- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.121
Hanimlar merhaba,ne hamaratsiniz Gene oyle,ne cok seyler yapmissiniz.masallah herkese.ben iki gundur kendimdee degilim,dun cok Bisey yapmadim,hatten Evi topladim,hic halim yoktu,basim cok agiriyordu hem hava alayim,hemde alisveris yapayim diye ciktim.aldiklarimi yrlestirdim,yemek yaptim o kadar.bugun Evi dip kose temizlemekti niyetim,ama bas agrim feci devam ediyor,Dus aldim rahatlayim diye,yok oda kar etmedibugun hic halim yok anlayacaginiz,yarin esim evdeyse beraber yapariz,calisirsada yarina iyiysem hallederim insallah.bol temiz gunler hepinize:)
Öhöm öhöm ben geldim
Kızlar belim kopmak üzereölüyom galiba
Nesem gelelim bugün yaptıklarıma 7 buçukta uyandım kocişi işe postaladımgiydim çamaşır sulu takımlarımı taktım bandımı
eve gidince göççük odanın kolilerini toplıcam...... söz toplucam inşallah yanii.... dua okua okuya gidicem bu gün bitsin diye... duam kabul olursa üzülürüm başka bişi istemedim diye ama olsun... bu da bişi.. hee fotoda çekecem dimi eyvah eyvah.....
saol canim seninde ellerine saglikAmanınnnn kız nettin öyle oku oku bitmedi yavvv valla sende ya motor var yada başka bişey anacım senin bu yazdıklarını ben 3 gunde bölüm bölüm anca yaparım eve temizlikçi geldiğinde bile sabah 8.30 da geliyo akşam 19.00 gidiyor yine de bazı yerleri yetiştiremiyor maşallah diyorum başka bişey demiyorum.......
Sabırsızlıkla bekliyoruz ama once ve sonra olacak sekilde cek fotoları neydi ne oldu diyelim
Selam kızlarrrr
Normalde haftasonum tatil ama betülcüm bugün sana birkaç saatliğine de olsa eşlik ediyorum
Bugün hiçbi iş yapamadım s abah zor kalktım soğukmuş bi de kar yağıyordu dışarıda işe geldim
eve gitcem ortalıoğı toplayacağım mutfakta ufak tefek şeyler var onları halletcem buzdolabım çok aşırı soğutuyor servis gelcek o zamana kadar 1-2 saatim var evimi temizlemek içinartık motor hızıyla iş yapacaz başka çare yok
Kizlaaaaar ben geldim, herzamanki gibi gene bombasiniz, isil isil parliyosunuz
Dunde yazamadim ben, is yaptimmi oda yok, sira gelmedi temizlik yapmaya, arada okudum sizi,
Dun yatigim işlere bakin hele;
Oglum mutfaga yagli kalin tuz sacti, ben yeni yikadigim antredeki yolluguma nesquikli süt döktüm, oturma odasina kizim ve oglum balik kraker cubuk kraker sactilar, koltuk arkalarinda bike vardi. Yatak odasinada utulenecek ve katlamis oldugum camasirlari sacti benim kuzular.
Ben bi yeri toparlarken onlar bi taraftan calismalarini araliksiz sürdurduve ben kac saat bunlari topladim.
Hee kociş dürüm istemisti onu yapabildim cok sukur.
Bugun, yatak topladm, mutfagi topladim, kahvalti, yemek, cocuklar kurabiye istedi onu yaptim. Aksam yemeginden sonra oglumun saclarini kestim, kuzucukarimi yikadim. Uyuttum. Bugun gunduz uykusuna bile 1,5 saat sallattilar kendilerini, temizlige bi ira gelmiyo.
Hee bide duzeneme kutulari aptim, dugme, boncuk vs icincok mes'ud oldum )
Bana bi arkadas aspirin temizlik urunu verdi, bu ne is , kullaniyomusunuz, saglikmi degilmi, bilgisiolan varmi.
geldim sonunda:)))
hemen rapor verim sonnada gidip yorgunluk kahvesi içiciğim:)
oğlanı uyuttum girdim mutfsğa
mulaşıkları yoladım makinayamutfak dolaplarının yüzünü sildim
tezgahın üstünde ne varsa hepsini yıkadım tezagah ve fayanlarını sildim
tost makinasını detaylı temizledim
mikrodalgamı temizledim
kavanozlarımı boşalttım yıkaım kurudu doldurdum
beya eşyaların yüzünü üstünü sildim
yolluıkları balkona götürdüm çırptım
balkonu yıkadım
mutfağın camını sildim
masasını sandalyesini cifledim sildim
mama sandalyesini temizledim
3 makine çamaşır yıkadım astım
mutfak sandalye minderlri makinada şimdi
sonna salona geçtim camın önünü sildim toz aldım sandalyelerin ve koltukların derilerini sildim
süpürdüm sildim çıktım
yatak odasında kıyafetleri dolaba astım nevresimini değiştirim toz aldım süpürdüm camının önünü sildim yerlerini sildim çıktım
bebişin odasının tozunu aldım cmaının önünü sildim heryerini süpürdüm sildim çıktım
çamaşır odasını süpürdüm sildim çıktım
işe başlamadan tuvaltetin yerlerine domestos döktüm telle ovdum durulamadan bıraktım
iş bitincede en son tuvaleti yıkadım işimi bitirdim
dünden kuruyan çamaşırları katladım yerlerine yerleştirdim
bebişe meyve püresi hazırladım:) doyurdum kendime kahve hazırladım bitti:))))))))
yarına bugün ykadıklarımı katlıycam
ütü yapcam
banyoyu temizlicem bitcek:)
Günaydın beybiler,
size sırııılsıklam bir cumartesi sabahından merhaba diyorum.... Küçük odamı topladım... bu tarihi bir yere yazalım... İki haftalık çabam nihayet sonuçlandı... Ohh bee... sabah bulaşıkları yıkadım banyoyu yıkadım.... çöplerimi çıkardım.... bir makine çamaşır yıkadım.... bunu dünmü yaptım sabah mı yaptım hatırlamıyorum.....
şimdi akşam 3 gibi çıksam işten....ki işleri yetiştirirsem olasılıklar dahilinde....
- koltuk örtüleri silkelenecek
- ev komple süpürülecek
- halılar kaldırılıp silinecek
- toz alınacak
- yemek yapılacak
akşama misafirle geyik sohbeti yapılacak
cumartesi bi ben mi çalışıyorum yeeaaaa isyaaaaannnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?