En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
uzun aradan sonra yine ben, bir türlü istikrarlı olarak takılamadım buraya , ama vazgeçemiyorum da bağımlılık yaptınız kızlar. 4 gündür eşim il dişinda olduğu için ben işe geliyorum. 3 gündür de eve elimi sürmüyordum. Bu sabah gelmeden önce bulaşıkları topladım, yerleştirdim. tüm evi süpürdüm , dolap kapaklarını söyle bir sildim, tezgahımı, ocağımı vs. temizledim . Yerleri yer yer sildim :) banyomu şöyle yüzeysel bir sildim temizledim. evi havalandırdımm, tertemiz kar kokusu girdi eve . yarın evde olup dip köşe temizlik yaparıminşallah . tabi eşim gelebilirse malum uçak seferleri iptal edilmiş. Bu arada dün topiği şöyyle bir okuyum dedim azerin bebeğin hayırlı olsun , hasta arkadaşlara acil şifalar ... kendinize iyi bakın....

yok canım ne kusuru olsun...çok sağol canım ya ben su ile yapyım normal cildim çünkü yaş maya alınca artık o zaman...kolay gelsin bu arada benm ütüde var daaa...

Azerin ne yapim canim ya,duramiyom senin gibi yerimde.ama bugun izin verdim kendime,o fayansaralarini hafta sonu kocam ovsun bu sefer,cok guc gerektiriyor,ben hemen yoruluyorum malum.evet az kaldi bebegin gelmesine,ben halen icimde bi bebek tasidigima,onu dogacagina inanamoyorum,cok Tuhaf duygular icindeyim.
Betul mopu nasil temizlersin diye sormussun.
Ben cogu zaman kovaya deterjan ekleyip biraz beklettikten sonra,Elde yikayip,durulayip kurumaxa birakiyorum,diger toz ve temizlik bezleride ayni sekil.arada hepsini temizlik sonrasi toplayip makinayada atiyorum.

Sagol canim, amiiiiiin. Sanada cok gecmis olsun.
Burda cok kar var. Esimde vardiya degismisti ustelik. Yuksek biyer oturdugumuz yer, unide bizden 7 km kadar yukarda. Hava muhalefetinden dolayi gidemedik. 7 ay onceden alinmis randevuydu.Bundada bi hayir vardir.

canım kızına geçmiş olsun inşallah güzel geçen kontrolünüz
bu arada ben de daha önce 1 sene sekreterlik yapıyordum o zaman da okuyordum işten çık kursa git falan tabii o dönemde 20 yaşındaydım ve ailemleydim şimdi pek vaktim olmuyor derse ama çalışmam lazım bu hafta ev işini es geçeyim bari yoksa derse halim kalmıcak
[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]
Sagol canim, kardan gidemedik kontrole, tepede oturuyoruz, uni.de bizden 7 km tepede. Esim denedi ama araba kaydi , olmadi. Bundada bi hayir vardir.
Ben depo sorumlusuydum, hamileyken ayrildim. Eger hlen calisiyo olsam beni heralde kopekler yemezdi. O tempo, kuzularim, ev ...... aboooooo ben heralde cizgi film kahramanina donerdim, evimde cop eve donerdi ) bide ders uggggg hele o hic olmazdi kpss ye bile hazirlanmadim, is yerim cok yogundu. Allah zihin acikligi versin, kutlarim ayricada.

teşekkür ederim Yaseminciğim kızına da çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kontrole gidebilir ve hayırlı sonuçlar alırsınız

teşekkür ederim Yaseminciğim kızına da çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kontrole gidebilir ve hayırlı sonuçlar alırsınız

Amiiiiiiiiiiin canim, sagolasin

Sende bozma moralini, tipik isyeri adaletsizlikleri iste. Cogu yer ayni. Sen isini yapiyorsan caktirmadan kendinide ezdirme gerisini bosver. Uzup sinirlerini yipratma gamsizlar yuzunden sikinti sahibi oluyoruz sonra.

öyle yaaa benim de işim dünyam gibi bişey yani arkadaşlar bile çok işkoliksin der ama napayım çalışmayı seviyorum
işimi önemsiyorum - bugün biraz sert çıktım anlasınlar

yasemin cok gecmis olsun,alah sihhat saglik versin insalah.

liliy sen de bozma moralini olur boyle seyler is ortamlarinda.heleki bir yerde yeni ve acemiysen hep ustune gelir,her isi yapmaya calistirilar.gerci bu durum ilerleyen zamanlardada olailir,biraz disli olacaksin ve kendini ezdirmeyeceksin.ama cok dikkatlide olmak lazim gereksiz insanlara gereksiz ve asiri tepki verirsen bu seferde isin sallantiya girebilir.sakin olmak ve bazi seyleri gormemezlikten,duymamazliktanda gelmek cok onemli.hersey yoluna girer insallah

Her yer bembeyaz ne güzel vali amcam tatil yapmadı ama biz veliler çocukları göndermedik
bugün neler yaptım
sabah kalktım çocuklar evde kahvaltı yaptık uzun uzun
sonra yatakları topladım kendi battaniyemi sirkeledim.
Mutfaktaki bulaşıkları elimde yıkadım sular kesilecek dediler kalmasın makinede diye makineye koymadım
Tezgahı, ocağı, davlumbazımı sildim
mutfağın halısını sirkeledim yerlerini süpürüp sildim
Salonu, çocukların odasını, holu süpürdüm görünen yerlerini buhar makinesiyle sildim
Yatak odasının yerlerini süpürdüm komidinlerini ve bazasını çekip altlarını süpürüp sildim
HAlılarını buhar makinesiyle sildim
Yerlerini sildim, toz aldım
balkonu süpürdüm
wc ve lavaboyu ovdum
Yemek yaptım

Merhaba kizlar topiginizi bi kac sayfa okudum ve yazmak istedim.Ben de kaynanamla oturuyorum gorumce universiteye gidiyor ama evde kac gundur okulu yok ben afedersiniz essekler gibi calisiyorum su aralar cok yorgunum ben evde yoksam yemekte yok ve heryeri afedersiniz b.k goturuyor.Bugun aksam calisiyordum dun sabah kalktim bi dunya bulasik yikadim evi supurdum mutfagi tezgahlari mikrodalganin icini temizledim 3 cesit yemek yaptim tertemiz biraktim evi.Esimle isten geldik beraber mutfaga bi girdim ohaa beeeee diye bagirasim geldi insan yedigini de mi yikamaz ya ne tur bi hayvanlik bu anlamiyorum ben annem gibi cok temiz bi insanim bu evdekilerde tam tersi goruyorsunuz kizi evde kaynana erken geliyor isten ama bi bulasigi yikayamiyor iki kadin. esime soylendimde soylendim bende sanki o yikamadi bulasiklari daofff cok sinir oldum cok.Ben annemden temizligin herseyden onemli oldugunu ogrendim yapmasi sevimsiz olsa da temizlik yemek yapmaktan onemli benim icin pis evde yemek bile yemek istemem kendi pisligim dahi olsa.Nasil kadinim diye geziyor bu insanlar ortalikta bilmiyorum anlamiyorum da

rabbim yardımcın olsun nasıl bir mahlukattır onlar öyle insan diyesim gelmedi inşallah bir anca ayrılırsınız eşinle o evden

bende temizlik yapmayı sevmem arkadaşlar annem alıştırmış rahata yıllardır okuyordum şimdi evlenince birden ağır geldi ama yapıyorum elimden geldiğice sizlerle takılıyım biraz bari belki isteğim artar da zorla temizlik yerine severek temizlik yapmaya yönelirim
benim de şimdi ilk işim akşamdan çay blaşığı var onları makinaya atıp mutfağı lavaboyu dolapları mikrodalgayı bir güzel silmek oluıcak
sonra yerleri elektriklemek ve sonrada silmek sonra salona geçerim salaon çokl batmaz benim eb çok banyo yatak odası ve mutfak bunlardan çakiyorum salonu yerleri süpürür sonra üniteyi silerim koltukların derilerini falan sonrada yerleri ve çıkarım hadi fazla zamanım yok gidiyorum iştah geldi bile bak

sağol canım...
ya ben çalışmayı severim hani bu benim işim değil demem yaptığım iş alakasız da olsa gocunmadan elimden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalışırım da sorun hem işleri tam manasıyla bilmemem hem de tek bayan olarak erkeklere karşı hakkımı savunmak... diğer bayanlar sekreterlikte-onların işi belli... benim iş yüküm yoğun
valla dişli olmaya çalışıyorum biraz daha işi öğrensem daha da kendimi savunabilirim ama şu an sen yapamazsın edemezsin modundalar sağolsunlar birlikte aynı odada çalıştıklarımdan çok şey öğreniyorum ama şu an herşey yolunda şükür

Her yer bembeyaz ne güzel vali amcam tatil yapmadı ama biz veliler çocukları göndermedik
bugün neler yaptım
-----------------------
Yemek yaptım
maşallah evi bal dök yala yapmışsın çocukları da göndermediğin iyi olmuş valla imkan olsa ben de işi asmayı çok isterdim zira sabah ayaklarım donmuş 10dk kendine gelene kadar sızladı:18:

Öncelikle aramıza hoşgeldin
Ne diyeceğimi bilemedim evli değilim dolayısıyla kaynanam da yok o yüzden ne hissettiğini anlayamam ama inşallah nasip olur da ayrı eve geçersiniz
açıkçası ya karşına alıp konuşacaksın görümce ve kaynanayla ya da eşinle konuşacaksın - ben kk sayesinde şu eşlerin aileleriyle eşleri arasındaki dengeyi kuramadığını hele ki eşini yeterince savunmadığını yeterince öğrendim ama inşallah seninki senden yana olur
ne diyim Allah kolaylık versin

sen de aramıza hoşgeldinnnn
valla benim de annem okuduğum için lise bitene kadar iş yaptırmadı ben mutfağa girmeyi severdim ama lise bitti tüm ev işleri bana kaldı herşeyden bıkmışım heves falan kalmamış ama insan alışıyor yaaa
ben de şimdi kendi evimde güzelce topluyorum oh mis tertemiz oluyor
bir ara salmıştım kendimi ama bu topikte toparlandım diyebilirim
işleri sıraya koyunca ve önden planlayınca uymaya çalışıyorsun ya, daha çabuk bitiyor işler

Selam kk'nın evi mis kokan titiz hanımları
Malum aöf var pek evle uğraşmıyorum dün akşam buzlu yolda kaymadan evime ulaştım şükür bu arada servisten aradılar ben eve girdim ardımdan onlar geldiler, buzdolabıma beyin nakli yapıp gittiler ben dün akşam erken yattım işe gelirken de yardımcı kitabımı getirdim biraz ona bakacağım birazdan işim pek yoğun değil bugun Allahtan... Ya sevdiğim bölümün derslerini aslında sindire sindire çalışmak isterdim ama geçen haftaya kadar zamanım olmadı 2 hafta zaten şehir dışında ordan oraya git gel yapmak beni mahvetti herşey son ana kaldı yaaaa
neyse artık hayırlısı...
dün akşam banyomun kilimlerini serdim valla öyle temiz görünüyordu ki oh mis dedim bu hafta pazara kadar derslere yoğunlaşacağım ama ondan sonra evime daha çok vakit ayıracağım. Bu arada servisten adamlar geldiğinde mutfağım temizdi ya içim rahat etti malum dağınık olsa toplamak için vaktim de olmayacaktı

Gunaydin kizlar
Sagol royem, tesekkur ederim
Yeni arkadaslar aramiza hosgeldiniz.
Ne zordur bi arada oturmak, Allah yardimciniz olsun.

Benim bir aylik rapor sizin bi gunluk rapor
Utanaraktan yaziyom kisslaarrr

Banyo tuvalet tavana kadar camasir suyu cifle yikadim beklettim duruladim.
Lavaboyuda ovdum dolabini aynasini sildim
Havluyu degistim.
Yemek yaptim. Temizleri yerlestirdim. Bidaha makinaya bulasik dizdim.
Makinaya camasir attim. Sonra astim.
Kapilari sildim.
Koltuk derilerini ovdum.
En son toz bezleri birikmisti makinaya attim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…