- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.421
son iki yılda 6 kio aldım, arada 3 - 5 versemde gene aldım.... ben sevmiyorum kilolu olmayı... hiiiç te barışamıcam vallahi... ona da bir el atıcam artık hayırlısıyla... bu yaza tatil planlarım var hayırlısıyla şöyle bir şort neyim giyeyim rahat rahat güneşleneyim.... inşallah onuda başarabilirim... evde yemek düzenimi de oturtucam....aç kalınca abur cubura dadanıyorum o da kilo yapıyor...
ben de 5 yıl önce 10kg aldım hala verebilmiş değilim geçen yıl 5kg vermiştim ama işe başlayınca düzenimi bozdum saldım kendimi bu aralar toparlama aşamasındayım. Artık eve gidince yemek yapmakla uğraşıyorum, aperatif şeyler pişiriyorum ama tembellik yapıp abur cubura dalmıyorum çok acıktıysam kuru meyve, ayran falan yapıyorum
Seninle yapılacaklar listesine ekleyeceğimiz şey bu olsun ne dersin? Düzenli ve sağlıklı yemekler yenecek, abur cubura hayır
ev işinin yanında burayı bi de diyet topiğine çevirirmişiz düşünsene
ikimiz topik açalım sağlıklı beslenme topiği.... her gün yemek planımızı neyim yapalım... azerin kovalar valla bizi burdan :))
Evet raporumu vereyim ben de
Yatakları topladım
Yatak odasındaki kıyafetleri kaldırdım yerlerine
Oturma odasını topladım
Kaba tozunu aldım
Kapının önünü supurdum
Wc lavaboyu ovdum
Yerini sildim
Bulasiklari yikadim
Ocağı sildim
Yemek yaptım
Şimdi süpürge acmam
toz almam
Çamaşır katlamam
Ve çamaşır yikamam gerek
yazılanları okuyunca benimde temizlk yapma isteğim artıyo ama sonra geçiyo öleeee oturuyorum bilgsyrn basnda((
Bu arada kızlar bulasik makinası önerilerinizi ala bilirmiyim:26:
Bi de tuz mutlaka kullaniyormusunuz makinede:26:
yazılanları okuyunca benimde temizlk yapma isteğim artıyo ama sonra geçiyo öleeee oturuyorum bilgsyrn basnda((
sen de kendin için öncesi sonrası diye foto çek canım o zaman hevesin artacaktır
Kızlar hoşgeldiniz aramızaaaaa
Valla biraz burada takılın emin olun ev işine karşı bir aşk besleyeceksiniz
Öyle gaza geleceksiniz ki yaptıklarınızı buraya yazmak için ekstra bir dikkatle çalışacaksınız
Hoşgeldin canımKizlaaar beni de alir misiniz aranizaacanim hic bisey yapmak istemiyoo biraksinlar aksama kadar yatayim istiyorumm. Bana gaz verin biraz
canım benim annem Bosch markasını çok beğenir benim de beyaz eşyalarımı Boschtan aldılar memunum, henüz bulaşık makinem yok ama alacak olursam en az 4-5 programlı ve çatal bıcak için en üstte 3. çekmecesi olanlardan almayı düşünüyorum hatta geçen gün Bosch bayiinde gördüm indirimde sanırım
Hoşgeldin canım
Senin tembellik hamilelikten mi yoksa doğuştan mı
LG nasıl acaba hiç etrafınızda kullanan var mı acaba:26:
Hoşgeldin canım
Senin tembellik hamilelikten mi yoksa doğuştan mı
LG nasıl acaba hiç etrafınızda kullanan var mı acaba:26:
Bu arada kızlar bulasik makinası önerilerinizi ala bilirmiyim:26:
Bi de tuz mutlaka kullaniyormusunuz makinede:26:
Bulaşık makinesinde biz hep tuz kullanırız tuz olmadığında cam malzemeler puslanıyor ama şimdiki deterjanlar multi fonksiyonel olduğundan yani tuzu, parlatıcısı falan içinde olduğundan gerek kalmayabilir sanırımAzim ben arçelik kullanıyorum bundan Eki Görüntüle 898879 4 programlı ben tuz kullanmıyorum deterjan olarak fairy platinium kullanıyorum çok memnunum tertemiz yapıyo bulaşıkları yılda birkezde makina temizleyicisi kullanıyorum bu kadar
Bulaşık makinesinde biz hep tuz kullanırız tuz olmadığında cam malzemeler puslanıyor ama şimdiki deterjanlar multi fonksiyonel olduğundan yani tuzu, parlatıcısı falan içinde olduğundan gerek kalmayabilir sanırım
mikrofiber bezler kullanıyorum ve inanılmaz memnunum kesinlikle tavsiye ederim işleri kolaylaştırıyor zamanımda bana kalıyor silva
Aynen betülcüm şimdiki deterjan tabletlerinde tuzu , Deterjanı, parlatıcısı hepsi içinde oluyo buda çok büyük bi rahatlık bide onlarla uğraşmıyosun tek tek özellikle fairy den çok memnunum ışıl ışıl çıkıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?