- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.821
E daha ne olsun 10 puanmerhaba canım bitti tabi dipbucak mis oldu evimhemen anlatayım bakalım puan verecekmissiniz
öncelikle yatak odamdan basladım işlerime...nevresim takımlarımı degiştirdim,yatagımı düzelttim örtüsünü örttüm,dip bucak bir güzel süpürdüm, komidinlerim,makyaj aynam,camlı gardrobumu sildim ve düzenledim.....pencereyi yerleri avizeyi pırıl pırıl yaptım.....
sonra l koltugumun oldugu kücük odamda süperge actim toz aldım hemen....mis
misafir odamı süpürüp toz aldım orta sehbamı ve yemek masamıda elden gecirdim avızeler falan ,prizler kapılar pırıl pırıl oldu.....
mutafagıma gectimaya bulasıkları dizip.tezgahımı düzelttim temizledim...süpürdüm,pencereleri,beyaz esyalarımı sildim dolaplarımı düzenleyip sildim.....çöpler toplanıp kovalarım temizlendi
banyo ve wc camasır suyuyla temizlendi aynayı sildim...camasır mak calıstırdım
yoruldum ya...yemegimde tamambenden bu kadar kızlar
Bulmuşlar pambik gibin kocayi naz yapıyorlar tabiönceki gün temizlik yapmıştım belim tutuldu dolayısıyla dün annemde kaldım ve şimdi eve geldim ev miss.Allah ım hep böyle temiz kalsa olmaz mı ya.hamilelikten önce ev biraz dagıldımı eşim hemen aşkım evi toplayalım derdi verirdi bana gazı.şimdi evde hiçbirşey yapmamı istemiyor.ben yaparım diyor.kıyamıyo tabi oğlu yorulcak sanıyo heralde.evi süpürüyo falan çamaşır asıyo ama yerleri silip toz almıyo.bende kızıp o işe gidince gizli gizli temizlik yapıyorum.bu en son yaptığımda çok kızdı gündelikçi tutucam diyo.Allah ım Allah ım bu adam beni çıldırtıcak ben nasıl evimi başkasına temizleticem yahuu.kocam oğluşuna mı kıyamıyo bana mı kıyamıyo anlamadım kafamda deli sorular
Ooo maşallah büyük ilerleme var sende yaseminSevgili titizmatikler, sevgili cif balerinalar, sevgili topikdaslarim,
Onceliklen sunu belirteyim suan okuyorken ekrana dogru kocamaaaan tukurup maasallah deyin bu pasakli kardesinize
Cunkuuuuuu
Hali yikama makinasiyla 2 takim koltugumu ve 2 halimi, birde kuzularimin salincaklarini yikadim, hemide organik bi deterjan hazirladim onunla. Miss oldular, ayy katran olmuslardi nerdeyse, haritalar vardi ama neresi belli digil
Ekistradan zeytin kurmustum onlari aktardim, kahvalti, yemek vs, sonra kv lere gittik geldik kuzucuklarimi uyuttum.
Tabi makinayla yiadim buyuk yuk kalktiya ustumden diger yaptigim isleri saymasamda olur.
Sizden ne cok şevk almisim gorun ve kendinizle grur duyun)
Elian bi de bana hamarat diyorsunuz maşallah bi tek mutfak kalmış nerdeyseslm hanımlarrrbende haftalık temizliğimi iki güne yaymış durumdayım ve hala yarına yapılcak bi dolu işim var
cumartesi : yatak odamızdan başladım halıları dışarı attım , nevresimleri değiştim , oğlumun beşiğini havalandırdım, bazanın altını süpürdüm sildim , diğer mobilyaları çektim altlarını süpürdüm sildim cam önünü sildim tozunu aldım halısıını çırptım serdim çıktımmm
sonra çocuk odasına daldım yatakları havalandırdım bazanın altını çektimm aman allahııımmmneler çıktı altından neler bi güzel süpürüp sildim halısını topladım diğer mobilyaları kaldırdım altlarını süpürdüm sildim,oğluşumun dolabını düzenledim,yerlerini halısını süpürdüm sildim,camını sildim,tozunu aldım,kapısını cifledim,duvarlarında lekeli yerlerini cifledim sildimm çıktıımm
pazar: salona geçtim camlarını açtım önlerini sildim bütün kanepe koltuk vitrin ne varsa çektip altlarını süpürüp sildim yolluğunu dışarı atıp eşime çırptırdım yerlerini halısını süpürdüm sildim, vitrinin camlarını sildim toz aldım çıktımm( kapıları ve duvarda bi iki leke gördüm onlar silinecek)
bende öldüm amaa hala belim felaket ağrıyo hem bebiş hemde belfıtığı olunca çok kötü oluyorum
yarın yapılcaklar:mutfak toplanıp süpürülüp silinecek,beyaz eşyalar silincek,ocak ve fayanslar ovulacak,(allahtan çekmecelerim düzenli) yemek yapılacak,banyo wc yıkanacak,çamaşır yıkanacak 2 makina,antrede duvarlarında oğlumun parmak izlerini gördümonlar ve kapılar silinecek , kapının önü süpürüp silkincek heralde bukadar ay ne çok işim var yarın yaaa
bu arada bu topiğe de en uzun yazımı yazdımmm
Alemsiniz kızlarBazen yazıyor ya kapını önünü temizledim diye korkuyorum bigün hızını aşamayız komşusununda evini temizliycek diye :))
Azerinnn şu enerjinden biraz bana yolla....hayır bende hiç oturmam ama yok olmuyor virgülde bu kadar iş yapamıyorum elim yavaş galiba(
Yasemin2413 sana koccamaan nir tühhhh
Bende bugün;nevresimleri değiştirdim çıkanları mak.attım üstüne 2mak.daha çamaşır yıkadım bunları aşarken resmen tükendiiim :) bulaşık mak.boşalttım kirlileri yerleştirdim, tavuklu patates yemeği, mercimek çorbası, pilav yaptım sonra mutfağı toparladım süpürdüm,tezgahı çam.suyuyla silip çıktım salonu ve diğer odaları üstten toparladım kısmette temizlik yarın
Bu arada oğluşumu da yıkadım :)))2defa babam bir defada oğlumun arkadaşı geldi beni çok oyaladılar çooooook :))
Dün ben de ütü yaptımAaaaaa nasıl unuturum ütü yaptım bizim ve oğlumun dolabını düzenledim sonra aşarken beni tüketen çamaşırları gece kokmasınlar diye topladım içeri çamaşırlığa serdim tabii hepsi sığmadı yarısı sepette duruyor
Hehe kocayla gezmelere mi gidilmis ablaAmma döktürmüşssünüz yine yaa gece gece oku oku bitmedi haftasonu fazla bir iş yapmadım
Cumartesi Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım evi süpürdüm makineye çamaşır attım
Aksam da cocukları arkadasa bırakıp kocişle başbasa yemeğe çıktık
Pazar gunu sabah yatakları topladım kabak tatlısı için kabakları şekere koydum
arkadaslara kahvaltıya gittik ordan biraz dolandık
Eve geldik yemek yaptım tatlımı pişirdim mutfağı topladım
Cocukların okul hazırlıklarını yaptırdım
Biraz ingilzce çalıştım o kadar şimdide yatıyorum yarın cok iş var kafamda bakalım hangilerini yapabileceğim yarın görüşürüz öpüldünüz şekerler.....
günaydın kızlar nasılsınız
bugün temizlik planlarım vardı ama hepsi yattıdün akşam annemlere geldik burda kalıcam
bende yatamadım kalktım erkenden
anam benden önce temizlemiş canım yaaasen de kalk anana yardım et o zaman
Önce temizlik yapıp sonra yikanaydin ya bacimbu rapor işinden nasıl tırstıysam sabah wc ye girerken aldım çamaşır suyumu elime öyle girdim :) girmişken yıkayıp çıktım
şimdi banyo yapıcam çıkarke orayıda ç.suyu, cif iyice parlatırım artık :)) artık elimde çamaşır suyu ile gezicem
Eee yillarin tecrübesi tabianam benden önce temizlemiş canım yaaa
günaydın arkadaşlar bu gün benmde temzlik günüm inşallah uzun zaman sonra..
dün çamaşır ve ütü işini hallttm şükür hafta sonu hiç elmi işe sürmezdm de sırf buraya yazm dye yaptım biline..
şimdi kahvaltı etcez küçük oğlumla büyük oğlan oklda koca işte...oturma odası yatak odası salon wc banyo mutfak antre temizleme var planlarım arasında bana dua edn yüzümn akıyla çıkayım ev küçük aslında oğlan 2 de gelyo ozaman kadar bitirsem süper olacaakk ve kahvaltı işle gne başlıyorumm raporum uzun olur umarım akşama bbbyyyyyy
Aaa dunmuymus tüh ya kacirmisim olsun ben de bu gün kutlarim
Nice mutlu senelere canım sevdiklerinle inşallah
İyi ki doğdun beeeetuul
İyi ki doğdun beeeetuul
......
İyiki dogduuuuuuun betuuuuuul
Saglikli mutlu mesut basarili temiiiiiiiZ nice yaslar diliyorum
Geciktik ama kusura kalma bacim
İşte yılbaşı agacimizgeçen sene salona kurmustuk bu sene oturma odasına kurduk
Eki Görüntüle 879311 Eki Görüntüle 879313
Betül anam gel doğum gününün hatrina guccuk odayı sormicam söz
Myheart en son attığım fircadan sonra ortalıkta yok umarım kusmemistir bana şaka yaptım ki ben:26:
betul o yılbaşı ağacınıda "küçük"odadanmı çıkartıcan? :)))))))
:))))))) sen o odayı boşalt,büyük ihtimal evin büyük odası diye yaşamına devam edicek :)))) valla çok merak ettim küçük odanı :/tabiiikiii nasıl
bildiiiin :)))) süsleride orda muhtemelen o açmadığım kolinin
içinde.....küçük odam bi milyoncu gibi ne arasan var :)))
saolasın beybiii...
teşekkür ederiiim efeniiim...
ağacın çok ciciii.... bende çıkarayım bariii aaaaaaaa....
ayyyy sorma rezil etti beni o güccük odaa.....
işten çıktım cumartesi eve gittim.. kimse gelmicek yaa hazır temizliği bitircem hesapta... dedim küçük odanın işi uzun onu sona bırakayım yoksa diğer yerlerde alıdı başını gidiyo....
bulaşıkları yıkadım
odaları süpürdüm sildim
ütülerimi bitirmek üzereydimki saat akşam 11 oldu biri cama vuruyo kimseyide beklemiyorum kim oo diyom ses yok anam dedim karşıtım ben galiba nasıl korktum var yaaa...
meğer bizimkiler kıyamamışlar bana doğum günümde yalnız kalmıyayım diye kalkmış gelmişler gece gece .... fe subhanallahhh :)) çok ciciler ama ütü ortada ütülenmişler koltukların üstünde ütülencekler diğer koltukta... küçük odamın kapısı açık her şey yerdee.. rezalett.... sorma azerincim hiiç sorma hala yüzüm kızarıyor... ama yarın demiştiniiz dedim drudum... yicek bişi hazırlamamışım... neyseki pastamı almıştım... çay atıım pastaverdim...onlar yer içerken ütülenmişleri topladım yerleştirdim... ütü masasını ortadan kaldırdıö... sohbet muhabbet gece 3 oldu onları uyuttum girdim mutfağa patates haşladım sabaha börek yapayım diye... onlra haşlanırken banyoyu wcyi cifledim...sabah bi uyandılar heryer miss :)) hokus pokus....
onlar gidincede komle süpürdüm sildim....gene bulaşıkları yıkadım pert...
aaaa bu arada çaydanlığıma sirke koydum ayyyy gitti kireç geldi çaydanlık hheheyytt... şimdi dükkandakinide sirkeledim....
günaydın hanımlar
sanırım bugün herkesin temizlik günü benimde öyleydi hafta sonu yarısını hallettim
sabah kalktım yatak odalarını topladım,havalandırdım,oğlumu okula eşimi işe yolladım,
kahvaltı hazırlarken antrede vitrinim var evde yer olmadığı için oraya koyduk onun üstünün tozunu sildim,mutfağı dip köşe süpürdüm sildim...
şimdi banyo wc beni bekler...mutfagında ince işleri , eşyalar silincek,ocak, tezgah,fayanslar ovalanacak...ha duvarlar silincek ama onu dinlene dinlene yaparım çok yoruluyorum...ooff bide öğlene yemek var sinir oluyorum şu işin arasında yemek yapmayaaa
günaydın aşkitom nasılsın canımHerkese günaydın hanımlar nasılsınız
Uzme canim kendini rezil falan olmazsin merak etme daha kotuleri var
Mesela benim evin her yeri kucuk oda
Caydanliga sirke hangisinden dokuyon, kaynatiyomusun, su ilave edicezmi,
Bi aciklayiversen cok makbule gecer bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?