En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
eve gidince göççük odanın kolilerini toplıcam...... söz toplucam inşallah yanii.... dua okua okuya gidicem bu gün bitsin diye... duam kabul olursa üzülürüm başka bişi istemedim diye ama olsun... bu da bişi.. hee fotoda çekecem dimi eyvah eyvah.....

Geçmiş olsun canım...

Amanınnnn kız nettin öyle oku oku bitmedi yavvv valla sende ya motor var yada başka bişey anacım senin bu yazdıklarını ben 3 gunde bölüm bölüm anca yaparım eve temizlikçi geldiğinde bile sabah 8.30 da geliyo akşam 19.00 gidiyor yine de bazı yerleri yetiştiremiyor maşallah diyorum başka bişey demiyorum.......

İyi geceler kızlar rapor geç oldu
Sabah koçişi ve cocukları gönderdikten sonra cocukların yataklarını ve kendi yatağımı topladım
Ütü masasını actım başladım ütüye
Bir yandan da makineye nevresimler vardı yıkanacak onları attım
Utulerımı bitirdim yerleştirdim
Nevresimler yıkandı onları astım
Banyonun lavabo ve klozetini cifledim yerlerini sildim
Bir makine siyah çamaşırları attım yıkanmaya
Aksam için yemek yaptım
O pişerken elektrikler gitti dedim napıyım
Mutfağın camını sildim
Ordan geçtim yatak odasındaki balkonun camını sildim
Sonra hızımı alamadım
Salon ve cocukların odasının da camlarını sildim
Yıkanan çamaşırları astım
Kuaföre gittim sacımı boyattım
Ordan biraz alışveriş yaptım
Eve geldim hemen arkamdan cocuklar geldi
Onlarla ilgilendim biraz
Yemek hazırladım
Sonra baktım kızımın çok ödevi var yarında güne gitcez diye hadi dedim bu gece biraz halledelim
Çevre kirliliği hakkında bir slayt hazırladım baya uzun sürdü daha afiş hazırlayacağız yerli malları ile yazı bulamamız lazım ingilizcden internet ödevi var valla acıyorum bazen hiç dinlenmeye vakitleri yok yavrumun
bu arada börek sarma işim yattı yarın sabah erken kalkıp saracağım artık

Sabırsızlıkla bekliyoruz ama once ve sonra olacak sekilde cek fotoları neydi ne oldu diyelim

saol canim seninde ellerine saglik
biz 2 kisiyiz gelenim gidenimde oyle cok yok o yuzden ev pek kirlenmiyo elimde biraz hizlidir vaktimi cok almiyo tabiki yoruluyorum ama bunyem alisti artk temiz ev gibisi yok walla degiyo butun yorgunluguma:))

Sabırsızlıkla bekliyoruz ama once ve sonra olacak sekilde cek fotoları neydi ne oldu diyelim

ayy yok bacım öncesini koymak istesemde koyamamki ben.... baktım odaya deli misin kızıııığm dedim.... youtube lara düşmüşal ettim kendimi , facete benim odalar daolaşırken gözümün önüne geldim... bir de sağda solda diyorum evde kaldım... niyemiş anladık diye yorumlar alırım bol bol... yook yoyo yoyoooo.... kabus ... topladım cillopumsu yaptım....

bi de yerleri süpürürsem.... ve pazar günü az biraz daha müdahaleyle piyuuuwww topluma bir oda kazandırmış olacağım... ama temizlendi... üç koca torba çöp atıım.... içinde neler oldu konusuna hiç girmicem hiiiiç.... böğğkkk yani....

gel görki saat 1 oldu.... yemek yapmadım börek yapmadım yarın misafir gelecek.... her yer gene battı bir süpürmek silmek icap ediyor....bulaşık çıktı bir sürü onlar yıkanacak... sizce yetişir mi bence hayır..... neyse yatiim 4 - 5 gibi kalkayım.....bulaşıkları yıkıyayım banyo yapıp banyoyu yıkıyayım....ama süpürge açamamki (( yemeklerimi ayarlıyayım..... işten 3 - 4 gibi çıksam eve gelir bir süpürürüm silerim....

ayhh hade anacım ben kaçtım... yarın görüşmek üzereeee... pilim bitti.....

Günaydın beybiler,

size sırııılsıklam bir cumartesi sabahından merhaba diyorum.... Küçük odamı topladım... bu tarihi bir yere yazalım... İki haftalık çabam nihayet sonuçlandı... Ohh bee... sabah bulaşıkları yıkadım banyoyu yıkadım.... çöplerimi çıkardım.... bir makine çamaşır yıkadım.... bunu dünmü yaptım sabah mı yaptım hatırlamıyorum.....

şimdi akşam 3 gibi çıksam işten....ki işleri yetiştirirsem olasılıklar dahilinde....

- koltuk örtüleri silkelenecek
- ev komple süpürülecek
- halılar kaldırılıp silinecek
- toz alınacak
- yemek yapılacak

akşama misafirle geyik sohbeti yapılacak

cumartesi bi ben mi çalışıyorum yeeaaaa isyaaaaannnn.....

Selam kızlarrrr
Normalde haftasonum tatil ama betülcüm bugün sana birkaç saatliğine de olsa eşlik ediyorum
Bugün hiçbi iş yapamadım s abah zor kalktım soğukmuş bi de kar yağıyordu dışarıda işe geldim
eve gitcem ortalıoğı toplayacağım mutfakta ufak tefek şeyler var onları halletcem buzdolabım çok aşırı soğutuyor servis gelcek o zamana kadar 1-2 saatim var evimi temizlemek için artık motor hızıyla iş yapacaz başka çare yok

kar mı waaooww bizim burda da yağmur var.... cam silmekten balkon yıkamaktan kurtuldum pek hevesliydim yazık oldu

ya evim öle pis öle piski anlatama(((
şimdi kollareı sıvıycam girişcem ve 4-5 saat aralıksız çalışcam bitcek inşallah:)))))

bu hafta içi hiç bişe yapmadım ev bile süprümedim düşünün:) pislikten ölüyoruz:)

şimdi yapacaklarım

*makinadaki çamaşırları asıcam
*2 posta daha yıkanacak
*evi toplıycamm sanki bomba düşmüş gibi
*dip köşe her yeri süpürcem
*dip köşe silcem
*detaylı toz< alcam
*tuvalet banyo yıkanacak
*mutfAKTAK bulaşık dağı 2 seferde makinada yıkanacak sonnada dolapların yüzleri çamaşır sulu suyla silinecek

yoluklar balkondan çırpılcak
sonna balkon yıkanacak offffffff

tabi bunları yapmadan çnce oğlumuda uyutmam lazım:) bide o var :))))

Merhaba hamarat hanimlar bugun cok sukur evi hale yola koydum.toz alma silip supurme disinda,oturma odamdaki dolabimi derleyip topladim.niyetim tum evdeki cekmeceleri yspmakti ama gucum kalmadi o kadarina.onlari yarin duzenlicem insallah.ogleden sonra,cikip,hem biraz bakindik,hemde bebege birseyler alip geldik.yarin pazar gurultu yapmak yasak,csmasir yikayamam maalesef,yarinki isim cekmece ve kileri duzenlemek ve buzdolabini duzenleyip temizlemek:).

geldim sonunda:)))

hemen rapor verim sonnada gidip yorgunluk kahvesi içiciğim:)

oğlanı uyuttum girdim mutfsğa
mulaşıkları yoladım makinayamutfak dolaplarının yüzünü sildim
tezgahın üstünde ne varsa hepsini yıkadım tezagah ve fayanlarını sildim
tost makinasını detaylı temizledim
mikrodalgamı temizledim
kavanozlarımı boşalttım yıkaım kurudu doldurdum
beya eşyaların yüzünü üstünü sildim
yolluıkları balkona götürdüm çırptım
balkonu yıkadım
mutfağın camını sildim
masasını sandalyesini cifledim sildim
mama sandalyesini temizledim
3 makine çamaşır yıkadım astım
mutfak sandalye minderlri makinada şimdi
sonna salona geçtim camın önünü sildim toz aldım sandalyelerin ve koltukların derilerini sildim
süpürdüm sildim çıktım
yatak odasında kıyafetleri dolaba astım nevresimini değiştirim toz aldım süpürdüm camının önünü sildim yerlerini sildim çıktım
bebişin odasının tozunu aldım cmaının önünü sildim heryerini süpürdüm sildim çıktım
çamaşır odasını süpürdüm sildim çıktım
işe başlamadan tuvaltetin yerlerine domestos döktüm telle ovdum durulamadan bıraktım
iş bitincede en son tuvaleti yıkadım işimi bitirdim
dünden kuruyan çamaşırları katladım yerlerine yerleştirdim
bebişe meyve püresi hazırladım:) doyurdum kendime kahve hazırladım bitti:))))))))

yarına bugün ykadıklarımı katlıycam
ütü yapcam
banyoyu temizlicem bitcek:)

Kizlaaaaar ben geldim, herzamanki gibi gene bombasiniz, isil isil parliyosunuz

Dunde yazamadim ben, is yaptimmi oda yok, sira gelmedi temizlik yapmaya, arada okudum sizi,
Dun yatigim işlere bakin hele;

Oglum mutfaga yagli kalin tuz sacti, ben yeni yikadigim antredeki yolluguma nesquikli süt döktüm, oturma odasina kizim ve oglum balik kraker cubuk kraker sactilar, koltuk arkalarinda bike vardi. Yatak odasinada utulenecek ve katlamis oldugum camasirlari sacti benim kuzular.
Ben bi yeri toparlarken onlar bi taraftan calismalarini araliksiz sürdurdu ve ben kac saat bunlari topladim.
Hee kociş dürüm istemisti onu yapabildim cok sukur.
Bugun, yatak topladm, mutfagi topladim, kahvalti, yemek, cocuklar kurabiye istedi onu yaptim. Aksam yemeginden sonra oglumun saclarini kestim, kuzucukarimi yikadim. Uyuttum. Bugun gunduz uykusuna bile 1,5 saat sallattilar kendilerini, temizlige bi ira gelmiyo.
Hee bide duzeneme kutulari aptim, dugme, boncuk vs icin cok mes'ud oldum )
Bana bi arkadas aspirin temizlik urunu verdi, bu ne is , kullaniyomusunuz, saglikmi degilmi, bilgisiolan varmi.

İyi geceler kızlar
sabah kalktım dogruca mutfağa gece saramadıgım börekleri yapmaya girdim.
Bir yandan börek iç harcını hazırladım diyer yandan cay demledim
eşimde sağolsun kahvaltıyı hazırladı
Kahvaltı yaptık, börekleri sardım attım fırına onlar pişerken
cocukları hazırladım bir taraftanda etrafı topladım
Kendimde hazırladım çocuklarla güne gittim yedik içtik muhabbet derken 6 gibi eve geldim
Dogruca mutfağa sabah ki kahvaltı bulaşıkları lavaboda kalmıştı onları makineye doldurdum
Yemeğim vardı onun yanına makarna ve salata yaptım.
Kırmızı lahananın hepsini doğruyorum yıkayıp Tuzla övüyorum sonra sirke koyup karıştırıyorum birazını salata kalanınıda saklama avın
Kabına koyup saklıyorum cok pratik oluyor benım için bide bekledikleri tadı ve rengi cok guzel oluyor...neyse tarifi de verdim bu arada
Mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım
Meyve tabağımın içini temizledim
Çamaşır makinesine bırnozları attım
Evi süpürdüm yarın sabah kahvaltıya misafirlerim var onun için sabah kalkıp börek sarcam yine neyse hadi ben kaçtım iyi geceler size..

Çocuklarla iş yapmak cok zordur canım yaaa bilirim o günleri küçüktüler seninkiler dimi? Ben kiler artık okulu oldular ama onlar okuldan gelene kadar ne yapsam kardır benım için çünkü onlar gelince hiç iş miş olmuyor maalesef Aspirini topikte cok kullanan var cok amaçlı bir temizlik malzemesi her yere kullanıyorlar bende bir ara kullanmıştım mutfak dolapların için halı ve koltukta da kullanıyor güzel bir ürün....

Ohh mis ellerine saglık canım....

Sen küçük odayı bitirdin benim içim rahatladı Ohhhh bee tebrikler ellerine saglık canım.....

+2 günlük hazırlığın ardından misafirler ağırlandı
+sabah erkenden uyanılıp öğlene kadar 5 çeşit yemek yapıldı ve bi kaza olmadı
+misafirler gidince ortalık toplandı bulaşıklar makinaya dizildi
+buzdolabı düzenlendi

artık dinlenme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…