En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

hey maşallah.....

Merhaba kızlar

hafta içi çok yogun çalıştığım ve evde beni bekleyen meleğim olduğu için fazla iş yapmıyorum
ama hafta sonu allah ne verdiyse
şimdi planlıyorum
bu hafta perde yıkayıp cam silmem lazım
bir de kanepe silmem lazım ne önerirsiniz bana ne çıkarır kirlerini

kendimi okudum resmen yazında :)))
ben de bir yandan düşünüyordum acaba perdeleri yıkasam mı hafta sonu, eee o zaman camlar da silinmeli diye... ben de çekyatların yüzünü silmek istiyorum kızlara sorsam mı diye aklıma geldi baktım sen yazmışsın

sende mi çalışan annesin komik gerçekten ama kadınların ortak düşüncelri temizlik:)
bakalım bilgisi olan varmı

Rapor verdikten sonra uyuklamışım kızlar
Teşekkrler siz ne alemdesiniz bakim
ee o kadar işten sonra uyumasan şaşrdım

Ben de işteyim sabah alakasız işler beynimi çok bulandırmıştı arkadaşa pasladım o dk.sında isyan etti ki benden kıdemce epey büyük yani iyi dayanmışım üzülmüştüm ben beceremiyorum bu işleri diye... (mesleğimden atandım ama bakanlığa bağlı farklı bir kurumda çalışıyorum ve alakasız bir departmanda herşeyi sıfırdan öğreniyorum da...)
öğleden sonra da 2 dosya işi bitirdim masamı düzenledim zaten daha 2 gün önce bilgisayarı kendime göre düzenledim çok zorlanıyordum masaüstünde bilmediğim ve hiç kullanmayacağım bir sürü program vardı hep kısayol, şimdi masaüstüm bile boş sayılır oh ferah ferah artık iyice masama da yerleştim
şimdi pek işim olmadığından ve sizleri okuyup gaza geldiğimden eve gidince yapacaklarımı planlıyorum

Canım ya sizin iş bizimkinden daha zor hem çalışıp hem ev işleriyle ilgilenmek allah yardımcın olsun evlimisin bu arada yaş kaç

[sıze=3]
27 yaşındayım evli değilim- tek başına yaşıyorum ama evdeki işler aynı
[/sıze]

bende 27 yaşındayım 3,5 yaşında bir kızım yoğun bir çalışma hayatım var
hafta sonu zar zor yetiştiriyorum tabii birde kızımla oyun oyna eşinle ilgilen falan kendime hiç vaktim kalmıyor

evet arkadaşlar yağmur da ben de önerilerinizi bekliyoruz
kanepe yüzlerini silmek için önerilerrrrrrrr????????????

Canım ben 3 lü karışım yapıyorum burda kullanan arkadaşlarımızda oldu memnun kaldılar bi kova sıcak suya kirçöz , aspirinve beyaz sabun koyuyorum sonra şu duş lifleri var ya onla köpürte köpürte siliyorum lekeleri falan anında çıkarıyo miss gibi oluyo tavsiye ederim halılarımıda aynı şekilde siliyorum ben

hadi yaaaaa.... bende o ikisi yok kirçöz de yok asprin de... asprini iş yerindeki arkadaş hiç güzel değil tavsiye etmem dedi ama alayım deneyim bakalım nasıl bişeymiş
benim de niyetim suya biraz kosla oxi action döküp silmekti ama tabii hiç denemediğim için risk edemedim
yarın birkaç saatliğine işe geleceğiz eğitim varmış işte sabahtan siler, sonra da havalansın diye camı açarsam hem ev havalanmış olur hem sildiğim yerler kurur en iyisi ben eve giderken markete bi uğrayayım

kızlar birsürü şey yazdım ben yazana kadar sayfadn etıldım ( beni hatırlayıda işaretlesem olmuyor benim tlfn la alakalı
eşim gelsin onun tlfn dan uzun uzun yazarım
sağlıcakla kalın :))))

merhaba kızlar nasılsınız dün misafirlerim vardı gelemedim ....üzerimden komyon gecti diyebilirim ....bugun rahatsızım evle pek ilgilenemedim ama dün misafirlerimden sonra aksam evi tekrar temizledim..bir yıgın bulasıgı makınaya falan dizdim...ama bugun tembellik yaptım..aksama yemegim var allahtan....haftasonu dipbucak temizlik yapıcım inş

Canım hiç bişey bulamazsan beyaz kalıp sabunla sil hani banyo için olandan ben aspirinden çok memnunum her lekeyi çıkartıyo sır aspirin kullanıyorum ben bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…