En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Bu ne yaw zaten hastayım sayfayi in in başım döndüellerine sağlık ayriyetten maşallah canım
Ama rica edicigim şunları kocamla yaptım yazmayın boşanma sebebim olacaksınız sonunda

kar mı waaooww bizim burda da yağmur var.... cam silmekten balkon yıkamaktan kurtuldum pek hevesliydim yazık oldu

valla ben pek sevmiyorum yaaa sabah kaldırımlar hep buzdu, ben de ana yolda emniyet şeridinden yürüdüm daha bu en hafif haliymiş ooofffff ben bu kış napcam yaaaaaa normalde yazın aşırı sıcaklarda ve kışın karşı havalarda dışarı çıkmam yani çıkmazdım ama şimdi iş var ve mecburum
bu arada ben de balkonları yıkamayı düşünüyordum ama kaldı yaaaa, tüh ah vahhh
kız biraz dinlen maşallah ben bile hamile takvimin olmasa inanmıcam o derece yani kendini de bebişini de çok yorma canım benim

aynen aynen yaaa ben gelemem öyle o boş boş yan gelip yatcak ben hizmet etcem ay gelememmmmm bu arada sigaranın kokusuna bile gelemiyorum işte bile arkadaşlar sigara içip geldiklerinde donma pahasına 5dk havalandırıyorummm

günaydın kızlar..

-------------------------------------
bu arada pazar günü yaptığım temizliği tek başıma yapmadım sağolsun eşimde yardımcı oldu erkenden bitti daha az yoruldum...
Betüle katılıyorum aynen valla ben okurken yoruldum maşallahhhhh

An itibariyle kendimi kutlamak istiyorum hamileliyim süresince ikinci kez boğaz ağrısı ve gribe yakalandigim için:95:
Akşam bal limon iceyim bari

canım geçmiş olsun mutlaka Dr.a git bal limonla geçiştirme
dikkat et kendini yormaaaaaa
Dualarım seninle canım merak etme bişey çıkmaz ama dikkat et sende bundan sonra
Benimde kalp ignem piyasadan kalkmış üretimi durdurulmuş bu ay vurulmadım o yuzden çarpıntım oluyo sürekli
geçmiş olsun eee ona muadil başka alternatif vermediler mi?

Ağlamak istiyorummm kurstan geldim hemen çamaşır makinesini çalıştırayım dedim ama bozulmuş çalışmıyor geçen sene de böyle yapmıştı yaptırmıştım ama şimdi yeni alıcam heralde çamaşır makine önerilerinizi alıyım....

Merhaba mis gibi deterjan kokulu titiz ve hamarat kk hatunlarııııı
Son iki günde ne yapmışsınız okudum ve en sonunda işin yazma kısmına geldimmmm:18:
Valla okudukça kendimden utanıyorum öncelikle belirteyim

Cumartesi işten çıktım sağanak kar yağışı ve buz gibi havada yarım saat eve yürüdüm. Malum buzdolabı için servis gelecekti ve benim 1 saatim vardı savaş alanı gibi olan evimi derli toplu hale getirmek için...
Ev yolunda markete uğradım yufka yumurta falan aldım (şu an buzdolabında akşama inşallah hazırlanıp pişirilecek)
Eve girdim ilk iş, üstümdeki resmi iş kıyafetlerini temizlik malzemelerine dayanıklı ev kıyafetleriyle değiştirmek oldu
Etrafı topladım oturma odamdaki fazlalık ıvır zıvırı küçük odaya istifledim
Sonra girdim mutfağa, birkaç parça bulaşığı topladım sonra ocağımı cifledim ova ova, mis gibi oldu
Tezgahı sildim aslında temizdi ama temizlik spreyimi çok sevdiğimden fıs fıs sıkıp üstünden geçmek istedim, masanın üstünü topladım yeni aldıklarımı da masaya düzgünce yerleştirdim - buzdolabı buzlandırıyor servis bakana kadar masada dursun dedim
Yerleri süpürdüm sildim hatta fayansları asprinle sildim gerçekten çok guzel yaaa fıs fısss :)) kokusu da sabun gibi geldi çok ağır değil...
Sonra buzdolabının içini ıslak bezle geçtim biraz temiz dursun adamlara rezil olmayım bir bayan olarak, dimi ama buzdolabının dışını da sildim pırıl pırıl oldu mutfağım
Servisten 2 adam geldi eee bunda bişey yok sadece buz tutmuş buzunu eritin bi daha çalıştırın deyip gittiler dedim iyi de 6 ay olmuş alalı kaç aydır böyle buzlu ne anladım ben bu işten... işte bunu şeflerine bildircekmiş bi daha gelir bakarız müsait olduğunuz bir zaman diliminde dediler. Ben de fişini çektim.
O gün kendime yiyecek birşeyler hazırlayıp dinlendim çünkü saat 4 olmuştu ve işten gelip ev işine dalınca çabuk yoruldum
Gelelim Pazar gününe... Sabah geç kalktım kahvaltı yaptım sonra toplayıp mutfağa attım herşeyi... Bu arada buzun birazı erimiş yerler hep su içinde kalmış ama tabakları sıralamıştım buzdolabının en altına onlarda damla yok kenarından mı sızdı ne:44: Halıyı 2 hafta önce yıkamıştım (metrelik kestirmiştim o yüzden makineye atabildim çok da güzel yıkandı mis gibi de kokmuştu )
Salonum malum boş sadece boş kutu ve koliler vardı, oraya tabureleri yan yana dizdim kaloriferini de açtım ama tabureler küçük gelince çamaşırlıktaki çamaşırları toplayıp yatağa attım sonra çamaşır askısını salona taşıdım halıyı üstüne serdim gece baktığımda hala nemliydi akşama kadar kurur sanırım...
Dağıttığım çamaşırları katladım gardıroba yerleştirdim ütülenecekleri seleye doldurdum odamın bir köşesinde ütülenmeyi bekliyorlar
Odamdaki fazlalıkları topladım sadece süpürüp silinmesi kaldı onu da bu akşam yapmayı planlıyorum
Oturma odasını toplamıştım ya, yerlerini süpürdüm sildim halının altını kaldırıp süpürdüm sildim, kanepelerin arkalarını da tozunu süpürüp ardından sildim bi yandan da çabuk kurusun hem de içerisi havalansın diye pencereyi açtım.
Küçük bir leğene, 3 fıs asprin sıktım biraz sıvı sabun ekledim su ekledim yeni bir sünger ile köpürttüm ve bu karışımla çekyatlarımın üstünü sildim güzelce kanepelerin arka tarafındaki kumaş kısmını da ıslak bezle sildim sadece halıyı silmek kaldı onu da müsait bi zamanda yaparım inşallah
Bu arada süpürgemin toz haznesini boşalttım ne zamandır erteliyordum aman ne toz varmış poşete doldurup çöpe attım ondan sonra öyle güzel süpürdü ki... kendime kızdım aferin sana akıl edebildin sonunda dedim
yani anlayacağınız oturma odası dip köşe elden geçti ama akşam şöyle bir baktım da hem mis gibi kokuyordu hem de gözüm gönlüm açıldı

ask1 geçmiş olsun.... kalp malp sakat işler.....

Bugun açıklandı canım 89 almışım...... Geçmiş olsun canım bu arada kendini yorma dinlen, ihalamur gibi bitki çayları iç rapor yazdığını görürsem fena olur bak 2 gun rapor yok sana

89 wuuu çalışkan hatun tebrikler....

olur böyle vakalar.... sanada geçmiş olsun diyelim :)

eline sağlııık... toz torbalı elektrik süpürgeleri ıığğyyk.... önce onu temizleyip sonra süpürüyorum her yeri yoksa gene batıyomuş gibi geliyo bana......

az önce dükkanı süpürdüm bir patronların odası kaldı... az işim var halledip gidip orayıda süpüreyim

sonra vileda kovası almam lazım dükkana patrondan parayı cukkaladım... birde silerim her yeri miss

yarında dükkanın kapılarını masalarını silerim miss.....

bu arada yazacaktım ama sisteme veri girişi yapmam gerektiğinden kaldı
bu akşam yapmayı planladıklarım:
- dünden biraz bulaşığım kalmıştı ama yıkamamıştım kapıyı çektim diğer yerleri yaparken gözüme ilişmesin diye mutfağı halledeceğim, halısını da sererim artık bugun
- odamı süpürüp sileceğim, bazamın tozunu alırım
- banyodaki paspasları silkeleyip makineye atmayı planlıyorum (banyo paspasım yok 3ü 10TL'ye kilimlerden almıştık atanınca annem bana verdi ileride kendine göre alırsın yeni paspas demişti ama şimdilik yetiyor bunlar)
- banyonun yerini süpürüp silmem lazım saçım çok dökülüyor - duşa kabini yıkamak istiyorum
- hol süpürülecek - fayans kısımları silinecek

şimdilik bu kadar...

Kızlar aksama kadar çamaşır makinesi önerilerinizi bekliyorum
çamaşır makinesi almayı mı düşünüyorsun???
öyle anladığım için cevaplandırma gereği duyuyorum
Bosch'tan al. Annemin 20 küsür yıllık makinesi de Bosch marka sonradan birkaç yıl önce de aynı markadan aldı hatta ben işe başladığımda ev eşyalarımı hep Bosch bayii'nden almışlar ben hiç modeline şekline bişeyine karışmadım ama çok memnunum en iyisini almışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…