- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #16.961
efeeeemmm......![]()
![]()
Rapor vermeye gelmiştimde :18: ama biraz tembelmi çıktım ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efeeeemmm......![]()
![]()
Ben geldim
Buz dolabını temizledim ama öyle üstten rafları çıkartmadan :)) yemek yaptım soslu makarna yaptım yedik üzerine çay içtik bulaşıkları mak.yerleştirdim çamaşır katladım hatırı sayılır bir ütü yaptım hepsini yerleştirdim oğlumda oynadım şimdi uyutuyorum
Yarın bişey yapmıycam büyük ihtimal çünkü sabahtan anneme gidicem kısmetse
Ütüye gelince ütüm azsa nevresimleri ütülüyorum hatta tülleri ütülüyorumütüm çoksa bırakıyorum
Rapor vermeye gelmiştimde :18: ama biraz tembelmi çıktım ne?[/QUOTE/]
yok canım gece gece daha ne olacak![]()
Kizlar aciiiiil bisey sormam lazim.
Kizimin atesi var
Dolven verdim az kalmis oda.
Esimde ise gitti gece vardiyasi.
İstahida pek yoktu kizimin
Ne tavsiye edersiniz, ya dahada cikarsa, esimde evde yok napicam yaaa, aglamakliyim.
Anksiyeteliyim ben, panik atak, vede obsesifim (takintim hastalik)
O yuzden en kotuyu dusunuyorum
Ne yedirsem, ne icirsem iyi gelir![]()
canım geçmiş olsun kaç derece ateşi 37.5falansa korkmaKizlar aciiiiil bisey sormam lazim.
Kizimin atesi var
Dolven verdim az kalmis oda.
Esimde ise gitti gece vardiyasi.
İstahida pek yoktu kizimin
Ne tavsiye edersiniz, ya dahada cikarsa, esimde evde yok napicam yaaa, aglamakliyim.
Anksiyeteliyim ben, panik atak, vede obsesifim (takintim hastalik)
O yuzden en kotuyu dusunuyorum
Ne yedirsem, ne icirsem iyi gelir![]()
Ben olcememki esim olcuyor o rakamlari bile gormek istemiyorum, yoksa kotu olursam cocuklar nolcak![]()
Benim kaygi bozuklugum bildiginiz gibi degil, suan icimde resmen bomba var sanki![]()
Ben olcememki esim olcuyor o rakamlari bile gormek istemiyorum, yoksa kotu olursam cocuklar nolcak![]()
Benim kaygi bozuklugum bildiginiz gibi degil, suan icimde resmen bomba var sanki![]()
Biraz daha dusmus sanki
Ustunu soydum, su istedi kizim, icincede bardaktaki suyla oynamayi cok sever, elleri yuzu islak simdi baya iyi geldi.
Ben ates olcup o rakamlari gorunce kusmaktan lavabodan gelemiyorum, suanda bile kusmamak ıcin zor duruyorum. 4 aydir yine ilaca basladim ve bu sakinlesmis halim![]()
Evet usutmustur cunku benim kizim cok inat yelegini cikarir, soguk zeminlere yatar, yapma dedikce dahada inadina yapar canisagolsun.
Aferin yok galiba. Peditus versemmi acaba.
Olur ben kullanmadım ama arkadaşım hep onu kullanır
Duruyorsa prospektüsünü oku yinede Yada internette peditus neye iyi gelir yaz ona göre kullan
Şahsen ben az önce öyle yaptım oğlumun dizi ağrıyor bir kaç saattir onun için baktım
Bu arada bol bol su ver ateş olunca vücut su kaybediyor halsizleşiyorlar
Sanada çok geçmiş oksun kuzeninde vardı panik atak üzüldüm senin için inşallah iyi olacaksın kuzenim ilacı bıraktı çocuk bile yaptı :))
Kızlar yarın sabah
sınavım var bugun hiç bir iş yapmadım kızımında Perşembe cuma okul
sınavı var hem onu çalıştırdım hem de kendim ders çalıştım basımın
ağrısından uyuyamıyorum neyse bana dua edin uzun zamandır sınav
olmamıştım heyecan yaptım azcık :18::18::18: