- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.281
yok canım ne kusuru olsun...çok sağol canım ya ben su ile yapyım normal cildim çünkü yaş maya alınca artık o zaman...kolay gelsin bu arada benm ütüde var daaa...Canım ütü yapıyodum kusura bakma yeni gördüm ben yarım paket yaş maya kullanıyorum limon suyuyla macun kıvamına getiriyorum sıvı olmıycak yüzde durabilmesi için sonra elimle sürüyorum göz çevresi hariç kuruduktan sonrada elimle ovalayarak çıkarıyorum ve yıkıyorum bu kadar
Sanada kolay gelsin canım iş beklemezyok canım ne kusuru olsun...çok sağol canım ya ben su ile yapyım normal cildim çünkü yaş maya alınca artık o zaman...kolay gelsin bu arada benm ütüde var daaa...
Canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kuzuna, kalp iğnesi olan benim küçükken havale geçirmişim ve kalbime vurmuş şu an kalp yetmezliği var bende üfürük sesi bendede vardı ama çok şükür geçti sende önemseme geçer allahın izniyle önemli bişey yoktur inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
teşekkür ederim Yaseminciğim kızına da çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kontrole gidebilir ve hayırlı sonuçlar alırsınız
öyle yaaa benim de işim dünyam gibi bişey yani arkadaşlar bile çok işkoliksin der ama napayım çalışmayı seviyorumAmiiiiiiiiiiin canim, sagolasin
Sende bozma moralini, tipik isyeri adaletsizlikleri iste. Cogu yer ayni. Sen isini yapiyorsan caktirmadan kendinide ezdirme gerisini bosver. Uzup sinirlerini yipratma gamsizlar yuzunden sikinti sahibi oluyoruz sonra.
Merhaba kizlar topiginizi bi kac sayfa okudum ve yazmak istedim.Ben de kaynanamla oturuyorum gorumce universiteye gidiyor ama evde kac gundur okulu yok ben afedersiniz essekler gibi calisiyorum su aralar cok yorgunum ben evde yoksam yemekte yok ve heryeri afedersiniz b.k goturuyor.Bugun aksam calisiyordum dun sabah kalktim bi dunya bulasik yikadim evi supurdum mutfagi tezgahlari mikrodalganin icini temizledim 3 cesit yemek yaptim tertemiz biraktim evi.Esimle isten geldik beraber mutfaga bi girdim ohaa beeeee diye bagirasim geldi insan yedigini de mi yikamaz ya ne tur bi hayvanlik bu anlamiyorum ben annem gibi cok temiz bi insanim bu evdekilerde tam tersi goruyorsunuz kizi evde kaynana erken geliyor isten ama bi bulasigi yikayamiyor iki kadin. esime soylendimde soylendim bende sanki o yikamadi bulasiklari daofff cok sinir oldum cok.Ben annemden temizligin herseyden onemli oldugunu ogrendim yapmasi sevimsiz olsa da temizlik yemek yapmaktan onemli benim icin pis evde yemek bile yemek istemem kendi pisligim dahi olsa. Nasil kadinim diye geziyor bu insanlar ortalikta bilmiyorum anlamiyorum da
yasemin cok gecmis olsun,alah sihhat saglik versin insalah.
liliy sen de bozma moralini olur boyle seyler is ortamlarinda.heleki bir yerde yeni ve acemiysen hep ustune gelir,her isi yapmaya calistirilar.gerci bu durum ilerleyen zamanlardada olailir,biraz disli olacaksin ve kendini ezdirmeyeceksin.ama cok dikkatlide olmak lazim gereksiz insanlara gereksiz ve asiri tepki verirsen bu seferde isin sallantiya girebilir.sakin olmak ve bazi seyleri gormemezlikten,duymamazliktanda gelmek cok onemli.hersey yoluna girer insallah
maşallahHer yer bembeyaz ne güzel vali amcam tatil yapmadı ama biz veliler çocukları göndermedik
bugün neler yaptım
-----------------------
Yemek yaptım
Merhaba kizlar topiginizi bi kac sayfa okudum ve yazmak istedim.Ben de kaynanamla oturuyorum gorumce universiteye gidiyor ama evde kac gundur okulu yok ben afedersiniz essekler gibi calisiyorum su aralar cok yorgunum ben evde yoksam yemekte yok ve heryeri afedersiniz b.k goturuyor.Bugun aksam calisiyordum dun sabah kalktim bi dunya bulasik yikadim evi supurdum mutfagi tezgahlari mikrodalganin icini temizledim 3 cesit yemek yaptim tertemiz biraktim evi.Esimle isten geldik beraber mutfaga bi girdim ohaa beeeee diye bagirasim geldi insan yedigini de mi yikamaz ya ne tur bi hayvanlik bu anlamiyorum ben annem gibi cok temiz bi insanim bu evdekilerde tam tersi goruyorsunuz kizi evde kaynana erken geliyor isten ama bi bulasigi yikayamiyor iki kadin. esime soylendimde soylendim bende sanki o yikamadi bulasiklari daofff cok sinir oldum cok.Ben annemden temizligin herseyden onemli oldugunu ogrendim yapmasi sevimsiz olsa da temizlik yemek yapmaktan onemli benim icin pis evde yemek bile yemek istemem kendi pisligim dahi olsa. Nasil kadinim diye geziyor bu insanlar ortalikta bilmiyorum anlamiyorum da
bende temizlik yapmayı sevmem arkadaşlar annem alıştırmış rahata yıllardır okuyordum şimdi evlenince birden ağır geldi ama yapıyorum elimden geldiğice sizlerle takılıyım biraz bari belki isteğim artar da zorla temizlik yerine severek temizlik yapmaya yönelirim
benim de şimdi ilk işim akşamdan çay blaşığı var onları makinaya atıp mutfağı lavaboyu dolapları mikrodalgayı bir güzel silmek oluıcak
sonra yerleri elektriklemek ve sonrada silmek sonra salona geçerim salaon çokl batmaz benim eb çok banyo yatak odası ve mutfak bunlardan çakiyorum salonu yerleri süpürür sonra üniteyi silerim koltukların derilerini falan sonrada yerleri ve çıkarım hadi fazla zamanım yok gidiyorum iştah geldi bile bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?