- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.101
Öhöm öhöm ben geldim
Kızlar belim kopmak üzereölüyom galiba
Nesem gelelim bugün yaptıklarıma 7 buçukta uyandım kocişi işe postaladımgiydim çamaşır sulu takımlarımı taktım bandımı
.........................
Tabi aclıktan öldüm bu sırada hemen buzluktan sigara böregi çıkardım kızarttım çay demledim karnımı doyurdum kendime geldim
Hemen attım kendimi duşa çıktıktan sonra hemen akşam yemeğimi yaptım temiz bulsşıkları dizdim saçımı fönledim ardından makyajımı yaptım temiz cicilerimi giydim ve yeni oturdum popomun üstüne temizlik gibisi yok walla insan kendini huzurlu hissediyo
Hayırdır neyin var??? çok geçmiş olsunnnn
geçmiş olsun....
Tesekkur ederim,kac gundur gecmek bilmeyen bir bas agrim var.ilacta kullanmak istemiyorum.grip olmasam Iyidir.
hey maşallah.....
aynen maşallah10dkda zor okudum tüm evi yeniden döşemiş heralde
kendimi okudum resmen yazında :)))Merhaba kızlar
hafta içi çok yogun çalıştığım ve evde beni bekleyen meleğim olduğu için fazla iş yapmıyorum
ama hafta sonu allah ne verdiyse
şimdi planlıyorum
bu hafta perde yıkayıp cam silmem lazım
bir de kanepe silmem lazım ne önerirsiniz bana ne çıkarır kirlerini
[sıze=3]kendimi okudum resmen yazında :)))
ben de bir yandan düşünüyordum acaba perdeleri yıkasam mı hafta sonu, eee o zaman camlar da silinmeli diye... Ben de çekyatların yüzünü silmek istiyorum kızlara sorsam mı diye aklıma geldi baktım sen yazmışsın
[/sıze]
ee o kadar işten sonra uyumasan şaşrdımRapor verdikten sonra uyuklamışım kızlar
Teşekkrler siz ne alemdesiniz bakim
sende mi çalışan annesin komik gerçekten ama kadınların ortak düşüncelri temizlik:)
bakalım bilgisi olan varmı
Canım ya sizin iş bizimkinden daha zor hem çalışıp hem ev işleriyle ilgilenmek allah yardımcın olsun evlimisin bu arada yaş kaçee o kadar işten sonra uyumasan şaşrdım
Ben de işteyim sabah alakasız işler beynimi çok bulandırmıştı arkadaşa pasladım o dk.sında isyan etti ki benden kıdemce epey büyükyani iyi dayanmışım üzülmüştüm ben beceremiyorum bu işleri diye... (mesleğimden atandım ama bakanlığa bağlı farklı bir kurumda çalışıyorum ve alakasız bir departmanda herşeyi sıfırdan öğreniyorum da...)
öğleden sonra da 2 dosya işi bitirdim masamı düzenledim zaten daha 2 gün önce bilgisayarı kendime göre düzenledim çok zorlanıyordum masaüstünde bilmediğim ve hiç kullanmayacağım bir sürü program vardı hep kısayol, şimdi masaüstüm bile boş sayılır oh ferah ferahartık iyice masama da yerleştim
şimdi pek işim olmadığından ve sizleri okuyup gaza geldiğimden eve gidince yapacaklarımı planlıyorum
Canım ya sizin iş bizimkinden daha zor hem çalışıp hem ev işleriyle ilgilenmek allah yardımcın olsun evlimisin bu arada yaş kaç
[sıze=3]
27 yaşındayım evli değilim- tek başına yaşıyorum ama evdeki işler aynı
[/sıze]
evet arkadaşlar yağmur da ben de önerilerinizi bekliyoruz
kanepe yüzlerini silmek için önerilerrrrrrrr????????????
hadi yaaaaa....Canım ben 3 lü karışım yapıyorum burda kullanan arkadaşlarımızda oldu memnun kaldılar bi kova sıcak suya kirçöz , aspirinve beyaz sabun koyuyorum sonra şu duş lifleri var ya onla köpürte köpürte siliyorum lekeleri falan anında çıkarıyo miss gibi oluyo tavsiye ederim halılarımıda aynı şekilde siliyorum ben
hadi yaaaaa....bende o ikisi yok kirçöz de yok asprin de... asprini iş yerindeki arkadaş hiç güzel değil tavsiye etmem dedi ama alayım deneyim bakalım nasıl bişeymiş
benim de niyetim suya biraz kosla oxi action döküp silmekti ama tabii hiç denemediğim için risk edemedim
yarın birkaç saatliğine işe geleceğiz eğitim varmış işte sabahtan siler, sonra da havalansın diye camı açarsam hem ev havalanmış olur hem sildiğim yerler kurur en iyisi ben eve giderken markete bi uğrayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?