- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.481
Hoşgeldinnnnselammm :)
kızlar beni de alırmısınız aranıza yaa ev işleriyle benimde başım dertte diyebilirim
Areser,
.........
Betül gelsin de açalım bi topik ben açardım da birlik olup öyle açalım isterim
Hashande,
Allah mutluluğunuzu daim etsin önemli olan saygı bence... Diğerleri bi şekilde hallolur, arada gel rapor ver ne temizlikler yaptın kocanla, olur mu?
selammm :)
kızlar beni de alırmısınız aranıza yaa ev işleriyle benimde başım dertte diyebilirim
açalım hadi....
kimin başı dertte değil ki....
ben dökülüyorum kızlar bu gün.... işte çok streste çok... akşamada bir yere gidicem offf tek yapmak istediğim şey uyumak.... dün bir şey yapmadım.... yemek yaptım yedim ders çalıştım uyudum.... bu dersler beni bunalıma soktu... yazarak çalışayım diyorum ama her yer önemli... yazmasam kafama girmicek gibi geliyor.... arada derede kaldım....
Öncelikle hoşgeldinnnnn
tatlım dersleri not alarak çalışmak güzel tabii ama çok kasma ya olduğu kadar, üzüp yıpratma kendini - ha ben farklı mıyım dersen değilim ben de çok takarım ama artık biraz akışına bırakmaya çalışıyorum çünkü her şey eninde sonunda olacağı yere varıyor biz üzüldüğümüzle kalıyoruz
az az ama sistematik bir şekilde çalış, sorularını çöz yat ondan sonra da bi sonraki üniteyi çalışırken bi önceki konudaki sorulara bakarsın göz ucuyla hem tekrar gibi olur hem de bu kadar kafan yorulmaz
bu arada diyet topiğimizi sen aç hadi, sen ben areser var, diyet günlüklerinde açabilirsin - en uygun başlık o çünkü
Betülcüğümün işleri çok yoğun sanırım, benim de mesai bitmek üzere...
Yarın görüşürüz, iyi akşamlar...
Betülcüğümün işleri çok yoğun sanırım, benim de mesai bitmek üzere...
Yarın görüşürüz, iyi akşamlar...
çok yoğun bu gün malesef... ve ben dağalmış vaziyetteyim.... bir şeyide yetiştiremedim.... ne koysak ki adını....
Oy kuzum sen daha küçükmüşsünnnAllah mesut etsin canım, inşallah sağlıkla al bebişini de sonrasında eminim ki fazlasıyla döktürürsün raporları
çok yoğun bu gün malesef... ve ben dağalmış vaziyetteyim.... bir şeyide yetiştiremedim.... ne koysak ki adını....
aöf de okuyorsunuz ikinizde sanırım
hangi bölüm acaba? bide galiba hem çalışıp hem okuyorsunuz e bide ev :18: sizin işiniz hepsinden zor valla kolay gelsin
hemen tanıtayım ablasının güzeliçok saol cnm tşkr ederim..
inşşşş
sen tanıtmamışsın kendini
canım deterjan ve çamaşır suyuna dikkat et hatta kullanmasan da olur bi müddet, şu banyo için olan fıs fıslardan kullan bi de cif dök pırıl pırıl olur hem çok tıkanmazsınkızlar bugün yaptığım işler :
yatağımı düzenledim
oturma odamı düzenledim
wc çamaşır suyuyla yıkadım o beni biraz zorladı
daha sonra 2-3 güne yeterlik yemek yapdım.
bulaşıkları makinaya yerleşdirdim
bugünlükde bukadar
Bugun hic bisey yapmadim esim geldi yemegi yapti cayi koydu ama yarinda sira bende simdiden ne yemek yapsam diye dusunmeye basladim
benim de her kafama takılan konuda danıştığım ilk site kk oluyor yemek eğitim sağlık nolursa olsun sonuçta burada herşey varSelam kızlarrrrrr
Dün rapor vermeden çıkmışım :))) dün salonu koltukları çekerek süpürdüm sildim,toz aldım,mutfağı sildim süpürdüm,ocağı sildim mutfak dolaplarının kapaklarını sildim,banyoya sildim lavaboyu ovdum,antrenör yatak odası ve küçük odayı sildim süpürdüm wc yi yıkadım birde;yemek çorba kurabiye mercimek köftesi yaptım(çorbanın tarifini kk dan aldım çok güzel oldu denemenizi tavsiye ederim "işkembe çorbası tadında tavuk çorbası" adı böyle bileydi :))
Bugün temizlik yapmadım sağı solu topladım okadar bugün balık günümüz :))
Selam kk'nın hamarat, titiz, mis kokulu hanımlarııııı
Dünkü raporum:
Eve gittim mutfağa girdim yiyecek bişeyler hazırladım yedim kaldırdım
sonra tv izledim biraz dinlendim hem, dizim bitince kalkıp ev işi yapacaktım internette arkadaşla epey yazıştık saat 11:30da kalktım beyazları makineye attım aslında yarın mı atsam bugün mü kargaşası yaşadığımdan daha önce yıkanmadı ama o saatte ani bi kararla yıkanması kanısına vardım. Makine çalışırken ben de bulaşıkları yıkadım sadece tencereler kaldı onları da akşam hallederim, uğraşmak istemedimBanyodaki köşelerin tozunu aldım, bakım eşyalarımı güzelce yerleştirdim. Lavaboyu da cifle ovacaktım da mutfağa geçince kaldı akşam da onu yaparım.
Bu arada yemekten sonra da heves ettim sufle kaplarımı kullanmak için, 1 yumurtadan kakaolu kek çırptım çatalla hatta, hemen 5dkda hazırdı sonra 4 sufle kabını yarısına kadar dolduracak şekilde paylaştırdım sonuç fiyaskoooooooooooooAllahtan çok çırpılmadı hatta sadece çatalla yaptım yani ama kabarmış taşmış fırının içine kadar, yarı pişmiş vaziyetteydi tam çikolatalı sufle olmuş ama akşam fırının içini nasıl temizlerim onu düşünüyorum:18:
Ya insanın içinde bi mutfak aşkı bi de çikolata aşkı olmayagörsün işte...
Ne acarsaniz açın ama burayı ihmal ederseniz dagitirim ulen topiginizi
Bilmiyorum canım ama isimlerimizi yazıp yanına diyet/sağlıklı beslenme topiği diyebiliriz
Mesela Betül, Areser ve Lily'nin Diyet Günlüğü şeklinde... Yani önemli olan isimlerimizi de belirtmek
Seni de aöf soru topiğinden hatırlıyordum sanki:44:
Ben Sosyoloji 1. sınıf - Betül Tarih 2. Sınıf canım, biz 2. üni kapsamında okuyoruz
ben de hem çalışıp hem okumanın zorluğunu yaşarken bir yandan da bunu kendim istedim çünkü daha önce imkanım olsaydı ve sosyoloji bölümü olsaydı okumak isterdim içimde ukde kalmasın ileride keşke fırsatım varken okusaydım dememek için kaydoldum
hemen tanıtayım ablasının güzeli, 27 yaşındayım çalışıyorum kendimce bir hayatım var adımı bu platformda paylaşmadım paylaşmayı da düşünmüyorum anlayışına sığınarak
canım deterjan ve çamaşır suyuna dikkat et hatta kullanmasan da olur bi müddet, şu banyo için olan fıs fıslardan kullan bi de cif dök pırıl pırıl olur hem çok tıkanmazsın
başka önerisi olan varsa söylesin özellikle azerrrrrrriiiiiiiinnnnnnnn
enişte hamarat desenebenim de her kafama takılan konuda danıştığım ilk site kk oluyor yemek eğitim sağlık nolursa olsun sonuçta burada herşey var ama ben işkembe çorbası sevmem kiiii
Ben de uğraşıyorum ama düzen sorununu bir türlü çözemedim.
Merabayin ekmek kadayiflarimbi kaç gündür konuşamiyorum sizinle az biraz toplanin da muhabbet edek nereye kadar ev işi dimi ama
Canım acaba çok mu doldurun kalıpları:26:nereye döküldü fırının içine mi yoksa tepsiye mi:18:
Aaaayyyy hiç bırakır mıyız topiğimizi ve seniii aşk olsunNe acarsaniz açın ama burayı ihmal ederseniz dagitirim ulen topiginizi
Valla ben çamaşır suyundan banyoda vazgecemiyorumama maske ve eldiven kullanıyorum
Hoşgeldin canımaöf de okuyorsunuz ikinizde sanırım
hangi bölüm acaba? bide galiba hem çalışıp hem okuyorsunuz e bide ev :18: sizin işiniz hepsinden zor valla kolay gelsin
Canım dikkat et kendine maske kullan çamaşır suyuyla iş yaparkenkızlar bugün yaptığım işler :
yatağımı düzenledim
oturma odamı düzemledim
wc çamaşır suyuyla yıkadım o beni biraz zorladı
daha sonra 2-3 güne yeterlik yemek yapdım.
bulaşıkları makinaya yerleşdirdim
bugünlükde bukadar
Balık gunuyse zaten öbür gün temizlik yapmak gerekiyor canım o yüzden iyi ki yormamishsin kendini bu gün yapican nasil olsaSelam kızlarrrrrr
Dün rapor vermeden çıkmışım :))) dün salonu koltukları çekerek süpürdüm sildim,toz aldım,mutfağı sildim süpürdüm,ocağı sildim mutfak dolaplarının kapaklarını sildim,banyoya sildim lavaboyu ovdum,antrenör yatak odası ve küçük odayı sildim süpürdüm wc yi yıkadım birde;yemek çorba kurabiye mercimek köftesi yaptım(çorbanın tarifini kk dan aldım çok güzel oldu denemenizi tavsiye ederim "işkembe çorbası tadında tavuk çorbası" adı böyle bileydi :))
Bugün temizlik yapmadım sağı solu topladım okadar bugün balık günümüz :))
Bosh u da yazdım bi kenaraBeyaz eşyada Bosh tek geçerim tuz da aklıma estikçe koyarım makineme
Kolay gelsin şekerim fazla yorma kendini ben bugunfazla bir iş yapamayacağım basım kazan gibi gece hiç uyumadım oğlum butun gece saat bası kalkıp kustu şimdi uyuyor kalksın da onu doktora götüreceğim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?