söyliyim mi ben çalışınca daha düzenli daha programlı oluyorum. Evde oturunca olmuyor aman yaparım deyip salıyorum. Çalışınca daha düzenli oluyorum. Birde televizyondan uzak duruyorum. Açıyorum radyoyu hem iş yapıyorum hem kendi kendime eğleniyorum
çok sevdim ortamı ya,biraz kendimi tanıtayım güldürecem hepinizi
dogru diyosun tv insani oyaliyo ya o yuzden kalkamiyo insan basindanen iyisi muzik acip yapmak motive ediyo
ben de seni cok sevdim kizdaha ilk mesajinda pozitif enerji verdin valla
ohhh valla erken kalkan yol alır diye boşuna demiyorlardun aksam
kizimi yikadim
yemek yaptim
cikan bulasiklari yikadim
ocagi ovdum
kuruyan 5 makina camasiri katladim yerlestirdim
bu gun
nevresimleri degistim
yataklari topladim
odayi havalandirdim
nevresimleri attim makineye
yikandi astim
bulasiklari yikadim
wc lavaboyu ovdum
aynasini sildim
yerini sildim
balkonu yikadim
toz aldim
camasir makinesini sildim
copleri topladim
cop kovalarini yikadim
isim bittiyemegim de var oglen uyku keyfi yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?