- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.801
[QUO]E=gamyoncu;32887843]
Günaydın canım bitti mi işler
İşte yılbaşı agacimizgeçen sene salona kurmustuk bu sene oturma odasına kurduk
Eki Görüntüle 879311 Eki Görüntüle 879313
önceki gün temizlik yapmıştım belim tutuldu dolayısıyla dün annemde kaldım ve şimdi eve geldim ev miss.Allah ım hep böyle temiz kalsa olmaz mı ya.hamilelikten önce ev biraz dagıldımı eşim hemen aşkım evi toplayalım derdi verirdi bana gazı.şimdi evde hiçbirşey yapmamı istemiyor.ben yaparım diyor.kıyamıyo tabi oğlu yorulcak sanıyo heralde.evi süpürüyo falan çamaşır asıyo ama yerleri silip toz almıyo.bende kızıp o işe gidince gizli gizli temizlik yapıyorum.bu en son yaptığımda çok kızdı gündelikçi tutucam diyo.Allah ım Allah ım bu adam beni çıldırtıcak ben nasıl evimi başkasına temizleticem yahuu.kocam oğluşuna mı kıyamıyo bana mı kıyamıyo anlamadım kafamda deli sorular
İşte yılbaşı agacimizgeçen sene salona kurmustuk bu sene oturma odasına kurduk
Sevgili titizmatikler, sevgili cif balerinalar, sevgili topikdaslarim,
Onceliklen sunu belirteyim suan okuyorken ekrana dogru kocamaaaan tukurup maasallah deyin bu pasakli kardesinize
Cunkuuuuuu
Hali yikama makinasiyla 2 takim koltugumu ve 2 halimi, birde kuzularimin salincaklarini yikadim, hemide organik bi deterjan hazirladim onunla. Miss oldular, ayy katran olmuslardi nerdeyse, haritalar vardi ama neresi belli digil
Ekistradan zeytin kurmustum onlari aktardim, kahvalti, yemek vs, sonra kv lere gittik geldik kuzucuklarimi uyuttum.
Tabi makinayla yiadim buyuk yuk kalktiya ustumden diger yaptigim isleri saymasamda olur.
Sizden ne cok şevk almisim gorun ve kendinizle grur duyun)
Heeeh bi de unutmadan belirteyim yeni bir leke sokucu denedim en organiginden, netde bulmustum belki isinize yarar.
Once lekeye karbonat dokuyoruz, sonra ustune elma sirkesi dokuyoruz, bir fosurtu sesiyle kopuruyor. Hooop makiaya atiyoruz. Ayiptir soylemesi bugun 2 makinada camasir yikadimda
Hali ve koltuktakikerede ayni uygulamayi yaptim, henuz o bolge islakken ustune nisasta serptim. Bi sure beklettim yikadim. Nescafe lekei vardi hemde krem koltukta azcik belli oluyor artik. Krem halimdada cay lekesi vardi, onu bir gece nisastali bekletiyorum. Koltuk ortulerimde krem ondada lekeler vardi ciktilar.
Bilginize sunulur......
Temizlik artik kesmiyo kadini süslere gecti
Cok guzel olmus agaciniz.
bu gün erken çıkarım inşallah.... bu gün biticek başka yolu yoohh....akşama pert bir halde rapor veririm... yaaa patron gelsin gitsinde çıkayım bende yaaa.... doğum günüm bu gün... ama bu gün kimse gelemicek ehee.... yarın gelcekler....
maşallah bacımarada gaz çok iyi geliyo wallaa
benim küçük oğlumun lekesi eksik olmaz bi deneyim bakalım..teşekkürler
Bazen yazıyor ya kapını önünü temizledim diye korkuyorum bigün hızını aşamayız komşusununda evini temizliycek diye :))
Azerinnn şu enerjinden biraz bana yolla....hayır bende hiç oturmam ama yok olmuyor virgülde bu kadar iş yapamıyorum elim yavaş galiba(
Yasemin2413 sana koccamaan nir tühhhh
Bende bugün;nevresimleri değiştirdim çıkanları mak.attım üstüne 2mak.daha çamaşır yıkadım bunları aşarken resmen tükendiiim :) bulaşık mak.boşalttım kirlileri yerleştirdim, tavuklu patates yemeği, mercimek çorbası, pilav yaptım sonra mutfağı toparladım süpürdüm,tezgahı çam.suyuyla silip çıktım salonu ve diğer odaları üstten toparladım kısmette temizlik yarın
Bu arada oğluşumu da yıkadım :)))2defa babam bir defada oğlumun arkadaşı geldi beni çok oyaladılar çooooook :))
azerincim ağaç çok güzel olmuşİşte yılbaşı agacimizgeçen sene salona kurmustuk bu sene oturma odasına kurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?