En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hımmm oda güzelmiş....alemsin ya bi arastır bakalım keyfine bütcene göre bulursun güzel bişey...

bu arada canım sen bu kiloları nasıl verdin ya....neler yapıyosun bende kilo vercem diye ugrasıyorum da

hamurişi çukulata kola nescafeden uzaklaşınca verdim... ama şimdilerde gene dadandım.. onun dışında sporda yapmaya çalıştım şimdi saldım gerçi....gene 70 olmuşum....

hamurişi çukulata kola nescafeden uzaklaşınca verdim... ama şimdilerde gene dadandım.. onun dışında sporda yapmaya çalıştım şimdi saldım gerçi....gene 70 olmuşum....

ayy bende uzak durmaya calısıyorum canım bir 5 kilo versem süper olurda...ben leslie ile yürüyüş var onu yapıyorum...faydasını görmeye basladım bakalım

Ayyy canım kusura bakma yanlış yazmışım ya sirkeledim demek istedim

arkadaşş ben tam yerne düşmüşüm ya..bu topik de adam edemezse beni artık hiçbişy adam etmez beni ne hamaratlık bu böle ya.
asıl ben yazmayım yazdıklarımı maazallah kovarsınız movarsınız topikten beni..

neyse en azından şu an ev toplu sayılır yemekte pişti hafta sonu koca çoluk çocuk evde iş yapamam da pazartesi bi tokatla kendme gelmliyim...

lojmanda oturyorm ev parlamıyo temzlik yapsam da diye bi bahane bulsam kabul de etmezsnz siz anlaşıldı o yüzden koyvermeyip temiz olmak şart anladım ben olayı..

betülcm bende bi kaç ay olyo elektrk spürgesi aldım baya memnunum şimdilik philips powerpro compact markası araştır istersen uygun da bşy ........ dan almıştım

ben çıkıyorum hamarat hanımlar,, makineyi boşaltıp yerleştrcem yerine bulaşıkları ,,sofra hazırlıcam yemekten sonra yne mutfak toplcm, öle kalcak sanmayın yatana kadar çay meyve bilmem ne derken yne dağılcak ama bugn yılmıcam yatmdan da toplcm sözzzz....

hosbuldum canim :)firinlan derdim yok,mutfaga sinen kokuyla derdim var,ama gecti cok sukur :)ben tarcin kaynatuiyorum miss gibi kokuyor sonra,ama bugun ugrasamadim actim pencereyi bol bol havalandi :)havlularim daha yeniler aslinda:26:maalesef lekeler icine yerlesmis cikmiyor,atmayada kiyamiyorum,kendimize kullaniyoruzda misafir gelince yeni havlu cikariyorum.
zaten bu havllu isine bir el aticam,simdilerde aryistayim ,giuel birsey bulursam alicam,hani su tek kullanimlik havlular oluyor ya,onlari alip banyomdaki sepete koyucam,tek kullanimlik ,kullan at sepete daha rahat :)ama bu sefer renkli alicamki,bir de onlari beyazlatma derdi olmasin. :)
Ben dun temizligimi yapmistim,bugun evi havalandirdim,kuruyan camasirlari toplayip katladim,yemek yaptim masayi kurdum esimi bekliyorum.Bulasiklarda yikandi,yemek sonrasi,mutfagi sole bir elden gecirip,bir cay fasli yapariz insallah :) disarisi cok soguk ve yagmurlu,usenmezsem sonra yuruyuse cikarim belki,bugun cok tembellik yaptim aman allahim nerdeyse yeme icme harici kalkmadim yerimden,tuhaf bir gunumdeyim bugun :)

merhaba,hosbuldum :) sirkeyi banyo ve wcdede kullanabilirsin.turkiyede varmidir bilmiyorum,burada ozel sirke karisimli temizlik malzemleri satiyorlar.ama normal bildigimiz saf sirke ile de olur.Ben bunlarin hepsini denedim,banyom biraz eski bir banyo oldugu icin,birde bu eve yeni tasindik o yuzden banyomdan yana dertliyim.soyleki spreyli bir siseye elma sirkesi,gene bulasik deterjani ekle ama cok olmasin yoksa cok kopurur,birazda su ilavesi yapaip kapagini kapat.kullanacagin zaman fayanslara,dus kabinine lavaboya fif fisla sungerle kopurterek silip durula,tertemiz oluyor ve parliyor,ayni zamanda klozetin icinede dokebilirsin ,kokuyu aliyor.
birde normal kullandigimiz sac sampuani ile de fayanslari temizleyebilirsin,onuda denedim ama pek begenmedim,sirkeli karisim daha iyi :=)

Bulasik makinesine gelince,onu parlatici gozune koyuyorum ben,bazende disini kenarlarini siliyorum makinenein ve icine sirkeyi dokup bos calistiriyorum,parlasin temizlensin diye.
Baska bazilari camasir makinesinin yumusatici bolumune koyuyormus,camasirlar yumusak ciiyormus,koku kalmiyormus,hic denemedim o yuzden sonuc nedir bilmiyorum
yukarida yazdigim sirkeli deterjanli su ile evin camlarinida silebilirsin,hic iz kalmiyor tertemiz oluyor.camsille yapinca bile o kadar temiz olmuyor,ayni sekilde aynalarida silebilirsin,gene parlyior ve hic iz kalmiyor.simdilik aklima gelen deneyip mennun kaldiklarim bunlar,insallah isine yarar.

onerin icinde ayrica tesekkur ederim,yarin alayim ben camasir sodasini oyle yikayayim,insallah temizlenir bu sefer :)

Kahvaltimizi yaptık
Kızımı yikadim
Şimdi islere

Bu arada chocolate, elian, myheart hoşgeldiniz
Elian şu iştahından az bana ver hiç iştahım yok zavallı bebek aç kalıyo resmen:26:

ah canım sende bana iştahsızlık nasıl oluyo onu deyiversen...bebek aç kalmaz o senden alır endine lazım olanı sen kendine dikkat et

hiç zannetmiyorum ama bulursam sanada derim

merhaba arkadaşlar.gebeliğim dolayısıyla 15 gün önce işten ayrıldım bütün gün evde sıkılıyorum ve tesadüfen bu siteyi gördüm.aranıza katılmak istedim bende. :) bugün bütün gün evde temizlik yapan biri olarak ev işlerinden nefret ediyorummm şaka şaka yorgunluktan şuan öyle diyorum ama ütüden oldum olası nefret ederim

hoşgeldin canım

Bravo bravo canımcım maşallah sana valla süpersn daha ne olsun bu ne hız hem evi temiz hem kendin bakımlı cocuk varmıydı canım sende?

Hoşgeldin canım bu topik takılıp ta iş yapmayan yoktur heralde sırf buraya yazmak için bile insanın iş yapası geliyor....

Merhaba hanimlar,

Galiba benim pasakli oldugumu anladiniz, bi kac sayfa once birseyler danismistim cvp gelmedide ) ossuuun caniniz sagolsuuun

Bu ne is arkadaslar siz bu enerjiyi nerden bulp bu isleri yapiyosunuz, ne yiyip ne iciyonuz, ilac milac neyse banada soyleyin

Benim 2 yasinda ikizlerim var 33 yasindayim, daginiklik toplamaktan temizlige sira gelmiyor evimde bi avuc 75 m. Bide camli mobilyalari kaldirdim ardiyeye, e gene temizliyemiyom gene temizliyemiyom. Gecen bi kadin cagirdim az kaldi onada ben hizmet edicektim acci ettimde zaten yaslandim galiba ben imkani yok sizin gibi temizlik yapamam, 3 yil oncesine kadar parmak izi olmazdi evi de, simdi sanki bomba atmislar ). Daginiklikta onemli degil kuzullarimin cani sagosun

ne sordun duu ki..... bi daha sor bence görmemişlerdir... oo ikizler bayılırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…