- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 158
- 34
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.461
ben de ayrı yıkıyorum mecburen - zaten o 15dklık program süper bişeyyaaa öyle bir şey mi varmış... ben 15 dakkalık programda ayrı olarak yıkıyorum ne olur ne olmaz....
Hoşgeldin[SUP]mrb. kızlar bugün yaptığım işler :
yatağımı düzenledim,
eşimle kahvaltı hazırlayıp yaptık,
bulaşıkları makinaya yerleştirdim
oturduğum odayı düzenledim ve gırgırladım.
eşim haftasonu evi süpürgeye çektiricek.
yaptıklarım bukadar[/SUP]
kız hakket ikiz gibiyiz desenerejim konusunda da aynı sayılırız ama ben mekik yapamıyorum dr yasak dedi ben bi ara yapıodum dr.a sormadan önce ama o da zorluyordu (dikişlerim var da alt karın bölgemde )
benim diyet+spor yapıp zayıflamam lazım boyunu bilmiyorum ama ben kısa boyluyum ve senden 10kg fazlam var
ya ben de 2 paket aldım tabii de, alışık değilim öyle çok toz bezine - hani tek başına da olunca :)) bu arada mikrofiber bezlerin paketinde yumuşatıcı kullanmayın yazıyor da ben pek dikkate almıyorum toz bezlerini ayrı mı yıkıyorsunuz hanımlar???
Bu arada kızlar bulasik makinası önerilerinizi ala bilirmiyim:26:
Bi de tuz mutlaka kullaniyormusunuz makinede:26:
esim saolsun temızlıkte yemekte herseyde yardımcı haftanın 4 gunu yemek esıme aıt c.tesıde temızlık gunumuz o bır odaya ben bır odaya çabucak bıtırıyoruz
Betül de gelsin üçlü bir topik açalım o zaman diyet günlüklerine ne dersin? Ben de senin gibi sabah öğle tamam aralar da tamam da akşam n'oluyorsa herşey puffffffOfff diyet demeyin bana sigarayı bıraktım tam 5 kilo aldım Haziran'da oğlumun sunnet düğünü var en az 8 kilo vermem lazım ben vereceğime daha cok almaya başladım her sabah kalktığım da tamam bugun başlayacağım diyorum öğlene kadar cok guzel fakat öğlenden sonra gidip bir porsiyon kıymalı börek alıp dönüyorum eve.... Off kızlar toplayıp diyet topiği mi açsak ne yapsak?
Ya biz evdeyken fazlalık kumaşları toz bezi niyetine kullanırdık o da kumaş açık renkse benzer renkteki çamaşırlarla bir atardık ondan yani, bu mikrofiberleri yeni kullanmaya başladım yumuşatıcı atmayın yazısınıı okuyunca sorayım dedim, tabii ki toz bezi için ayrıca yumuşatıcı atmak gereksiz normalde, diğerleriyle birlikte yıkanınca mecbur kullanıyordukBana coook once temizliğe gelen kadın söylemişti toz bezlerinize yumuşatıcı atmayın guzel kurulamaz camda ala bırakır diye bende Ogün bugundur atmam hatta o zamanlar mikrofiber degildi bezlerim yine de atmıyordum yumuşatıcı gercektende düşündüm de toz bezlerine gebende iç gerek yok yumuşatıcı atmaya bosuna israf gibi geliyor bana....
Günaydın papatyalarimbu gün temizlik günüm hadin herkese kolay gelsin
Günaydın AzerinGünaydın papatyalarimbu gün temizlik günüm hadin herkese kolay gelsin
Betül de gelsin üçlü bir topik açalım o zaman diyet günlüklerine ne dersin? Ben de senin gibi sabah öğle tamam aralar da tamam da akşam n'oluyorsa herşey puffffffTopik açarsak emin ol hesap verme iç güdüsüyle frenleriz kendimizi
[/COLOR]
ben de ayrı yıkıyorum mecburen - zaten o 15dklık program süper bişeyy
Hoşgeldin
Süpürgeyi eşin yapacağına göre ya hamişsin ya da yapamaman için bir rahatsızlığın var diye düşündüm ama isminin altında sağlıkla gel yazdığı için bebek beklediğini anladımÇok yorma kendini, bence yeterince iş yapmışsın
mrb. evet cnm hamileyim 1 aylık oyüzden dikkat ediyorum az iş yapıyorum.
evet haklısın ilk 3 ay boyunca biraz dikkat etmem gerekiyor
durabilirsem bakalım
Allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günleri nasip etsin- önemli olan sağlık ev işi bi şekilde olur
Oy kuzum sen daha küçükmüşsünnnaminnn cnm çok saol inşşş, evet çok haklısın daha sonrada yapılır ev işleri, hayırlısıyla sağlıklı olduğunu göreyim,
bebeğimi kucağıma alayımda uzun bir bekleyişden sonra
buarada ben esra, 22 yaşındayım 3 senelik evliyim
önceden takılıyordum ama tedavi arası falan iş yapamadığımdan gelemedim buraya
Oy kuzum sen daha küçükmüşsünnnAllah mesut etsin canım, inşallah sağlıkla al bebişini de sonrasında eminim ki fazlasıyla döktürürsün raporları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?