En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
[SUP]mrb. kızlar bugün yaptığım işler :

yatağımı düzenledim,
eşimle kahvaltı hazırlayıp yaptık,
bulaşıkları makinaya yerleştirdim
oturduğum odayı düzenledim ve gırgırladım.
eşim haftasonu evi süpürgeye çektiricek.

yaptıklarım bukadar
[/SUP]

aaa öyle bir şey mi varmış... ben 15 dakkalık programda ayrı olarak yıkıyorum ne olur ne olmaz....
ben de ayrı yıkıyorum mecburen - zaten o 15dklık program süper bişeyy

Hoşgeldin
Süpürgeyi eşin yapacağına göre ya hamişsin ya da yapamaman için bir rahatsızlığın var diye düşündüm ama isminin altında sağlıkla gel yazdığı için bebek beklediğini anladım Çok yorma kendini, bence yeterince iş yapmışsın

Hepinize günaydın benim temizlik aşığı arkadaşlarımmm
Ben yine iş başındayım, ne yaptın derseniz pek eve dokunmuyorum bu aralar
Yemek yap ye kaldır ortalığı topla, o kadar yani...Bu hafta bi şekilde geçecek ama hafta sonu hem evime hak ettiği zamanı ayıracağım hem kendime bakım falan yapmak istiyorum hem de bir plan yapıp hafta içi ders programımı ayarlayacağım. Tabii menü planlama falan da yapmam lazım ki diyetime de uyabileyim Bekle beni hafta sonu, seninle yapacak çok işimiz var

esim saolsun temızlıkte yemekte herseyde yardımcı haftanın 4 gunu yemek esıme aıt c.tesıde temızlık gunumuz o bır odaya ben bır odaya çabucak bıtırıyoruz

Offf diyet demeyin bana sigarayı bıraktım tam 5 kilo aldım Haziran'da oğlumun sunnet düğünü var en az 8 kilo vermem lazım ben vereceğime daha cok almaya başladım her sabah kalktığım da tamam bugun başlayacağım diyorum öğlene kadar cok guzel fakat öğlenden sonra gidip bir porsiyon kıymalı börek alıp dönüyorum eve.... Off kızlar toplayıp diyet topiği mi açsak ne yapsak?

Bana coook once temizliğe gelen kadın söylemişti toz bezlerinize yumuşatıcı atmayın guzel kurulamaz camda ala bırakır diye bende Ogün bugundur atmam hatta o zamanlar mikrofiber degildi bezlerim yine de atmıyordum yumuşatıcı gercektende düşündüm de toz bezlerine gebende iç gerek yok yumuşatıcı atmaya bosuna israf gibi geliyor bana....

esim saolsun temızlıkte yemekte herseyde yardımcı haftanın 4 gunu yemek esıme aıt c.tesıde temızlık gunumuz o bır odaya ben bır odaya çabucak bıtırıyoruz

Ne güzel valla maşallah eşine Öyle adamlar bizi bulmaz Beni nerede nazlı erkek var onlar bulur
Betül de gelsin üçlü bir topik açalım o zaman diyet günlüklerine ne dersin? Ben de senin gibi sabah öğle tamam aralar da tamam da akşam n'oluyorsa herşey puffffff Topik açarsak emin ol hesap verme iç güdüsüyle frenleriz kendimizi

Ya biz evdeyken fazlalık kumaşları toz bezi niyetine kullanırdık o da kumaş açık renkse benzer renkteki çamaşırlarla bir atardık ondan yani, bu mikrofiberleri yeni kullanmaya başladım yumuşatıcı atmayın yazısınıı okuyunca sorayım dedim, tabii ki toz bezi için ayrıca yumuşatıcı atmak gereksiz normalde, diğerleriyle birlikte yıkanınca mecbur kullanıyorduk

Tamam bana uyar cok iyi olur ben dun aksam karbonatlı su içmeyi okudum bu ara onu denicem

Dun kurstan gelirken misafirlerim için hazır bişeyler aldım
Eve geldim hızlıca evi süpüprdüm
Allah'tan kursa gitmeden yataklarımı toplanmıştım
Toz aldım
mutfağı topladım
Difrize böreğim vardı onu çıkardım attım fırına
Banyonun wc ve lavabosunu cifledim
Aksam da yemek yaptım o kadar...

Areser,
Evladına çok geçmiş olsun sağlık daha önemli inşallah kötü bişey yoktur da hemen iyileşir
Karbonatlı suyu da alkali diyetinde uyguluyorlar, vücuttaki toksinleri atmak için, ben denemedim dener miyim bilmiyorum ama 1lt suya 1 çay kaşığı karbonat yeterli fazlası vücudun asit-baz dengesini bozabilir
Betül gelsin de açalım bi topik ben açardım da birlik olup öyle açalım isterim

Hashande,
Allah mutluluğunuzu daim etsin önemli olan saygı bence... Diğerleri bi şekilde hallolur, arada gel rapor ver ne temizlikler yaptın kocanla, olur mu?

mrb. evet cnm hamileyim 1 aylık oyüzden dikkat ediyorum az iş yapıyorum.
evet haklısın ilk 3 ay boyunca biraz dikkat etmem gerekiyor
durabilirsem bakalım

Allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günleri nasip etsin - önemli olan sağlık ev işi bi şekilde olur

aminnn cnm çok saol inşşş, evet çok haklısın daha sonrada yapılır ev işleri, hayırlısıyla sağlıklı olduğunu göreyim,
bebeğimi kucağıma alayımda uzun bir bekleyişden sonra

buarada ben esra, 22 yaşındayım 3 senelik evliyim
önceden takılıyordum ama tedavi arası falan iş yapamadığımdan gelemedim buraya

Oy kuzum sen daha küçükmüşsünnn Allah mesut etsin canım, inşallah sağlıkla al bebişini de sonrasında eminim ki fazlasıyla döktürürsün raporları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…