En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Bir ara bana cok olurdu işe başlardım alttaki komşum kahve içmeye gelirdi sinir olurdum hep mi denk gelir yani neyse bu aralar pek gelmiyor.....

Son düzenleme:
Bugun pek bi iş yapmadım ama yazıyım yıne de
Sabah cocukları eşimi yolladıktan sonra cocuklarn odalarını topladım
Kendi yatagımın nevresimlerini değiştirdim yatagı topladım çıkıp kursa gittim
Sabah kızımın keyfi yoktu aklım onda kalmıştı okula gittim baktım gözçeleri kıpkırmızı olmuş
Aldım onu doktora götürdüm boğazları kızarıkmış antibiyotik verdi
Eve döndüğümüzde saat 3 olmuştu yemek yedik mutfağı topladım
Çamaşırlarım vardı onları katladım kaldırdım
Cocuklar kek istedi değişiklik olsun diye zebra kek yaptım onlara
Mutfağın tezgahını sildim
Elektrikler gitti bir saat boş boş durdum
Yemeğin yanına ek bişeyler yaptım o kadar....

selamm araserr ben burdayim

yerleri nasil sildigini sorab arkadas,ben de araserin ekledigi resimdeki bir mopla siliyorum,markasi yok basit bildigimiz ucunda paspas olan bir urun,ben cok mennumunm,zaten silme oncesi makina scekildigi icin,sorun olmuyor,makina cekmeden,silersemde,elimde eksra bir bez olur,mopun girmedigi yerleri,koseleri elimle silerim,biriken tozlarida ,bezle toplayip cope dukuyorum.simdiye kadar bir yeri pis birakmadi cok sukur :)

hiç sevmem iş yapmayı anca akşamaca yatayım isterim, bide evimi gelip görseniz tertemiz, sanırım içimdeki canavara ters düşüyorum:) benim tek yırttığım konu ütü... sağ olsun kocacığım evlenmeden önce ütüyü ben yaparım dedi. ogünden beri de o yapar şimdi içerde yaptığı gibi:)

hahahahay çok güldüm senin ki iyiymiş ya ben napıyım

Kisssslaaar
Uyudunuzmu yoksa deterjan kokularindan sizdinizmi:-D
Benim dun balkonum kapali onun camini sildim tul perdesini yikadim.
Bugun misafirim geldi
Kahvalti kek, yemek, bulasik, topla, supurge , cay, kuzular.....
Bukadaaaar ben ne kadara temizlik yapabilirimki
Gunu kurtariyosak ne mutlu:-D
Yarinda kizimin kardiyoloji kotrolu var Allah yardimcimiz olsun:-(

Azeriiiiiin nerdesin nasil oldun

Betul sen tarihmi okuyon anacim, zekaya bak masaallah sana. Allah zihin acikligi versin

Ya arkadas hem calis hem oku hem evli cocuklu olup okuyup calisanda var nerden geli enerjiniz. Ben simdi yorgunluktan onca yil nasil calismisim diyorum. Bide siz ekstra neler yapiyosunuz.

Hayırdır canım kardiyoloji derken merak ettim bir sorun yoktur umarım....

Hayırdır canım kardiyoloji derken merak ettim bir sorun yoktur umarım....

Kizimin anne karnindayken kalbinde beyaz bir nokta var dedi dr.
16 haftalik hamileydim. Bebek buyudukce gecer dedi.
Sekerim yukseldi.sekere dikkat etmezsem o nokta buyurmus kapanmazmis.
Dietle normale dondu.
5 aylikken eko cekildi. Cok kucuk bir ufurum var. 1- 1,5 yil sonra kontrol dendi, gebelikte seker problemi olunca kontrol edilmesi gerekiyormus, kizim buyudukce kapandimi diye. Eser derecede dendi.
Ama kaygi bozuklugum var bide taktikca takiyorum. İnsaalla sorun yoktur. Üni cok dolu oluyor 7 ay once verdiler bu randevuyu. Uffffffff, insaallah sorun yoktur.

Geçmiş olsun canım bende bir kaç kişiden duymuştum bu olayı büyüdükte geçiyor diye biliyorum sen kalbini ferah tut herşeyin hayırlısını iste....İnsallah bişey yoktur....

Areser kalp ignesi olan senmiydin, topige cok hizli göz atmistim, anlayamamistim, yada sen degilsen kimdi biliyormusun.

Canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kuzuna, kalp iğnesi olan benim küçükken havale geçirmişim ve kalbime vurmuş şu an kalp yetmezliği var bende üfürük sesi bendede vardı ama çok şükür geçti sende önemseme geçer allahın izniyle önemli bişey yoktur inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

valla öyle koca bulsak zaten sorun yok da, adam önce verdiği sözü tutsun ev işi 2. planda Allah mutluluğunuzu daim etsin aramıza hoşgeldin

canım kızına geçmiş olsun inşallah güzel geçen kontrolünüz
bu arada ben de daha önce 1 sene sekreterlik yapıyordum o zaman da okuyordum işten çık kursa git falan tabii o dönemde 20 yaşındaydım ve ailemleydim şimdi pek vaktim olmuyor derse ama çalışmam lazım bu hafta ev işini es geçeyim bari yoksa derse halim kalmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…