En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Allah muhabbetinizi arttırsın kızlar....
Evi toparladım
Mutfağı topladım ocağı sildim
Cocukların battaniyelerini sirkeledim
Banyo papaslarını sirkeledim
Çamaşır attım makineye
Bitti simdi asıcam
Yerleri süpürcem
Toz alcam
Görünen yerleri silcem...

O ka çok konusmusmuyuz yaw ablam işlerini bitirmiş nerdeyseellerine sağlık

iyiyim lily abla saolasın Insanın kendisini düşünen bi ablası olması ne kadan güzel

[ı]çok zor kızlar emin olun ama akşam yatınca bide minik kızım yanıma gelip iyiki varsın deyince ooo ne yorgunluk ne bişi kalıyooo valla
Olsun alışıyor insan çalışamadan duramam diyorsun bi andan sonra sadece tek problem eşiniz yardımcı olursa işlere tadından yenmez benim eşim bazı şeylere yardımcı olur bazende hiç umursamaz yaneeee
[/ı]

Yaw biz evlendik de noldu bekarligin gözünü seveyim peeeh
ben daha 6 ay öncesine kadar ev kadını gibi her işten sorumlu ama sosyal hayatı sıfır biriydim psikolojik olarak da iyi değildim şimdi ise hem çalışmanın hem de kendinden başkasının sorumluluğunu almadan yaşamanın keyfini çıkarmaya çalışıyorum tek başınayım ama yalnız hissetmiyorum kendimi yani evlilik de mutlaka kendince güzeldir ama henüz o aşamaya gelebileceğim biri çıkmadı karşıma

sağolasın sen de hoşgeldin akşam eve gidince yapacaklarımın listesi niteliğinde yazdıkların, paspasları silkeleyip banyonun yerini süpüreceğim ben de

anladım canım öyle yapıyorlar zaten- yakında yeşile bürünürsün

istediğin abla olsun benden küçük biri oldu mu ortamda, abla moduna girerim hemen bazen anne moduna da girebiliyorum, yani öyle diolar

Takılıom cnm ya daha. Gencecik çıtır hatunsun vesselam

O ka çok konusmusmuyuz yaw ablam işlerini bitirmiş nerdeyseellerine sağlık
evet konuştuk valla - öğle arasından önce başladık 2.5 saattir yazışıyoruz ve ben işte olmama rağmen çok güldüm millet varken biraz içimden gülüyorum ama yüzümdeki gülümseme ifadesine engel olamıyorum

Lily maşallah hızına yetisemiyorum 1 dakikada hatun hem buraya hem oyun bölümüne hem de diyet bölümüne yazıyor
naparsın gündemi takip etmek lazım tatlım ben diyet edisiydim alışığım yani kkda topik topik gezmeye
ha şunu da ekliyim arada da işlerimi hallediyorum

o yavrunun yüzündeki gülümseme bence herşeye bedel, maşallah Allah bağışlasın

Ben daha evliliğin çocuk dışında iyi bir yönünü göremedim bacim çok mu karamsar konuştum ne

Ben de 3-4 ay öncesine kadar topik topik gezerdim taa ki kızım laptopun ekranını kırıp beni tele mahkum edene kadar hey gidi günler

Ben daha evliliğin çocuk dışında iyi bir yönünü göremedim bacim çok mu karamsar konuştum ne
ben de evlenirsem zaten sırf çocuk için düşünürüm yani en azından şu anki evlilik hakkındaki düşüncem bu - hatta hiç evlenmesem de evlat edinsem bile olur diyorum bazen sonuçta annelik yürek işi, emek, sabır işi...

SAOL CNM ALLAH HERKESE YAŞATSIN ANNELİĞİ DÜNYANIN EN BÜYÜK SEVGİSİ AŞKI ONLAR AKŞAM EVE GİTMEYİ İPLE ÇEKİYORUM

Hanimlar merhabalar bugun yemem sirasi bendeydi ama anneme kactim sirami saldim smdi kahvemi aldim oturuyorum sizler nasilsinizz

maaşallah burası ne hareketli bir topik böyle ne kadar sayfa ilerlemiş :)
ben de kendimi tanıtmamışım sanırım evliyim 1 oğlum var açıköğretim lise okuyorum bu sene martta üni. sınavına girip aöf okumak istiyorum benim sorunum da bi türlü konsantre olamıyorum organize olup düzen oturtamıyorum maalesef

eneee üzüyomu yoksa enişte seni... sopaynan döverim onu aaaaaaaa bulmuş süpersonik hatun..... yatsın kalksın şükretsin her akşam eve çiçeklerle gelsin o....

Selam kizlar nasilsiniz,ne guzel muhabbet iyice ilerlemis:)
Gecen pazar,esim mutfak dolaplarini silmeme yardim etti,tek basima yapamadim,bi sildim,bi oturdum valla,sagolsun yardim etti:) hafta basi temizlemistim,dun ,yemek pisirip,mutfagi topladim,tozlari aldim yeri silip banyiyu temizledim derken pilim bitti resmen.kafayi vurup uyumusum.bu aralar geceleri uyuyamiyorum,gunduzde ya uyumam lazim yada, uykzm kactigi icin uyuyamiyorum.yavas yavas agrilarimda basladi halim kalmiyor o yuzden.bugun uyumusum bayagi kahvaltidan sonra yemek yaptim,Evi havalandirdim,dusa girdim simdi oturuyom oyle.bakindim oyle her yer temiz oldugu icin bu gun Bisey yapmadim.

senin yerinde olmak isterdim
yani işleri bitmiş bir hatun olmak eve gidince yemek yiyip tv karşısında örgü örmek iyi olurdu mesela

ne yazıkki dün yıkadığım 4 makina çamaşırın kuruma durumuna göre şekillenecek olan listem var.
2 makina daha açmak. kuruyanları katlamak, ütülemek yerleştirmek.
mutfağı toplamak.
kardeşimin odasını toparlamak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…