En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hoşgeldin kız
şu diyet günlüğünü açalım mı napalım?
ben haftasonu giremiyorum gerçi ama istersen şimdi açalım istersen pazartesi, ne dersin? areser de açalım dedi ama sen gidince havada kaldı

hadi açalım yoksa ben burayı kötü emellerime ortak edicem temizliğimle diyetimide yazıvercem :)) ben açıyorum başlığı http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ily86-betusun-diyet-gunlugu.html#post33183410 ahanda açtım.... haydi hayırlı olsun.....

çok geçmiş olsn allahtan kuzucuga bişi olmamış çok korkmuştur ama eminimki bidaha akıllanır:)

Canım çok geçmiş olsun bende bal limon, zencefilli bal gibi karışımlar veriyorum...

Ben daha evliliğin çocuk dışında iyi bir yönünü göremedim bacim çok mu karamsar konuştum ne

Kızz azerin kaç sene oldu ki senin evliliğin bunları söylüyon bak ben 12 seneyi bitireceğim anca şikayetlerim yeni yeni başladı onlarda herkesin söylediği şikayetler yoksa evlilik güzel bişey tatlım....

Düzen istiyorsan bu topiğe sık sık uğra derim tatlım....

Ozur dilencek bisey yok :)) artik uzulmuyorum olcagi varsa olur diye bekliyorum bakalim yarin kan testi yaptircam ins cikar

Bütün iş bence psikolojik rahat ol kafanı sırf ona yoğunlaştırma başka bir iş bul kendine kafa dağıtacak benimde ilk cocuğum 4 yıl sonra oldu ikincisine nasılsa zor oluyo olmaz sdedim de oldu Allah'tan hayırlısını iste her zaman Rabbim şu cuma ezanı saati sana kalbindekini versin.....

Ahhhh lilycim nerde öyle koca bizde öyle diye aldık ama gel gör ki zamanla her şey değişiyor....

Cok buyuk geçmiş olsun canım çok korkmuşsundur tahmin edebiliyorum Allah bir daha yaşatmasın...

hoşgeldin kız
şu diyet günlüğünü açalım mı napalım?
ben haftasonu giremiyorum gerçi ama istersen şimdi açalım istersen pazartesi, ne dersin? areser de açalım dedi ama sen gidince havada kaldı

Bende tam acalım diyecektim ki açmıştınız hadi bismillah yaza kadar gitsin kilolar....

merhaba kizlar,keyifler yerindedir umarim :)lily,betul ve araser,temizlik topiginden sonra diyet topiginede takiliriz artik,dogumdan sonra beni guzel bir szrec bekliyor :) cunku bakim ve kilo verme isini cok kafaya taktim,citir anne olacam insallah :))

azerin cok gecmis olsun canimm,cok korkmussunuz ikinizde,aslinda cocuklu evlerde kapilardaki anhtarlar hic pratik degil,ozellikle banyo,cocuk odasi gibi yerlerde,istersen kaldir onlari,misafirin gelince takarsin gene...

sen hele bi doğur da ondan sonra seni de zayıflatırız önce kendimizi bi halledelim de sen ve azerin de bebişinizi kucağınıza alın hayırlısıyla - ay ne güzel ya sayenizde hem kilo verme serüvenine ciddiyet kazandırdım sayenizde hem yeni arkadaşlar edindim tabii en önemlisi de ev düzeni hakkında epey gaza geldim

sogol canim,bizler burada hepimiz birbirimizden ,yeni seyler ogreniyoruz.kimimiz daha tecrubeli,kimimiz henuz yeni yeni ogreniyor,boyle boyle insan kendini gelistirmeye,yeni seyler kesfetmeye calisiyor.

canim hayirlisiyla biz dogurana kadar,siz zaten citir olursunuz kizz merak etme:) asil bizim hale yola girmemiz lazim :))kesin ilk zamanlar pek birsey yapamam,bebekle birbirimize alisip duzen kurduktan sonra baslarim insallah,tam gaz motivasyonunuzu beklerim ona gore :))
birde saclarim uzun ve kivircik,sacimi kessemmmi diye dusunup duruyorum,bir tarftanda kiyamiyorum,buyuk bir ihtimalle kuafore gidicem,belki cok kisaltmasamda,kat falan attiririm,yada kisaltirim,simdilik dusunme asamasindayim :)

benim de kıvırcık ve fena kabarır ama kestirmeey kıyamam yaaaa aslında dediğin gibi kat attırmam lazım ya da en azından uçlarından kırıklarını aldırmalıyım ama kuaförler çok kesiyor adı ucundan alma oluyor
örttüğüm için sorun olmuyor idare ediyorum

ewt cnm başladı çok ileri derecede deil kusturmuyo ama sürekli miydem bulanıyo ve çok keskin geliyo kokular artık.
ama takmıyorum.. saol cnmm uyarılarını dikkate alıyorum

çok geçmiş olsun cnm üzüldüm, bence anahtarları topla üzerlerine nerelere aitse isimlerini yaz kapısı kapanmayan bir yere koy ben öyle yapıyorum, arada afacan çocuklara denk geliyorum
dikkat et böle durumlarda fazla panik yapma öbür minnoşuda düşün.
olmaz inş bidaha öle bişey gerçi cimcimeninde gözü korkmuşdur :18:

İyi akşamlar kızlar rapor vermeye geldim
Dun dediklerimin hepsini tamamladım bu arada
Bugun yaptıklarım sabah cocukları ve esimi yolladıktan sonra uyusam mı uyumazsam mı diye düşünürken güzel bir duş aldım
İnternette takıldım biraz sonra komşum çağırdı kahvaltıya gittim
Eve çıktım yatakları topladım
Cok gezinti karıyım ama diğer komşum kahveye çağırdı oraya gittim
Eve dun süpürme silme yaptıgım için sadece ortalığı topladım
Mutfağı topladım bulaşık makinesini doldurdum
Sırf size yazacak bişey olsun diye buzdolabının kapağını cifledim
Yıkanmış çamaşırlarımı katladım utulencekleri ayırdım
Yemek yaptım
Cocukları almaya gittim
Yemek yedik mutfağı topladım bulaşık makinesini boşaltmaya üşendim elimde yıkadım bugunluk bu kadar.....

Yok valla hiç oha denilecek bişey yok:)) valla benimde hasta olacak diye ödüm patlıyor.ne güzel hastalanmıyordu uzun süre resmen kendi elimle hasta ettim çocuğu ( tereyağ bal yedirmiyorum bende bal limon,bal-zencefil veriyorum,birde LOVELİ arkadaşımızın barış manço çayını :)) çok yapıyorum az öncede z.yağ karabiber sürdüm sırtına ılık havlu koydum ama anne sırtım karnım tozlandı giyip sildirdi :/ ventolini hatırlatman iyi oldu bir ara kullanmıştım doktora götürmedim hemen benical veriyor bıktım :))inşallah bu gece rahat geçer

Yazın sadece bir ay evde plates yaptım belim yaklaşık 10cm,Totom 6cm inceldi sonra araya Ramazan ayı girdi bende bıraktım üzerine göğüsün ağrıyınca bidaha başlayamadım göğüsün geçsin tekrar başlıcam top üstünde yuvarlanmaya 42bedene doğru giderken 38 çok rahat oluyor artık :)) iyileşeyim aranıza katılırım ben hala doğum öncesi ve sigarayı bırakmadan önceki fiziğime kavuşmak istiyorum :))

Çok çok çok geçmiş olsun neyse ki kızın zarar görmeden ucuz atlatmışsınız o ağlamış halini düşündümde gerçekten çok üzüldüm fıstığı öp benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…