- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.001
Bu akşam yapacaklarım,
- çıkmadan dükkandaki bulaşıkları yıkarım.... (uzun iş)
- bulaşıklar yıkanacak (uzun iş)
- yemekyapılacak - maksat sebzeler bozulmadan kullanılsın (pöfff sıkıcı)
- kuşların kafesleri temizlenecek
- balıkların suları değişecek (kolay)
- koltuk örtüleri silkelenecek (kolay)
- odalar süpürülecek (uzuun)
- odalar silinecek(uzuun)
- toz alınacak (kolay)
- mutfak dolaplarınınn dışı silinecek (kolay)
- çöpler çıkarılacak (kolay)
- güccük odamlan haşır neşir olucam azcık... hala nereye koyacağımı bilemediğim ıvır zıvırım var... onlara bir kutu ayarlamam lazım bu gün... (çoooook uzun iş)
- güccük odaya dalmadan evvel ütü yaparım... bu hafta sonu her şeyimi ütüledim çok pratik oldu yahu bu hafta bir daha hep ütüleyip koyarım...(uzuun)
- biride camları silsin yaaaa her işi ben mi yapıcam.... hafta sonuda cam silerim... gerçi misafir gelecek....bakacaz artık...
laaa ben önceden nası yaşıyomuş napıyomuştuım hatırlamıyorum....... akşam eve gidince yapılcak planlarım hep temizlik üzerine :|
Bu akşam yapacaklarım,
- toz alınacak (kolay)
- güccük odamlan haşır neşir olucam azcık... hala nereye koyacağımı bilemediğim ıvır zıvırım var... onlara bir kutu ayarlamam lazım bu gün... (çoooook uzun iş)
- güccük odaya dalmadan evvel ütü yaparım... bu hafta sonu her şeyimi ütüledim çok pratik oldu yahu bu hafta bir daha hep ütüleyip koyarım...(uzuun)
- biride camları silsin yaaaa her işi ben mi yapıcam.... hafta sonuda cam silerim... gerçi misafir gelecek....bakacaz artık...
laaa ben önceden nası yaşıyomuş napıyomuştuım hatırlamıyorum....... akşam eve gidince yapılcak planlarım hep temizlik üzerine :|
Betulcum çıkamadın o küçük odadan canım bence sen bu aksam eve giderken kutular al şeffaf kutular var mesela onlardan al herseyi ayrı ayrı kutula hemde içinde ne olduğunu görürsün ya da hurclar alıp fazla kalabalıkları bir yere topla herseyın ayrı bir yerde Dursun ben mesela cocukların yapbozları bir kutuda legoları bir kutuda kalemleri bir kutuda ayırıp o sekilde depoluyorum bulması da kolay oluyor
Cok merak ettim su küçük odayı canım bence sen bu aksam eve giderken hanı şu ucuzcularda satılan şeffaf kutular var onlardan al her seyini ayrı ayrı kutula kaldır ben cocukların legolarını bir kutuya, yapbozlarının bir kutuya, boyalarını bir kutuya gibi her şeyi ayrı ayrı kutuluyorum cok rahat oluyo şeffaf oldugundan bulması kolay....
Bu akşam yapacaklarım,
- toz alınacak (kolay)
Merhaba mis kokulu temiz hatunlar, sizi okurken icim aciliyo sanki bilgisayardan temizlik kokusu geliyo
Fatihpepe
Azerin
Btlbetul
Elian
Cok tesekkrler arkadaslar kizim daha iyi cok sukur, keyifsizligi var tabi halen
Areser sinavin nasil gecti, ne sinaviydi
Azerin cim evet cok sukur temizledim ama Allah in izniyle şevki sizlerden aliyorum
Lily86 calisiyorsun sanirim, Allah butun calisanlars yardim etsin, 15 yil calistim hem ev hem is zor oluyor. Kuzularim olunca ciktim isten
Kizlar bidr bisey sorucam duvarlari silerken ne kullaniyorsunuz, deterjan yada dogal.
kız bide evde tek başınasın ve okadar iş yapıyosun valla maşallah diyorum sana
Günaydın kizcelerbu gün anamdayim kendi Evimi topladım geldim bi kaç gün burdayiz artık gidince büyük temizligimi yaparım
Şimdilik anama yardım edem accik kadın çalışıyo yetisemiyor her şeye
aaa unutmuşum dün birde ocağımı sildim... ocağımın üstünde siyah bir leke vardı.... çooook uğraştımdı vaktiyle çıkaramayınca bırakmıştım, dğn onuda hallettim çok şükür..... onada sirke döktüm ovdum ovdum çıktııı..... aylar sonra ocağın o bölmeside gözültü çok şükür.... bakıp bakıp sinir oluyordum.....
Canım sanırım biz aynı hayatı farklı yerlerde yaşıyoruzSen de tekmişsin valla tek başına da olsan aile de olsan ev işi hiç bitmiyor aynı işleri dönüp dolaşıp yapmak gerekiyor.
Ben de ilk taşındığım zamanlar, bir de bahar olunca günler uzun tabii, işten sonra epey sil süpür titiz takılıyordum evim yeni ya kendi evim oldu ya heves ediyordum ama sonraları alışınca bıkıyor insan...
Sonraları senin de yazmış olduğun gibi bir ara bulaşıkları biriktirip haftasonları topluyordum mutfağı...Ama o da içime sinmiyordu sizleri okudukça gaza geliyorum ben de...
2 haftadır evde pek yoktum yani şehir dışına çıkma durumlarım oldu evi topladım gittim o kadar, yani pek ilgilenemedim.
Normalde yapmayacağım boşvereceğim işleri sizlerin sayesinde gaza gelip yapmaya başladım
Akşam iş çıkışı çarşıya gittim işlerim vardı eve de 7 gibi girebildim. Dünden kalan yemeklerimi ısıtıp yedim sonra biraz bilgisayarda takıldım. Ama sıkıldım, hadi kalk bakalım mutfak seni bekler deyip laptopumu da alıp mutfağın yolunu tuttum. Youtubedan bir müzik listesi açtım zaten oldum olası bulaşıkları müzik eşliğinde yıkarımmmm
2 saat uğraştım ama... Aslında çok şey yoktu ama biraz yıkayıp kurulayıp yerleştirdim sonra tekrar yıkadım arada yemek yaptım işe getirmek için hatta ayranımı meyvemi bile hazırladım yani... Tezgahı sildim geçenlerde cif mutfak spreyi aldım anneme de almıştık ben çok severim öyle pratik fıs fıs sıkıp bezle 2 dakikada silmeyi... Evde de ben yapıyordum ama o zamanlar bulaşıkları makineye atıyordum mutfak 10dk içinde toplanıyordu şimdi elde yıka, kurula, yerleştir, ocağı tezgahı masayı sil derken 1 saati geçiyor
Aslında süpürgeyi çalıştıracaktım ama sesi çok çıkıyor komşum da hasta akşam erken yattıysa rahatsız olsun istemedim tabii ben 10du bunu düşündüğümde o yüzden bugun akşam eve gider gitmez açarım ya da yemekten hemen sonra çünkü sizleri okudukça kendimden utandım yaaa...
ya 2 gündür sizi okuyorum şu sirke ne mübarek birşeymişvücuttaki yağları yakmaya yardımcı olduğunu biliyordum da normalde de yağ çözücü olduğunu düşünemezdim
komşu olsaydık keşke.... çene yapardık çalışmazdık o zaman biz :)))
he valla.... ben kim baza başlığı silmek kim dün ilk defa sildim bir aldığımda silmiştim o da öyle üstün körü.... aldığımda eve taşıyan adamın üç parmağının izi duruyordu siyah siyah.... dün bir silmişim ışıl ışıl oldu utandım valla kendimden nasıl yaşamışım ben :))
ben onla şimdi halıları silmeyi düşünüyorum olur mu acep :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?