- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.541
Opeyim apla:127::127:
cnm ben topik açmaya gitmiştir dedim yanlış düşünmemişimoku oku bitiremedim kızlar... aaaa yarım yamalak okudum hepsini... azcık laf yetiştireyim dedim....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/489680-betusun-diyet-gunlugu-13.html kuzucum ben daha önce açmıştım... benim bi daha açmama izin verirler mi ki.... bu da dursun diyorum açıkçası...
Betül, Areser ve Lily'nin Diyet Günlüğü isim olmuş işte.... bunu açalım bencede... ben deniyeyim olmazsa sen denersin.....
wuuuu en ağar iş :)))
geldim geldiim de destan yazmışınız.....
geveziliğim burda da onaylandı yani :)
bitmiyo ki okuyom daha :))
hala burdayım :))
Kızlar hepsi hamile kalınca topigin ismini koca gobuslulerin ve koca totolularin ev işi topigi diye degisicem
diyet topiğini açmaya gitmiştirev işi topiği hamilelik topiğine döndü
oku oku bitiremedim kızlar... aaaa yarım yamalak okudum hepsini... azcık laf yetiştireyim dedim....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/489680-betusun-diyet-gunlugu-13.html kuzucum ben daha önce açmıştım... benim bi daha açmama izin verirler mi ki.... bu da dursun diyorum açıkçası...
Betül, Areser ve Lily'nin Diyet Günlüğü isim olmuş işte.... bunu açalım bencede... ben deniyeyim olmazsa sen denersin.....
wuuuu en ağar iş :)))
geldim geldiim de destan yazmışınız.....
geveziliğim burda da onaylandı yani :)
bitmiyo ki okuyom daha :))
hala burdayım :))
hımmmm topik adını beğendim anacım bölüm edisine söyleyelim de değiştirsin bariKızlar hepsi hamile kalınca topigin ismini koca gobuslulerin ve koca totolularin ev işi topigi diye degisicem
Hoşgeldin bebek
Ben güzel bi akıl verirdim emme konumuz +18 e taşınır diye korkuyorum
Neysem bi kaç gün kardes kardes idare ediverin artikin askos
hımmmm topik adını beğendim anacım bölüm edisine söyleyelim de değiştirsin bari
Kızlar hepsi hamile kalınca topigin ismini koca gobuslulerin ve koca totolularin ev işi topigi diye degisicem
Hoşgeldin bebek
Bak şimdi merak ettim
Öyle yapcaz artık azim ne yapalım
Bu arada geyik yaparkene saçımdaki boyayı unutmuşum yarım saat fazla kaldı hemen duşa girdim bendehemin sizin yüzünüzden ölüyodum burda
Bizim elektriklerde bu sabah tam 3.5 saat yoktuselam beybiler,
işler bi yoğun bi yoğun bunu dün de demiştim galiba... hala aynı yani.... bir motive olsamda pırt diye bitirivercem ama beynimi odaklayamıyorum... neyse bu gün bu işlerin bitmesi şart...
dün sinemaya gittim eve gelincede sarkan işlerimi evden yapayım dedim... pc yi bi açtım mavi ekran... hadi onla uğraş yok virüs tarat bilmemne gece yarısı oldu gene bir şey yapamadım....
sabahın 5 inde kalktım bulaşık yıkadım... komşucuklarımdan huzurlarınızda af diliyorum pek bir çangır çungur ses çıkarmamaya çalışsamda tabak çanak sonuçta...
banyo yaptım banyodaykene elenktrükler kesildi.... negatifim ya bu aralar her şey cazır cazır gidiyo.... kaldım köpüklü ve karanlıkta.... neyse el yordamıyla durulanıp çıktım banyoda kaldı öyle.... akşam onu halletmem lazım ve akşam misafir gelicek
yicek bişi hazırlamam lazım... ve yatağın üzerindeki çamaşırları artık toplasam iyi olacak...
kuşçuklarımda küçük oda da kaldı hala almadım salona... ayyy salon pislenmiyo valla onlar ordayken... kanadıydı yemiydi tüyüydü uğarşmıyorum orda mı kalsalar acep.... gidip yarım saat bi saat takılıyorum zaten onlarla...bilemedim....
Aman dikkat bebeğim bu aralar saç maç boyama sonuçta bebek ola bilirBak şimdi merak ettim
Bu arada geyik yaparkene saçımdaki boyayı unutmuşum yarım saat fazla kaldı hemen duşa girdim bendehemin sizin yüzünüzden ölüyodum burda
Bizim elektriklerde bu sabah tam 3.5 saat yoktuben de temizlik yaptım ama senin banyoda kalman fena olmuş betus bu arada kactir okuyorum burda komşu olayını :26:Allahtan bizim burda öyle şeyler yok gecenin koru süpürge açsam kimse gikini çıkarmaz
Aman dikkat bebeğim bu aralar saç maç boyama sonuçta bebek ola bilir
yok artıkkkkkkkselam beybiler,
işler bi yoğun bi yoğun bunu dün de demiştim galiba... hala aynı yani.... bir motive olsamda pırt diye bitirivercem ama beynimi odaklayamıyorum... neyse bu gün bu işlerin bitmesi şart...
dün sinemaya gittim eve gelincede sarkan işlerimi evden yapayım dedim... pc yi bi açtım mavi ekran... hadi onla uğraş yok virüs tarat bilmemne gece yarısı oldu gene bir şey yapamadım....
sabahın 5 inde kalktım bulaşık yıkadım... komşucuklarımdan huzurlarınızda af diliyorum pek bir çangır çungur ses çıkarmamaya çalışsamda tabak çanak sonuçta...
banyo yaptım banyodaykene elenktrükler kesildi.... negatifim ya bu aralar her şey cazır cazır gidiyo.... kaldım köpüklü ve karanlıkta.... neyse el yordamıyla durulanıp çıktım banyoda kaldı öyle.... akşam onu halletmem lazım ve akşam misafir gelicek
yicek bişi hazırlamam lazım... ve yatağın üzerindeki çamaşırları artık toplasam iyi olacak...
kuşçuklarımda küçük oda da kaldı hala almadım salona... ayyy salon pislenmiyo valla onlar ordayken... kanadıydı yemiydi tüyüydü uğarşmıyorum orda mı kalsalar acep.... gidip yarım saat bi saat takılıyorum zaten onlarla...bilemedim....
Muneye mesaj at bölüm ediliğine adayım diye, yeşil olursunBölüm edisi yok şimdilikama bölüm ediligine adayım
aman dikkat et - iyi misin şimdi bi sorun yok inşallah???Bak şimdi merak ettim
azerin edi olmaya adaymış yeşile dönünce hemen değiştiriverirben şimdiden koca totoluyum heme yapabiliriz hemen değiştirebiliriz no problemo....
hoşbulduuum beybiii....
Ben tek tek temizliyorum canım odalarıHepsi küçükler çocukların.Temizlediin yeri kapamak iyi fikir.Ama ben genel temizlii yaparken pilim bitiyor,etraftan topladığım şeyleri yerleşirmeye halim kalmıyo.Sonrada heryer birbirine giriyor.
İşte bu çalışan anneleri okuyunca iyi ki ev kadiniyim diyorum:18:Slm kızlar ben çalışan bir anneyim ancak hafta sonları detaylı temizlik yapıyorum ama kvler bende olduğundan dün işten çıkınca ufak çaplı giriştim
önce eve girdim saat 18,30
mutfaga girdim yemekleri ocaga koydum
odama girdim yatağımı topladım,kıyafetlerimi kldırdım
kızımın odasına girdim oyuncaklarını topladım,kıyafetlerini yerleştirdim,
sonra heryere süpürge tuttum
arada gidip yemegimi kaıştırdım bu arada
dibimde akşama kadar özleyen kzıma laf anlattım
yemek hazırlanıp yendikten sonra bulaşıkları makineye attım
yarım saat kızımla evcilik oynadım
tuvalaleti banyoyu domestosla cifle ovdum
yatmaya hazırlandım saat 01,30((((((((
Olmaz inşallah bir şey bundan sonra dikkat et canım:26:Ayy azim ben onu hepten unutmuşum ya sırf kimyasal zaten bu boya ama iş işten geçti artık allaha emanet:18:
yok artıkkkkkkkbu kadar aksiliğe rağmen maşallah yine de işine bakıyorsun
kuzum sen eve giderken bişeyler al istersen pastaneden falan ne bileyim eve gidince banyonu halledersin çamaşırlarını toplarsın anca yetişir heralde:44:
ben de dün akşam renklileri yığdım yatağın üstüne ve beyazları astm yani şu yatak bi boş durmadı gitti
Muneye mesaj at bölüm ediliğine adayım diye, yeşil olursun
aman dikkat et - iyi misin şimdi bi sorun yok inşallah???
azerin edi olmaya adaymış yeşile dönünce hemen değiştiriverir
yok artıkkkkkkkbu kadar aksiliğe rağmen maşallah yine de işine bakıyorsun
kuzum sen eve giderken bişeyler al istersen pastaneden falan ne bileyim eve gidince banyonu halledersin çamaşırlarını toplarsın anca yetişir heralde:44:
ben de dün akşam renklileri yığdım yatağın üstüne ve beyazları astm yani şu yatak bi boş durmadı gitti
Muneye mesaj at bölüm ediliğine adayım diye, yeşil olursun
aman dikkat et - iyi misin şimdi bi sorun yok inşallah???
azerin edi olmaya adaymış yeşile dönünce hemen değiştiriverir
hoşgeldinSlm kızlar ben çalışan bir anneyim ancak hafta sonları detaylı temizlik yapıyorum ama kvler bende olduğundan dün işten çıkınca ufak çaplı giriştim
önce eve girdim saat 18,30
mutfaga girdim yemekleri ocaga koydum
odama girdim yatağımı topladım,kıyafetlerimi kldırdım
kızımın odasına girdim oyuncaklarını topladım,kıyafetlerini yerleştirdim,
sonra heryere süpürge tuttum
arada gidip yemegimi kaıştırdım bu arada
dibimde akşama kadar özleyen kzıma laf anlattım
yemek hazırlanıp yendikten sonra bulaşıkları makineye attım
yarım saat kızımla evcilik oynadım
tuvalaleti banyoyu domestosla cifle ovdum
yatmaya hazırlandım saat 01,30((((((((
bu cümleyi her duyduğumda dediğim bi laf vardır:maşallah on parmağında on marifet..... gııı lilillyyy biz bunlar yüzünden evde kaldık kanımca....
ya benim alt komşum ev sahibim yani apartman aile apartmanı evin birer katını çocuklarına vermişler üst katımda da küçük kızı oturuyor bi de ev sahibim amca hasta, rahatsız etmiyim istiyorum onlar da bu konuda dikkat ediyorlar bişey olduğunda sesimizden rahatsız olmadın inşallah deyip özür diliyorlar hani iyi niyetli olunca ben de aynı hassasiyeti göstermeye çalışıyorum akşam 10dan sonra süpürge açmıyorumBizim elektriklerde bu sabah tam 3.5 saat yoktuben de temizlik yaptım ama senin banyoda kalman fena olmuş betus bu arada kactir okuyorum burda komşu olayını :26:Allahtan bizim burda öyle şeyler yok gecenin koru süpürge açsam kimse gikini çıkarmaz
Aman dikkat bebeğim bu aralar saç maç boyama sonuçta bebek ola bilir
anladım canım öyle yapıyorlar zaten- yakında yeşile bürünürsünBen tek tek temizliyorum canım odaları
Mesela bi plastik kuvetim var onu alıp giriyorum yatak odasına
Yatakları topluyorum
Kirlileri o odaya ait olmayan diger seyleri atıyorum küvete
Silip supurup tozunu alıp çıkıyorum
Sonra oturma odasını toplarken yine o odaya ait olmayan şeyleri atıyorum küvete
En son küvet elimde dolaniyorum odaları ne nereye aitse yerine koyuyorum
İşte bu çalışan anneleri okuyunca iyi ki ev kadiniyim diyorum:18:
Olmaz inşallah bir şey bundan sonra dikkat et canım:26:
Attım listeye ekledi sağolsun beni edi alımı olunca devreye sokucakmis
istediğin abla olsun benden küçük biri oldu mu ortamda, abla moduna girerim hemenİyiyim lily abla saolasıninsanın kendisini düşünen bi ablası olması ne kadan güzel
hoşgeldinayrıca da maaşallah daha ne olsun
bu cümleyi her duyduğumda dediğim bi laf vardır:
tabii evde kalcam nerde kalcam sokakta kalcak halim yok yaaaa
tatlım ben hayatımdan son derece memnunum ha şöyle sevgisini hissedeceğim biri olsa fena olmaz ama benim hayalimdeki adam bu evrende yok varsa da henüz karşılaşmadık
ya benim alt komşum ev sahibim yani apartman aile apartmanı evin birer katını çocuklarına vermişler üst katımda da küçük kızı oturuyor bi de ev sahibim amca hasta, rahatsız etmiyim istiyorum onlar da bu konuda dikkat ediyorlar bişey olduğunda sesimizden rahatsız olmadın inşallah deyip özür diliyorlar hani iyi niyetli olunca ben de aynı hassasiyeti göstermeye çalışıyorum akşam 10dan sonra süpürge açmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?