En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Anamin mutfağının öncesi sonrası bu sabah anam evde olmayınca bu hale gelmiş

Veee sonrası

pek güzelmiş kırmızı kırmızıı.... boşuna demiyolar kız olsun çamurdan olsun... öhhöömmm tabi kız var kız var... Allah korusun bide benim gibi olma ihtimali de var tabi evlerden ırak :)))

Günayyyyydıııınnnn temiz, titiz hatunlar

Ben güne ütüyle başladım....

Eki Görüntüle 885215
Eki Görüntüle 885216
Maşallah abla bu aralar formundasinbu arada senin Belin nasıl oldu:26:
Yok be canım cok bişey yapmadım aslında günlük işler geç kalkmasaydım daha eler yapardım da bakma işlere geç başladım. Teşekkür ederim canım bende mutfağımı cok seviyorum ......

Betül Allah aşkına şu guccuk odanın fotosunu çek çok merak ediyorum
Aramıza hoşgeldin canımsen bi ara ugruyordun sanki:26:

Maşallah abla bu aralar formundasinbu arada senin Belin nasıl oldu:26:

Aramıza hoşgeldin canımsen bi ara ugruyordun sanki:26:

hoşbuldum canım hım hııı evet bir kere daha gelmiştim ama o zaman bekardım şimdi daha dertliyim

pek güzelmiş kırmızı kırmızıı.... boşuna demiyolar kız olsun çamurdan olsun... öhhöömmm tabi kız var kız var... Allah korusun bide benim gibi olma ihtimali de var tabi evlerden ırak :)))

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsunanam kırmızı rengi pek sever
Deme öyle kız senin enercin yeter insanın tüm stresini aliyon valla

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsunanam kırmızı rengi pek sever
Deme öyle kız senin enercin yeter insanın tüm stresini aliyon valla

teveccühünüz efenim....

emin misin buna yüreğin dayanabilir mi.... forumdan tekme tokat kovalamayın beni sonra... tamm zaten hiç toplamadığım içün akşam halini çekip atayım bari... forumun yüz karası diye bir köşe yapın.... hatta toplarsam o günleri görürsem şayet toplanmış halininde fotosunu çeker atarım.... ilk sayfaya koyarsınız bunu bile adam ettik diye... reklamınız olur :)))

Amin canım Allah razı olsun..

bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin canım..
Amin teşekkür ederim canım

nerden bildin onun için istediğimi

ilk raporumu verim kısa kısa verim ama çünkü bugün peki bişi yapmadım kocişim izinli sabah erkenden kalkıp evi süpürdüm.tuvalet banyoyu ovaladım kahvaltı hazırladım kocişimle yedik he bide oğluşumla kociş berbere gitti bende bıcı bıcı yapıp kendimi süsledim onu bekliyorum geldiğinde oğluşuma oda bakmaya gitcez çok heyecanlıyımmmm

henüz ilk raporum olduğu için çok acemiyim ileriki günlerde daha güzel şiir tadında raporlar yazcem inşAllah

ben de korkarım aman düşerim diyeeee b,ir de okurken benim de dikkatimi çekti azerin hamiş değil mi maşallahhhhhh o kadar işi ben olsam yapamazdım herhalde

Amaniiiiin kaciiiin topik infilak edicek artik, masssallllah diyorum.
Ben yavasmiyim, yaslimiyim, yogunmuyum, yorgunmuyum neyim ben yaaa.....
ben bu kadar işin yarısını haftasonu bile zorla yapıyorum maşallah kızlar sayenizde gaza geliyorum yaaaa

okurken çok güldüm ama arkadaşlar burada olduğundan kahkaha atamadım

Merhaba kk'nın hamarat hatunları Hepinize hayırlı Cumalar...
Valla sayenizde eski ev kızı formuma geri döneceğim yakında sil süpür modda
Gelelim raporuma... Sizler kadar dolgun bir listem yok maalesef
Dün işten çıktım hastaneye acile ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağına gitmek için izin almayayım dedim

Eve gidince önce bi elimi yüzümü yıkadım üstümü bile değiştirmeden mutfağa daldım makarna suyu koydum sonra hemen ev işine giriştim sizlerden aldığım ilhamla
Öncelikle valizim holde duruyordu haftasonu uykusuz bir şekilde evime ulaştığıma sevinirken, hiç iş yapamadım
içine de diğer çanta lazım olunca içindeki ıvır zıvırları boca etmiştim ortada ikisi de öylece duruyordu haftasonunu bekliyordu onları topladım, salonun bir köşesine koydum, salonu biraz düzenledim. Bu arada salonum boş ben oraya evden getirdiğim eşyaların boş kolilerini, ütü, süpürge gibi yeni aldığım şeylerin kutularını, ayakkabıların kutularını, valizleri falan koymuştum onları bile düzenledim aslında dağınık değildi hepsi düzenliydi ama elden geçirdim yine de elim değmişken Sonra kapısını kilitledim - banyoya geötim banyodaki çöp kovasını boşalttım, mumlar vardı teyzem hediye etti onları oturma odamdaki köşe sehpasına yerleştirdim süsümüzden de ödün vermiyoruz
Banyodaki boş kutu falan vardı hepsini topladım yeniden dönüşüm için biriktirdiğim çöp torbasına koydum, haftasonu atabilirim-ana yol üzerinde yeniden dönüşüm konteynırı var - akşam akşam çıkmayayım dedim.
Girişteki lavaboyu ovdum, pek kullandığım söylenemez ama tozlanmış yaaa...
Yemekten sonra sözde süpürge çalıştıracaktım ama telefonum hiç susmadı sonra da geç oldu rahatsız etmeyeyim dedim kaldı yine... Sabahları zaten anca işe hazırlanıyorum pek iş yapamıyorum anca yatak toplama o kadar... Kıyafetlerimi de şimdilik günlük ütülüyorum sabah da rutin ütümü yaptım yani
Aslında size bakarak pek kayda değecek iş yapmamışım ama zamanla düzene koyarım kendimi diye düşünüyorum, inşallah...

Son düzenleme:
Bu arada dün akşam mesai bitimi kendimin camdan yansımasına baktım da baya bi iş kadını gibi olmuşum sabah özenerek gelmiştim ama aynadan bakmayı unutmuşum - bugün de o gazla sabah kendimle uğraştım evime de vakit ayırırsam tam olacak ama şu aralar kendime zaman ayırmaktan sanırım ev kalıyor

Amanın hep temizlik yapacak değiliz yaa işler yapıldı şimdi de bakım zamanı ben sacımı boyatmaya gidiyorum kızlar :108: gelince raporlarımı veririm öpüldünüz nanaktan......

Amanın hep temizlik yapacak değiliz yaa işler yapıldı şimdi de bakım zamanı ben sacımı boyatmaya gidiyorum kızlar :108: gelince raporlarımı veririm öpüldünüz nanaktan......
Aynen bakım önemli... Ben de bugün gayet resmi bir iş kadını moduna girdim ceket takım sonra makyajımı bile yaptım yani... Böyle daha ciddiye alındığımı hissediyrum

Hanimlar merhaba,ne hamaratsiniz Gene oyle,ne cok seyler yapmissiniz.masallah herkese.ben iki gundur kendimdee degilim,dun cok Bisey yapmadim,hatten Evi topladim,hic halim yoktu,basim cok agiriyordu hem hava alayim,hemde alisveris yapayim diye ciktim.aldiklarimi yrlestirdim,yemek yaptim o kadar.bugun Evi dip kose temizlemekti niyetim,ama bas agrim feci devam ediyor,Dus aldim rahatlayim diye,yok oda kar etmedibugun hic halim yok anlayacaginiz,yarin esim evdeyse beraber yapariz,calisirsada yarina iyiysem hallederim insallah.bol temiz gunler hepinize:)

Son düzenleme:

Hayırdır neyin var??? çok geçmiş olsunnnn

geçmiş olsun....

Öhöm öhöm ben geldim
Kızlar belim kopmak üzere ölüyom galiba
Nesem gelelim bugün yaptıklarıma 7 buçukta uyandım kocişi işe postaladım giydim çamaşır sulu takımlarımı taktım bandımı

Önce 2 kova su koydum biri yerler için çamaşır deterjanlı öbürüde sirkeli su oda tozlar için
Önce yatak odasına girdim çarşaflarmı silkeledim yatak örtümü silkeledim bi güzel serdim
Halısnı süpürdm kaldırdım
Komidinleri çektim altlarını bi güzel süpürdüm
Ardından elimle bi güzel her tarafı sildim
Tozunu aldım
Gardolabımın içini boşaltım sildim tekrardan yerleştirdim
Kapısnıtozunu aldım

Yatak odamda kiler olarak kullandığım balkonum var kiler dolabımı boşalttım hepsini bi güzel ayırdım atılacakları attım tekrardan sildim yerleştirdim

Geçtim oturma odasına koltukları açtım süpürdüm
Halısını süpürdüm kaldırdım
Koltukları tv sehpasını çektim altlarını süpürdüm
Ardından sildim
Koltuk derilerini cifledim
Mobilyaların tozunu aldım
Aksesuarlarımı sildim
Kapının tozunu aldım

Hole geçtim ütü dolabımın içini sildim düzenledim
Holü süpürdüm ,halısnı süprdüm
Sildim
Çerçevemin tozunu aldım
Çelik kapımı sildim
3 parça ütüm vardı onlarıda yaptım

Mutfaga geçtim mutfak dolaplarını içli dışlı sildim aspirinle içlerini düzenledim
Masamı andalyelerimi cifledim duruladım kuruttum
BeyaZ esyalarımı sildim
Buzdolabımın üstünü sildim
Bulaşık makinamın altını temizledim
Ocagımı temizledim
Demirlerini yağ çözle bekletip yıkadım
Aspiratörü sildim
Mutfagın alt fayanslarını sildim sirkeli suyla
Fırınımın içini sildim
Çaycımı domestosla bekletip yıkadım
Çöpleri çıkardım çöp kutumu domestosla yıkadım
Buzluğumu düzenledim sildim ( hafta içi buzdolabını temizlemiştim buzluk kalmıştı)
Kaşıklığımı yıkadım
Kirlileri makinaya attım çalıştırdım
Tezgahı lavaboyu çamaşır suyu cifle bi güzel ovdum duruladım
Ekmekliğimi temizledim kuruları martılara attım
Yerini süpürdüm halısını süpürdüm
Camını da sirkeli şampuanlı suyla sildim
Elimlede bi güzel sildim kapısının tozunu aldım çıktım

Geçtim salona koltuklardaki minderleri indirip bi güzel süpürdüm
Sonra koltukları çektim altlarını süpürdüm
Halısnı süpürdüm
Koltuk derilerini aspirinle sildim
Mobilyaların tozunu aldım
Aksesuarlarımı sildim
Konsolumun içini düzenledim
Her yeri elimle bi güzel sildim
Kapısnın tozunu aldım

Wc ye girdim fayanslarını sildim
Domestosla bekletip bi güzel yıkadım
Havalndırmasını sildim
Geçtim banyoya. Makinaya çamaşır attım kısa programa

Banyonun alt fayanslarını sildim
Lavabosunu küvetini çitileye çitileye ovdum bi güzel
Musluklarımı parlattım
Havlularımı değiştrdim temizlerini koydum
Sabun sepetimi temizledim
Çamaşır makinamın altını ve yüzeyini sildim
Banyo aynalarını sildim
Dolapların içlerini düzenledim sildim
Kovalarımı yıkadım
Temizlik bezlerimi yıkıyıp astım
Banyo paspaslarımı silkeledim
Banyonun yerlerini çamaşır suyu ve cifle bi güzel fırçaladım duruladım ve sildim

Balkonu yıkadım fosur fosur
Çamaşırlar çıktı onları astım
Tabi aclıktan öldüm bu sırada hemen buzluktan sigara böregi çıkardım kızarttım çay demledim karnımı doyurdum kendime geldim

Hemen attım kendimi duşa çıktıktan sonra hemen akşam yemeğimi yaptım temiz bulsşıkları dizdim saçımı fönledim ardından makyajımı yaptım temiz cicilerimi giydim ve yeni oturdum popomun üstüne temizlik gibisi yok walla insan kendini huzurlu hissediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…