En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

aağğyyy okurken yoruldum... anam bide fönlenmiş makyaj yapmış....sizin kocalar ne şanslı beee.... sizi sırtında taşısın onlar....

teşekkür ederim canım
Bak senle komşu olaydik ben koca gobusum tazmanya canavarı kızım sen isteyken miss gibi yapardık evi
Boş ver renkli oce iyidirne kadar çok oce o kadar çok koca

senle komşu olaydık sen döverdin beni.... döve döve çalıştırırdın :)) o güüçççük odayı sabaha kadar toplatırdın bana :)) senin bıcırık kızçende yardım ediyomu sana.... çekirdekten yetişiyo maşallah.....

aayyyyyyyyyyy masaalah azerin hamiş halinde tüm bunları sen mi yaptın tebrik ederim canım ya ayyy ben baya bı tembelim sanırım

aayyyyyyyyyyy masaalah azerin hamiş halinde tüm bunları sen mi yaptın tebrik ederim canım ya ayyy ben baya bı tembelim sanırım

azerin süpersonik bişi.... yok en tembel benim.... hem tek kişiyim hem dağanığım toparlanamıyorum... rekor bende....

valla eve gidip temizlik yapasım var ama yaaa.....

vayyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeee ...iç canım iç coktan haketmişsin sen o kahveyi harikasın canım......ev pırıl pırıl birde bakımda tamam yani

bişey sorucam yatak örtü ve nevrsimleri sirke mi yaptın? ne için peki ne faydası var ben bilmiyorumda

kızlar bişi sormam lazım size... ben elektrk süpürgesi almak istiyorum şu hepa filtreli olanlarda istiyorum öneriniz var mı... benim ki bir yerden süpürüyo diğer yerden de toz püskürtüyor... temizlemesi ayrı bir dert.... tozdan çok rahatsız oluyorum...

yani şimdi sizin yaptınız temizliğin yanında ben yazmasam cok iyi olacak ama neyse paylasayımda rapor vereyim...

ben ince temizliği haftasonu halledicem oyuzden bugun yüzeysel yaptım....

yatagımı nevresini mi düzelttim.
yatak örtümü örtüm
odayı havalandırdım
dolaplarımı şöyle bir düzelttim.
yatak odamın tozunu aldım,pencer önlerini yatak basımı her yeri sildim.

küçük odama gectim toz aldım halıyı fırcaladım.
tv ve objelerimi parlattım pencere mi lkaloriferi sildim.
L koltugu süpürdüm yastıklarını pofpofladım

salonun tozunu aldım masamı ,sandalyelerimi, avizelerimi ,ciceklerimin tozunu aldım ,yerleri sildim.
kapının tozunu aldım

mutafa gecip yemegimi yaprım.pazardan meyve sebzemi almıstım eşimle onları yıkadım kuruladım buzdolabımı yerlestirdim.
ocagımı sildim. bulasıklarımı yerlestirdim.
halıyı süpürdüm masa ve sandalyelerimin tozunu aldım .yerde halıfleks oldugundan yeri silmiyorum küçük kiler var orayı süpürdüm.

benim bu kadar hanımlar ama daha iyi performans olması gerek demi

bugunlük gecer not aldım mı

ben arcelik kullanıyorum canım şu lav serisinden olanı bez torbalı ben memnunum çekim gücü ayarı var halıları süpürürken ayarını arttırıyorum, diğer yerlere ayarını kısıyorum bir bak istersen begenır misin bilmemde fikir olsun

küççük oda deme bana sende de mi var ondan vaah vaaahhh....

Olcak olcak yapçaz bizde... diren çikolata.....

toz torbalı hiç istemiyorum hiiiç... benimki de toz torbalı zaten çalışmasında problem problem toz torbası :))

sorma bende de var o odadan napcaz bu odayla senle bilmem.... bence de ha gayret betülcüm olcek

ben evliyim düşün,sen evli misin cocuk coluk var mı ?

yok balam evde kaldım ben... turşu oldum artık ben :)

temizlik konusunu sökersem kandırcam artık birini atıvercem eve :))

ihlas aura sordum 2500 dedi behh.... çokmuş ama aklımda onda kaldı iyimi....

şimdilik iyi davranıyo bakalım süpürge bana,sonradan arıza cıkarır mı bilmem.seviyom ben ya...sen şu haznesinde su olanlardan mı istiyosun?

evet birde tozu kovada topluyo makina çöpe boşalt gitsin çok pratik yaa... ben bunu torbasını temizlicem diye boğulup gidicem bir gün...

yok balam evde kaldım ben... turşu oldum artık ben :)

temizlik konusunu sökersem kandırcam artık birini atıvercem eve :))

ihlas aura sordum 2500 dedi behh.... çokmuş ama aklımda onda kaldı iyimi....

at tabi ya eve gercekten cok demişler ya nasıl bişeymiş merak ettim şimdi..indirime falan girmez mi ki

evet birde tozu kovada topluyo makina çöpe boşalt gitsin çok pratik yaa... ben bunu torbasını temizlicem diye boğulup gidicem bir gün...

hımmm oda güzelmiş....alemsin ya bi arastır bakalım keyfine bütcene göre bulursun güzel bişey...

bu arada canım sen bu kiloları nasıl verdin ya....neler yapıyosun bende kilo vercem diye ugrasıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…