En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
merhaba tertemiz hatunlar bugun dipbucak temizlik var....daha sonra rapora gelicem...öpüldünüz canlar

gazan mübarek ola yiğidim :))

oohooooo ben bile adam oldum..... hade hade 3 gündür nevresim diyon... benim küçük odaya döndü..... boş duranı Allah sevmezmiş... bu gün senden uzun rapor istiyoz... dimi kızlar....

ayyy çok gözün karaaa dikkat et Allah aşkına... niye riske atıyon kendini.... çok anlık şeylerden insanların başına neler geliyo... kızdım sana burda şimdi... bende yükseklik korkusu var.... sandalyenin üzerinde titremeye başlıyo dizlerim çok tırsarakçıkıyorum .... birde koli koyunca üstüne anam başım teyyare gibi döndü... masaya hiç güvenmem.... masanın üzerindeki sandalyeye öldürseler çıkmam.....

öyle cumartesi günü konuşuyoz arkadaşlarla , şimdi ayy diyom evli olsam adam kanepede köşe minderi gibi otursa batar o bana diyorum...temizlik yapçam ben der kovalarım ben onu.... vasıfsız bişiler onlar yaa :))

sigara içenlere napıyonuz bir de onu öğretsenize bana.....

Areser Bir kere değil yüz kere beğendi....betülcüm vallaa şaşırdım okurken bizim Betüle bak sen dedim içimden döktürmüş valla.....aferin kız sana

sayenizde valla kızlar... sizden görmesem ben koca yaz silmedim kış vakti mi cam silecem....hayattta yapmazdım... sayenizde motive oldum...

sabah bi uyandım her yer pırıl pırıl resmen güldüm yaaa.... musmutlu çıktım evden........ terapi terapi valla diyorum... dizi magdaki dizileri hatmedip durdum yıllarca ne işime yaradı hiç biri bu kadar eylendirmedi beni.... komşular biraz güldüler bana... kış vakti cam siliyom diye amaaa olsun nabalım... deliye mi benziyom acaba diye düşünüp düşünüp güldüm bende :)) ama haklılar koca yaz dokanmadım ben o camlara balkona bu havada enteresan oldu bayaa :))

yiğenimi yorma artık yeter..... aaaaaaaa.......... geçmiş olsun şekercim....

Benim eşim de sigara içer ama odada icirmiyorum ben
Hem bana hem çocuğa hemi de perdelerime zararlı mutfak penceresinin önünde içip geliyo

Benim eşim de sigara içer ama odada icirmiyorum ben
Hem bana hem çocuğa hemi de perdelerime zararlı mutfak penceresinin önünde içip geliyo

içmese keşke çocuklu ve titiz hatunlu ev.....

ayy gözgözü görmüyo... sigara içmeyen insanın evinde sigara içilir mi hele ki perdeleri yıkamışım... kavga sebebi... artık kibarca balkona şutlucam....

Grip oluyorum galiba:26:teşekkür ederim canım

bebişin baş aşağı dönmüş bak.... geçen hafta düz duruyodu bir tavan sildin çocuk tepe taklak oldu :)) artık grip olmaman lazım....

çocuğun başı döndü herhalgece rüyamda bebisi doğmuş gördüm ama kızmış güya hemi de 3029 gr
Ben de sevmiyorum evde sigara içen insanları bi de evde çocuk var bari icmiyeyim de demiyolarben artık söylüyorum kim olursa olsun evde çocuk var ben de evde sigara icirmiyorum diyorum

Betül ne yaptın kız sen maşallah sana valla bu kadar performansı beklemiyodum doğrusu ellerine saglık güle güle kirlet evini

hem küçük .çocuğun var hemde hamişsin.... düşünmeleri lazım yani.... hadi senin bahanen var... ben diyecek bir şey bulamıyorum :)) saçıma bile siniyo kokusu sinir oluyorum..... bi daha içirmicem bende yaaa banane...gelmesinler ev pisleniyo dermişim :)))

Betül ne yaptın kız sen maşallah sana valla bu kadar performansı beklemiyodum doğrusu ellerine saglık güle güle kirlet evini

aayyyayyyaayyy bir aferin daha aldım... şımarayım bari..... valla bende beklemiyordum :))) hem de hiiiç.... kirletmiyeyim yaaa...

aayyyayyyaayyy bir aferin daha aldım... şımarayım bari..... valla bende beklemiyordum :))) hem de hiiiç.... kirletmiyeyim yaaa...

Aman cnm kirlensede sen bu gazla yine tertemiz yaparsın evini bende grip olmuşum yeni ayaklandım ev temiz ama benim yine iş yapasım var

dün bide kalın perdelerin yıkanması bitince ütüleyip astım..... bulaşıklarımıda yıkadım....
sabah evden çıkarkende yatağımı felam topladım....

bu akşam yapılacaklar;

- kapılar silinecek
- bazanın deri kısmı silinecek
- koltukların deri kısmı silinecek
- fazlalık bardakları kupalar kaldırılacak -- nasıl toplamışım bu kadar bilemiyorum ---
- mutfak dolaplarının dışı siilinecek şu dolabın altındaki yağ lekesi çıkarılacak
- salondaki çalışma masası silinecek
- tv silinecek
- balıkların suyu değiştirilecek
- yılbaşı ağacı kurulacak :)) icngıl bengg cingıılll bengg....
- ve börek yapılacak dün gece yapmadım....
- banyo temzilenecek....

bu gün akşama doğruda tükkanı temizlerim hızımı alamıyorum :))

günaydın kızlar..

hafta sonunu nasıl geçirdiğimi anlatıyorum;

c.tesi günü işten eve gittim yemek yaptım
masayı kurdum
yemeği yedik masayı topladım
kirlileri makinaya attım
eşimle vakit geçirdim başkada birşey yapmadım

pazar günü;
sabah ona kadar uyudum
eşim kahvaltı hazırlamıştı yedik topladım
makinadaki bulaşıkları çıkarttım
yenileri dizdim
mutfak dolaplarını içli dışlı sildim yerleştirdim.
mutfak kapısını sildim
tezgahı cifledim
fırını cifleyip içli dışlı temizledim.
mutfak halısını kaldırdım çırptım
mutfağı süpürdüm yerleri çamaşır suyu ile bir güzel fırcaladım
durulayıp yerleştirdim
mutfaktaki balkona geçtim;
yolluğunu kaldırdım
camını içten sildim
yerlerini çamaşır suyu ile fırçaladım durulayıp yerleştirdim
kolidora geçtim ki kolidorum bir oda büyüklüğünde;
halısını kaldırdım yerleri süpürdüm
çamaşır suyu ve cif ile iyice fırçaladım temizledim
çiçeğim vardı kavanozunu yıkadım
suyunu değiştirdim
peteğini sildim
yerleştirdim

yatak odasına geçtim;
yollukları kaldırdım
her yerin tozunu aldım
aynaları sildim
petekleri sildim
giyisi dolabının tepesine çıktım tozunu aldım
giyisi dolabının içini boşaltıp düzenledim
süpürdüm
sildim
camını içten sildim
kapısını sildim
yerleştirdim çıktım.

misafir odasına geçtim.

halısını kaldırdım
süpürdüm
bazaların başlıklarının ve kenarlarının tozunu aldım
bazaların altlarını sildim.
kütüphaneyi düzelttim sildim yerleştirdim
camlarını içten sildim
yerleri sildim
kapısını sildim
yerleştirdim çıktım
balkon var misafir odamda onun kapısını içten sildim.
salona geçtim;
halısını kaldırdım
koltukların yastıklarını çırptım kabarttım
her yeri süpürdüm
koltukları çektim altlarını sildim
berjerlerin üstünü sildim altlarınıda çekip sildim.
yemek masamın ve sandalyelerini cifle sildim(beyaz renk)
orta sehpa mı tv ünitesini cifle sildim onlarda beyaz.
tv yi sildim
ünitemin dolaplarını boşalttım sildim yerleştirdim.
yerleri sildim
yerleştirdim çıktım.

wc ye girdim;
paspaslarını çıkartıp silkeledim
yerlerini duvarlarını çamaşır suyu ile fırçaladım
klozeti çamaşır suyu ve cif ile iyice temizledim
çöpünü boşalttım
camını sildim
duruladım çıktım.

banyoya girdim;
paspasını silkeledim kaldırdım
duşa kabini içli dışlı çamaşır suyu ve cif ile iyice temizledim duvarlarınıda aynı şekilde
yerlerini çamaşır suyu ile iyice fırçaladım
camını sildim
dolabını boşalttım düzenledim sildim
yerleştirip çıktım.

diğer misafir odasındaki balkona gittim büyük o balkon;
yerlerini çamaşır suyu ile fırçaladım
mermerlerini cifledim.
misafir odamın camlarını balkon sayesinde dıştanda sildim.
çekpasla kurutup çıktım.

küçük odama gittim;
o odayı ütü ve ayakkabı odası olarak kullanıyorum.

ütünün fifişi taktım ve başladım ütü yapmaya bir dolu ütü yaptım.
ayakkabı kutularının üstünü sildim tekrar yerleştirdim
bütün ütülerim bitti çok şükür.

yolluğunu kaldırdım süpürdüm sildim
yerleştirdim çıktım.

çamaşır makinasını çalıştırdım.
bulaşık makinasını boşalttım.
evin tüm kapılarını sildim.
çelik kapıyı içli dışlı sildim
dairemin önünü ve merdivenlerini sildim.
yemek yaptım
dondurucuya birşeyler yapıp attım.
sonrada alışverişe çıktık sinemaya gittik eşimle ordanda kayınvalidemlere gittik oturmaya
saat 11 de eve döndük kahve içtik oturduk biraz daha uyuduk.

sabahta;
kahvaltıyı hazırladım
masayı kurdum
kahvaltı ettik masayı topladım
kirlileri makinaya dizdim
salonu topladım
bugüne yemek yaptım
mutfağı topladım
yatakodasını topladım yatağı topladım
kendimi süsledim işe geldim
çok yoruldum..

bu arada pazar günü yaptığım temizliği tek başıma yapmadım sağolsun eşimde yardımcı oldu erkenden bitti daha az yoruldum...

günaydın kızlar..
....................

bu arada pazar günü yaptığım temizliği tek başıma yapmadım sağolsun eşimde yardımcı oldu erkenden bitti daha az yoruldum...

hey maşallah.... bide sinemaya gitmiş.... ben şuncacıık iş yaptım gece yarısı oldu resmen... koca gün totom yer yüzü görmedi... pess hörmetler

An itibariyle kendimi kutlamak istiyorum hamileliyim süresince ikinci kez boğaz ağrısı ve gribe yakalandigim için:95:
Akşam bal limon iceyim bari

Azim ya kıyamam sana dikkat et ne olur günah bebişinede sanada şöyle uzan dinlen sıcak şeyler iç boğazını yumuşatır

Kendime bol bol saydirasim var askitom
Bal limona güveniyorum artık bu ay kontrolüm var inşallah bir şey çıkmaz:18:
Sana da geçmiş olsun bu arada:26:

Dualarım seninle canım merak etme bişey çıkmaz ama dikkat et sende bundan sonra
Benimde kalp ignem piyasadan kalkmış üretimi durdurulmuş bu ay vurulmadım o yuzden çarpıntım oluyo sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…