- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.841
günaydın aşkitom nasılsın canım
bir ara yoktum yine sahalara döndümİyiyim canım benim sen nasılsın nerelerdesin özlettin kendini
valla rezil oldum dayımın eşi herkeze anlatır öyle biri... teyzemle ablamdan zaten çekinmemde.... yani bildiğin gibi değil....
ben üzüm sireki koydum su katmadan koydum...az koydum ilk denememdi çokta inanmayarak yaptım açıkçası... akşam misafirler geldiğinde mecbur yıkadım anaaa bi baktım dibi varmış benim çaydanlığın.... ablam dedi bende yapayım....
su katıp koyunca etkisi olmadı kenarlarına... az geldi belki akşam bi daha denicem dibi tertemiz kenarlar kaldı.....
dükkandaki çaydanlık çok berrbat... bakalım akşam koycam yarına kadar dursun sirkeli.. biraz koydum az bekletmeme rağmen bazı yerlerde çaydanlık gözükmeye başladı daha kalın yerler için gece bekletmek lazım herhalde......
betülcüm sirkeyi kaynattın mı yoksa sadece beklettin mi?:44:
bir ara yoktum yine sahalara döndümbende iyiyim canım görüyorum ki sende hiç değişiklik yok uzun raporlara devam bende özlemişim gerçekten topiğimizi
hoşbuldumHoşgeldin canım tekrar bende bugün hastalandım acayip sancım sabah yemeğimi yaptım ılık duş aldım bi agrı kesici alıp işlere girişcem
sadece beklettim...
hoşbuldumgeçmiş olsun canım reglimi oldun işlerin çok var mı?
teşekkürler...
dükkan çaydanlığında sirkeli su kaynatıyorum.... efil efil sirke kkuyor her yer umarım patronlar geç gelir :))) üşütük dicekler bana :))
Hiç bişicik olmaz ne temiz titiz hAtun derler en fazla
Bu arada ben sirke olmadığında çaydanlıklarımı çaycımı falan limon tuzuyla kaynatıyorum pırıl pırıl oluyo kireçten eser kalmıyo tavsiye ederm yani
limon tuzunu nasıl kullanıyorsun....
kokusuna dayanamayıp çalkaladım nihayet patronlar gelecek korkusuna her yeri de havalandırdım... şu an dibi gözükyor çok şükür ama kenarları kaldı sinir oldum
Hiç bişicik olmaz ne temiz titiz hAtun derler en fazla
Bu arada ben sirke olmadığında çaydanlıklarımı çaycımı falan limon tuzuyla kaynatıyorum pırıl pırıl oluyo kireçten eser kalmıyo tavsiye ederm yani
Canım limon tuzunda kokuda olmuyo çaydanlığın yarısına kadar su dolduruyorum 1 yemek kaşığı kadar atıyorum içine kaynatıyorum bi güzel bide dibinde kararma varsa çaydanlığın aynı şekilde limon tuzuyla telliyorum pırıl pırıl oluyo
denemezsem çatlarım eve giderken alayım bari limon tuzu.....
:))))))) sen o odayı boşalt,büyük ihtimal evin büyük odası diye yaşamına devam edicek :)))) valla çok merak ettim küçük odanı :/
Ben de ben degünaydın hanımlar
sanırım bugün herkesin temizlik günü benimde öyleydi hafta sonu yarısını hallettim
sabah kalktım yatak odalarını topladım,havalandırdım,oğlumu okula eşimi işe yolladım,
kahvaltı hazırlarken antrede vitrinim var evde yer olmadığı için oraya koyduk onun üstünün tozunu sildim,mutfağı dip köşe süpürdüm sildim...
şimdi banyo wc beni bekler...mutfagında ince işleri , eşyalar silincek,ocak, tezgah,fayanslar ovalanacak...ha duvarlar silincek ama onu dinlene dinlene yaparım çok yoruluyorum...ooff bide öğlene yemek var sinir oluyorum şu işin arasında yemek yapmayaaa
Aman nolcu betulum sonuçta çalışan birisinvalla rezil oldum dayımın eşi herkeze anlatır öyle biri... teyzemle ablamdan zaten çekinmemde.... yani bildiğin gibi değil....
ben üzüm sireki koydum su katmadan koydum...az koydum ilk denememdi çokta inanmayarak yaptım açıkçası... akşam misafirler geldiğinde mecbur yıkadım anaaa bi baktım dibi varmış benim çaydanlığın.... ablam dedi bende yapayım....
su katıp koyunca etkisi olmadı kenarlarına... az geldi belki akşam bi daha denicem dibi tertemiz kenarlar kaldı.....
dükkandaki çaydanlık çok berrbat... bakalım akşam koycam yarına kadar dursun sirkeli.. biraz koydum az bekletmeme rağmen bazı yerlerde çaydanlık gözükmeye başladı daha kalın yerler için gece bekletmek lazım herhalde......
Benim işler bitti bilegünaydın kızlar nasılsınız ? bugün neler yapıcaksanız
Canım limon tuzunda kokuda olmuyo çaydanlığın yarısına kadar su dolduruyorum 1 yemek kaşığı kadar atıyorum içine kaynatıyorum bi güzel bide dibinde kararma varsa çaydanlığın aynı şekilde limon tuzuyla telliyorum pırıl pırıl oluyo
Bulmuşlar pambik gibin kocayi naz yapıyorlar tabi
Bakın benimkine de ibret alın bırak temizliği kendine 1 bardak çay bilem koymaz
Kiss bosver kime kiyamiyosa kiyamiyo yorma kendini, 5 hafta erken dogurmus biri olarak soyluyorum, bebisin erken dogmasi bebis icinde anne icinde cok zor, hemde ikiz kuzularim ve hastanede erken dogan bebeklerin yasadigi sikintilari gordum, butun annelerinde gozunde yas, o yuzden ev yikilsa umursama , bitlenmezsinya bosver,
Gerci erkekler sen yapma ben yaparim derler ama hep ertelerler, gel cik isin icinden.
....
Aman nolcu betulum sonuçta çalışan birisin
Bi de habersiz gelmişler ne bekliyodular kiama sabah toparlamishsin işte
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?