En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
[QUO]E=gamyoncu;32887843]

Günaydın canım bitti mi işler

merhaba canım bitti tabi dipbucak mis oldu evim hemen anlatayım bakalım puan verecekmissiniz

öncelikle yatak odamdan basladım işlerime...nevresim takımlarımı degiştirdim,yatagımı düzelttim örtüsünü örttüm,dip bucak bir güzel süpürdüm, komidinlerim,makyaj aynam,camlı gardrobumu sildim ve düzenledim.....pencereyi yerleri avizeyi pırıl pırıl yaptım.....

sonra l koltugumun oldugu kücük odamda süperge actim toz aldım hemen....mis

misafir odamı süpürüp toz aldım orta sehbamı ve yemek masamıda elden gecirdim avızeler falan ,prizler kapılar pırıl pırıl oldu.....

mutafagıma gectim aya bulasıkları dizip.tezgahımı düzelttim temizledim...süpürdüm,pencereleri,beyaz esyalarımı sildim dolaplarımı düzenleyip sildim.....çöpler toplanıp kovalarım temizlendi

banyo ve wc camasır suyuyla temizlendi aynayı sildim...camasır mak calıstırdım

yoruldum ya...yemegimde tamam benden bu kadar kızlar

önceki gün temizlik yapmıştım belim tutuldu dolayısıyla dün annemde kaldım ve şimdi eve geldim ev miss.Allah ım hep böyle temiz kalsa olmaz mı ya.hamilelikten önce ev biraz dagıldımı eşim hemen aşkım evi toplayalım derdi verirdi bana gazı.şimdi evde hiçbirşey yapmamı istemiyor.ben yaparım diyor.kıyamıyo tabi oğlu yorulcak sanıyo heralde.evi süpürüyo falan çamaşır asıyo ama yerleri silip toz almıyo.bende kızıp o işe gidince gizli gizli temizlik yapıyorum.bu en son yaptığımda çok kızdı gündelikçi tutucam diyo.Allah ım Allah ım bu adam beni çıldırtıcak ben nasıl evimi başkasına temizleticem yahuu.kocam oğluşuna mı kıyamıyo bana mı kıyamıyo anlamadım kafamda deli sorular

Kiss bosver kime kiyamiyosa kiyamiyo yorma kendini, 5 hafta erken dogurmus biri olarak soyluyorum, bebisin erken dogmasi bebis icinde anne icinde cok zor, hemde ikiz kuzularim ve hastanede erken dogan bebeklerin yasadigi sikintilari gordum, butun annelerinde gozunde yas, o yuzden ev yikilsa umursama , bitlenmezsinya bosver,
Gerci erkekler sen yapma ben yaparim derler ama hep ertelerler, gel cik isin icinden.

Sevgili titizmatikler, sevgili cif balerinalar, sevgili topikdaslarim,
Onceliklen sunu belirteyim suan okuyorken ekrana dogru kocamaaaan tukurup maasallah deyin bu pasakli kardesinize
Cunkuuuuuu
Hali yikama makinasiyla 2 takim koltugumu ve 2 halimi, birde kuzularimin salincaklarini yikadim, hemide organik bi deterjan hazirladim onunla. Miss oldular, ayy katran olmuslardi nerdeyse, haritalar vardi ama neresi belli digil
Ekistradan zeytin kurmustum onlari aktardim, kahvalti, yemek vs, sonra kv lere gittik geldik kuzucuklarimi uyuttum.
Tabi makinayla yiadim buyuk yuk kalktiya ustumden diger yaptigim isleri saymasamda olur.
Sizden ne cok şevk almisim gorun ve kendinizle grur duyun )

Heeeh bi de unutmadan belirteyim yeni bir leke sokucu denedim en organiginden, netde bulmustum belki isinize yarar.
Once lekeye karbonat dokuyoruz, sonra ustune elma sirkesi dokuyoruz, bir fosurtu sesiyle kopuruyor. Hooop makiaya atiyoruz. Ayiptir soylemesi bugun 2 makinada camasir yikadimda
Hali ve koltuktakikerede ayni uygulamayi yaptim, henuz o bolge islakken ustune nisasta serptim. Bi sure beklettim yikadim. Nescafe lekei vardi hemde krem koltukta azcik belli oluyor artik. Krem halimdada cay lekesi vardi, onu bir gece nisastali bekletiyorum. Koltuk ortulerimde krem ondada lekeler vardi ciktilar.
Bilginize sunulur......

slm hanımlarrr bende haftalık temizliğimi iki güne yaymış durumdayım ve hala yarına yapılcak bi dolu işim var

cumartesi : yatak odamızdan başladım halıları dışarı attım , nevresimleri değiştim , oğlumun beşiğini havalandırdım, bazanın altını süpürdüm sildim , diğer mobilyaları çektim altlarını süpürdüm sildim cam önünü sildim tozunu aldım halısıını çırptım serdim çıktımmm

sonra çocuk odasına daldım yatakları havalandırdım bazanın altını çektimm aman allahııımmm neler çıktı altından neler bi güzel süpürüp sildim halısını topladım diğer mobilyaları kaldırdım altlarını süpürdüm sildim,oğluşumun dolabını düzenledim,yerlerini halısını süpürdüm sildim,camını sildim,tozunu aldım,kapısını cifledim,duvarlarında lekeli yerlerini cifledim sildimm çıktıımm

pazar: salona geçtim camlarını açtım önlerini sildim bütün kanepe koltuk vitrin ne varsa çektip altlarını süpürüp sildim yolluğunu dışarı atıp eşime çırptırdım yerlerini halısını süpürdüm sildim, vitrinin camlarını sildim toz aldım çıktımm( kapıları ve duvarda bi iki leke gördüm onlar silinecek)

bende öldüm amaa hala belim felaket ağrıyo hem bebiş hemde belfıtığı olunca çok kötü oluyorum

yarın yapılcaklar:mutfak toplanıp süpürülüp silinecek,beyaz eşyalar silincek,ocak ve fayanslar ovulacak,(allahtan çekmecelerim düzenli) yemek yapılacak,banyo wc yıkanacak,çamaşır yıkanacak 2 makina,antrede duvarlarında oğlumun parmak izlerini gördüm onlar ve kapılar silinecek , kapının önü süpürüp silkincek heralde bukadar ay ne çok işim var yarın yaaa

bu arada bu topiğe de en uzun yazımı yazdımmm

maşallah bacım arada gaz çok iyi geliyo wallaa

benim küçük oğlumun lekesi eksik olmaz bi deneyim bakalım..teşekkürler

Temizlik artik kesmiyo kadini süslere gecti
Cok guzel olmus agaciniz.

Bazen yazıyor ya kapını önünü temizledim diye korkuyorum bigün hızını aşamayız komşusununda evini temizliycek diye :))
Azerinnn şu enerjinden biraz bana yolla....hayır bende hiç oturmam ama yok olmuyor virgülde bu kadar iş yapamıyorum elim yavaş galiba (
Yasemin2413 sana koccamaan nir tühhhh
Bende bugün;nevresimleri değiştirdim çıkanları mak.attım üstüne 2mak.daha çamaşır yıkadım bunları aşarken resmen tükendiiim :) bulaşık mak.boşalttım kirlileri yerleştirdim, tavuklu patates yemeği, mercimek çorbası, pilav yaptım sonra mutfağı toparladım süpürdüm,tezgahı çam.suyuyla silip çıktım salonu ve diğer odaları üstten toparladım kısmette temizlik yarın
Bu arada oğluşumu da yıkadım :)))2defa babam bir defada oğlumun arkadaşı geldi beni çok oyaladılar çooooook :))

Aaaaaa nasıl unuturum ütü yaptım bizim ve oğlumun dolabını düzenledim sonra aşarken beni tüketen çamaşırları gece kokmasınlar diye topladım içeri çamaşırlığa serdim tabii hepsi sığmadı yarısı sepette duruyor

Canımcım dogum gunün kutlu olsun nice mutlu saglıklı yıllara.....

Ayyy bu saatte cok guldurdun kiz beni komsuya gececek ha
Olurmu olur valla bende korktum ondan
Masallahinada sagol canim bende bu arada bi tarafimi kasiyim (bizde oyle derlerde)
Bende yapamiyorum yaa o kadar is hem yoruluyorum, hemde oyalanacagim baska seylerde cikiyo, Allah bi keder vermesinde napalim henuz cöp eve dönmedik sukur
Al bendende o kadar hep ayaktayim ama is bitmiyo

Amma döktürmüşssünüz yine yaa gece gece oku oku bitmedi haftasonu fazla bir iş yapmadım
Cumartesi Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım evi süpürdüm makineye çamaşır attım
Aksam da cocukları arkadasa bırakıp kocişle başbasa yemeğe çıktık
Pazar gunu sabah yatakları topladım kabak tatlısı için kabakları şekere koydum
arkadaslara kahvaltıya gittik ordan biraz dolandık
Eve geldik yemek yaptım tatlımı pişirdim mutfağı topladım
Cocukların okul hazırlıklarını yaptırdım
Biraz ingilzce çalıştım o kadar şimdide yatıyorum yarın cok iş var kafamda bakalım hangilerini yapabileceğim yarın görüşürüz öpüldünüz şekerler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…