En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Yok canım yaa ne yaşlısı bak ben bugun sabah hiç iş yapasım yoktu mislinin yapacaktım ama sabah bizim bu hamarat hatunların okuyunca gaza geldim valla

Al bendende okadar, ben iyiki farketmisisn kiss sizi yoksa Allah muhafaza pire olcaktim

Hee bide Allah' tan su makinalar, kombiler, bide hazir cocuk bezleri var yoksa beni kopekler bile yemezmis, rezillik pacamdan akarmis

Gunaydın kızlar bugün dip köşe derin temizlik var ben kaçar işler bitince rapora gelirim

Günaydın bebisler
Areser abla ellerine sağlık dün baya temizlik yapmışsın
Mutfağına da bayıldım
Askos bu gün temizlik günün demek senin de oturma odana bayıldım
Yasemin yaptıklarını bir solukta okudum maşallah

Yok be canım cok bişey yapmadım aslında günlük işler geç kalkmasaydım daha eler yapardım da bakma işlere geç başladım. Teşekkür ederim canım bende mutfağımı cok seviyorum ......

teee şimdi gördüm akşam deniyeyim bari....

Evettt kalan raporumu da veriyim
................
Onlar yattı cay demledim banyo yaptım
Simdi kocişle çay yudumluyorum....

işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar.....

ayy bende hobi meraklısıyım yapabilsem gam yemicem... ama tığ işinde bir ara aşmıştım kendimi.... gece gündüz örüyodum :)) her şeyin bi şeyini çıkarmasam olmaz zaten.....

Amaniiiiin kaciiiin topik infilak edicek artik, masssallllah diyorum.
Ben yavasmiyim, yaslimiyim, yogunmuyum, yorgunmuyum neyim ben yaaa.....

aradığın kelime atalet olabilir... yapabilecekken yapmamak...

Gunaydın kızlar bugün dip köşe derin temizlik var ben kaçar işler bitince rapora gelirim

sen hep dip köşesin zaten....

Betülcüm günaydıinnnnn nasılsın senin su küçük ama işi buyuk olan odan ne alemde bitti mi?

hımmm şimdi şöyle oldu.... dedim küçük odadan nefret ediyom o vakıt küçük odadakileri salona taşıyıp beynimi kandırayım ve toplıyayım... öylede yaptım salona taşıdım aman beni bir uyku bastırdı... az kıvrılem dedim salondaki kanapeye ayyy bir dar geldi kanepe sığışamadım... ruhum darlandı bişi oıldu gitti yatak odasına ki orası soğuk orda yattım sabah olmuş... velhasıl o eşyalarda bir şey var hacı... altında yatırmı vardır nedir elleşemiyorum.. :))

Günaydın leydileeer,

dünün raporu;

- bulaşık çıkarıldı ve yıkandı
- buzdolabı silindi
- ütü yapıldı....
- bu arada çamaşır mak çalıştırıldı

- salona küçük odadan iki koli getirdim içini düzenleyeyim diye.... onlar da kaldı ortalık yerde...

saat 11 oldu zaten... dün geç çıktım...9 da evdeydim.... 2 saat çalışmışım demekki...

- sabah çamaşırları astım
- kahvaltı yaptım çıkan bulaşığı yıkadım
- yatağımı topladım

bu akşam mecburen o koliler toparlanacak... başka işte yok zaten her yer temiz yeter :)) işte bu son cümleyi azerinden asla duyamazsınız :)))

yarına patatesli yufka böreği sarmam lazım bunu buzluğa atarım... Yarın misafir gelecek.... kalır mı bilmem... bulgur pilavı yaparım... patatesli tavuk yaparım..... puding yaparım yeter bize iki kişi olcaz zaten....eğer kalırsa sabaha börekleri fırınlarım....

Günayyyyydıııınnnn temiz, titiz hatunlar

Ben güne ütüyle başladım....

Eki Görüntüle 885215
Eki Görüntüle 885216

Yok be canım cok bişey yapmadım aslında günlük işler geç kalkmasaydım daha eler yapardım da bakma işlere geç başladım. Teşekkür ederim canım bende mutfağımı cok seviyorum ......

wuuu ütüyle başlanmış güne helall olsun bacııım......

günlük işler heee havan batsın :))))

merhaba canım hangi odayı kullanıyorsak toplu bırakıyorum sabahta evden çıkarken heryeri toplayıp çıkıyorum akşamlarıda elimin altında hep ıslak bez olur tozlarıda eşyaların yanından geçerken alıyorum ama öyle dip köşe derinliklerine inerek değil malesef elimden bukadar geliyor..
hafta sonlarıda allah ne verdiyse her yer dip köşe bucak temizleniyor bide dinlene bilsem kimse gelmese bi yere gitmesek herşey harika olacak..
sende baya hamaratmışsın maşşallah

günaydın kızlar..

dün akşam eve gidemeden alışverişe gittik saat 10 da eve varabildik anca yemek hazırladım yedik ortalığı topladım makinamı boşalttım kirlileri makinaya attım. buz dolabımı sildim aldıklarımızı yerleştirdim.
etleri ayırdım 1 er pişirimlik olarak onlarıda dondurucuya attım..
çamaşırlarımı astım
evi süpüremedim geç geldik diye.
yemeğim vardı sadece bugüne çorba yaptım.
sabah kahvaltı hazırladım ortalığı topladım, kirlileri makinaya yerleştirdim.
yatağımı topladım
işe geldim

Bende bu aksam börek sarcam 1 kg yufkadan patatesli kıymalı Cumartesi güne gideceğim oraya giderken götürcem 1 kg yufkadan da pazar sabahı kahvaltıya gelecek misafirlerim için paçanga böreği sarcam

Eee azıcıkın hava atalım dimi ama yavvv....

at bacım aaattt... yakışııır....

bende şu güccük odayı toplasam hava atacamda gıkımı çıkaramıyom vallahi.... daha camlarım ve balkonlar var böhöhöhööööö...... onları yapasıya kadar diğer yerler batar... haydee sar başa....

Bende bu aksam börek sarcam 1 kg yufkadan patatesli kıymalı Cumartesi güne gideceğim oraya giderken götürcem 1 kg yufkadan da pazar sabahı kahvaltıya gelecek misafirlerim için paçanga böreği sarcam

pişti olduk desene :)) iyi oluyo yahu.... her hafta bir börek patlatıyorum... illla biri geliyo kurtarıcım o benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…