En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Butun gun temizlik, ev toplama, yemek, ütü, cocuklar, kocayla ilgilen benimde kendime ayıracak bir zamanım olmalı dimi ama geceleri en buyuk keyfim

Eki Görüntüle 891489

görüntü hakkaten iç açıcı maalesef benim öyle bir köşem yok ama şu sallanan sandalyelere hep özenirim alayım bari bi tane

Gelelim bana...
Dün akşam iş çıkışı çarşıya gittim sözde telefon faturamı ödeyecektim ama ondan önce bir çeyiz ürünleri satan bir yere girdim plastik ayakkabılık aldım çünkü girişte portmantom yok ev sahibim askı verdi, ayakkabıları yere seriyordum, birkaç ayakkabıyı idare ediyordum ama hem birkaç ayakkabı daha aldım hem de kış geldi malum bir de düzensiz durmasın dedim sonra markete girdim çıkarken müdürüme denk geldim seni bırakayım dışarısı soğuk karlı dedi çocuğunu almış okuldan sağolsun eve bıraktı ama faturamı ödeyemedim
Bu arada mağazadan çıkarken belime bir ağru saplandı eve gidince sadece dinlendim yemek hazırladım yedim o kadar... Bu akşam da buzdolabım için gelecekler ondan sonra ortalığı toplar, biraz ders çalışırım

Geçmiş olsun abla:26:bu aralar herkes hasta:26:
Size de geçmiş olsun canım:26:kizina Allah acil şifalar versin
Bi de bana diyo kendisi fayans aralarını dış fırçasıyla ovuyocanım senin bebisin gelmesine az kalmış çok heyecanlı:18:
Butun gun temizlik, ev toplama, yemek, ütü, cocuklar, kocayla ilgilen benimde kendime ayıracak bir zamanım olmalı dimi ama geceleri en buyuk keyfim

Eki Görüntüle 891489
Vaaaaaay abla bu ne
Dün senin raporunu okudum maşallah lily sanırım vatana 2 tane hem ev kadını hem de iş kadını daha kazandirdik

Günaydın canımmm...
İyileşmene sevindim dikkat et kendine bebişine de ....

Günaydın canım teşekkür ederim

Dün senin raporunu okudum maşallah lily sanırım vatana 2 tane hem ev kadını hem de iş kadını daha kazandirdik

Valla ev kızıyken iş hayatına atılınca biraz eskiye dönüş yaşadım tabii ama sağolasın valla geçen akşam yatana kadar ev mesaisi yapmıştım sayenizde fena gaza geldim

Son düzenleme:
ya kızlar şu an inanılmaz gerildim
2 gündür tansiyon şeker ne varsa eminim hepsi tavan yaptı
benden önceki arkadaş hem mesleğiyle alakalı olan hem de işi gereği yapması gereken şeyleri yapmamış geçen haftadan beri uğraşıyorum ve bir bayan olarak uğraşıyorum şefim olan bey 5dk uğraştı isyan etti herkes bu benim ilgi alanıma girmiyor diyor sanki benimkine çok giriyor ben gıdacı olarak atandım ne anlarım tesisat işinden:44:
dün akşamdan beri rakamlar tutmuyor sil baştan girmeye çalışıyoruz üstüne laf duyuyorum valla sorumlusu gelince söyleyeceğim işini düzgün yap diye... o bu işleri yapması gerektiği zamanlarda ben yeniyim diye ıvır zıvır işlerle uğraşıyordum ve boş zamanım da yoktu üstelik şimdi de onun artıklarıyla uğraşıyorum. benden daha sonra gelen adam oturuyor bişey denmiyor ben çalışıyorum sabrediyorum ama azarı ben yiyorum

Daha ne işin kaldı kı baya iş yaptın Betülcüm bir bayan olarak hayatın boyunca temizlik yapacaksın zaten bırak şimdi derslerine bak biraz da calışmaya vakit ayır tatlım....

dimiii bana çok bile :)) yapamadım zaten... içim rahat etmiyor... mecbur derse oturuyorum.... cehennem haftası bitsede kurtulsam....

geçmiş olsuun....

peki o mopu nasıl temizliyosunuz....

ben üfürükten okuyorum... bu okul bitmeeezz... bizimkilere kalsa beni bidaha sokacaklar sınava... gerçi bende istiyorum ama.. sadece kazanmak istiyorum okumak istemiyorum :))

Eki Görüntüle 891489

10 numara ooon.... bayıldım....

Waaaaayyyy olaya bak
Göruntu bile beni dinlendirdi. Ama galiba kitaptan degilde, fincan ve sakin bir köseden etkilendim:-D

kitapta güzele benziyo... işin yoksa kitap güzeldir.... miss...

salon kadını çizginden kayma lütfen şekerim.... olur böyle vakalar.... sıkma canını :)

selam beybiler,

ben dün akşam gene ders çalıştım iş yapmadım.... oğğff derste ne sıkıcı bilemezsiniz.... oğğfff yaniii.... dün eve gittim kuşceğizlerimi küçük odaya atmıştım yaaa ne ses var evde ne soluk kendimi çok yalnız hissettim yahu.... gidip küçük odada onlarla oturdum... aaa yok pisletsinler varsın olsun.... ayrı gayrı yaşayamıyorum......

daha bi dersi bitiremedim... çok acıklı... ve sabah bulaşıkları yıkamadım....bitmez bu hafta uzar... ama her yerde çok güzel kar var....

salon kadını çizginden kayma lütfen şekerim.... olur böyle vakalar.... sıkma canını :)
canım ben zaten hep ciddiyim tamam güler yüzlü bi insanım ama iş ciddiyetim vardır çok kızıyorum böyle işlere... üstelik işe başladığımdan beri böyle.. nerede gereksiz iş var ben yapıyorum azarlanan benim ama düz memurlar bu benim işim değil der pc başında günü geçirirken ben mesleğimden atandığım halde laf söyleme hakkım yok ben de artık yeri geldiğinde kızgın bir şekilde tavır koymayı düşünüyorum çünkü ben iyi niyetli davranıp alttan alıyorum aman insanlık hali yanlışlık olur deyip empati kuruyorum ama benden başka böyle yapan yok!
iş yüküm fazla hepsi de mesleğimden çok uzak ve sıfırdan öğrenmeye çalışıyorum bir yandan öğren bir yandan doğru yapmaya uğraş nasıl olacak? ha bi de sakin olması gereken de benim
gerçekten 2 gündür tansiyonum fırladı yaaaa...

Son düzenleme:
selaam..ben dedim millet size pijamalar çıktı mı iş yapıyorum yoksa yan gel yat devam...

yaptıklarım

oturma odasını toparladım süpürdüğm toz aldım

yatak odası toparladım süpürdüm toz aldım

salon toparladım süpürdüm toz aldım beyazları makineye attım

mutfağıma geçtim uzun zamndır ilk defa akşamdan bulaşık bırakmamıştım süperdi

sabah yaptığımız kahvaltı bulaşıklarını makneye dizdim

çöpü boşalttım yerini sildim

yuupppi bi yemek kaldı onu da kaşma üzeri yapcam şimdi biraz pc tv zamnı küçüğn uykusu gelnce bende uyumak istyrum malum gece uyuyamıyorum öksürüklernden bebelern

topikcek hast dolu ya bende üşütmüşüm ama hamişler dikkat edin kendinze bebişleri yormayın baak dinlenn azcık yaww...

arkadaşlar şimdi ben maya maskesi yapmak istiyoruım ama neye ii geliyo ve malzemeler neler bilmiyorum var mıdır acep bilginz aydınlatsanz azcık beni...

Canım ben yapıyorum cildim yağlı olduğu için limonla yapıyorum seninki kuruysa suyla yapabilirsin ben kuruduktan sonra elimle ovalayarak çıkartıyorum peeling görevi görüyo ölü hücreleri atıyo o zaman yıkadıktan sonra da cildin yumuşacık kadifemsi oluyo tavsiye ederim yani

malzemeler ne arkadaşım ya bi de miktarları rca etsem ...senin bilecğini tahmn etmiştm zaten fönlü mönlü bakımlı kadınsın maaşallah..

malzemeler ne arkadaşım ya bi de miktarları rca etsem ...senin bilecğini tahmn etmiştm zaten fönlü mönlü bakımlı kadınsın maaşallah..

Canım ütü yapıyodum kusura bakma yeni gördüm ben yarım paket yaş maya kullanıyorum limon suyuyla macun kıvamına getiriyorum sıvı olmıycak yüzde durabilmesi için sonra elimle sürüyorum göz çevresi hariç kuruduktan sonrada elimle ovalayarak çıkarıyorum ve yıkıyorum bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…