- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.441
Pardon cnm betül sandım seni kusura bakma
farkettim de bozuntuya vermedimönemli değil zaten birbirimizi kayıp ikizimiz ilan ettik ondandır
öyle ilan ettik çok ortak yönümüz varmış da :) ikimiz de çalışan, tek yaşayan, bekar, aöf öğrencisi hatta ikimiz de 3. üniversitemizi okuyormuşuz... Ha ev konusunda ikimiz de kanepede uyuyor, kuruyan çamaşırları da yatağın üstüne yığıyoruzYa öylemi ne güzelbetül nerdeki ya geleydi accık güldürseydi bizi
Pardon cnm betül sandım seni kusura bakma
farkettim de bozuntuya vermedimönemli değil zaten birbirimizi kayıp ikizimiz ilan ettik ondandır
öyle ilan ettik çok ortak yönümüz varmış da :) ikimiz de çalışan, tek yaşayan, bekar, aöf öğrencisi hatta ikimiz de 3. üniversitemizi okuyormuşuz... Ha ev konusunda ikimiz de kanepede uyuyor, kuruyan çamaşırları da yatağın üstüne yığıyoruzküçük odalarımız da var. Betül gelince baksın acep eksik bişey var mı?
Hakkat ne ortak yönünüz varmış kız ne güzel keşke komşu olaydınız bi günde bir birinizde toplanıp toplu temizik yapardınızöyle ilan ettik çok ortak yönümüz varmış da :) ikimiz de çalışan, tek yaşayan, bekar, aöf öğrencisi hatta ikimiz de 3. üniversitemizi okuyormuşuz... Ha ev konusunda ikimiz de kanepede uyuyor, kuruyan çamaşırları da yatağın üstüne yığıyoruzküçük odalarımız da var. Betül gelince baksın acep eksik bişey var mı?
way arkadaş ikiziz dedik anında karıştırmaya başladılar :))
var bi tane daha ikimizde şişkoyuz :) ve ikimizinde bulaşık mak. yok... sanırım ikimizde bosch markasını seviyoruz....gerçi buzdolabım arçelik ama onu çoook önce aldımdı cahiliye devrimde...
Hakkat ne ortak yönünüz varmış kız ne güzel keşke komşu olaydınız bi günde bir birinizde toplanıp toplu temizik yapardınız
Betül özel mesaj kutunu boşaltır mısın? Sana birşey sordum ama mesaj kutun dolu olduğu için gitmedi
ben de uzun zamandan sonra sana mesaj göndermek için kullanıyorumsildim nerde olduüğunu bile zor buldum yahu... ne ara dolmuş kullanmadığım bişi
benim annem almazdı eski kumaşları kullanıyoruz evde toz bezi çok diye ama ben evde koleksiyon yaptım resmen cam için ayrı toz alma için ayrıreklam mı bu ikidir çıkıyo.... samimi gelmedi de !... yok yani biz de boşuna yorum yapmayalım... mikrofiber bezi herkez keşfetmiştir zannımca ... yan, benim lugatıma girdiyse diyorum dünya alem kullanıyodur :)
reklam mı bu ikidir çıkıyo.... samimi gelmedi de !... yok yani biz de boşuna yorum yapmayalım... mikrofiber bezi herkez keşfetmiştir zannımca ... yan, benim lugatıma girdiyse diyorum dünya alem kullanıyodur :)
Ha ha haaaa diye bir giriş yapmak istiyorum :))
Biraz kötü olmak istedim ve msj o şikayet ettim
benim annem almazdı eski kumaşları kullanıyoruz evde toz bezi çok diye ama ben evde koleksiyon yaptım resmen cam için ayrı toz alma için ayrı
bu arada kib yap canım sen onu, yani yönetime bildirküçük üçgen ünlem işareti var ya mesajın sol alt köşesinde... ben çoktan yaptım+yorum da yapma boşuna
Ha ha haaaa diye bir giriş yapmak istiyorum :))
Biraz kötü olmak istedim ve msj o şikayet ettim
pahalı valla.... aldım bi kaç tane evire çevire onları kullanıyom :)) evde varsa parça kumaş gerek yok tabi....
Günaydın bebeklerim
Annemler bebek dükkanı aciyolar dün ordaydim yardım etmek için gittim cennete düştüm sanki her yer bebek eşyasıyavaş yavaş supururum artık dükkanı
ya ben de 2 paket aldım tabii de, alışık değilim öyle çok toz bezine - hani tek başına da olunca :)) bu arada mikrofiber bezlerin paketinde yumuşatıcı kullanmayın yazıyor da ben pek dikkate almıyorum toz bezlerini ayrı mı yıkıyorsunuz hanımlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?