En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
slm kıslaaar:16:

bugün sabah uyanamadık oğluşumla 11:30 a kadar uyumuşuz :17:

sonra eşim oğlum öğle yemeğine geldiler beraber kahvaltı yaptık , koyulduk işlere :10:

yatak odasını topladım havalandrdm, yerlerini sildim toz aldım, oğluşumun nevresimlerini mak. attık

çocuk odasını topladım yerlerini süpürüp toz aldım,

salonu topldm, camını açtım, kanepe koltukları çektim altlarını süpürdüm , yerlerini süpürdüm, tozunu aldım

mutfagım temizdi iki bulaşığı mak. dizdim, yemek yaptım,yerlerini süpürdüm

banyo ve wc yi yıkadım

mak. nevresimleri attım yıkanıyo,oğlumun yastığının yününü kabartıp dikicem..akşamda bi kaç ütü var onu yapmayı düşünüyorum..

bu arada duvarlarımda silincek yerler var onlarıda silmeyi düşünüyorum,betülün küçük odaya döndü benim duvarlar bir haftadır silinecek :27:

ay bugünlük bu kadar hepinize sevgiler :16::16:

Son düzenleme:
Ben geldim 5dakikalığına :))
Bugün geç kahvaltı yaptık,kahvaltıdan önce yatağı topladım camı açtım kahvaltı hazırlamaya geçtim,sofrayı topladım mak.yıkanmışları boşalttım kirlileri yerleştirdim tezgahı topladım ocağı sildim çorba yaptım mutfağın yolluğunu sirkeledim süpürdüm sildim çıktım
Antrenin yolluklarını sirkeledim süpürdüm sildim geçtim banyoya paspaslarını yıkadım Yerini sildim lavaboyu övdüm çıktım
Heee birde 2mak.çamaşır astım istanbul resmen uçuyor :))salonu üstten topladım sonra annem geldi yarın doğumgünümde babam para vermiş onu getirdi eeee artık kazık kadar olunca hediye almayıp para veriyor :))))annemle kahve içtik az önce oğlumu uyuttum şimdi akşam yemeği yapıcam ön hazırlığını yapmıştım hemen pişen
Şimdilik benden bu kadar akşama 2.raporu veririm :)))))

slm kıslaaar:16:
..............
bu arada duvarlarımda silincek yerler var onlarıda silmeyi düşünüyorum,betülün küçük odaya döndü benim duvarlar bir haftadır silinecek :27:

ay bugünlük bu kadar hepinize sevgiler :16::16:

muhahahaaaa.........iyi güldüm... güccük odama laf yok....oda olarak güccük ama insanlık açısından büyüük bir aşama kaydettim... bir hafta daha gider benim güccük oda serüvenim...

Merak etme canim kilosu gayet guzel. Zaten iki haftaya kadar geriden gitme bile normal sayiliyormus.
Ben 51 kilo ile hamile kaldim. 4,5 aylik ikiz hamile 46 kiloydum, dusun ne kadar beslenmemisim:D kusmaktan yemek borum yirtildi, midem yikandi, mide kanamasi geciriyom sandilar. 5 aydan sonra kilo aldim 35 haftalik 2 ser kg dogdular.
Sen beslenemesende o senden alacagini aliyormus.
Dr um bana yiyemiyorsan ve vitaminini icemiyorsan ki icemedim cogunlukla, gunde 4-5 tane hurma ye demisti. Cok sukur onu yiyebildim.
Seker yuklemesi bana yapildi biraz yuksek cikmisti. Diet yaptim. Basta uzuldum ama sonra Allah in bir lutfu oldugunu gordum yasadikca. Cunku bebege zararli ne varsa yemiyorsun, sadece faydalilari yiyorsun, iyi tarafi bu.
Bebekle ilgisi, seker yuksek olunca bebegin organlarinda hasar olabiliyormus, en basta beyin, kalp tehlikedeymis, daha sonra digerleri ve hatta hayati.
Bana dr um dieti ihmal etme cunku anne karnindaki bebek olumleri 1 tansiyon yusekligi, 2 seker yuksekliginden kaynaklaniyor dedi.
İyiki dietime dikkat etmisim, kizimin kalbinde hafif bi ufurum vardi. Seker yuksek olursa bu delik buyuyebiliyormus, eger buyumezse bebek gelistikce kalbindeki delik kapaniyormus. Kizima eser derecede dedi uni.dr u. Aralik 7 de kontrolumuz var insaallah kapanmistir.
Seninde hayirli sorunsuz haberlerini bekliyoruz canim.

ah canım 70 kilo ile hamile kaldım bende ilk 3 ayda 65 e düştüm hep çıkardım midem tahriş oldu kan çıkardım hast. yattım serum falan.ama çok şükür geçti o günler.şuan 71 kiloyum.yemem içmem gayet iyileşti.Allah seninde yardımcın olsun canım.
bugün şeker yüklemesi için gittim 4 saat beklettiler o kadar acıktım ki sonuçları bekleyemedim.yarın alıcam inşAllah hayırlısıyla iyi çıkar.şekerin bebeğe bu kadar etkisinin olacağını bilmiyordum :( Allah yar ve yardımcımız olsun

Royem, tembel halin buysa caliskan halini dusunemiyorum.:-)

Elian, ben ev temizligini bitiremezken sen yastikkabartiyorsun, resmen agzim sulandi:-)

Fatihpepe, tesekkur ederim canim ihya ettin beniii. Bu arada simdiden dogum gununu kutlarim, biraz unutkanimda yarina unutabilirim:-) nice saglikli, mutlu, hayirli, omurlu, sevdiklerinle, tertemiiiiiiz yaslar diliyorum:-)

Eserix, hayirli haberlerini bekliyorum kardes, insaallah sorun cikmaz.
Dinlenmenin bebege etkisini yazmamisim, dr um bana sen dinlendikce bebekler kilo alir, enerjini is yaparak harcarsan bebek senden enerji alamaz o yuzden hareket edemez, gerekli kalori kalmazsa kilo alamazlar,yakta kaladikcada bebekler kanala kolay iner erkene dogum olabilir demisti.

Kalinkaselin, ben biraz tembelim ve cok vaktim olmadigi icin 3 ayi bulur:-) o yuzden sen bana bakma:-) )

merhaba temizlik abidelerim :3: bugun kahvaltımı yaptım eşimle ,,,eşimi gönderdim yatagımı topladım örtüsünü örttüm,odayı havalandırıp tozunu aldım......

salonun tozunu aldım pencere önlerini ,sehbalarımı ,yemek masam ayna mı avizeleri hallettim....aynı sekilde küçük odayı elden gecirdim....

mutafak banyo ve wc camasır suyuyla mis gibi yaprım, derken saat 12 arkadaslar sana gelcez dediler...hazırlıgımda yoktu hemen düdüklüde kırmızı mercimek 10 dk haslayıp mercimek köftesi yaptım,kek, pogaca yaptım...... fırını sildim ...misafirlerimi agırladım öldüm yorgunluktan...yarın dip bucak temizlik yapıcam...

yarına enerji toplamam gerek:9::9:

Raporum kizlaaaar,
Salon ve oturma odasi laminantlarini sildim, elma sirkeli suyla silerdim bu sefer limon tuzuda kattim iz miz kalmadi:D cok mes'u dum:D
Oturma odamin camlarini sildim, tullerini yikadim astim.
Koltuklarmin altini sildim, supurdum. Yemeklerime ilave yaptim.
Caydanliklara limontuzlu suda bekletiyorum.
Aaaa unutuyodum, kablolari sardim guzelce, cok fazla doluydi koltuklarimin arkasi, kablolari sardim sonrada kucuk seffaf agzi yapiskanli posetler gecirdim ustlerine cok toz oluyor posetlemeyince.

kızlar bişi sorcam...neleri ütülüyosunuz? mesela carsaf ,yastık kılıfı baska neleri ütülememiz gerek......ütü hakkında pek bilgim yokta:37:

kızlar bişi sorcam...neleri ütülüyosunuz? mesela carsaf ,yastık kılıfı baska neleri ütülememiz gerek......ütü hakkında pek bilgim yokta:37:

Ben carsaf,yorgan kilifi,yastik yuzu hic utulemedim bugune kadar,Bence gereksiz ve zaman Alan birsey.guzce katlayip yerine koyuyorum.
O
Yasemiin,inan sen benden daha caliskansin:) zaten hatten yaptim herseyi.eskisi kadar gucum yok canim yoruluyorum dinlrne dinlene ancak.iyiki temizlemisim,davetsiz misafirim geldi,yoksa fena utanirdim.
Selin ,ben camlari kisin pek silmem.ama hani arada gunesli Ve kuru gunler yakalarsam o zaman siliyorum.ve Evi havalandirinca hep ic tarafinin tozunu aliyorum.

Son düzenleme:
Utumu, ben kiyafetleri zar zor yetistiriyom:-) yillar once sadece yastik kiliflarini utulerdim:D artik onuda utulemiyorum anca kiyafetler.

Belki isinize yarar kizlar geri donusum;
Kuzularimin kulotlu coraplarinin ayak kisimlari erimis, bende o kisimlari kestim, ayni renk konclu normal corap diktim oraya icten diktim tabi. Giydirince kulotlu corabi giydirmissin ustune bidaha kisa corap giydirmissin gibi oldu kimse anlamadi:D

Canım ben çarşaflarımı yastık kılıflarımızı falan ütülüyorum serince güzel gelmiyo, gözüme ütüsüz :27:bi ara havlularıda ütülüyodum ama onu bıraktım sadece misafirlere ait olanları ütülüyorum:21:

muhahahaaaa.........iyi güldüm... güccük odama laf yok....oda olarak güccük ama insanlık açısından büyüük bir aşama kaydettim... bir hafta daha gider benim güccük oda serüvenim...

kendisi güccük emme şanı büyük oldu hehehe :27:

Royem, tembel halin buysa caliskan halini dusunemiyorum.:-)

Elian, ben ev temizligini bitiremezken sen yastikkabartiyorsun, resmen agzim sulandi:-) )

ay napıyım canım çocuğun yastığı yapışmıştı resmen :) bende bir aydır düşünüyodum yapmayı anca sıra geldi düşün artık :27:

canım ben ütülemiyorum yıkanınca mak. beklemeden alınca çokda kırışmıyo zaten en azından benım nevresimlerim,güzelce katlayıp koyuyorum ama ütüleyenler var tabi...

Ben geldim
Buz dolabını temizledim ama öyle üstten rafları çıkartmadan :)) yemek yaptım soslu makarna yaptım yedik üzerine çay içtik bulaşıkları mak.yerleştirdim çamaşır katladım hatırı sayılır bir ütü yaptım hepsini yerleştirdim oğlumda oynadım şimdi uyutuyorum
Yarın bişey yapmıycam büyük ihtimal çünkü sabahtan anneme gidicem kısmetse
Ütüye gelince ütüm azsa nevresimleri ütülüyorum hatta tülleri ütülüyorum :27: ütüm çoksa bırakıyorum

Back
X