En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ya öylemi ne güzel betül nerdeki ya geleydi accık güldürseydi bizi
öyle ilan ettik çok ortak yönümüz varmış da :) ikimiz de çalışan, tek yaşayan, bekar, aöf öğrencisi hatta ikimiz de 3. üniversitemizi okuyormuşuz... Ha ev konusunda ikimiz de kanepede uyuyor, kuruyan çamaşırları da yatağın üstüne yığıyoruz küçük odalarımız da var. Betül gelince baksın acep eksik bişey var mı?

Pardon cnm betül sandım seni kusura bakma

farkettim de bozuntuya vermedim önemli değil zaten birbirimizi kayıp ikizimiz ilan ettik ondandır

way arkadaş ikiziz dedik anında karıştırmaya başladılar :))

var bi tane daha ikimizde şişkoyuz :) ve ikimizinde bulaşık mak. yok... sanırım ikimizde bosch markasını seviyoruz....gerçi buzdolabım arçelik ama onu çoook önce aldımdı cahiliye devrimde...

Hakkat ne ortak yönünüz varmış kız ne güzel keşke komşu olaydınız bi günde bir birinizde toplanıp toplu temizik yapardınız

Doğru diyorsun ikimizin de kilo vermesi lazım, bulaşık makinesini de inşallah zamanla alırız be Betülcüğümmmm
Bi de daha dk 1 gol 1 dediğin gibi karıştırmaya başladılar bile

Hakkat ne ortak yönünüz varmış kız ne güzel keşke komşu olaydınız bi günde bir birinizde toplanıp toplu temizik yapardınız

Aslında komşu da sayılırız ama şehir olarak
Profilinde Bursa yazıyor Betül'ün eee ben de Bilecik'teyim yakınız yani komşu şehirler

reklam mı bu ikidir çıkıyo.... samimi gelmedi de !... yok yani biz de boşuna yorum yapmayalım... mikrofiber bezi herkez keşfetmiştir zannımca ... yan, benim lugatıma girdiyse diyorum dünya alem kullanıyodur :)

Son düzenleyen: Moderatör:
reklam mı bu ikidir çıkıyo.... samimi gelmedi de !... yok yani biz de boşuna yorum yapmayalım... mikrofiber bezi herkez keşfetmiştir zannımca ... yan, benim lugatıma girdiyse diyorum dünya alem kullanıyodur :)
benim annem almazdı eski kumaşları kullanıyoruz evde toz bezi çok diye ama ben evde koleksiyon yaptım resmen cam için ayrı toz alma için ayrı

bu arada kib yap canım sen onu, yani yönetime bildir küçük üçgen ünlem işareti var ya mesajın sol alt köşesinde... ben çoktan yaptım+yorum da yapma boşuna

Ha ha haaaa diye bir giriş yapmak istiyorum :))
Biraz kötü olmak istedim ve msj o şikayet ettim

pahalı valla.... aldım bi kaç tane evire çevire onları kullanıyom :)) evde varsa parça kumaş gerek yok tabi....

pahalı valla.... aldım bi kaç tane evire çevire onları kullanıyom :)) evde varsa parça kumaş gerek yok tabi....

ya ben de 2 paket aldım tabii de, alışık değilim öyle çok toz bezine - hani tek başına da olunca :)) bu arada mikrofiber bezlerin paketinde yumuşatıcı kullanmayın yazıyor da ben pek dikkate almıyorum toz bezlerini ayrı mı yıkıyorsunuz hanımlar???

Günaydın bebeklerim
Annemler bebek dükkanı aciyolar dün ordaydim yardım etmek için gittim cennete düştüm sanki her yer bebek eşyasıyavaş yavaş supururum artık dükkanı

Benim annemde bu işi yapıyordu (2yıl öncesine kadar) ama bizim dükkan yoktu kapalı caddede apartman kapısı önünde satıyordu bu caddede seyyarlar böyle satıyor :)) bende daha hamile bile değişken sürekli kız erkek kıyafetleri alıyordum kendime hele hamileyken herşeyi toptancıdan abartarak almıştım :))) annem hala satıyor ama eskisi gibi değil bazı günler satıyor
Sizinkiler malları oradan mı alıyor? Yoksa buradan yeşildirekten mi?

aaa öyle bir şey mi varmış... ben 15 dakkalık programda ayrı olarak yıkıyorum ne olur ne olmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…