En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kizlar merhaba :))

Bugun buzdolabimi,kilerimi,cekmecelerimi silip duzenledim. :)) ohhh icim ferahladi vallahi :).bir de mutfak bezlerim ile kece amerikan servislerimi yikadim.uzun zaman nasil teizlerim diye dusunurken,dusuk isida ve az deterjanla yaikanabildigini gordum,ilkin birini test etmistim,birsey olmayinca digerlerinide attIM :)) mis gibi oldular valla.cok sevindim,oyle leklei gorunc cok sinirlerim bozuluyordu,insan atmayada kiyamiyor,cok sukur temizlendiler.sizinde varsa oyle kece urunleriniz,ya elde ilik su ve cok az deterjan ile (bunuda denedim ama cikmadi lekeler ) ya da camasir makinasinda cok az deterjan ile 30 derecede kisa programda yikayabilirsiniz.ustleri biraz pamuk pamuk oldu,ama olsun eilimle temizlerim onlari,cok ta zor degil.

Beyaz camasirlarim icin,camasir sodasini alip denedim,havlularimin rengi biraz acildi ama cogu lekesi cikmadi ikinci denememde 1 gece sodali suda bekletip oyle yikayayim,paketin ustundede oyle yaziyordu,ama sonucu illa gorucem ya,acele etmekten bekletemedim :) neyse ikinci denemedede sonuc iyi cikmazsa gidip renkli havlu alicam yaa bu nee :)

Merhaba kızlariki gündür acayip yoruldum ama annemlere mis gibi ev bırakıyorum
Dün neler yaptım
Günlük işlerden ilave

Mutfak Banyo wc odaların kapılarını cilit bang la sildim
Koridorun duvarlarını sildim
Koridordaki kocaman sus çiçeğini banyoda yikadim
Banyonun ve wc nin duvarlarını tavanini sildim (wc ve banyo ayrı)
Banyo dolaplarini sildim içindekileri yikadim kuruladim yerlestirdim
Aynayi sildim
Lavaboyu wc yi içli disli çamaşır suyuyla yikadim
Yerini sildim
Yatak odasını duzenledim
Çamaşırları katlayip yerlestirdim
4 makine çamaşır yikandi astım
Yemek yaptım

Bugün

Yatakları topladım
Yatak odasının kaba tozunu aldım
Gereksiz eşyaları balkona cikardim
Süpürge açtım
Pencere önünü sildim
Yerini sildim
Tozunu aldım çıktım

Diğer yatak odasındaki makyaj masasının cekmecelerini duzenledim
Makyaj malzemelerini tek tek sildim
Süpürge açtım
Yerleri sildim
Yatak Başı da dahil her yerin bi güzel tozunu aldım

Oturma odasindaki cekmeceleri duzenledim
Masa sandalyeleri sildim
Süpürge açtım
Dip kose sildim
Tozunu aldım çıktım

Koridoru supurdum
Aynasını sildim
Yerini sildim
Süs çiçeğini yerine koydum

Bulasiklari yikadim
Ocağı tezgahı sildim
Süpürge açtım
Mutfak dolaplarini parlattim
Beyaz eşyaları sildim
Tv nin tozunu aldım
Çöpleri çıkardım
Yerini sildim

Balkonu duzenledim
Yerini sildim
Çamaşır katladim
Yemek yaptım
Wc Lavaboyu ovup
Havlusunu değiştim

Suslendim kızım uyuyorken dinleniyorum

Son düzenleme:
Kisslaar
Neler yapiyonuz yaa kiz icim gittiiiii
Kuzucuklari uyuttum mutfaga yemek yapmaya giricem.
Bugun, kahvalti, mutfak topla, yatak topla, kuru camasirari topla katla, supurge ac
Ahada buncacik isle bu saat oldu.

Royem ben beyaz camasirlarim grilesti demistim. Burdaki arkadaslarin onerdigi deterjanlari kullandim soda sirke sabun camasir suyu, bi gecede eklettim bi tik acildilar ama tam istedigim gibi degil. Grileri ayiklwdim bende, beyaz hoya olydi iyidide yok azina yandigim, onca camasir ziyan.

azim ellerine saglik yorulmussundur ama miss gibi olmustur annenin evi keske bende anneme yakin olsaydimda gidip evini temizleseydim

saol canim seninde ellerine saglik
biz 2 kisiyiz gelenim gidenimde oyle cok yok o yuzden ev pek kirlenmiyo elimde biraz hizlidir vaktimi cok almiyo tabiki yoruluyorum ama bunyem alisti artk temiz ev gibisi yok walla degiyo butun yorgunluguma:))
Dimi askos ben evi temizledikten sonra gelip gidip kapıları açıp bakıyorum
Betül areser ablaya katılıyorum odayı kendim temizlenmiş kadar oldum
Aspirin güzel temizliyor canım her yerde kullana bilirsin
abla bu aralar raporların pek bi dikkatimi çekiyor
Ellerine sağlık canım
Senin de ellerine sağlık royembize pazar falan yokyarın da dip köşe temizledin mi ohh mis
Büyük temizlikte yer bezi yaparsın artık canım

maşallahhh azerincim ellerine sağılık canım
ben sadece dün çarşafları değiştirdim
evi süpürdüm sildim toz aldım
tuvalet banyoları yıkadım
balkonu yıkadım
çamaşırları serdim kuruyanları katladım yerleştirdim
bugün sadece ortalığı topladım yemek yaptım çamaşır serdim topladım katladım serilecek bir makinem daha var bekliyor

yasemin,ne yapican bir kere grilesip rengi degistimi kurtarmasi zor oluyo.Belkide surekli cok sicak derecelerde yikadigimiz icin oluyordur.normalde beyaz kiyafetlerde inatci lekeler olmadigi surece 90-95 derecede yikamamak gerekiyor.60 derecede kafidir.ama bi napiyoruz illa kaynatacagiz,ne var sanki.esylalarini kullanmak gelmiyorsa icinden degistir gitsin.ben havlularima kiyamiyorum,hepsi ceyizimden ve kenarlari oyali,cok severek kullandim,iste dedigim gibi yanlis yikamadan kirle iyice icine yerlesmis.kendimize kullaniyoruz simdilik,olmadi ileride degistirip toz bezi yapicam

azerin oyle valla bacim,hatasonuda olsa duramiyoz yerimizde,bugun ciksaydim biyerlere gne aksardi,evde olunca illaki yapiliyor birseyler,seninde ellerne saglik ,gene dokturmussun,bal dok yala yapmissin evi :)

Son düzenleme:
işler bitmezz yapanaaaa....nevresimleri on gndr yıkıcam bi elim değmedi yarın onları mekneye atmayla işe başlıcam sonra genel bi temzlik yapcam umarım engel çıkmaz..geçen hafta da büyük bii iştahla işe koyulmuşken annem hastalanmış gtmek zorunda kalmıştım..bu hafta yne iştahlandım işe baklım nelr olcak yarın..

Sen küçük odayı bitirdin benim içim rahatladı Ohhhh bee tebrikler ellerine saglık canım.....

sen mi ben mi.... huzura erdim yeminlen....mutluyum mutluuu :))))

Merhaba kızlariki gündür acayip yoruldum ama annemlere mis gibi ev bırakıyorum
Dün neler yaptım
Günlük işlerden ilave
........................

Suslendim kızım uyuyorken dinleniyorum

aaayyyhhh enerjik süslü hatun maşallah.....hızına yetişilmez anacım...

Betül areser ablaya katılıyorum odayı kendim temizlenmiş kadar oldum

topikçek bi rahatladık dimi :)))

iyi akşamlar hatunlar,

cumartesi misafirlerim vardı uzuun bir aradan sonra tekrar görüştük... çok şaşırdılar yaaa o anı çaktırmadan çekmek isterdim... temiz buldular beni....

cumartesi yaptıklarım;
- eve gelir gelmez süpürgeyi açtım odaları bir süpürdüm
- bulaşıkları yıkadım
- yemek yaptım
- misafirlerim geldi lak lak ettim bol bol....
- çıkan bulaşıkları yıkadım
- ders çalıştım 5 sayfa sonra uykum geldi buna çalıştım denirse çalıştım... 14 ünde sınavım var ben daha bismilllah yeni başladım çalışmaya.... 10 tanede dersim var.... yorum dahi yapmak istemiyorum....

pazar yaptıklarım...
- koltuk örtülerini silkeledim
- kuşların kafeslerini temizledim
- eski ayakkabıları attım
- ayakkabılığı temizledim
- mutfakta sebzeliği temizledim
- her yeri süpürdüm
- halıları kaldırdım
- misafir geldi onla ilgilendim hemide her yeri kaldırmışken geldi... yapçak bişi yok :)
- misafir gidince her yeri sildim
- balkonları yıkadım
- camları sildim deli dürtmüş gibi bu havada :)) hep azerinin yüzünden veriyo gazı salıyo beni...
- akşam alışverişe gittim
- geldim perdelerin takılı olanlarını çıkardım makineye attım
- kurumuş perdeleri ütüleyip astım... tülleri daha önce yıkamıştım da onları astım...

şimdi salonun kalın perdeleri yıkanmakta olduğundan kendimi hole kapadım....dışardan beni görmesinler diye... paranoyak olduğumu söylemiş miydim....

az sonra yapacaklarım;
- az dileneyim bulaşık yıkıcam
- börek içi için patates haşlıcam....hatta gidip koyayım ben bir yandan haşlansın ooo.... bende dinleneyim onlar haşlanırken....
- sonra kurumuş çamaşırlar toplaanacak
- kıyafetler ütülenecek
- yatak odasının gardrobun bir kısmını dağattım az önce o toplanacak.. kenndim yaptım kendim bozdum anlaşılır gibi değil....
- sonra ders çalışıcam --- ok ok buna bende inanmadım.....

bitmiyo abi bitmiyo... ben daha kapıları silcektim bir kez daha, zaman yetmedi arkadaş.... onuda yarın yaparım artık....

o değil de ben hala merak ediyorum azerin sen tavanı nasıl siliyon... arkadaş sandalyenin üzerine bir koli koyup birde parmak ucuma çıkarsam anca korneşe perdeyi takabiliyom... evleri niye bu kadar yüksek yaparlar anlamıyorum sanki devler yaşıyor... 1.58 boyumla benden ne bekliyolar ama düşün yani bir sandalye üzerine bir koli birde parmak ucunda nerden baksan 2 buçuk metre olursam demekki perdeyi rahat asacam... peehhh...

Areser Bir kere değil yüz kere beğendi....betülcüm vallaa şaşırdım okurken bizim Betüle bak sen dedim içimden döktürmüş valla.....aferin kız sana

ilk yılım benimde öle geçti ama sonra amannnn dedim yeter temizlik temizlik nereye kadar:)) şimdi saldım gitti. seninkide geçicek elbet herşey yerine otursun bi yavaş yavaş sende boşverirsin bişileri

Bugun cok sıkıcı bir pazar günüydü benim için kahvaltı da misafirlerin vardı . Onlar gittikten sonra eşim peteklerin içindeki o kara suları temizliğim dedi banyoyu berbat etti kızımı ödevlerini yetiştircem die sadece buhar makinesiyle yerleri silebildim. duvarlarını da zaten silmem gerekiyordu yarın kurs dönüşü hemen banyoyu temizlemem lazım .....

Kizlaaar yaaaa
Benden bi halt olmicak heralde aglamak istiyorum, 5 kg sütu bozmusum, zaten kaynarken tasmisti bide heryeri batirmistim. Ziyaaaaan böhöö ufffff yaaa
Bu saate kadar mutfak topladim , sonrada montumu giyip balkonu toparladim, montu giymezsem büstümü dikebilirlerdi ayy cok sogukmus. Kac gundur yapamadim kuzular musade etmedi bende uyurlarken yapam dedim.
Cok uykum var cooook, cokda calismam lazim cooook,
Cok guzel seyler yazmisiniz ama cok uykum geldi yarina insaallah by byyyyy

Allah ım güçç ver bana da şu evleri mis yapıyım nevresimleri de yıkayım yaa off..bi diyorum ki kenpeleri falan çekiğ dern temzlyim bi de diyorum ammmaaaann boşver şöle bi süpür bide toz al yeter diyorum çocuklar da hasta olunca hiç bişy istemyo canımm((bahnneeee)) öksürüp duruyo bu bebeler ya napcam sabaha kadar ikiside uyumadı öksürükten içim yanıyo artık onlar öksürünce yaa

azim ellerine saglik yorulmussundur ama miss gibi olmustur annenin evi keske bende anneme yakin olsaydimda gidip evini temizleseydim
Valla askos anamla aramızda 1 mahalle olmasına rağmen ayda 1 anca geliyorumsağolsun anam gelir hep her hafta
Senin de ellerine sağlık canımbebeği çok yoruyorum ben ama harbi boş oturunca başım ağrıyo malesef dinlenme ozurluyum ben
Vay be Betül sen bu gidişle koca da begenmezsin temiz titiz erkek olsun dersin
Ben masasının üzerine bir de Tabure koyuyorum anca öyle yetisiyorum
Dikkat çekmeye başladım demek ki hımmm sevindim gerçi seninkiler kadar dikkat çekemem ama neyse artık annenin evini de mis gibi yapmışsın ellerine saglık hamarat hatun...
Aşk olsun abla sen her zaman dikkatimi cekiyorsunsınav sonuçları açıklandı mı abla:26:
Keşke yoğurt falan yapsaydin canım ama artık yapacak bir şey yok:26:bi dahakine artik
Saat kaç olmuş o saate kadar ne yaptın yasemin:26:
merhaba tertemiz hatunlar bugun dipbucak temizlik var....daha sonra rapora gelicem...öpüldünüz canlar
Kolay gelsin canım

Sana da kolay gelsin canım
Kuzulara da geçmiş olsun 1 yaşından buyuklerse 1 bardak sıcağa yakın suya 2 yemek kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı da bal dok karistir icir
Ben kızıma yapıyorum oksurunce hemen etki ediyor

Günaydın kiraz recellerimbu gün dinlenme zamanı bebegi çok yordum sanırım biraz da sifayi kapmisim:26:dinlenemiyorum ama yine patlicak gibi oluyorum uzaninca bari bi nar suyu sıkıp iceyim
Akşam eve gidicez yarın da temizlik günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…