- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.581
Bilmiyorum canım ama isimlerimizi yazıp yanına diyet/sağlıklı beslenme topiği diyebiliriz
Mesela Betül, Areser ve Lily'nin Diyet Günlüğü şeklinde... Yani önemli olan isimlerimizi de belirtmek
Seni de aöf soru topiğinden hatırlıyordum sanki:44:
Ben Sosyoloji 1. sınıf - Betül Tarih 2. Sınıf canım, biz 2. üni kapsamında okuyoruz
ben de hem çalışıp hem okumanın zorluğunu yaşarken bir yandan da bunu kendim istedim çünkü daha önce imkanım olsaydı ve sosyoloji bölümü olsaydı okumak isterdim içimde ukde kalmasın ileride keşke fırsatım varken okusaydım dememek için kaydoldum
hemen tanıtayım ablasının güzeli, 27 yaşındayım çalışıyorum kendimce bir hayatım var adımı bu platformda paylaşmadım paylaşmayı da düşünmüyorum anlayışına sığınarak
canım deterjan ve çamaşır suyuna dikkat et hatta kullanmasan da olur bi müddet, şu banyo için olan fıs fıslardan kullan bi de cif dök pırıl pırıl olur hem çok tıkanmazsın
başka önerisi olan varsa söylesin özellikle azerrrrrrriiiiiiiinnnnnnnn
enişte hamarat desenebenim de her kafama takılan konuda danıştığım ilk site kk oluyor yemek eğitim sağlık nolursa olsun sonuçta burada herşey var ama ben işkembe çorbası sevmem kiiii
Hoşgeldin canımevlimisin çocuk var mi:26:
Canım dikkat et kendine maske kullan çamaşır suyuyla iş yaparken
Ben nette arastirmistim bebeğe bi zararı yokmuş çamaşır suyunun akciğerlerimize zararliymis sadece:26:
Balık gunuyse zaten öbür gün temizlik yapmak gerekiyor canım o yüzden iyi ki yormamishsin kendini bu gün yapican nasil olsa
Bosh u da yazdım bi kenara
Çok geçmiş olsun abla nedir bu çocukların hastalıktan çektiği:26:şimdi nasıl:26:
Kislaaar napmisiniz oyle ortaligin anasini aglatmisiniz, bi uc gun girmedik ne isler becermisiniz.
Evler temizlenmis, kahveler icilmis, maskeler yapilmis, maskeler yapilmis, bebe calismalari var, sinavlar var, dietlere baslanmis iste buna cook ihtiyacim var. Bide antidepresan kullaninca kutuplardan basik ekvatordan siskin bi halim var
Anacim siz is yapmicanizda kim yapicak. Heminiz gencsiniz. Cogu yasini 23 yazmis.
Benim gibi hem yadli, hem depresif, hem iki bebeli olun bid oyle ev isi yapin
Suan bile yazarken bebelerin biri sirtima inip cikiyo) canlari sagolsun.
Baska islerim vardi topige ugrayamadim.
Hemencik unutmadan soliyim. Bulasik makinasi u<erindeki calismalarimin sonucunda basariya ulastim sanirim.
Kimyasallari yendim. Olay olay olay.......
Efenime soliyim. Tuz bolumune iki avuc limon tuzu, parlatici gozune de elma sirkesi
Deteerjan gozune: bir tatli kasigi kaya tuzu, bir tatli kasigi karbonat, 6-7 parca limon tuzu koydum
Sonuc mukemmel, koku missss.
Suana kadar icime en sinen bu oldu.
İlgililere duyruluuuuur.
Lily peynirimi soyle yapiyorum.
Sutu kaynatiyorum. 8 dk kadar.sogumaya birakiyorum.
Sut 40 dereceye kadar geliyor, yani elini hafif yakacak. Ama dayanabikirsin isiya.
Sonra elma sirkesi, uzum sirkesi yada limon suyu ile mayaliyorum. Sonra yesil su ve peynir ayrisiyor. İster tekrar 20 dk kaynat. İster kaynatma.
Sonra beyaz tulbente aliyorum . Suyu suzuluyor. Legenin icine bir tasi ters kapatip ustunede tulbentteki peyniri koyup ustune baski yapacak su bidonu koyuyorum. . Sabah oluncada iri dilimler yapip kaya tuzuyla tuzlayip dolaba koyuyorum.
Bu arada benimde beyaz esya sorunum var.
Elimde olsa tv haric hepsini degistiririm.
Hepsi sanki bana savas acti. Gerci yoruldu garibanlar 8 senedir napsinlar.
Yeni arkadaslar hisgeldiniz.
Hamisler cogalmis bebisler nasil.
Betul, lily kocami dediniz banami oyle geldi, azerine soyleyin valla hemen size temiz piril piril hijyenik koca bilen bulur. Yok olmadi ozelliklerinizi bizede ozelden yazin hemen bi ilkyardim el atalim. Neyse saka bi yana alinmayin sakin, cok zeki kizlarsiniz ve sanirim o yuzden erkekler akilli kizlardan korkabilir diye tahmijn ediverdim.
Anacim 20 sayfa oku oku helak oldumokumasam merak ediyom alinti yapamadim kusura bakmayin
Hepicinizi optum hijyenciklerim
Iyi geceler arkadaşlar
Dün biraz dışarı çıkmıştık oğlumla üşütmüştür oğlumu öksürüyor(dün gece çok öldürdü bügünde öyle öksürüyor ( zencefilli çay veriyorum,bal-limon, ballı su verdim birde tavuk suyu çorba yaptım başka ne verebilirim tecrübeli anneler yazarmısınız??
Bu günde temizlik yapamadım(
1 tatlı kaşığı tereyağında 1 çay bardağı kadar dut pekmezi eritip sıcak sıcak içir.. o da öksürüğe birebir..!!
süpersiniz peynir bile doğal :)
Iyi geceler arkadaşlar
Dün biraz dışarı çıkmıştık oğlumla üşütmüştür oğlumu öksürüyor(dün gece çok öldürdü bügünde öyle öksürüyor ( zencefilli çay veriyorum,bal-limon, ballı su verdim birde tavuk suyu çorba yaptım başka ne verebilirim tecrübeli anneler yazarmısınız??
Bu günde temizlik yapamadım(
Iyi geceler hanimlar nasilsiniz
İyi geceler bacim iii cok sukur bendeniz evim talan bi halde cocuk salliyorum, diger kuzumda salliyim diye sirasini bekliyor. Onceden ikisini birden salliyordum buyuduler olmuyo. Analarida sahsen bende kisa oldugumdan 1.5 yaslarina kadar ikisini birlikte sallayabildim
sadece haftada iki gün falan yemek yapsak keşke
Ah keske olsada eziyetine bile raziyim( sabaha kadar uyumasa bisey demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?