- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.561
Allah muhabbetinizi arttırsın kızlar....
Evi toparladım
Mutfağı topladım ocağı sildim
Cocukların battaniyelerini sirkeledim
Banyo papaslarını sirkeledim
Çamaşır attım makineye
Bitti simdi asıcam
Yerleri süpürcem
Toz alcam
Görünen yerleri silcem...
[sıze=3]hoşgeldinAyrıca da maaşallah Daha ne olsun[/sıze]
[sıze=3]bu cümleyi her duyduğumda dediğim bi laf vardır:
Tabii evde kalcam nerde kalcam sokakta kalcak halim yok yaaaa
Tatlım ben hayatımdan son derece memnunum ha şöyle sevgisini hissedeceğim biri olsa fena olmaz ama benim hayalimdeki adam bu evrende yok varsa da henüz karşılaşmadık
[/sıze][sıze=3]ya benim alt komşum ev sahibim yani apartman aile apartmanı evin birer katını çocuklarına vermişler üst katımda da küçük kızı oturuyor bi de ev sahibim amca hasta, rahatsız etmiyim istiyorum onlar da bu konuda dikkat ediyorlar bişey olduğunda sesimizden rahatsız olmadın inşallah deyip özür diliyorlar hani iyi niyetli olunca ben de aynı hassasiyeti göstermeye çalışıyorum akşam 10dan sonra süpürge açmıyorum
[/sıze]
iyiyim lily abla saolasınInsanın kendisini düşünen bi ablası olması ne kadan güzel
ben daha 6 ay öncesine kadar ev kadını gibi her işten sorumlu ama sosyal hayatı sıfır biriydim psikolojik olarak da iyi değildim şimdi ise hem çalışmanın hem de kendinden başkasının sorumluluğunu almadan yaşamanın keyfini çıkarmaya çalışıyorum tek başınayım ama yalnız hissetmiyorum kendimi yani evlilik de mutlaka kendince güzeldir ama henüz o aşamaya gelebileceğim biri çıkmadı karşımaYaw biz evlendik de noldu bekarligin gözünü seveyim peeeh
sağolasın sen de hoşgeldinAllah muhabbetinizi arttırsın kızlar....
Evi toparladım
Çamaşır attım makineye
Bitti simdi asıcam
Yerleri süpürcem
Toz alcam
anladım canım öyle yapıyorlar zaten- yakında yeşile bürünürsün
istediğin abla olsun benden küçük biri oldu mu ortamda, abla moduna girerim hemenbazen anne moduna da girebiliyorum, yani öyle diolar
evet konuştuk valla - öğle arasından önce başladık 2.5 saattir yazışıyoruz ve ben işte olmama rağmen çok güldüm millet varken biraz içimden gülüyorum ama yüzümdeki gülümseme ifadesine engel olamıyorumO ka çok konusmusmuyuz yaw ablam işlerini bitirmiş nerdeyseellerine sağlık
naparsın gündemi takip etmek lazımLily maşallah hızına yetisemiyorum 1 dakikada hatun hem buraya hem oyun bölümüne hem de diyet bölümüne yazıyor
o yavrunun yüzündeki gülümseme bence herşeye bedel, maşallah Allah bağışlasın[ı]çok zor kızlar emin olun ama akşam yatınca bide minik kızım yanıma gelip iyiki varsın deyince ooo ne yorgunluk ne bişi kalıyooo valla
Olsun alışıyor insan çalışamadan duramam diyorsun bi andan sonra sadece tek problem eşiniz yardımcı olursa işlere tadından yenmez benim eşim bazı şeylere yardımcı olur bazende hiç umursamaz yaneeee
[/ı]
ben daha 6 ay öncesine kadar ev kadını gibi her işten sorumlu ama sosyal hayatı sıfır biriydim psikolojik olarak da iyi değildim şimdi ise hem çalışmanın hem de kendinden başkasının sorumluluğunu almadan yaşamanın keyfini çıkarmaya çalışıyorum tek başınayım ama yalnız hissetmiyorum kendimi yani evlilik de mutlaka kendince güzeldir ama henüz o aşamaya gelebileceğim biri çıkmadı karşıma
sağolasın sen de hoşgeldinakşam eve gidince yapacaklarımın listesi niteliğinde yazdıkların, paspasları silkeleyip banyonun yerini süpüreceğim ben de
Bu arada yavaştan kalkam ben de daha çamaşır toplamam gerekaz biraz kendime ceki duzen verem adam beni görüp korkmasin rapor işi yine kaldı
evet konuştuk valla - öğle arasından önce başladık 2.5 saattir yazışıyoruz ve ben işte olmama rağmen çok güldüm millet varken biraz içimden gülüyorum ama yüzümdeki gülümseme ifadesine engel olamıyorum
naparsın gündemi takip etmek lazımtatlım ben diyet edisiydim alışığım yani kkda topik topik gezmeye
ha şunu da ekliyim arada da işlerimi hallediyorum
o yavrunun yüzündeki gülümseme bence herşeye bedel, maşallah Allah bağışlasın
ben de evlenirsem zaten sırf çocuk için düşünürüm yani en azından şu anki evlilik hakkındaki düşüncem bu - hatta hiç evlenmesem de evlat edinsem bile olur diyorum bazen sonuçta annelik yürek işi, emek, sabır işi...Ben daha evliliğin çocuk dışında iyi bir yönünü göremedim bacim çok mu karamsar konuştum ne
evet konuştuk valla - öğle arasından önce başladık 2.5 saattir yazışıyoruz ve ben işte olmama rağmen çok güldüm millet varken biraz içimden gülüyorum ama yüzümdeki gülümseme ifadesine engel olamıyorum
naparsın gündemi takip etmek lazımtatlım ben diyet edisiydim alışığım yani kkda topik topik gezmeye
ha şunu da ekliyim arada da işlerimi hallediyorum
o yavrunun yüzündeki gülümseme bence herşeye bedel, maşallah Allah bağışlasın
Ben de 3-4 ay öncesine kadar topik topik gezerdim taa ki kızım laptopun ekranını kırıp beni tele mahkum edene kadar hey gidi günler
Ben daha evliliğin çocuk dışında iyi bir yönünü göremedim bacim çok mu karamsar konuştum ne
Allah muhabbetinizi arttırsın kızlar....
Evi toparladım
Çamaşır attım makineye
Bitti simdi asıcam
Yerleri süpürcem
Toz alcam
eneee üzüyomu yoksa enişte seni... sopaynan döverim onu aaaaaaaa bulmuş süpersonik hatun..... yatsın kalksın şükretsin her akşam eve çiçeklerle gelsin o....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?