- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.521
Öylemi canım teşşekr ederim ne mutlu sizi gaza getirdiysem sende şimdik evi pırıl pırıl yaparsın eminimOff off of diyorum saat 12.30 kadının butun işleri bitmiş bizim yataklar açık aaa cok pis gaza getirdin beni askcım kalkıp bi toparlanayım
Canım dikkat ey ya az kaldı ogluşuna kavuşmaya heycanlımısınNorem işte askos koca gobusum ve kalça sırt agrilarimla uğraşıyorum
Alla alla acaba sıcak falan mı oluyo benim sıcak olunca uykum kaciyo da
Evet canım miss gibi oldu oldu ev , malesef kadın olmak olmak zor bende üstesinden gelmeye çalışıyorum
kesinlikleeeeeeee
tek kelimeyle maşallah
Hem eve hem kendine vakit ayırabiliosun ya hayranım sana maşallah
ellerine sağlık ev pırıl pırıl olmuştur eminim
Götürmeme gerek yok o zaten hep benle ,beni tek bırakmıyo gıcıkHerufu de götür bari
Aaa bi de çocuk yapıyo litfen onu unutmayalım
evet onu da unutmamak lazımaradaki muhabbetler beni benden aldı zaten Allahtan öğle arası ve odada yalnızım Allah iyiliğinizi versin
evet kadın olmak zor - valla ben halimden o kadar memnunum ki bi de evlenip yükümü arttırmak niyetinde değilim gerçekten şu halde bile çok yoruluyorum - maşallah herşeyi halledebiliyorsunuzÖylemi canım teşşekr ederim ne mutlu sizi gaza getirdiysem sende şimdik evi pırıl pırıl yaparsın eminim
Canım dikkat ey ya az kaldı ogluşuna kavuşmaya heycanlımısın
Evet canım miss gibi oldu oldu ev , malesef kadın olmak olmak zor bende üstesinden gelmeye çalışıyorum
Götürmeme gerek yok o zaten hep benle ,beni tek bırakmıyo gıcık
Aşk olsun lilycim onu nasıl es geçersin
evet kadın olmak zor - valla ben halimden o kadar memnunum ki bi de evlenip yükümü arttırmak niyetinde değilim gerçekten şu halde bile çok yoruluyorum - maşallah herşeyi halledebiliyorsunuz
Ay kusura bakma canım tabii ben daha aranızda yen,iyim ya bilmiyordum bebek istediğini
Öylemi canım teşşekr ederim ne mutlu sizi gaza getirdiysem sende şimdik evi pırıl pırıl yaparsın eminim
ben de çamaşır suyu muhabbeti olurken baktım dedim kızın 14 haftası kalmış hala çamaşır suyu kullanıyor sonra hesapladım 14x7 tam 98 ediyor yani tam dolu dolu 26 haftan dolmuşnerden aklına esti dersen bi an merak ettim kafama bişey takılmayagörsün hemen yapmam lazım
bu arada aklıma takıldı kızlar yaş kaçtı hani azerin abla falan diyo ya ondan:44:
Heyecanlı olmaz mıyım askos şimdiden uyku saatlerini mama saatini kızımın uyku yemek saatini nasıl ayarlarim diye düşünmeye başladım bileÖylemi canım teşşekr ederim ne mutlu sizi gaza getirdiysem sende şimdik evi pırıl pırıl yaparsın eminim
Canım dikkat ey ya az kaldı ogluşuna kavuşmaya heycanlımısın
E ne guzel işte orda devam edersinizGötürmeme gerek yok o zaten hep benle ,beni tek bırakmıyo gıcık
Aşk olsun lilycim onu nasıl es geçersin
Aynen canım ama bekarlık sultanlıktır sen bak keyfine
Daha bu ay başladık canım çalışmalara hayırlısı artık
Ahanda şimdi baslicak gırgır samataOy oy oyyyyyy....
Betül de geldi ya kadro tamamlandı
Senin cis testlerini bizzat ben yapıcam askosAynen canım ama bekarlık sultanlıktır sen bak keyfine
Daha bu ay başladık canım çalışmalara hayırlısı artık
Yok canım yaa cok pırıl pırıl yapamam cok vaktim yok saat 3 usta gelecek ocagın doğalgaz borusunda kacak var gaz kokuyordu mutfak usta çağırdık onu değiştirecek sonra da ben 5 te cocukları almaya gideceğim ancak bi toplayıp supursem toz alsam o bile yeter bana.....aaa bi de yemek derdi var onu da aksam gelince yaparım neyse ben kaçtım görüşürüz canlar...
Aynen ya hepsi bir arada yazalım şu başlığa
hayırlısı olsun yakında burası sadece temizlik topiğinden çıkıp hamileler ve diyettekiler topiğine dönecek
Gız delimisin anamlarda nasıl edekk çok güldüm allah iyiğini versinbenim yaşım 23
Heyecanlı olmaz mıyım askos şimdiden uyku saatlerini mama saatini kızımın uyku yemek saatini nasıl ayarlarim diye düşünmeye başladım bile
E ne guzel işte orda devam edersiniz
yaaa nereyeeeee betül de gelmişti tam kadro olmuştukAhanda şimdi baslicak gırgır samata
Senin cis testlerini bizzat ben yapıcam askoshele bi tutmasin
Ne güzel konuşuyorduk abla nereye:26:kolay gelsin bu arada
Aynen ya hepsi bir arada yazalım şu başlığa
Gız delimisin anamlarda nasıl edekk çok güldüm allah iyiğini versin
Ne güzel tatlı bi heycan olsa gerek bana dua ediyon dmi
Bu arada benimde yaşım 23
yaaa nereyeeeee betül de gelmişti tam kadro olmuştukdaha topik açacaktıkkkk
Neen kız kapa kapini yap işte bebeni anan seni mi gozetliyosessiz olun ama
Bu arada benimde yaşım 23
Evde biri 26 öbürüde 28 yasında abim var 16 yasındada kız kardeşim
Yattığımız odanın yan odası abimlerin odası
Bide banyo işi var anam kesin çakar
Bu arada konu iyice cılkından çıktı
Hadi yaaa birden abla psikolojisine girdim şimdi- oy kuzucuklarım benimmmmmmm
Betül gitti galiba:26:
ev işi topiği hamilelik topiğine döndüEvde biri 26 öbürüde 28 yasında abim var 16 yasındada kız kardeşim
Yattığımız odanın yan odası abimlerin odası
Bide banyo işi var anam kesin çakar
Bu arada konu iyice cılkından çıktı
Bilmiyorum canım ama isimlerimizi yazıp yanına diyet/sağlıklı beslenme topiği diyebiliriz
Mesela Betül, Areser ve Lily'nin Diyet Günlüğü şeklinde... Yani önemli olan isimlerimizi de belirtmek
Seni de aöf soru topiğinden hatırlıyordum sanki:44:
Ben Sosyoloji 1. sınıf - Betül Tarih 2. Sınıf canım, biz 2. üni kapsamında okuyoruz
ben de hem çalışıp hem okumanın zorluğunu yaşarken bir yandan da bunu kendim istedim çünkü daha önce imkanım olsaydı ve sosyoloji bölümü olsaydı okumak isterdim içimde ukde kalmasın ileride keşke fırsatım varken okusaydım dememek için kaydoldum
hemen tanıtayım ablasının güzeli, 27 yaşındayım çalışıyorum kendimce bir hayatım var adımı bu platformda paylaşmadım paylaşmayı da düşünmüyorum anlayışına sığınarak
Herufu de götür bari
Aaa bi de çocuk yapıyo litfen onu unutmayalım
Oy oy oyyyyyy....
Betül de geldi ya kadro tamamlandı
Ahanda şimdi baslicak gırgır samata
Senin cis testlerini bizzat ben yapıcam askoshele bi tutmasin
Ne güzel konuşuyorduk abla nereye:26:kolay gelsin bu arada
yaaa nereyeeeee betül de gelmişti tam kadro olmuştukdaha topik açacaktıkkkk
Betül gitti galiba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?