- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.241
dün yne bi iştahla eve girişmiştim oturma odasının kanepelerini çektim tv yi çektim altlarını süpürdüm sildim yerlerne çektim odayı tüm süpürdüm sildim toz aldım çıktım
yatak odasına geçtim NEVRESİMLERİ makineye attım odayı toparladım süpürdüm sildim toz aldım salona geçtim eşim ardaı kaynanatör geliyomuş mecbur salonu wc banyo mutfak üstten toparladım süpürdüm incelemedn bi toz aldım kaynana geldi yemek hazırladım....
evren benim temiz olmama karşı pazartesileri bi iştahla işe başlıyorum bi engel çıkıyo mutlaka hayırlısı....
bu gün sadece ölsine bi toparlıcam kaynana gitti onun yattıklarını makneye atcam sadece bi de akşam yemği tasası var barbunya planlıyorum..gece çocuklar hiç uyumadı yne çok uykum var büyük okula gtti belki küçüğü de alıp yatarım uyusa keşke yaaa..
gene temizlik yapasım geldi bak.... akşam olsada evde coşsam :)))
hiç sevmem iş yapmayı anca akşamaca yatayım isterim, bide evimi gelip görseniz tertemiz, sanırım içimdeki canavara ters düşüyorum:) benim tek yırttığım konu ütü... sağ olsun kocacığım evlenmeden önce ütüyü ben yaparım dedi. ogünden beri de o yapar şimdi içerde yaptığı gibi:)
hahahahay çok güldüm senin ki iyiymiş ya ben napıyım
Kisssslaaar
Uyudunuzmu yoksa deterjan kokularindan sizdinizmi:-D
Benim dun balkonum kapali onun camini sildim tul perdesini yikadim.
Bugun misafirim geldi
Kahvalti kek, yemek, bulasik, topla, supurge , cay, kuzular.....
Bukadaaaar ben ne kadara temizlik yapabilirimki
Gunu kurtariyosak ne mutlu:-D
Yarinda kizimin kardiyoloji kotrolu var Allah yardimcimiz olsun:-(
Azeriiiiiin nerdesin nasil oldun
Betul sen tarihmi okuyon anacim, zekaya bak masaallah sana. Allah zihin acikligi versin
Ya arkadas hem calis hem oku hem evli cocuklu olup okuyup calisanda var nerden geli enerjiniz. Ben simdi yorgunluktan onca yil nasil calismisim diyorum. Bide siz ekstra neler yapiyosunuz.
Hayırdır canım kardiyoloji derken merak ettim bir sorun yoktur umarım....
Areser kalp ignesi olan senmiydin, topige cok hizli göz atmistim, anlayamamistim, yada sen degilsen kimdi biliyormusun.
Kizimin anne karnindayken kalbinde beyaz bir nokta var dedi dr.
16 haftalik hamileydim. Bebek buyudukce gecer dedi.
Sekerim yukseldi.sekere dikkat etmezsem o nokta buyurmus kapanmazmis.
Dietle normale dondu.
5 aylikken eko cekildi. Cok kucuk bir ufurum var. 1- 1,5 yil sonra kontrol dendi, gebelikte seker problemi olunca kontrol edilmesi gerekiyormus, kizim buyudukce kapandimi diye. Eser derecede dendi.
Ama kaygi bozuklugum var bide taktikca takiyorum. İnsaalla sorun yoktur. Üni cok dolu oluyor 7 ay once verdiler bu randevuyu. Uffffffff, insaallah sorun yoktur.
Butun gun temizlik, ev toplama, yemek, ütü, cocuklar, kocayla ilgilen benimde kendime ayıracak bir zamanım olmalı dimi ama geceleri en buyuk keyfim
Eki Görüntüle 891489
Areser kalp ignesi olan senmiydin, topige cok hizli göz atmistim, anlayamamistim, yada sen degilsen kimdi biliyormusun.
valla öyle koca bulsak zaten sorun yok da, adam önce verdiği sözü tutsun ev işi 2. plandahiç sevmem iş yapmayı anca akşamaca yatayım isterim, bide evimi gelip görseniz tertemiz, sanırım içimdeki canavara ters düşüyorum:) benim tek yırttığım konu ütü... sağ olsun kocacığım evlenmeden önce ütüyü ben yaparım dedi. ogünden beri de o yapar şimdi içerde yaptığı gibi:)
Kisssslaaar
Uyudunuzmu yoksa deterjan kokularindan sizdinizmi:-D
Benim dun balkonum kapali onun camini sildim tul perdesini yikadim.
Bugun misafirim geldi
Kahvalti kek, yemek, bulasik, topla, supurge , cay, kuzular.....
Bukadaaaar ben ne kadara temizlik yapabilirimki
Gunu kurtariyosak ne mutlu:-D
Yarinda kizimin kardiyoloji kotrolu var Allah yardimcimiz olsun:-(
Azeriiiiiin nerdesin nasil oldun
Betul sen tarihmi okuyon anacim, zekaya bak masaallah sana. Allah zihin acikligi versin
Ya arkadas hem calis hem oku hem evli cocuklu olup okuyup calisanda var nerden geli enerjiniz. Ben simdi yorgunluktan onca yil nasil calismisim diyorum. Bide siz ekstra neler yapiyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?