En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

betülcüm sirkeyi kaynattın mı yoksa sadece beklettin mi?:44:

Son düzenleme:
bir ara yoktum yine sahalara döndüm bende iyiyim canım görüyorum ki sende hiç değişiklik yok uzun raporlara devam bende özlemişim gerçekten topiğimizi

Hoşgeldin canım tekrar bende bugün hastalandım acayip sancım sabah yemeğimi yaptım ılık duş aldım bi agrı kesici alıp işlere girişcem

dükkan çaydanlığında sirkeli su kaynatıyorum.... efil efil sirke kkuyor her yer umarım patronlar geç gelir :))) üşütük dicekler bana :))

dükkan çaydanlığında sirkeli su kaynatıyorum.... efil efil sirke kkuyor her yer umarım patronlar geç gelir :))) üşütük dicekler bana :))

Hiç bişicik olmaz ne temiz titiz hAtun derler en fazla
Bu arada ben sirke olmadığında çaydanlıklarımı çaycımı falan limon tuzuyla kaynatıyorum pırıl pırıl oluyo kireçten eser kalmıyo tavsiye ederm yani

limon tuzunu nasıl kullanıyorsun....

kokusuna dayanamayıp çalkaladım nihayet patronlar gelecek korkusuna her yeri de havalandırdım... şu an dibi gözükyor çok şükür ama kenarları kaldı sinir oldum

limon tuzunu nasıl kullanıyorsun....

kokusuna dayanamayıp çalkaladım nihayet patronlar gelecek korkusuna her yeri de havalandırdım... şu an dibi gözükyor çok şükür ama kenarları kaldı sinir oldum

Canım limon tuzunda kokuda olmuyo çaydanlığın yarısına kadar su dolduruyorum 1 yemek kaşığı kadar atıyorum içine kaynatıyorum bi güzel bide dibinde kararma varsa çaydanlığın aynı şekilde limon tuzuyla telliyorum pırıl pırıl oluyo

denemezsem çatlarım eve giderken alayım bari limon tuzu.....

denemezsem çatlarım eve giderken alayım bari limon tuzu.....

çaydanlık için ben de limon tozu kullanıyorum ama ben geceden çaydanlığı su ile dolduruyorum içine 6-8 tane koyup sabaha kadar bekletiyorum sonra içini yıkayıp çalkalıyorum ve kireç mireç kalmıyor. koku da yapmıyor.

Ben geldim kızlarneler yaptım
Önce balkonlardan başladım işe
Supurdum
Sildim
Duzenledim (havalar soguyacakmis bu akşam şimdiden çıkardım aradan:))

Sonra yatakları topladım
Yerini sildim
Toz aldım

Oturma odasındaki bi yığın oyuncakları topladım
Süpürge açtım
Tozunu aldım

Salonun tozunu aldım
Vitrinin cekmecesini duzenledim

Bulasiklari yikadim
Ocağı ovdum
Çöpleri topladım

Wc lavaboyu çamaşır suyuyla yikadim
Yerini sildim
Aynasını sildim
Banyo kapısını çamaşır suyuyla sildim
Kapının önünü sildim
Supurgeyi açtım toz torbasini temizledim sildim yerlestirdim
Diğer normal supurgemi yikadim toz bezlerimi yikadim
Köfte yaptım kizimla yedik şimdi çocuk salliyorum

Son düzenleme:
:))))))) sen o odayı boşalt,büyük ihtimal evin büyük odası diye yaşamına devam edicek :)))) valla çok merak ettim küçük odanı :/

Ben de ben de
Aman nolcu betulum sonuçta çalışan birisin
Bi de habersiz gelmişler ne bekliyodular kiama sabah toparlamishsin işte
günaydın kızlar nasılsınız ? bugün neler yapıcaksanız
Benim işler bitti bile

Ben de limon tuzuyla temizliyorum miss gibi oluyor

Bulmuşlar pambik gibin kocayi naz yapıyorlar tabi
Bakın benimkine de ibret alın bırak temizliği kendine 1 bardak çay bilem koymaz

yok canım Allah nazarlardan saklasın kocişimi hep bana yardımcı olur.ama işte temizlik konusunda kadın eli gibi diil ya ondan şeyy ediyorum bende senin kocanda sendeki enerjinin farkında demek ki o yüzden karışmıyodur bişeye

ah canım ya geçmiş olsun rabbim evlatlarını sana bağışlasın.erken doğumun kendimi yormamla bi ilgisi olur mu ki ben biraz hiperaktifim hiç yerimde duramıyorum.merdivenleri bile hala koşarak çıkıyorum bebeği unutuyorum korktum şimdi Allah korusun

Son düzenleme:
az önce güzel bir rapor hazırladın ama ben yazana kadar kkdan çıkmışım bu tel.den beni hatırla olmuyor önceki tlf çok güzeldi ama 20gün önce falan oğlum camdan atmıştı artık başkasını tlfnu : (((
neyse akşama eşimin telden yazarım

merhaba temiz hanımlar....

kızlar wc vw banyoyu marka verilir mi bilmem ama do...tos la yıkıyorum ölüyorum kokusundan bunun yerine gecebilecek temiz olacak baska önerinizz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…