- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #16.981
başarılar dilerim.....
Teşekkür ederim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başarılar dilerim.....
slm kıslaaar
bugün sabah uyanamadık oğluşumla 11:30 a kadar uyumuşuz
sonra eşim oğlum öğle yemeğine geldiler beraber kahvaltı yaptık , koyulduk işlere
yatak odasını topladım havalandrdm, yerlerini sildim toz aldım, oğluşumun nevresimlerini mak. attık
çocuk odasını topladım yerlerini süpürüp toz aldım,
salonu topldm, camını açtım, kanepe koltukları çektim altlarını süpürdüm , yerlerini süpürdüm, tozunu aldım
mutfagım temizdi iki bulaşığı mak. dizdim, yemek yaptım,yerlerini süpürdüm
banyo ve wc yi yıkadım
mak. nevresimleri attım yıkanıyo,oğlumun yastığının yününü kabartıp dikicem..akşamda bi kaç ütü var onu yapmayı düşünüyorum..
bu arada duvarlarımda silincek yerler var onlarıda silmeyi düşünüyorum,betülün küçük odaya döndü benim duvarlar bir haftadır silinecek
ay bugünlük bu kadar hepinize sevgiler![]()
Ellerinize sağlık kizcelerBen geldim 5dakikalığına :))
Bugün geç kahvaltı yaptık,kahvaltıdan önce yatağı topladım camı açtım kahvaltı hazırlamaya geçtim,sofrayı topladım mak.yıkanmışları boşalttım kirlileri yerleştirdim tezgahı topladım ocağı sildim çorba yaptım mutfağın yolluğunu sirkeledim süpürdüm sildim çıktım
Antrenin yolluklarını sirkeledim süpürdüm sildim geçtim banyoya paspaslarını yıkadım Yerini sildim lavaboyu övdüm çıktım
Heee birde 2mak.çamaşır astım istanbul resmen uçuyor :))salonu üstten topladım sonra annem geldi yarın doğumgünümde babam para vermiş onu getirdi eeee artık kazık kadar olunca hediye almayıp para veriyor :))))annemle kahve içtik az önce oğlumu uyuttum şimdi akşam yemeği yapıcam ön hazırlığını yapmıştım hemen pişen
Şimdilik benden bu kadar akşama 2.raporu veririm :)))))
Betül ve guccuk oda artık bu terimi sık sık goruruz topiktemuhahahaaaa.........iyi güldüm... güccük odama laf yok....oda olarak güccük ama insanlık açısından büyüük bir aşama kaydettim... bir hafta daha gider benim güccük oda serüvenim...
Ben de yasemin gibi üç ayda bir siliyorum Benim camlar balkona açılıyor hepsi her ne kadar açık balkonlar olsa da kirlenmiyo camlarkızlar bişe sorabilermiyim:?
yağmurlu havalrda yada kışın cAMLARI NE KADARDA Bİ SİLİYOSUNUZ?
İki günde evi tertemiz yaptın yasemin ellerine sağlıkRaporum kizlaaaar,
Salon ve oturma odasi laminantlarini sildim, elma sirkeli suyla silerdim bu sefer limon tuzuda kattim iz miz kalmadicok mes'u dum
Oturma odamin camlarini sildim, tullerini yikadim astim.
Koltuklarmin altini sildim, supurdum. Yemeklerime ilave yaptim.
Caydanliklara limontuzlu suda bekletiyorum.
Aaaa unutuyodum, kablolari sardim guzelce, cok fazla doluydi koltuklarimin arkasi, kablolari sardim sonrada kucuk seffaf agzi yapiskanli posetler gecirdim ustlerine cok toz oluyor posetlemeyince.
Utulemediklerimkızlar bişi sorcam...neleri ütülüyosunuz? mesela carsaf ,yastık kılıfı baska neleri ütülememiz gerek......ütü hakkında pek bilgim yokta![]()
Kız baya bi ilerleme var sende hamarat hatun seniBen geldim
Buz dolabını temizledim ama öyle üstten rafları çıkartmadan :)) yemek yaptım soslu makarna yaptım yedik üzerine çay içtik bulaşıkları mak.yerleştirdim çamaşır katladım hatırı sayılır bir ütü yaptım hepsini yerleştirdim oğlumda oynadım şimdi uyutuyorum
Yarın bişey yapmıycam büyük ihtimal çünkü sabahtan anneme gidicem kısmetse
Ütüye gelince ütüm azsa nevresimleri ütülüyorum hatta tülleri ütülüyorumütüm çoksa bırakıyorum
Canım geçmiş olsun kızın şimdi nasil:26:Kizlar aciiiiil bisey sormam lazim.
Kizimin atesi var
Dolven verdim az kalmis oda.
Esimde ise gitti gece vardiyasi.
İstahida pek yoktu kizimin
Ne tavsiye edersiniz, ya dahada cikarsa, esimde evde yok napicam yaaa, aglamakliyim.
Anksiyeteliyim ben, panik atak, vede obsesifim (takintim hastalik)
O yuzden en kotuyu dusunuyorum
Ne yedirsem, ne icirsem iyi gelir![]()
Kızlar yarın sabah sınavım var bugun hiç bir iş yapmadım kızımında Perşembe cuma okul sınavı var hem onu çalıştırdım hem de kendim ders çalıştım basımın ağrısından uyuyamıyorum neyse bana dua edin uzun zamandır sınav olmamıştım heyecan yaptım azcık :18::18::18:
Biraz daha dusmus sanki
Ustunu soydum, su istedi kizim, icincede bardaktaki suyla oynamayi cok sever, elleri yuzu islak simdi baya iyi geldi.
Ben ates olcup o rakamlari gorunce kusmaktan lavabodan gelemiyorum, suanda bile kusmamak ıcin zor duruyorum. 4 aydir yine ilaca basladim ve bu sakinlesmis halim![]()
betül Allah iyiliğini versin emi :))) senin yüzünden yerli yersiz gülüyorum şuan bile
geçen gün yazmıştınya gözüm seyiriyor diye deli kız :))
Ellerinize sağlık kizcelerGüle güle kirletin
hatta kirletmeyin
Betül ve guccuk oda artık bu terimi sık sık goruruz topikte
..............
Elian, fatihpepe
Cok tesekkur ederim desteklerinizden dolayi
Vucut icin iyi oldugunu ilk duydum.
Samimi komsularim varda kucuk cocuklari yoksurupta yoktur
![]()
az önce soda şişesiaçarken püskürttü aynenn işemiş gibiyim birde koltuk deri teeee arkaya kadar aktı soda... ben o haldeyken stajer çocukta gelmiş abla nooldu diyo...![]()
ask1 banada bulaştır şu bitmeyen enerjinden maaşallah dyorum sana ya nazr etcem valla...bende evi şöle bi topladım sabah
süpürdüm üstten toz aldım temz bulaşıkları yerleştrdim
kirlileri attım makneye
sonra küçüğümü uyuttum ıslak kurabye yaptım ama az oldu tekrar yapcam annemn misfrleri gelcek yarın
karınbahr haşlıcm akşama çok kokuyo eşim semyo kokuyu hiç ama napıyım bilmyorum
hala pijamlarla oturuyorum desmmm kızlar...
şimdi kalkıp bi ev düzenlcm yne dağıttım da azcık sonra yemek yapıp duşa grcem inşallah