- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.081
Anamin mutfağının öncesi sonrası bu sabah anam evde olmayınca bu hale gelmiş
Veee sonrası
Kız Betül sana laf yetiştircem die yeşil mercimek pişiriyordum az kalsın yakıyordum yemeği .....:18::18:
Maşallah abla bu aralar formundasinGünayyyyydıııınnnn temiz, titiz hatunlar
Ben güne ütüyle başladım....
Eki Görüntüle 885215
Eki Görüntüle 885216
Yok be canım cok bişey yapmadım aslında günlük işler geç kalkmasaydım daha eler yapardım da bakma işlere geç başladım. Teşekkür ederim canım bende mutfağımı cok seviyorum ......
Betül Allah aşkına şu guccuk odanın fotosunu çek çok merak ediyorumteee şimdi gördüm akşam deniyeyim bari....
işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar.....
ayy bende hobi meraklısıyım yapabilsem gam yemicem... ama tığ işinde bir ara aşmıştım kendimi.... gece gündüz örüyodum :)) her şeyin bi şeyini çıkarmasam olmaz zaten.....
aradığın kelime atalet olabilir... yapabilecekken yapmamak...
sen hep dip köşesin zaten....
hımmm şimdi şöyle oldu.... dedim küçük odadan nefret ediyom o vakıt küçük odadakileri salona taşıyıp beynimi kandırayım ve toplıyayım... öylede yaptım salona taşıdım aman beni bir uyku bastırdı... az kıvrılem dedim salondaki kanapeye ayyy bir dar geldi kanepe sığışamadım... ruhum darlandı bişi oıldu gitti yatak odasına ki orası soğuk orda yattım sabah olmuş... velhasıl o eşyalarda bir şey var hacı... altında yatırmı vardır nedir elleşemiyorum.. :))
Aramıza hoşgeldin canımgünaydın kızlar..
dün akşam eve gidemeden alışverişe gittik saat 10 da eve varabildik anca yemek hazırladım yedik ortalığı topladım makinamı boşalttım kirlileri makinaya attım. buz dolabımı sildim aldıklarımızı yerleştirdim.
etleri ayırdım 1 er pişirimlik olarak onlarıda dondurucuya attım..
çamaşırlarımı astım
evi süpüremedim geç geldik diye.
yemeğim vardı sadece bugüne çorba yaptım.
sabah kahvaltı hazırladım ortalığı topladım, kirlileri makinaya yerleştirdim.
yatağımı topladım
işe geldim
Maşallah abla bu aralar formundasinbu arada senin Belin nasıl oldu:26:
Betül Allah aşkına şu guccuk odanın fotosunu çek çok merak ediyorum
Aramıza hoşgeldin canımsen bi ara ugruyordun sanki:26:
pek güzelmiş kırmızı kırmızıı.... boşuna demiyolar kız olsun çamurdan olsun... öhhöömmm tabi kız var kız var... Allah korusun bide benim gibi olma ihtimali de var tabi evlerden ırak :)))
hoşbuldum canımhım hııı evet bir kere daha gelmiştim ama o zaman bekardım şimdi daha dertliyim
Hehe demek ki daha hafızami kaybetmedim
Allah mutlulugunuzu daim etsin canım
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsunanam kırmızı rengi pek sever
Deme öyle kız senin enercin yeter insanın tüm stresini aliyon valla
Betül Allah aşkına şu guccuk odanın fotosunu çek çok merak ediyorum
Amin teşekkür ederim canımAmin canım Allah razı olsun..
bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin canım..
teveccühünüz efenim....
emin misin buna yüreğin dayanabilir mi.... forumdan tekme tokat kovalamayın beni sonra... tamm zaten hiç toplamadığım içün akşam halini çekip atayım bari... forumun yüz karası diye bir köşe yapın.... hatta toplarsam o günleri görürsem şayet toplanmış halininde fotosunu çeker atarım.... ilk sayfaya koyarsınız bunu bile adam ettik diye... reklamınız olur :)))
Maşallah abla bu aralar formundasinbu arada senin Belin nasıl oldu:26:
ben de korkarım aman düşerim diyeeeeaşmışım dimi yehhhuuuu.....
azerin bile tebrik ettiyse tamamdır kapmışım ben bu işi... yürür giderim artık :)))
kııısss hamiş hamiş tepelerde dolaşmasanaaa anacığın nasıl izin veriyo.... çok korkarım öyle şeyden... kendim bile mutfak dolaplarını silerken sandalyeye çıkıyom şu sandalye kaydımı işin bitti kızım diyorum Allah ım sen koru... ayyy bir kaysa armut gibi yapışırım yere....
tavanı nasıl siliyon sorması ayıp.....ben mutfak dolabının altı beni haşat etti derken alem tavan siliyo...
ben bu kadar işin yarısını haftasonu bile zorla yapıyorum maşallahAmaniiiiin kaciiiin topik infilak edicek artik, masssallllah diyorum.
Ben yavasmiyim, yaslimiyim, yogunmuyum, yorgunmuyum neyim ben yaaa.....
hımmm şimdi şöyle oldu.... dedim küçük odadan nefret ediyom o vakıt küçük odadakileri salona taşıyıp beynimi kandırayım ve toplıyayım... öylede yaptım salona taşıdım aman beni bir uyku bastırdı... az kıvrılem dedim salondaki kanapeye ayyy bir dar geldi kanepe sığışamadım... ruhum darlandı bişi oıldu gitti yatak odasına ki orası soğuk orda yattım sabah olmuş... velhasıl o eşyalarda bir şey var hacı... altında yatırmı vardır nedir elleşemiyorum.. :))
Aynen bakım önemli... Ben de bugün gayet resmi bir iş kadını moduna girdim ceket takım sonra makyajımı bile yaptım yani... Böyle daha ciddiye alındığımı hissediyrumAmanın hep temizlik yapacak değiliz yaa işler yapıldı şimdi de bakım zamanı ben sacımı boyatmaya gidiyorum kızlar :108: gelince raporlarımı veririm öpüldünüz nanaktan......
Hanimlar merhaba,ne hamaratsiniz Gene oyle,ne cok seyler yapmissiniz.masallah herkese.ben iki gundur kendimdee degilim,dun cok Bisey yapmadim,hatten Evi topladim,hic halim yoktu,basim cok agiriyordu hem hava alayim,hemde alisveris yapayim diye ciktim.aldiklarimi yrlestirdim,yemek yaptim o kadar.bugun Evi dip kose temizlemekti niyetim,ama bas agrim feci devam ediyor,Dus aldim rahatlayim diye,yok oda kar etmedibugun hic halim yok anlayacaginiz,yarin esim evdeyse beraber yapariz,calisirsada yarina iyiysem hallederim insallah.bol temiz gunler hepinize:)
Hanimlar merhaba,ne hamaratsiniz Gene oyle,ne cok seyler yapmissiniz.masallah herkese.ben iki gundur kendimdee degilim,dun cok Bisey yapmadim,hatten Evi topladim,hic halim yoktu,basim cok agiriyordu hem hava alayim,hemde alisveris yapayim diye ciktim.aldiklarimi yrlestirdim,yemek yaptim o kadar.bugun Evi dip kose temizlemekti niyetim,ama bas agrim feci devam ediyor,Dus aldim rahatlayim diye,yok oda kar etmedibugun hic halim yok anlayacaginiz,yarin esim evdeyse beraber yapariz,calisirsada yarina iyiysem hallederim insallah.bol temiz gunler hepinize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?