- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.781
hoşbuldum azerinimYeliZcim hoşgeldin
Nasıl yorulmushsam artık elim tele gitmiyorum
Betül guccuk oda kaldı mı yinee bu gün yemek yapcen yarın doğum günün kim temizlicek şimdi orayı di bakem
seninkinin aynısından bendede var bir küçük odabu gün erken çıkarım inşallah.... bu gün biticek başka yolu yoohh....akşama pert bir halde rapor veririm... yaaa patron gelsin gitsinde çıkayım bende yaaa.... doğum günüm bu gün... ama bu gün kimse gelemicek ehee.... yarın gelcekler....
seninkinin aynısından bendede var bir küçük odadağıtmamak için elimden geleni yapıyorum bu arada doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara
yapmakzorunda olan hep ev hanımları ne yapalım başa gelen çekilir
kizlar merhaba,bugun pe birsey yapmadim,kahvaltidan sonra dus aldikhazirlandim.evi havalandirip,muttfak giris ve banyoyu bir guzel temizledim.diger yerler iyi durumda.ya yarin ,yarin canim istemezsede pazartesi tum evi temizlerim.ev temiz,simdide gezme zamani,gidip biraz stres atalim,sizde takmayin su ev islerini fazla oldugu kadar,temiz olsun yeter,gerisi teferruat :9 hadi gorusuruz guzeller...
Waaaooooow bu ne arkadas siz dopingmi aliyonuz, agzim acik okuyom ben bunlar,kac gunde yaparim acaba ben bu isleri
Bi gaza geliyom heeeyt ev isleri ben geliyom ama nafie fos cikiyo tam elimi bise atiyom kuzular kucak ister, duser kalkarlar, kavga ederler haydeee harp alani, is yapayim diye basliyom benimkiler baska bi tarafi talan ediyo o ara, yapmakmi hayirli yapamakmi bikemiyombazen yicek seyler isterler hadi birak isi siva kollari dooooru mutfaga tab sikayet gibi olmasinn seve seve yaparim, tabi ust bas degisimleri, malumunuz bez degisimleri derkeeen bakiyom aksam olmus, bizimkiler wc dusmani beze yapcaz diyolar
Sonra yemege otur kslk, namaz vakitleri, daginiklik topla, biraz cocuk oynat hadi uykuar geldi, sallarken plan yapiyom aklimda uyutinca sunlari sunlari yapcam e bi bakmisim pasakli ben uyuklamaya baslamisim
O zaman şöyle yap canım
Mesela
Bu gün
Mutfak dolaplarini içli disli sil.gardroplari düzenle. Kapıların tozunu al
Yarın buzdolabini .sebzeligi duzenle
Obur gun sil supur toz al
Sonraki gün balkonlari kapının önünü sil
Rapor verem hemen
Sabah 08.30 da kalktik
Kahvaltı falan yaptık kizimla
Sonra daldım işlere
Önce vileda çamaşır suyuna yatırıldı her büyük temizlik öncesi olduğu gibi
Yataklar toplandı
Pencere onu
Yatak basi
Kızımın yatağı silindi
Süpürge açıldı
yeri silindi
Halisi serildi
Toz alındı
Oturma odası toplandı
Kaba toz alındı
Pencere önleri
Kızımın masa sandalyesi silindi
Koltuklar supuruldu
Süpürge açıldı
Yerler silindi
Toz alındı
Koridor supuruldu
Silindi
Kapının onu silindi
Çelik kapının dışardan alt kısmı silindi (en kısa zamanda komple silicem)
Salon silindi
Tozu alındı
Pencere onu silindi
Bulasiklar yikandi
Mutfak dolapları içli disli silindi
Ocak ovuldu
Ocağın altı silindi
Buzdolabının buzlugu temizlendi
Üstü silindi
Beyaz eşyalar silindi
Çöpler toplandı
Çöp kovaları yikandi
Sebzelik düzenlendi
Masa Sandalye silindi
Yerler supuruldu
Silindi
Çamaşır yikandi
Asıldı
Wc lavabo çamaşır suyuyla ovuldu
Yeri çamaşır suyuyla yikandi
Havlu değiştirildi
Ayna silindi
Sabunluk yikandi
Taraklar yikandi
Yemek yapıldı
Yemegimizi yedik şimdi kızımı salliyorum ama uyuma niyeti yok
Aaa dunmuymus tüh ya kacirmisim olsun ben de bu gün kutlarimbu gün erken çıkarım inşallah.... bu gün biticek başka yolu yoohh....akşama pert bir halde rapor veririm... yaaa patron gelsin gitsinde çıkayım bende yaaa.... doğum günüm bu gün... ama bu gün kimse gelemicek ehee.... yarın gelcekler....
Seni bi de çocuk olunca gorcem royemkizlar merhaba,bugun pe birsey yapmadim,kahvaltidan sonra dus aldikhazirlandim.evi havalandirip,muttfak giris ve banyoyu bir guzel temizledim.diger yerler iyi durumda.ya yarin ,yarin canim istemezsede pazartesi tum evi temizlerim.ev temiz,simdide gezme zamani,gidip biraz stres atalim,sizde takmayin su ev islerini fazla oldugu kadar,temiz olsun yeter,gerisi teferruat :9 hadi gorusuruz guzeller...
Buldun tabi kocayi bu gün keyif yaptiniyaptınız demiİyi akşamlar kızlarbugün kociş evdeydi diye pek yazamadım akşam raporunu vermeye geldim
Kocişle ögleden sonra pazara gttik alışveriş yaptık eve geldik
Hemen aldıklarımızı silip yerleştirdim
O arada sebzeleri sirkeli suya yatırdım sonra kurutucuyla kuruttum kullanacagımı ayordım öbürlerini buzdolabı poşetine
doldurdum
Temiz bulaşıklarım vardı dizdim
Bugün balık günümüz olduğu için kociş balık ekmek istedi hmen balıkları yıkıyıp kızarttım sofrayı hazırladım yemeğimizi yedik
Sofrayı topladım
balık kızarttıgım gün mutfagı çamaşır suyuyla kırklıyorum. Resmen
Hemen kirlileri makinaya attım
Masa ve sandalyeleri çamaşır suyuyla sildim
Lavaboyu tezgahı çamaşır suyuyla ovdum duruladım
Yerleri domestosla bi güzel sildim
Daha sonra ocagımı bi güzel temizledim bizimki çayın yanında kestane istedi kestaneleri hop attım teflona kıstım altını yine işlere devam
Yag tenceremi yağ çözle bekletip bi güzel telledim miss gibi oldu walla
O arada çayı koydum çaycıya meyveleri yıkadım meyveliğe koydum
Mutfak bezlerini çamaşır suyuna yatrdım
Kociş pazardan geldikten sonra duş almıştı banyo battı tabi hemen lavaboyu küveti domestosla cifle ovdum
Yerleride çamaşır suyuyla sildim serdim paspaslarını aynalarını sildim
Çay demlenene kadar katlanacak çamaşırları katladım yerleştirdim
Balkonumu yıkadım
Üstümü değiştrdim güzel kokularımı sürdüm mskyajımıda yaptım yeni oturdum şimdi çay içiçez hepinizi öpüyoruz kolay gelsin
Pazartesi senden gamyonvudan myheart dan uzun bi liste bekliyorum haberiniz olsunben bugn bişy yapmdm kaynana geldi bi ortalık topladım toz aldım bugn bşy yapmadım derken sanki her gün çok temzlik yapıyodm da.....neyse pazartesi inşallah bende siz gbi uzzuuuuunnn bi liste yapcam umarım yaa dua edin bana...adam olayım artıkın temz mis pak olayım azern ve ask hayran kaldım size valla
Az daha gayret bacim olacak gibiTopikteki canli makinalar siz resmen insan ustu bi temizlik yapiyonuz yaa
Korkarim yakinda "siz topigide dagatir tozlarsiniz" diye bizi ativerirsiniz maazallah
Mesela bugn yapabildiklerim
Sabah kahvalti,
Mutfagi toparladim,
Temiz bulasiklari makinadan cikardim yerlestirdim
Bulasiklarida makainaya koydum
Kuzenimin cocugu hastanede yatiyor kiyafet istedi utuledim
Cocuklarda hava alir diye cocuklarida haziladim aile gittik geldik.
Cocuklarimi uyuttum
Yemegim vardi corba ilave ettim.
Esim aciktim dedi biz yedik
Kizim uyandi yedi
Sonra oglum uyandi yedi.
Sofrayi kaldirdim. Henuz toplayamadim cunku kuzularim oturma odasina geleyim diye ses yapiyor. Esimde gece vardiyasi mecbur sessiz olmaya calisiyoruz.
Yatak odasi hic toparlanamadi yani
İste temizlik namina zirnik bisey yok ortada
Basiretimmi bagli nedir
Haa oturma odasini supurgeyle supurdum bakin ondan bi puan alirmiyim acep
Teşekkür ederim canımvay arkadaş ya yapılan işlere bak maaşallah canım sanaya ben tembelmiyim yoksa bi iş yaparken çokmu oyalanıyorum bilmiyorum sabah kalk kahvaltı yap kızımın üstü başı altı vs bulaşıkları makinaya diz masayı sil ortalığın kabasını topla oyuncak ıvır zıvır vs derken akşam oluyo yemek yap yemek ye çay iç haydee uyku saati e temizliği ne zaman yapıyon derseniz haftada birgün ondada akşamı ediyorum o gün yemek bile yapamıyorum bi gün önceden hazırlıyorum o yüzdenn acaba bendemi bi problem var yaptığınız işleri temizliği falan ağzım açık okuyorum resmen ha bu arada kendimi tanıtmadım 23 yaşındayım 28 aylık bi kızım var ikinci bebişte yolda ev hanımıyımm
Valla pek yemek de yemiyorum ben amaAzerinnn sen ne yiyiyor ne içiyorsun? Temizlik sende,yemek sende küçük bir prenses 2.de(prens)yolda sen yorulmak,uykusu gelmek nedir biliyormusun? :))
Bende rapor vericemde senin yaptıklarını yapınca vazgeçiyorum :/
Neyse bugünden başlıyım gerçi bugün evde değildim :))
Uyanır uyanmaz yatağı topladım,sağı solu topladım çamtamı hazırlayıp oğlumda anneme gittik(kahvaltıyı burda yaptık) sonra bütün gün gezdik :)) saat 10gibi eve geldik(akşam) yemeğim vardı yanına çorba,makarna yaptım yemek yedik sofrayı topladım bulaşıkları mak.yetleştirdim oğlumu besledim uyuttum şimdi kk da takılıyorum biraz ortalığı toplayıp yatıcam çok uykum var çoooook
Bu Arada yaşım 28, 3yaşında bir oğlum var çalışmıyorum
Herkese iyi geceler
günaydın temiz bayanlardün ugrayamadım eşimle gezmedeydik...aksamda film e girdik süperdi baya eglendim enerjı topladım artık dipbucak temizlik zamanı ......
herkese mutlu huzurlu günler
çok güzeldi canım[QUO]
Akşam gezmeniz nasıl geçti canım yarın için enerji topladin mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?