En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

memnun oldum lily, bende saf gibi paylaşıyom haa dikkat etsem daha ii olucak.:44:
k.k tanındıkça üye sayısı artıyor, ve tanıdıklara denk gelinme olasılığıda artıyo

evet cnm haklısın dikkat etmeliyim.
miydemi bulandırdı sadece keskin kokusu,
normalde bayılırdım

ii bebeğe zararı yoksa bulantılarım bitince alkolikler gibi çamaşır suyuna devam.
tertemiz ediyo heryeri başlarda ne güzel gelirdi kokusu

Kislaaar napmisiniz oyle ortaligin anasini aglatmisiniz, bi uc gun girmedik ne isler becermisiniz.
Evler temizlenmis, kahveler icilmis, maskeler yapilmis, maskeler yapilmis, bebe calismalari var, sinavlar var, dietlere baslanmis iste buna cook ihtiyacim var. Bide antidepresan kullaninca kutuplardan basik ekvatordan siskin bi halim var

Anacim siz is yapmicanizda kim yapicak. Heminiz gencsiniz. Cogu yasini 23 yazmis.
Benim gibi hem yadli, hem depresif, hem iki bebeli olun bid oyle ev isi yapin
Suan bile yazarken bebelerin biri sirtima inip cikiyo ) canlari sagolsun.

Baska islerim vardi topige ugrayamadim.

Hemencik unutmadan soliyim. Bulasik makinasi u<erindeki calismalarimin sonucunda basariya ulastim sanirim.
Kimyasallari yendim. Olay olay olay.......
Efenime soliyim. Tuz bolumune iki avuc limon tuzu, parlatici gozune de elma sirkesi
Deteerjan gozune: bir tatli kasigi kaya tuzu, bir tatli kasigi karbonat, 6-7 parca limon tuzu koydum
Sonuc mukemmel, koku missss.
Suana kadar icime en sinen bu oldu.
İlgililere duyruluuuuur.

Lily peynirimi soyle yapiyorum.
Sutu kaynatiyorum. 8 dk kadar.sogumaya birakiyorum.
Sut 40 dereceye kadar geliyor, yani elini hafif yakacak. Ama dayanabikirsin isiya.
Sonra elma sirkesi, uzum sirkesi yada limon suyu ile mayaliyorum. Sonra yesil su ve peynir ayrisiyor. İster tekrar 20 dk kaynat. İster kaynatma.
Sonra beyaz tulbente aliyorum . Suyu suzuluyor. Legenin icine bir tasi ters kapatip ustunede tulbentteki peyniri koyup ustune baski yapacak su bidonu koyuyorum. . Sabah oluncada iri dilimler yapip kaya tuzuyla tuzlayip dolaba koyuyorum.

Bu arada benimde beyaz esya sorunum var.
Elimde olsa tv haric hepsini degistiririm.
Hepsi sanki bana savas acti. Gerci yoruldu garibanlar 8 senedir napsinlar.

Yeni arkadaslar hisgeldiniz.

Hamisler cogalmis bebisler nasil.

Betul, lily kocami dediniz banami oyle geldi, azerine soyleyin valla hemen size temiz piril piril hijyenik koca bilen bulur. Yok olmadi ozelliklerinizi bizede ozelden yazin hemen bi ilkyardim el atalim. Neyse saka bi yana alinmayin sakin, cok zeki kizlarsiniz ve sanirim o yuzden erkekler akilli kizlardan korkabilir diye tahmijn ediverdim.

Anacim 20 sayfa oku oku helak oldum okumasam merak ediyom alinti yapamadim kusura bakmayin
Hepicinizi optum hijyenciklerim

süpersiniz peynir bile doğal :)

Iyi geceler arkadaşlar
Dün biraz dışarı çıkmıştık oğlumla üşütmüştür oğlumu öksürüyor (dün gece çok öldürdü bügünde öyle öksürüyor ( zencefilli çay veriyorum,bal-limon, ballı su verdim birde tavuk suyu çorba yaptım başka ne verebilirim tecrübeli anneler yazarmısınız??
Bu günde temizlik yapamadım (

1 tatlı kaşığı tereyağında 1 çay bardağı kadar dut pekmezi eritip sıcak sıcak içir.. o da öksürüğe birebir..!!

Benim uyguladiklarim sunlar:
Eger gece artiyorsa gicik oksurugu gibiyse bogazi yagli tutacak kasinmasini kesecek seyler veriyorum yani
Tahin pekmez, tereyag pekmez, zeytinyag pekmez karisimlari. Herhangi biri yani. Olcu bire bir ilave ediliyor.
Normal bi oksurukse, usutme kaynakliysa,
Nar suyu sikip icine biraz ilik su ve bir tatli kasigi bal.
Bunu iki defa icirince sonuc baya iyi oluyor.
Birde bal, tarcin, biraz karabiber karisimi iyi geliyor.
Hiriltili oksurduklerinde e karabiber ve bali karistirip, gogus ve sirtlarina suruyorum. Ustunu kpatiyorum, bir saat bekletip, ilik suyla siliyorum.

Bu yontemleri okuyunca ohaaaaaa diyebilirsiniz
Ama ben biri hasta olunca cok zorlaniyorum, hatta buyuk ihtimalle digerine geciyor, dahada zorlaniyorum.
Bu sekilde tavsiyelerede acigim.
Cocuklar hastalanirsa diye aklim cikiyor. Ne yapicami sasiriyorum.

Surupta ventolin iyi geliyor.

Ah keske olsada eziyetine bile raziyim ( sabaha kadar uyumasa bisey demem

Ah keske olsada eziyetine bile raziyim ( sabaha kadar uyumasa bisey demem

Ayyy cok pardon, hassas bi mevzu galiba, uzmek istemezdim.
Uzulmeyin bende yollarini baya bekledim, aglama nobetleri, uzuntu, kaygi hepsini yasadim.
Rabbim sizinde hayirlisiyla gonlunuze gore versin.

Anneligi Alah im her isteyene tattirsin. 10 gun hic uyumadigimi biliyorum. İlk dogduklarinda iki ayda toplam 60 saat uyumamisimdir. İnsan evladinin cefasini cabuk unutuyor. Allah im sizlerede nasip etsin. Olanlarida bagislasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…