- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.741
hımmm oda güzelmiş....alemsin yabi arastır bakalım keyfine bütcene göre bulursun güzel bişey...
bu arada canım sen bu kiloları nasıl verdin ya....neler yapıyosunbende kilo vercem diye ugrasıyorum da
hamurişi çukulata kola nescafeden uzaklaşınca verdim... ama şimdilerde gene dadandım.. onun dışında sporda yapmaya çalıştım şimdi saldım gerçi....gene 70 olmuşum....
vayyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeee ...iç canım iç coktan haketmişsin sen o kahveyiharikasın canım......ev pırıl pırıl birde bakımda tamam yani
bişey sorucam yatak örtü ve nevrsimleri sirke mi yaptın? ne için peki ne faydası var ben bilmiyorumda
Ayyy canım kusura bakma yanlış yazmışım ya sirkeledim demek istedim
ay bende degişik bişey sandım...anladım silkeledin canım
Bu olmadı işte tembel tenekeler siziyarın da bi şey yapmazsaniz sifiri basicam senle betule
Tanisiriz canım
23 yaşındayım 4 yıllık evliyim
3 yaşında kızım var 6 aylık hamileyim
Azeriyim Azerbaycan'da yaşıyorum
Ana sayfadaki yemekle ilgili kısım komple kalinkaselin diye bi arkadaşa ait canımkendisi de çalışıyo
Abla çok yorma kendini:18:
ne küçük odaymis kız Betül 3 gündür bitmek bilmedi
Ben sevabina yarın sana 1 tencere kabak yemeği yapayım en iyisi
Ocelerin de hayırlı uğurlu olsun bu arada
Hoşgeldin canım
Önce şu kokuyla ilgili şunu söyliyim ben balık yaptım mı hemen ardından fırın sicakken bir dilim ekmek koyarım kizartirim fırında hemen kokuyu alır
Ardından kapı pencereyi açarım hemen dağılır koku
Oda kokusu sorunaysa şunu söyliyim burda okumuştum mandalina portakal gibi meyvelerin kabuklarını blendirdan geçirip odaya koyarsan güzel kokuyor demişlerdi:26:
Çamaşır içinse her şeyi yapmishsin bi de çamaşır suyu hacı sakir deterjan uclusuyle yüksek ısıda yika
Olmazsa demek ki zamanını doldurmuş eskimiş artık
merhaba canım bencede cok güzel topık burasıelma sirkesini bende kullanıyorum evleri silerken özellikle mikrop kırıcı özelliği var ,meyve ve sebzelerimi,kireclenen ketılımı elma sirkesiyle hallediyorum...deterjan kokuları beni mahvediyo....lavabo ve wc içinde böyle hem ucuz hemde kokosu agır olmayan bişeyler biliyo musunuz kızlar?
bişey sorucam tatlım elma sirkesini bulasık makınasında nasıl kullanıyosun? yada baska nerelerde kullanıyosun?
bu arada camasırlarını beyazlaması içim 4 sb deterjanına 1 sb camasır sodası karıstır ve bu karısımı beyazlarını yıkarken kulllan ben böyle yapıyorum
Kahvaltimizi yaptık
Kızımı yikadim
Şimdi islere
Bu arada chocolate, elian, myheart hoşgeldiniz
Elian şu iştahından az bana ver hiç iştahım yok zavallı bebek aç kalıyo resmen:26:
ooo iş büyümüş geçmiş olsun...
kolay gelsiiin....
Günaydın canımcım... bende kendim için öyle diyodum ama yalan oldu... ütü hafat sonu anca.... dün baya geç çıktım bütün hevesim kaçtı.... eve gidince gene küçük odayla uğraştım azcık.....makina de çamaşır yıkadım astım... inan şu an evim darma dağınık... küçük odayı toplayabilmek için ne varsa yerlere serdim önce... ayyyy girmez olaydım... açeydiniz kollanızıııı siziiiiinnn yüzüüünüüüzdeeen.... tuteydiniz beniii etmeeee deyeydiniizzzz....
akşam en son tepem attım arıcam şimdi belediye kamyonunu atıvercem sizi çöpe diye tehdit ettim ne vaarsa... sonrada yattım uyudum.....
geçmiş olsuuun.... yememenin yolunu bulursan banada söyle :)
bak şekercim vaktin varken kaçç.... buraya girdim gireli her akşam temizlik yapıyom noldu bana bilmiyom... değişik bi hava var burda... ev ödevi yapar gibi temizlik yapıyom ... işin garip tarafı hoşumada gidiyo... ne içirdiler bana bilmiyom :))
merhaba arkadaşlar.gebeliğim dolayısıyla 15 gün önce işten ayrıldım bütün gün evde sıkılıyorum ve tesadüfen bu siteyi gördüm.aranıza katılmak istedim bende. :) bugün bütün gün evde temizlik yapan biri olarak ev işlerinden nefret ediyorummmşaka şaka yorgunluktan şuan öyle diyorum ama ütüden oldum olası nefret ederim
Ve kızlar ben geldim hemide bomba gibi
Siz burda çene çalarkene bn evi kırkladım
İwet sabah 7 de uyandım kocişe işe postaladım
Yatak odasından başladım
Nevresimimi sirkeledim
Yastık kılıflarını çıkardım temizlerini geçirdim
Kirlileri makinaya sttım çalıştırdım
Yatak örtümüde sirkeledim bi güzel serdim
Başladım toz almaya ardından halıları fırçaladım kılını tüyünü aldım
Sonra bi güzel süpürdüm kapısının tozunu aldım çıktım
Kapalı balkonum var yatak odasında onunda kapısını sildim içini süpürdüm sildim
Geçtim oturma odasına dip köşe koltukları tv sehpasını çektim altlarını süpürdüm ardından hemen sildim
Koltuk derilerini cifledim
Koltukları açıp süpürdüm
Tozunu aldım
Halısını fırçaladım
Camınıda
silldim
Kapısının tozunuda aldım çıktım
Hole geçtim spürdüm ardından bi güzl sildim
Ütü dolabımı sildim düzenledim
Küçük paspasları sirkeledim
Geçtim salona
Önce bi güzel spürdüm
Sonra koltukların minderlerini çırptım onlarıda süpürdüm
Konsolumun içini düzenledim
Tozunu aldım
Aksesuarları sildim
Derilerini cifledim
Koltukları çektim altlarını temizlerim
Kapısının tozunu aldım çıktım
O arada çamaşırlarım bitirmişti onları astım
Çelik kapıyı sildim
Mutfağa geçtim
Masamı sandalyemi cifledim
Fırın tepsilerimi cifledim hamur işi yaparken hazır olsun diye yağlı kağıt serdim
Tost makinasını
sildim
Beyaz esyaların yüzeyini sildim
Dolapları sildim içlerini düzenledim
Buzdolabımın üstünü temizledim
Bulaşık makinamın altını temizledim
Baharatlıklarımı sildim
Erzak kavanozlarımı sildim
Ekmekliğimi temizledim
Buzdolabımın içini düzenledim atılacakları attım
Sonrasında kirlileri makinaya attım çalıştırdım
Ocagımı temizledim
Demirleri yağ çözle yıkadım
Tezgahı çamaşır suyu cifle ovdum duruladım
Çöplerimi çıkardım çöp kutusunu domestosla yıkadım
Mutfak camımıda sildim
Halısını fırçaladım süpürdüm
Mutfak bezlerimi yıkadım astım
Ardından bi güzel sildim
Kapısınında tozunu aldım çıktım
Wc ye girdim domestosa yatırdım bekletip fırçaladım duruladım
Banyoya geçtim beyazları attım içine bi kalıp sabun kaynatıverdim
Banyo aynalarını sildim
Dolapların içini temizledim
Çamaşır makinasının yüzeyini sildim
Sabun sepetimi temizledim
Havluları değiştirdim
Lavaboyu küveti domestosla cifle ovdum duruladım
Muslukları parlattım
Yerini domestosla fırçaladım duruladım sildim
Banyo paspaslarını sirkeledim serdim
Kapısın tozunu aldım
Ordanda çıktım
2 pantolon ütüledim
Tabi bende saç baş karıştı hemen duşa girdim çıktım saçımı fönledim
Makyajımı yaptım
Yemeğimide ateşe koydum
Şu an kahvemi yudumluyorum ee hakettim sanıyorum
arkadaşş ben tam yerne düşmüşüm ya..bu topik de adam edemezse beni artık hiçbişy adam etmez beni ne hamaratlık bu böle ya.
asıl ben yazmayım yazdıklarımı maazallah kovarsınız movarsınız topikten beni..
neyse en azından şu an ev toplu sayılır yemekte pişti hafta sonu koca çoluk çocuk evde iş yapamam da pazartesi bi tokatla kendme gelmliyim...
lojmanda oturyorm ev parlamıyo temzlik yapsam da diye bi bahane bulsam kabul de etmezsnz siz anlaşıldı o yüzden koyvermeyip temiz olmak şart anladım ben olayı..
Merhaba hanimlar,
Galiba benim pasakli oldugumu anladiniz, bi kac sayfa once birseyler danismistim cvp gelmedide) ossuuun caniniz sagolsuuun
Bu ne is arkadaslar siz bu enerjiyi nerden bulp bu isleri yapiyosunuz, ne yiyip ne iciyonuz, ilac milac neyse banada soyleyin
Benim 2 yasinda ikizlerim var 33 yasindayim, daginiklik toplamaktan temizlige sira gelmiyorevimde bi avuc 75 m. Bide camli mobilyalari kaldirdim ardiyeye, e gene temizliyemiyom gene temizliyemiyom. Gecen bi kadin cagirdim az kaldi onada ben hizmet edicektim acci ettimde zaten yaslandim galiba ben imkani yok sizin gibi temizlik yapamam, 3 yil oncesine kadar parmak izi olmazdi evi de, simdi sanki bomba atmislar ). Daginiklikta onemli degil kuzullarimin cani sagosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?