- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.261
Butun gun temizlik, ev toplama, yemek, ütü, cocuklar, kocayla ilgilen benimde kendime ayıracak bir zamanım olmalı dimi ama geceleri en buyuk keyfim
Eki Görüntüle 891489
Günaydın böceklerim
Allaha Şükür grip ve boğaz agrimi bal limonla atlatmis bulunmaktayım
Herkese tavsiye ederim müthiş bi şeyaskos sen nasıl oldun? :26:
Geçmiş olsun abla:26:bu aralar herkes hasta:26:Bugun pek bi iş yapmadım ama yazıyım yıne de
Sabah cocukları eşimi yolladıktan sonra cocuklarn odalarını topladım
Kendi yatagımın nevresimlerini değiştirdim yatagı topladım çıkıp kursa gittim
Sabah kızımın keyfi yoktu aklım onda kalmıştı okula gittim baktım gözçeleri kıpkırmızı olmuş
Aldım onu doktora götürdüm boğazları kızarıkmış antibiyotik verdi
Eve döndüğümüzde saat 3 olmuştu yemek yedik mutfağı topladım
Çamaşırlarım vardı onları katladım kaldırdım
Cocuklar kek istedi değişiklik olsun diye zebra kek yaptım onlara
Mutfağın tezgahını sildim
Elektrikler gitti bir saat boş boş durdum
Yemeğin yanına ek bişeyler yaptım o kadar....
Size de geçmiş olsun canım:26:kizina Allah acil şifalar versinKisssslaaar
Uyudunuzmu yoksa deterjan kokularindan sizdinizmi:-D
Benim dun balkonum kapali onun camini sildim tul perdesini yikadim.
Bugun misafirim geldi
Kahvalti kek, yemek, bulasik, topla, supurge , cay, kuzular.....
Bukadaaaar ben ne kadara temizlik yapabilirimki
Gunu kurtariyosak ne mutlu:-D
Yarinda kizimin kardiyoloji kotrolu var Allah yardimcimiz olsun:-(
Azeriiiiiin nerdesin nasil oldun
Betul sen tarihmi okuyon anacim, zekaya bak masaallah sana. Allah zihin acikligi versin
Ya arkadas hem calis hem oku hem evli cocuklu olup okuyup calisanda var nerden geli enerjiniz. Ben simdi yorgunluktan onca yil nasil calismisim diyorum. Bide siz ekstra neler yapiyosunuz.
Bi de bana diyo kendisi fayans aralarını dış fırçasıyla ovuyoSelam guzeller,bu gun cok sukur birseyler yapabildim.yatak odami havalandirip,her yerin tozunu aldim,penceresini icli disli sildim,makina cekip halisini ustten sildim,daha bir parliyor o zaman.
3 kere kurutma makinesini calistirdim,kuruyanlari yerlestirdim,cekmeceleri duzenleyip,Tozunu aldim.
Sabahdan mutfagin halisini makinaya attim,camasir sodasiyla bir karisim yapip,mutfagin fayans aralarina puskurttum,oyle bir Saat bekledi sanirim,sonra eski bir dis firsayiyla aralarini temizlemeye calistim,rengi biraz acildi,bir kere daha yapsamm iyice beyaz olucaklar ama gucum kalmadi bir kere anca yspabildim,artik haftasonu esimdem yardim almayi dusunuyorum.soda iyi Hosta yerde bayagi beyaz kalintilar birakti,birdahaki sefere,ya sifir yada ciling bangle yapmayi dusunuyorum.enerjim kalmadi o yuzden mutfagimi dip kose yarin yaparim insallah.
Oturma odam,giris ve banyoyuda bir guzel temizledim,temizlik bezlerini makinaya attim simdi dinleniyorum,sonra da yemege girismem lazim.
Onumuzdeki gunlerde,yagmur yagmazsa diger pencerelerinide silmeyi dusunuyorum,gecen bizim Burda Firtina vardi,butun toz toprak camlara yapismis resmen.
Vaaaaaay abla bu neButun gun temizlik, ev toplama, yemek, ütü, cocuklar, kocayla ilgilen benimde kendime ayıracak bir zamanım olmalı dimi ama geceleri en buyuk keyfim
Eki Görüntüle 891489
Dün senin raporunu okudum maşallah lilyGelelim bana...
Dün akşam iş çıkışı çarşıya gittim sözde telefon faturamı ödeyecektim ama ondan önce bir çeyiz ürünleri satan bir yere girdim plastik ayakkabılık aldım çünkü girişte portmantom yok ev sahibim askı verdi, ayakkabıları yere seriyordum, birkaç ayakkabıyı idare ediyordum ama hem birkaç ayakkabı daha aldım hem de kış geldi malum bir de düzensiz durmasın dedim sonra markete girdim çıkarken müdürüme denk geldim seni bırakayım dışarısı soğuk karlı dedi çocuğunu almış okuldan sağolsun eve bıraktı ama faturamı ödeyemedim
Bu arada mağazadan çıkarken belime bir ağru saplandı eve gidince sadece dinlendim yemek hazırladım yedim o kadar... Bu akşam da buzdolabım için gelecekler ondan sonra ortalığı toplar, biraz ders çalışırım
Günaydın canımmm...
İyileşmene sevindim dikkat et kendine bebişine de ....
Dün senin raporunu okudum maşallah lilysanırım vatana 2 tane hem ev kadını hem de iş kadını daha kazandirdik
Daha ne işin kaldı kı baya iş yaptın Betülcüm bir bayan olarak hayatın boyunca temizlik yapacaksın zaten bırak şimdi derslerine bak biraz da calışmaya vakit ayır tatlım....
Bugun pek bi iş yapmadım ama yazıyım yıne de
Sabah cocukları eşimi yolladıktan sonra cocuklarn odalarını topladım
Kendi yatagımın nevresimlerini değiştirdim yatagı topladım çıkıp kursa gittim
Sabah kızımın keyfi yoktu aklım onda kalmıştı okula gittim baktım gözçeleri kıpkırmızı olmuş
Aldım onu doktora götürdüm boğazları kızarıkmış antibiyotik verdi
Eve döndüğümüzde saat 3 olmuştu yemek yedik mutfağı topladım
Çamaşırlarım vardı onları katladım kaldırdım
Cocuklar kek istedi değişiklik olsun diye zebra kek yaptım onlara
Mutfağın tezgahını sildim
Elektrikler gitti bir saat boş boş durdum
Yemeğin yanına ek bişeyler yaptım o kadar....
selamm araserrben burdayim
yerleri nasil sildigini sorab arkadas,ben de araserin ekledigi resimdeki bir mopla siliyorum,markasi yok basit bildigimiz ucunda paspas olan bir urun,ben cok mennumunm,zaten silme oncesi makina scekildigi icin,sorun olmuyor,makina cekmeden,silersemde,elimde eksra bir bez olur,mopun girmedigi yerleri,koseleri elimle silerim,biriken tozlarida ,bezle toplayip cope dukuyorum.simdiye kadar bir yeri pis birakmadi cok sukur :)
Kisssslaaar
Uyudunuzmu yoksa deterjan kokularindan sizdinizmi:-D
Benim dun balkonum kapali onun camini sildim tul perdesini yikadim.
Bugun misafirim geldi
Kahvalti kek, yemek, bulasik, topla, supurge , cay, kuzular.....
Bukadaaaar ben ne kadara temizlik yapabilirimki
Gunu kurtariyosak ne mutlu:-D
Yarinda kizimin kardiyoloji kotrolu var Allah yardimcimiz olsun:-(
Azeriiiiiin nerdesin nasil oldun
Betul sen tarihmi okuyon anacim, zekaya bak masaallah sana. Allah zihin acikligi versin
Ya arkadas hem calis hem oku hem evli cocuklu olup okuyup calisanda var nerden geli enerjiniz. Ben simdi yorgunluktan onca yil nasil calismisim diyorum. Bide siz ekstra neler yapiyosunuz.
Butun gun temizlik, ev toplama, yemek, ütü, cocuklar, kocayla ilgilen benimde kendime ayıracak bir zamanım olmalı dimi ama geceleri en buyuk keyfim
Eki Görüntüle 891489
Waaaaayyyy olaya bak
Göruntu bile beni dinlendirdi. Ama galiba kitaptan degilde, fincan ve sakin bir köseden etkilendim:-D
ya kızlar şu an inanılmaz gerildim
2 gündür tansiyon şeker ne varsa eminim hepsi tavan yaptı
benden önceki arkadaş hem mesleğiyle alakalı olan hem de işi gereği yapması gereken şeyleri yapmamış geçen haftadan beri uğraşıyorum ve bir bayan olarak uğraşıyorum şefim olan bey 5dk uğraştı isyan etti herkes bu benim ilgi alanıma girmiyor diyor sanki benimkine çok giriyor ben gıdacı olarak atandım ne anlarım tesisat işinden:44:
dün akşamdan beri rakamlar tutmuyor sil baştan girmeye çalışıyoruz üstüne laf duyuyorum valla sorumlusu gelince söyleyeceğim işini düzgün yap diye... o bu işleri yapması gerektiği zamanlarda ben yeniyim diye ıvır zıvır işlerle uğraşıyordum ve boş zamanım da yoktu üstelik şimdi de onun artıklarıyla uğraşıyorum. benden daha sonra gelen adam oturuyor bişey denmiyor ben çalışıyorum sabrediyorum ama azarı ben yiyorum
canım ben zaten hep ciddiyim tamam güler yüzlü bi insanım ama iş ciddiyetim vardır çok kızıyorum böyle işlere... üstelik işe başladığımdan beri böyle.. nerede gereksiz iş var ben yapıyorum azarlanan benim ama düz memurlar bu benim işim değil der pc başında günü geçirirken ben mesleğimden atandığım halde laf söyleme hakkım yoksalon kadını çizginden kayma lütfen şekerim.... olur böyle vakalar.... sıkma canını :)
Günaydın böceklerim
Allaha Şükür grip ve boğaz agrimi bal limonla atlatmis bulunmaktayım
Herkese tavsiye ederim müthiş bi şeyaskos sen nasıl oldun? :26:
kızlar şimdi facebookta bir haber gördüm google amcadan baktım linki ekliyorum okuyun domestos ve dettol piyasadan toplatılıyormuş
Domestos ve Dettole toplatma kararı! | YediRenkHaber.com
topikcek hast dolu ya bende üşütmüşüm ama hamişler dikkat edin kendinze bebişleri yormayın baak dinlenn azcık yaww...
arkadaşlar şimdi ben maya maskesi yapmak istiyoruım ama neye ii geliyo ve malzemeler neler bilmiyorum var mıdır acep bilginz aydınlatsanz azcık beni...
malzemeler ne arkadaşım ya bi de miktarları rca etsem ...senin bilecğini tahmn etmiştm zaten fönlü mönlü bakımlı kadınsın maaşallah..Canım ben yapıyorum cildim yağlı olduğu için limonla yapıyorum seninki kuruysa suyla yapabilirsin ben kuruduktan sonra elimle ovalayarak çıkartıyorum peeling görevi görüyo ölü hücreleri atıyo o zaman yıkadıktan sonra da cildin yumuşacık kadifemsi oluyo tavsiye ederim yani
malzemeler ne arkadaşım ya bi de miktarları rca etsem ...senin bilecğini tahmn etmiştm zaten fönlü mönlü bakımlı kadınsın maaşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?