- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.221
Benim de gece yatarken belim ağrıyordu ayak bileklerim şişmiş biraz sızlıyordu hatta...Bugun yaptıklarım sabah cocukları okula yolladım yataklarını topladım.......................
Şimdi bir makine çamaşır asıp (komşum sag olsun yıkadı) yatacağım cok yoruldum belim yine ağrımaya başladı.....
selam beybiler,
dün hiiiç bişi yapmadım... hafta sonu sınav var malum... dedim az ders çalış.... içten içe biliyoruum ki bu temizlik aşkımın bir köşesinde derslerden kaçış var :) dedim yok bi dersi bitir bari..... 5 sayfa sonra her zaman ki gibi zzzz... limit 5 sayfa....anladım artık bunu....
bi ara kendi horlamama kalktım , ışık açık koltukta iki büklüüm :)) saati sabah 5 e kurup gene yattım... neymiş erken kalkıp çalışıcam.. gözlerim dinlemiş olur hesapta hayalim bu... sabah alarm çaldı... ohh be dedim daha iki saatim var uyumak için :)))
sonra kalktım yatakları topladım
kahvaltı yapıp bulaşık yıkadım
mutfak tezgahını toparladım
kuşları küçük odaya attığım için ev pislenmiyor mutluyum... sınavdan sonra alıcam tabiki yavrucuklarımı yamacıma... ama bir haftacık hem ev çok pislenmesin hemde sessizlik olsun....
Bu akşam yapılacaklar...
.................
Aslında perdeler yıkanacak ama onu haftasonu yapabilirim akşam eve gidince olmaz hava karanlık oluyor gündüz gözüyle yapmam daha iyi olur. Camları da silerim hem
canım hangi bölüm okuyorsun?
valla pencereleri silebilir miyim bilmiyorum önce komşuma sormam lazım merdiveni var mı diye :)))aaahhh küçük oda sendromu :))100 metreden tanırım..... evin üvey evladı.... bir oranın camı siinmedi perdesi yıkanmadı yeri süprülmedi... çok hor görülüyo... ama haftasonu arayı düzelticem kendisiyle :) anne şefkatiyle sarıcam kendisini...
benim sildiğim camların üzerine yağmur yağdı( şimdi sen hafta sonu silersen benimkinden daha temiz olur kıskanırıım.... bende pazara günü gene silerim... kar yağışını temiz bir pencereden izlemek istiyorum bu sene...
tarih.... hiç sevmediğim için tarih okuyorum... korkularının üstüne git diye okudum bir yerde gaza geldim....ama evlat olsa sevillmez yaa....
kadınlık zor iş beeaa...her gün aynı işi yapıyoz yapınca sanki hiç kirlenmcek gbi sevnyozz garibiz ya yassık bize valla...neyse ben bugn evi şöle bi süpürdüm çocuklar ve kendmzn olmak üzere nevresimleri yıkadım kıyafet yıkadım 1 makne hepsini serdim içerye tabi dışarda kurumuyo artık..bulaşıklar yıkandı onlar yerleşcek...ben sabah pijamayı çıkarırsam iş yapabiliyorum pijamalı gezersem yatak modundan çıkamyorum anlaşıldı bundan sonra sabah ilk iş pijamaları çıkartıcam gerisi kolayyy bütün suç pijamada bende değil yani okey babylerr....
slm arkadaşlar ben çalışan bir anneyim ve birkaç aydan beri bel ağrım var. parkeleri bez ile eğilerek silerim fakat artık çok zorlanıyorum. Bana parkeleri silmede vileda tipi toz saç bırakmayan öneriniz var mı.
Selam guzeller,bu gun cok sukur birseyler yapabildim.yatak odami havalandirip,her yerin tozunu aldim,penceresini icli disli sildim,makina cekip halisini ustten sildim,daha bir parliyor o zaman.
3 kere kurutma makinesini calistirdim,kuruyanlari yerlestirdim,cekmeceleri duzenleyip,Tozunu aldim.
Sabahdan mutfagin halisini makinaya attim,camasir sodasiyla bir karisim yapip,mutfagin fayans aralarina puskurttum,oyle bir Saat bekledi sanirim,sonra eski bir dis firsayiyla aralarini temizlemeye calistim,rengi biraz acildi,bir kere daha yapsamm iyice beyaz olucaklar ama gucum kalmadi bir kere anca yspabildim,artik haftasonu esimdem yardim almayi dusunuyorum.soda iyi Hosta yerde bayagi beyaz kalintilar birakti,birdahaki sefere,ya sifir yada ciling bangle yapmayi dusunuyorum.enerjim kalmadi o yuzden mutfagimi dip kose yarin yaparim insallah.
Oturma odam,giris ve banyoyuda bir guzel temizledim,temizlik bezlerini makinaya attim simdi dinleniyorum,sonra da yemege girismem lazim.
Onumuzdeki gunlerde,yagmur yagmazsa diger pencerelerinide silmeyi dusunuyorum,gecen bizim Burda Firtina vardi,butun toz toprak camlara yapismis resmen.
valla süpürmeden silmediğim için bu konu bana yabancı geldi... süpürge zaten ne varsa yuttuğu için... geriye bir viledeyla silmek kalıyo oda sıcak sulu, az çamaşır suyu ve azda mister masııllla.... oohhhh miss.... yerde cebelleşmeye gerek kalmıyo bence tercih meselesi... uğraşamam ben o kadar bol vaktim yok gücümde yok :) zaten maksimum üç günde bir de siliyorum hiç bişi olmuyo pek... tabş ben kuru başımayım bana konuşmak kolay...
çok hevesli gördüm senigene temizlik yapasım geldi bak.... akşam olsada evde coşsam :)))
bende önce her tarafı süpürüyorum fakat parkelerde çok toz kalıyor granitlerim bembeyaz tüm kalan tozlar belli oluyor. bu mikrofiberli olan vileda türü şeyler oluyor onlardan almak istiyorum fakat bi fikrim yok
çok hevesli gördüm seni
bende önce her tarafı süpürüyorum fakat parkelerde çok toz kalıyor granitlerim bembeyaz tüm kalan tozlar belli oluyor. bu mikrofiberli olan vileda türü şeyler oluyor onlardan almak istiyorum fakat bi fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?