- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #16.941
Kizlaaaar beni tebrik edin
Aksam patates cipsi yaptim
Bugunde yumurtasiz kek yuppppiiiii
slm kıslaaar
..............
bu arada duvarlarımda silincek yerler var onlarıda silmeyi düşünüyorum,betülün küçük odaya döndü benim duvarlar bir haftadır silinecek
ay bugünlük bu kadar hepinize sevgiler
Merak etme canim kilosu gayet guzel. Zaten iki haftaya kadar geriden gitme bile normal sayiliyormus.
Ben 51 kilo ile hamile kaldim. 4,5 aylik ikiz hamile 46 kiloydum, dusun ne kadar beslenmemisimkusmaktan yemek borum yirtildi, midem yikandi, mide kanamasi geciriyom sandilar. 5 aydan sonra kilo aldim 35 haftalik 2 ser kg dogdular.
Sen beslenemesende o senden alacagini aliyormus.
Dr um bana yiyemiyorsan ve vitaminini icemiyorsan ki icemedim cogunlukla, gunde 4-5 tane hurma ye demisti. Cok sukur onu yiyebildim.
Seker yuklemesi bana yapildi biraz yuksek cikmisti. Diet yaptim. Basta uzuldum ama sonra Allah in bir lutfu oldugunu gordum yasadikca. Cunku bebege zararli ne varsa yemiyorsun, sadece faydalilari yiyorsun, iyi tarafi bu.
Bebekle ilgisi, seker yuksek olunca bebegin organlarinda hasar olabiliyormus, en basta beyin, kalp tehlikedeymis, daha sonra digerleri ve hatta hayati.
Bana dr um dieti ihmal etme cunku anne karnindaki bebek olumleri 1 tansiyon yusekligi, 2 seker yuksekliginden kaynaklaniyor dedi.
İyiki dietime dikkat etmisim, kizimin kalbinde hafif bi ufurum vardi. Seker yuksek olursa bu delik buyuyebiliyormus, eger buyumezse bebek gelistikce kalbindeki delik kapaniyormus. Kizima eser derecede dedi uni.dr u. Aralik 7 de kontrolumuz var insaallah kapanmistir.
Seninde hayirli sorunsuz haberlerini bekliyoruz canim.
kızlar bişi sorcam...neleri ütülüyosunuz? mesela carsaf ,yastık kılıfı baska neleri ütülememiz gerek......ütü hakkında pek bilgim yokta
kızlar bişi sorcam...neleri ütülüyosunuz? mesela carsaf ,yastık kılıfı baska neleri ütülememiz gerek......ütü hakkında pek bilgim yokta
kızlar bişe sorabilermiyim:?
yağmurlu havalrda yada kışın cAMLARI NE KADARDA Bİ SİLİYOSUNUZ?
muhahahaaaa.........iyi güldüm... güccük odama laf yok....oda olarak güccük ama insanlık açısından büyüük bir aşama kaydettim... bir hafta daha gider benim güccük oda serüvenim...
Royem, tembel halin buysa caliskan halini dusunemiyorum.
Elian, ben ev temizligini bitiremezken sen yastikkabartiyorsun, resmen agzim sulandi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?