- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #16.941
slm kıslaaar
bugün sabah uyanamadık oğluşumla 11:30 a kadar uyumuşuz
sonra eşim oğlum öğle yemeğine geldiler beraber kahvaltı yaptık , koyulduk işlere
yatak odasını topladım havalandrdm, yerlerini sildim toz aldım, oğluşumun nevresimlerini mak. attık
çocuk odasını topladım yerlerini süpürüp toz aldım,
salonu topldm, camını açtım, kanepe koltukları çektim altlarını süpürdüm , yerlerini süpürdüm, tozunu aldım
mutfagım temizdi iki bulaşığı mak. dizdim, yemek yaptım,yerlerini süpürdüm
banyo ve wc yi yıkadım
mak. nevresimleri attım yıkanıyo,oğlumun yastığının yününü kabartıp dikicem..akşamda bi kaç ütü var onu yapmayı düşünüyorum..
bu arada duvarlarımda silincek yerler var onlarıda silmeyi düşünüyorum,betülün küçük odaya döndü benim duvarlar bir haftadır silinecek
ay bugünlük bu kadar hepinize sevgiler

bugün sabah uyanamadık oğluşumla 11:30 a kadar uyumuşuz

sonra eşim oğlum öğle yemeğine geldiler beraber kahvaltı yaptık , koyulduk işlere

yatak odasını topladım havalandrdm, yerlerini sildim toz aldım, oğluşumun nevresimlerini mak. attık
çocuk odasını topladım yerlerini süpürüp toz aldım,
salonu topldm, camını açtım, kanepe koltukları çektim altlarını süpürdüm , yerlerini süpürdüm, tozunu aldım
mutfagım temizdi iki bulaşığı mak. dizdim, yemek yaptım,yerlerini süpürdüm
banyo ve wc yi yıkadım
mak. nevresimleri attım yıkanıyo,oğlumun yastığının yününü kabartıp dikicem..akşamda bi kaç ütü var onu yapmayı düşünüyorum..
bu arada duvarlarımda silincek yerler var onlarıda silmeyi düşünüyorum,betülün küçük odaya döndü benim duvarlar bir haftadır silinecek

ay bugünlük bu kadar hepinize sevgiler

Son düzenleme: