En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
betül Allah iyiliğini versin emi :))) senin yüzünden yerli yersiz gülüyorum şuan bile
geçen gün yazmıştınya gözüm seyiriyor diye deli kız :))

slm kıslaaar:16:

bugün sabah uyanamadık oğluşumla 11:30 a kadar uyumuşuz :17:

sonra eşim oğlum öğle yemeğine geldiler beraber kahvaltı yaptık , koyulduk işlere :10:

yatak odasını topladım havalandrdm, yerlerini sildim toz aldım, oğluşumun nevresimlerini mak. attık

çocuk odasını topladım yerlerini süpürüp toz aldım,

salonu topldm, camını açtım, kanepe koltukları çektim altlarını süpürdüm , yerlerini süpürdüm, tozunu aldım

mutfagım temizdi iki bulaşığı mak. dizdim, yemek yaptım,yerlerini süpürdüm

banyo ve wc yi yıkadım

mak. nevresimleri attım yıkanıyo,oğlumun yastığının yününü kabartıp dikicem..akşamda bi kaç ütü var onu yapmayı düşünüyorum..

bu arada duvarlarımda silincek yerler var onlarıda silmeyi düşünüyorum,betülün küçük odaya döndü benim duvarlar bir haftadır silinecek :27:

ay bugünlük bu kadar hepinize sevgiler :16::16:

Ben geldim 5dakikalığına :))
Bugün geç kahvaltı yaptık,kahvaltıdan önce yatağı topladım camı açtım kahvaltı hazırlamaya geçtim,sofrayı topladım mak.yıkanmışları boşalttım kirlileri yerleştirdim tezgahı topladım ocağı sildim çorba yaptım mutfağın yolluğunu sirkeledim süpürdüm sildim çıktım
Antrenin yolluklarını sirkeledim süpürdüm sildim geçtim banyoya paspaslarını yıkadım Yerini sildim lavaboyu övdüm çıktım
Heee birde 2mak.çamaşır astım istanbul resmen uçuyor :))salonu üstten topladım sonra annem geldi yarın doğumgünümde babam para vermiş onu getirdi eeee artık kazık kadar olunca hediye almayıp para veriyor :))))annemle kahve içtik az önce oğlumu uyuttum şimdi akşam yemeği yapıcam ön hazırlığını yapmıştım hemen pişen
Şimdilik benden bu kadar akşama 2.raporu veririm :)))))
Ellerinize sağlık kizceler:38:Güle güle kirletin:27:hatta kirletmeyin:27:
muhahahaaaa.........iyi güldüm... güccük odama laf yok....oda olarak güccük ama insanlık açısından büyüük bir aşama kaydettim... bir hafta daha gider benim güccük oda serüvenim...
Betül ve guccuk oda artık bu terimi sık sık goruruz topikte:9:
kızlar bişe sorabilermiyim:?

yağmurlu havalrda yada kışın cAMLARI NE KADARDA Bİ SİLİYOSUNUZ?
Ben de yasemin gibi üç ayda bir siliyorum Benim camlar balkona açılıyor hepsi her ne kadar açık balkonlar olsa da kirlenmiyo camlar:8:
Raporum kizlaaaar,
Salon ve oturma odasi laminantlarini sildim, elma sirkeli suyla silerdim bu sefer limon tuzuda kattim iz miz kalmadi:D cok mes'u dum:D
Oturma odamin camlarini sildim, tullerini yikadim astim.
Koltuklarmin altini sildim, supurdum. Yemeklerime ilave yaptim.
Caydanliklara limontuzlu suda bekletiyorum.
Aaaa unutuyodum, kablolari sardim guzelce, cok fazla doluydi koltuklarimin arkasi, kablolari sardim sonrada kucuk seffaf agzi yapiskanli posetler gecirdim ustlerine cok toz oluyor posetlemeyince.
İki günde evi tertemiz yaptın yasemin ellerine sağlık:nazar:
kızlar bişi sorcam...neleri ütülüyosunuz? mesela carsaf ,yastık kılıfı baska neleri ütülememiz gerek......ütü hakkında pek bilgim yokta:37:
Utulemediklerim
Pijamalar
Havlular
Kendi carsaflarimiz
Utulediklerim
Dışarı çıkarken giydiklerimiz
Misafir carsaflari
Perde tuller
Yatak Örtüsü
Masa örtüleri
Ben geldim
Buz dolabını temizledim ama öyle üstten rafları çıkartmadan :)) yemek yaptım soslu makarna yaptım yedik üzerine çay içtik bulaşıkları mak.yerleştirdim çamaşır katladım hatırı sayılır bir ütü yaptım hepsini yerleştirdim oğlumda oynadım şimdi uyutuyorum
Yarın bişey yapmıycam büyük ihtimal çünkü sabahtan anneme gidicem kısmetse
Ütüye gelince ütüm azsa nevresimleri ütülüyorum hatta tülleri ütülüyorum :27: ütüm çoksa bırakıyorum
Kız baya bi ilerleme var sende hamarat hatun seni:1:
Kizlar aciiiiil bisey sormam lazim.

Kizimin atesi var:(
Dolven verdim az kalmis oda.
Esimde ise gitti gece vardiyasi.
İstahida pek yoktu kizimin:(

Ne tavsiye edersiniz, ya dahada cikarsa, esimde evde yok napicam yaaa, aglamakliyim.
Anksiyeteliyim ben, panik atak, vede obsesifim (takintim hastalik)
O yuzden en kotuyu dusunuyorum:(

Ne yedirsem, ne icirsem iyi gelir:(
Canım geçmiş olsun kızın şimdi nasil:26:
Kızlar yarın sabah sınavım var bugun hiç bir iş yapmadım kızımında Perşembe cuma okul sınavı var hem onu çalıştırdım hem de kendim ders çalıştım basımın ağrısından uyuyamıyorum neyse bana dua edin uzun zamandır sınav olmamıştım heyecan yaptım azcık :18::18::18:

Başarılar abla:16:ne sınavına girecen:26:

gnaydın patronlar...ben bi 2 gndür iyiyyim sayenzde en azından ev dağınık durmuyo toplamaya çalışıyorum görnen yerlerde temz de gel gelelm mutfak betülün küçük oda tramvasını yaşıcam dye gremiyorum çıkamam mutfaktan bi grersem neyse ennde sonun gelcek başıma bakalım ne zaman

alıntı yapamdım da ben kışın camları bir iki kez anca silerm valla ütüye gelince de sadece kıyafetlermizi ütülerim havlu çarşaf ne demek kıyafatleri ütüledğime şükrediyorum ben...

Biraz daha dusmus sanki

hadi geçmiş olsuun....

Ustunu soydum, su istedi kizim, icincede bardaktaki suyla oynamayi cok sever, elleri yuzu islak simdi baya iyi geldi.
Ben ates olcup o rakamlari gorunce kusmaktan lavabodan gelemiyorum, suanda bile kusmamak ıcin zor duruyorum. 4 aydir yine ilaca basladim ve bu sakinlesmis halim:(

relax olll relax.... hayat bu her şey var....

betül Allah iyiliğini versin emi :))) senin yüzünden yerli yersiz gülüyorum şuan bile
geçen gün yazmıştınya gözüm seyiriyor diye deli kız :))

:P

Ellerinize sağlık kizceler:38:Güle güle kirletin:27:hatta kirletmeyin:27:

Betül ve guccuk oda artık bu terimi sık sık goruruz topikte:9:
..............

sende mi britüs :))

peppeee iyiki dğduuuun...... Sevdiklerinle ailenle uzuuun mutlu senelerin olsun inşallah.....

günaydın leydileeer,

dün eve gittim süpürge çalıştırdım hemencik,
bulaşıkları yıkadım
mercimek yemeği yaptımm
bir iki parça dağınıklık vardı onları topladım

arkadaşım geldi yedik içtik oturduk........
beni bir uyku bastırdı ayıp oldu emmeee gözler kaymaya başladı...
kal diyom kalmam diyo....

en son ben dedim gidiciyim.... o yorgunluğa bir de alt yazılı film izletiyo bana yarabbim Allah ım... okurken okurken uyukluyom ben :))) soru soruyo cevapta veriyom konu bütünlüğünü beynimde kaybetmemem de iyi valla.... saat üç oldu ben gitçem diyo kal diyom sen uyuyon diyo... alem yaaa gitti gece gece... alem deliye hasret ben akıllıya :)) seviyorum çatlak arkidişlerimi....

az önce soda şişesiaçarken püskürttü aynenn işemiş gibiyim birde koltuk deri teeee arkaya kadar aktı soda... ben o haldeyken stajer çocukta gelmiş abla nooldu diyo... :17:

Selam kk'nın hamarat hatunlarııı :3:
Ben dün akşam eve giderken elma sirkesini aldım size fayanslar hakkında geri dönüş yapacaktım ama maalesef akşam onunla uğraşamadım:50:
Hemen kendime çorba+yemek falan yaptım yedim sonra da topladım yani yaptığım iş bu maalesef...
Halim yok bu aralar zaten haftasonum da yalan oldu eğitim varmış işler dolayısıyla hafta içi yapılamazmış ve katılım da zorunlu!!! :47:
Bu haftasonu da dinlenmek yok bana:50:
Neyse Rabbim sağlık versin de işler hallolur

v5734.jpg

Bi kaç parça bi şey utuledim ekliyim de gaza gelin dedim bacilar:27:

ben bugünün raporunu vereyim
1. evin tüm camlarını acıp evi havalandırdım
2. evi süpürge tuttum
3. tozları aldım
4.wc ve banyoyu temizledim
5.kapıları sildim
6.balkonu yıkadım
7. nevresimlerimizi ve çarşaflarımızı degiştirdim
8. şimdide çamaşır makınası çalıştırdım
akşama sadece yemek kaldı onuda karar veremedim

Huhu kızlar nerdesiniz
Bende sabah erkenden uyandım oturma odamın koltuklarını sildim
Tülünü yıkadım
Storunu sildim
Camını sildim

Evi süpürdüm
Yatak odamı topladım
Buzdolabımın içini temizledim örtülerini çamaşır suyuna bastım bi güzel yıkadım serip yerleştirdim miss gibi oldu

Kirli bulaşıkları makinaya attım çalıştırdım
Ocagımı temizledim sütlaç yaptım
Masamı sildim
Makinaya çamaşır attım astım
Duşa girdim küveti lavaboyu cifledim yerini sildim
Aynalarını sildim

Sonra akşam yemeğimi yaptım
Saçımı fönledim bugünlük bu kadar şimdi kahve keyfi yapıcam:27:

Elian, fatihpepe
Cok tesekkur ederim desteklerinizden dolayi
Vucut icin iyi oldugunu ilk duydum.
Samimi komsularim varda kucuk cocuklari yok:( surupta yoktur:(

rica ederim canım, şimdi nasıl kızın inşallah daha iyidir, tekrar geçmiş olsun...:16:

az önce soda şişesiaçarken püskürttü aynenn işemiş gibiyim birde koltuk deri teeee arkaya kadar aktı soda... ben o haldeyken stajer çocukta gelmiş abla nooldu diyo... :17:

kız allah iyiliğini versiiiiiin:9:

Buda bugün sabah 3 saat temizlediğim oturma odam
Biraz karanlık çıkmış idare edin:27:

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
ask1 banada bulaştır şu bitmeyen enerjinden maaşallah dyorum sana ya nazr etcem valla...bende evi şöle bi topladım sabah

süpürdüm üstten toz aldım temz bulaşıkları yerleştrdim

kirlileri attım makneye

sonra küçüğümü uyuttum ıslak kurabye yaptım ama az oldu tekrar yapcam annemn misfrleri gelcek yarın

karınbahr haşlıcm akşama çok kokuyo eşim semyo kokuyu hiç ama napıyım bilmyorum

hala pijamlarla oturuyorum desmmm kızlar...:17:

şimdi kalkıp bi ev düzenlcm yne dağıttım da azcık sonra yemek yapıp duşa grcem inşallah

slm hanımlarr:16::16:

günlük rapor verelim bakalım, bugün hiç iş yapasım yoktu ama yapmazsam daha sinir olucam en iyisimi yapayım dedim :30:

yatak odamızı topladım havalandırdım,nevresimlerimizi mak. attım

çocuk odasını topladım , çarşafını mak attım,süpürdüm camını açtım,dün toz almıştım

salonu topladım,havalandırdım,süpürdüm buranında dün tozunu alıp yerlerini silmiştim

mutfağı topladım,bulaşklar mak. attım,yerlerini süpürdüm

banyo wc yıkadım , balkonumu topladım....

akşama yemeğime ek olarak ıspanaklı börek yapıcam, salonun duvarlarında silincek yerler var onları silmeyi düşünüyorum, bugünlük bu kadar:49: :16:

Bu akşam yapacaklarım,

- çıkmadan dükkandaki bulaşıkları yıkarım.... (uzun iş)

- bulaşıklar yıkanacak (uzun iş)
- yemekyapılacak - maksat sebzeler bozulmadan kullanılsın (pöfff sıkıcı)
- kuşların kafesleri temizlenecek
- balıkların suları değişecek (kolay)
- koltuk örtüleri silkelenecek (kolay)
- odalar süpürülecek (uzuun)
- odalar silinecek(uzuun)
- toz alınacak (kolay)
- mutfak dolaplarınınn dışı silinecek (kolay)
- çöpler çıkarılacak (kolay)
- güccük odamlan haşır neşir olucam azcık... hala nereye koyacağımı bilemediğim ıvır zıvırım var... onlara bir kutu ayarlamam lazım bu gün... (çoooook uzun iş)
- güccük odaya dalmadan evvel ütü yaparım... bu hafta sonu her şeyimi ütüledim çok pratik oldu yahu bu hafta bir daha hep ütüleyip koyarım...(uzuun)

- biride camları silsin yaaaa her işi ben mi yapıcam.... hafta sonuda cam silerim... gerçi misafir gelecek....bakacaz artık...

laaa ben önceden nası yaşıyomuş napıyomuştuım hatırlamıyorum....... akşam eve gidince yapılcak planlarım hep temizlik üzerine :|

ask1 banada bulaştır şu bitmeyen enerjinden maaşallah dyorum sana ya nazr etcem valla...bende evi şöle bi topladım sabah

süpürdüm üstten toz aldım temz bulaşıkları yerleştrdim

kirlileri attım makneye

sonra küçüğümü uyuttum ıslak kurabye yaptım ama az oldu tekrar yapcam annemn misfrleri gelcek yarın

karınbahr haşlıcm akşama çok kokuyo eşim semyo kokuyu hiç ama napıyım bilmyorum

hala pijamlarla oturuyorum desmmm kızlar...:17:

şimdi kalkıp bi ev düzenlcm yne dağıttım da azcık sonra yemek yapıp duşa grcem inşallah

pijamamıııı üstüme iylik saaağlık aa aaaa.... millet sçaına fön çekmiş kahve içiyo sen pijama diyon.... :))

Back
X