- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.161
merhaba tertemiz hatunlarbugun dipbucak temizlik var....daha sonra rapora gelicem...öpüldünüz canlar
Allah ım güçç ver bana da şu evleri mis yapıyım nevresimleri de yıkayım yaa off..bi diyorum ki kenpeleri falan çekiğ dern temzlyim bi de diyorum ammmaaaann boşver şöle bi süpür bide toz al yeter diyorum çocuklar da hasta olunca hiç bişy istemyo canımm((bahnneeee)) öksürüp duruyo bu bebeler ya napcam sabaha kadar ikiside uyumadı öksürükten içim yanıyo artık onlar öksürünce yaa
Valla askos anamla aramızda 1 mahalle olmasına rağmen ayda 1 anca geliyorumsağolsun anam gelir hep her hafta
Senin de ellerine sağlık canımbebeği çok yoruyorum ben ama harbi boş oturunca başım ağrıyo malesef dinlenme ozurluyum ben
Vay be Betül sen bu gidişle koca da begenmezsin temiz titiz erkek olsun dersin
Ben masasının üzerine bir de Tabure koyuyorum anca öyle yetisiyorum
Areser Bir kere değil yüz kere beğendi....betülcüm vallaa şaşırdım okurken bizim Betüle bak sen dedim içimden döktürmüş valla.....aferin kız sana
Günaydın kiraz recellerimbu gün dinlenme zamanı bebegi çok yordum sanırım biraz da sifayi kapmisim:26:dinlenemiyorum ama yine patlicak gibi oluyorum uzaninca bari bi nar suyu sıkıp iceyim
Akşam eve gidicez yarın da temizlik günüm
gazan mübarek ola yiğidim :))
oohooooo ben bile adam oldum..... hade hade 3 gündür nevresim diyon... benim küçük odaya döndü..... boş duranı Allah sevmezmiş... bu gün senden uzun rapor istiyoz... dimi kızlar....
ayyy çok gözün karaaa dikkat et Allah aşkına... niye riske atıyon kendini.... çok anlık şeylerden insanların başına neler geliyo... kızdım sana burda şimdi... bende yükseklik korkusu var.... sandalyenin üzerinde titremeye başlıyo dizlerim çok tırsarakçıkıyorum .... birde koli koyunca üstüne anam başım teyyare gibi döndü... masaya hiç güvenmem.... masanın üzerindeki sandalyeye öldürseler çıkmam.....
öyle cumartesi günü konuşuyoz arkadaşlarla , şimdi ayy diyom evli olsam adam kanepede köşe minderi gibi otursa batar o bana diyorum...temizlik yapçam ben der kovalarım ben onu.... vasıfsız bişiler onlar yaa :))
sigara içenlere napıyonuz bir de onu öğretsenize bana.....
yiğenimi yorma artık yeter..... aaaaaaaa.......... geçmiş olsun şekercim....
Benim eşim de sigara içer ama odada icirmiyorum ben
Hem bana hem çocuğa hemi de perdelerime zararlımutfak penceresinin önünde içip geliyo
Grip oluyorum galiba:26:teşekkür ederim canım
içmese keşke çocuklu ve titiz hatunlu ev.....
ayy gözgözü görmüyo... sigara içmeyen insanın evinde sigara içilir mi hele ki perdeleri yıkamışım... kavga sebebi... artık kibarca balkona şutlucam....
bebişin baş aşağı dönmüş bak.... geçen hafta düz duruyodu bir tavan sildin çocuk tepe taklak oldu :)) artık grip olmaman lazım....
çocuğun başı döndü herhal gece rüyamda bebisi doğmuş gördüm ama kızmış güya hemi de 3029 gr
Ben de sevmiyorum evde sigara içen insanları bi de evde çocuk var bari icmiyeyim de demiyolarben artık söylüyorum kim olursa olsun evde çocuk var ben de evde sigara icirmiyorum diyorum
Betül ne yaptın kız sen maşallah sana valla bu kadar performansı beklemiyodum doğrusu ellerine saglık güle güle kirlet evini
aayyyayyyaayyy bir aferin daha aldım... şımarayım bari..... valla bende beklemiyordum :))) hem de hiiiç.... kirletmiyeyim yaaa...
Aman cnm kirlensede sen bu gazla yine tertemiz yaparsın evinibende grip olmuşum yeni ayaklandım ev temiz ama benim yine iş yapasım var
günaydın kızlar..
....................
bu arada pazar günü yaptığım temizliği tek başıma yapmadım sağolsun eşimde yardımcı oldu erkenden bitti daha az yoruldum...
An itibariyle kendimi kutlamak istiyorum hamileliyim süresince ikinci kez boğaz ağrısı ve gribe yakalandigim için:95:
Akşam bal limon iceyim bari
Azim ya kıyamam sana dikkat et ne olur günah bebişinede sanada şöyle uzan dinlen sıcak şeyler iç boğazını yumuşatır
Kendime bol bol saydirasim var askitom
Bal limona güveniyorum artık bu ay kontrolüm var inşallah bir şey çıkmaz:18:
Sana da geçmiş olsun bu arada:26:
Dualarım seninle canım merak etme bişey çıkmaz ama dikkat et sende bundan sonra
Benimde kalp ignem piyasadan kalkmış üretimi durdurulmuş bu ay vurulmadım o yuzden çarpıntım oluyo sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?