- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.621
hoşgeldin kız
şu diyet günlüğünü açalım mı napalım?
ben haftasonu giremiyorum gerçi ama istersen şimdi açalım istersen pazartesi, ne dersin? areser de açalım dedi ama sen gidince havada kaldı
oh oh iyi yaptın şekerimmmmhadi açalım yoksa ben burayı kötü emellerime ortak edicem temizliğimle diyetimide yazıvercem :)) ben açıyorum başlığı http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ily86-betusun-diyet-gunlugu.html#post33183410 ahanda açtım.... haydi hayırlı olsun.....
günaydın kızlar
bu sabah çok kötü başladı bizim için
kızımı yıkamak için banyoya götürdüm soydum sıcak suyu falan açtım sonra dedim kahkulu uzamis bi makas getireyim keseyim diye
kapıdan bi çıktım hemen kapıyı kitledi
Allahım nasıl korktum kapıyı açamıyorum çocuk içerde ağlıyor su açık
anlatıyorum kızım şunu çevir falan diye ceviremiyor bi de sen çevir anne diye ağlıyorkorkuyorum cisim var anne diyo offf nasıl korktum eşimi aradım allahtan iş yeri arabayla 5 dakikalık yol
hemen geldi kapıyı kırdı nasıl aglamis kuzum salya sumuk korkmus hemen sarildim ben de ağladım tabiüzerini giydirdim
çok şükür kazasiz belasiz kurtulduk ama stresten herhalde karnım alt tarafina çok fena ağrı girdi
hanımlar diyetle ilgili paylaşımların cevaplarını yukarıdaki linkte paylaşıyoruz bilginize...hadi açalım yoksa ben burayı kötü emellerime ortak edicem temizliğimle diyetimide yazıvercem :)) ben açıyorum başlığı http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ily86-betusun-diyet-gunlugu.html#post33183410 ahanda açtım.... haydi hayırlı olsun.....
araser hadi uğra topiğe :)
bekleriz anacım ama biran önce gel kilonu boyunu yaşını yaz bakayımmmm zaten şimdiden 2. sayfaya geçtikAnammmm açılmış bende biran önce açalım diyordum yolsa her gun tartım artmaya başladı durun geliyom buradaki cevaplarımı yazıyım....
Iyi geceler arkadaşlar
Dün biraz dışarı çıkmıştık oğlumla üşütmüştür oğlumu öksürüyor(dün gece çok öldürdü bügünde öyle öksürüyor ( zencefilli çay veriyorum,bal-limon, ballı su verdim birde tavuk suyu çorba yaptım başka ne verebilirim tecrübeli anneler yazarmısınız??
Bu günde temizlik yapamadım(
Ben daha evliliğin çocuk dışında iyi bir yönünü göremedim bacim çok mu karamsar konuştum ne
maaşallah burası ne hareketli bir topik böyle ne kadar sayfa ilerlemiş :)
ben de kendimi tanıtmamışım sanırım evliyim 1 oğlum var açıköğretim lise okuyorum bu sene martta üni. sınavına girip aöf okumak istiyorum benim sorunum da bi türlü konsantre olamıyorum organize olup düzen oturtamıyorum maalesef
Ozur dilencek bisey yok :)) artik uzulmuyorum olcagi varsa olur diye bekliyorum bakalim yarin kan testi yaptircam ins cikar
:
Evlilik mevzuuna gelince ise, şu an evlenmeyi düşünmüyorum düşünsem herhalde bir yerlerden birileri çıkar ya da tavsiyeler çıkardı
dediğin gibi erkekler güçlü kadın sevmiyor, ama parası olsun çalışsın eve para getirsin, çamaşırını yıkasın ütülesin önüne yemeğini koysun çocuğuna baksın gönlünü hoş etsin kendisine hizmet etsin fakatttttttttt çıt çıkarmasın talepte bulunmasın ve her koşulda herşeye tamam desin düşüncesindeler... Nerede o bolluk??? Valla ben haksızlığa gelemiyorum, kadın erkek konusunda da eşitlik olmalı düşüncesindeyim. İlla ki ben yemeği yapıyorsam o da kalksın bulaşık yıkasın demiyorum sadece manen de olsa destek olmalı... Öyle biri yok varsa da ben henüz tanışmadım o yüzden şu an rahatım iyi çok şükür... İşim var huzurla oturduğum bir evim var, ailem yanımda olmasa da biliyorum ki her zaman en büyük destekçim ve her konuda arkamdalar, sağlığım yerinde... Koca da eksik oluversin çok da takmıyorum açıkçası... Hatta evlenen ve tebrik ettiğim arkadaşlardan darısı başına laflarına karşılık bekarlık sultanlık ya bunun tadını çıkarıyorum şu an düşünmüyorum diyorum.Ama düşünürsem ilk size danışcam
Günaydın kızlar
Bu sabah çok kötü başladı bizim için
Kızımı yıkamak için banyoya götürdüm soydum sıcak suyu falan açtım sonra dedim kahkulu uzamis bi makas getireyim keseyim diye
Kapıdan bi çıktım hemen kapıyı kitledi
Anlatıyorum kızım şunu çevir falan diye ceviremiyor bi de sen çevir anne diye ağlıyorkorkuyorum cisim var anne diyo offf nasıl korktum eşimi aradım Allahtan iş yeri arabayla 5 dakikalık yol
Hemen geldi kapıyı kırdı nasıl aglamis kuzum salya sumuk korkmus hemen sarildim ben de ağladım tabiüzerini giydirdim
Çok şükür kazasiz belasiz kurtulduk ama stresten herhalde Karnım alt tarafina çok fena ağrı girdi
Ahhhh lilycim nerde öyle koca bizde öyle diye aldık ama gel gör ki zamanla her şey değişiyor....
..
sen hele bi doğur da ondan sonra seni de zayıflatırızmerhaba kizlar,keyifler yerindedir umarim :)lily,betul ve araser,temizlik topiginden sonra diyet topiginede takiliriz artik,dogumdan sonra beni guzel bir szrec bekliyor :) cunku bakim ve kilo verme isini cok kafaya taktim,citir anne olacam insallah :))
azerin cok gecmis olsun canimm,cok korkmussunuz ikinizde,aslinda cocuklu evlerde kapilardaki anhtarlar hic pratik degil,ozellikle banyo,cocuk odasi gibi yerlerde,istersen kaldir onlari,misafirin gelince takarsin gene...
sen hele bi doğur da ondan sonra seni de zayıflatırızönce kendimizi bi halledelim de sen ve azerin de bebişinizi kucağınıza alın hayırlısıyla - ay ne güzel ya sayenizde hem kilo verme serüvenine ciddiyet kazandırdım sayenizde hem yeni arkadaşlar edindim tabii en önemlisi de ev düzeni hakkında epey gaza geldim
benim de kıvırcık ve fena kabarır ama kestirmeey kıyamam yaaaasogol canim,bizler burada hepimiz birbirimizden ,yeni seyler ogreniyoruz.kimimiz daha tecrubeli,kimimiz henuz yeni yeni ogreniyor,boyle boyle insan kendini gelistirmeye,yeni seyler kesfetmeye calisiyor.
canim hayirlisiyla biz dogurana kadar,siz zaten citir olursunuz kizz merak etme:) asil bizim hale yola girmemiz lazim :))kesin ilk zamanlar pek birsey yapamam,bebekle birbirimize alisip duzen kurduktan sonra baslarim insallah,tam gaz motivasyonunuzu beklerim ona gore :))
birde saclarim uzun ve kivircik,sacimi kessemmmi diye dusunup duruyorum,bir tarftanda kiyamiyorum,buyuk bir ihtimalle kuafore gidicem,belki cok kisaltmasamda,kat falan attiririm,yada kisaltirim,simdilik dusunme asamasindayim :)
adını paylaşmakla birşey olmaz da ne bileyim ben biraz fazla takıntılı ve temkinliyim sanırım
aman dikkat et gerçi hamile takviminde gördüğüm kadarıyla tam mide bulantısı zamanı senin için
Yasemincim, maşallahbizim sayfalar dolusu muhabbetlerimizi kısaca ve güzelce özetlemişsin
Öncelikle eminim yaşın çok değildir hadi en fazla olsun 30
Sonrasında - doğal bulaşık deterjanına hayran kaldım, parlatıcı yerine sirkeyi ben de kullanıyordum ama annem deterjansız temiz olmaz dediği için çaktırmadan kullanırdımlimon tuzu tuz yerine kullanılır mantıklı yani, bir gıdacı olarak bilmem lazımdı ama işte mesleki anlamda körelmeye başladım artık unutmam normal...
Şu doğal yaşam uzmanı Erkan Şamcı sabunla birşeyleri karıştırıp el bulaşık deterjanı yapıyordu - biraz kendimi düzene sokayım da o konuda da araştırmalar yapayım en iyisi benHani konulmuş bir teşhis olmamakla birlikte benim de takıntılarım vardır, kafama koyduğumu yapmam lazım
Peynir tarifin güzelmiş şekerim... de benim ufak bir sorunum var - tuz kullanmıyorum, acep tuzsuz ve az miktarlarda yapsam becerebilir miyim ki???:44:
Evlilik mevzuuna gelince ise, şu an evlenmeyi düşünmüyorum düşünsem herhalde bir yerlerden birileri çıkar ya da tavsiyeler çıkardı
dediğin gibi erkekler güçlü kadın sevmiyor, ama parası olsun çalışsın eve para getirsin, çamaşırını yıkasın ütülesin önüne yemeğini koysun çocuğuna baksın gönlünü hoş etsin kendisine hizmet etsin fakatttttttttt çıt çıkarmasın talepte bulunmasın ve her koşulda herşeye tamam desin düşüncesindeler... Nerede o bolluk??? Valla ben haksızlığa gelemiyorum, kadın erkek konusunda da eşitlik olmalı düşüncesindeyim. İlla ki ben yemeği yapıyorsam o da kalksın bulaşık yıkasın demiyorum sadece manen de olsa destek olmalı... Öyle biri yok varsa da ben henüz tanışmadım o yüzden şu an rahatım iyi çok şükür... İşim var huzurla oturduğum bir evim var, ailem yanımda olmasa da biliyorum ki her zaman en büyük destekçim ve her konuda arkamdalar, sağlığım yerinde... Koca da eksik oluversin çok da takmıyorum açıkçası... Hatta evlenen ve tebrik ettiğim arkadaşlardan darısı başına laflarına karşılık bekarlık sultanlık ya bunun tadını çıkarıyorum şu an düşünmüyorum diyorum.Ama düşünürsem ilk size danışcam
Günaydın kızlar
Kızımı yıkamak için banyoya götürdüm soydum sıcak suyu falan açtım sonra dedim kahkulu uzamis bi makas getireyim keseyim diye
Anlatıyorum kızım şunu çevir falan diye ceviremiyor bi de sen çevir anne diye ağlıyorkorkuyorum cisim var anne diyo offf nasıl korktum eşimi aradım Allahtan iş yeri arabayla 5 dakikalık yol
Hemen geldi kapıyı kırdı nasıl aglamis kuzum salya sumuk korkmus hemen sarildim ben de ağladım tabiüzerini giydirdim
Çok şükür kazasiz belasiz kurtulduk ama stresten herhalde Karnım alt tarafina çok fena ağrı girdi
Benim uyguladiklarim sunlar:
Eger gece artiyorsa gicik oksurugu gibiyse bogazi yagli tutacak kasinmasini kesecek seyler veriyorum yani
Tahin pekmez, tereyag pekmez, zeytinyag pekmez karisimlari. Herhangi biri yani. Olcu bire bir ilave ediliyor.
Normal bi oksurukse, usutme kaynakliysa,
Nar suyu sikip icine biraz ilik su ve bir tatli kasigi bal.
Bunu iki defa icirince sonuc baya iyi oluyor.
Birde bal, tarcin, biraz karabiber karisimi iyi geliyor.
Hiriltili oksurduklerinde e karabiber ve bali karistirip, gogus ve sirtlarina suruyorum. Ustunu kpatiyorum, bir saat bekletip, ilik suyla siliyorum.
Bu yontemleri okuyunca ohaaaaaa diyebilirsiniz
Ama ben biri hasta olunca cok zorlaniyorum, hatta buyuk ihtimalle digerine geciyor, dahada zorlaniyorum.
Bu sekilde tavsiyelerede acigim.
Cocuklar hastalanirsa diye aklim cikiyor. Ne yapicami sasiriyorum.
Surupta ventolin iyi geliyor.
Yazın sadece bir ay evde plates yaptım belim yaklaşık 10cm,Totom 6cm inceldi sonra araya Ramazan ayı girdi bende bıraktım üzerine göğüsün ağrıyınca bidaha başlayamadım göğüsün geçsin tekrar başlıcam top üstünde yuvarlanmaya 42bedene doğru giderken 38 çok rahat oluyor artık :)) iyileşeyim aranıza katılırım ben hala doğum öncesi ve sigarayı bırakmadan önceki fiziğime kavuşmak istiyorum :))Kız öncelikle sana maşallah diyrum
Ben bu hafta rutin gidiyorum ama 2 gündür davul gibiyim vücudum çok şiş, tartı da bunu yalanlamıyor hani
naptın da bu kadar kısa sürede zayıfladın maşallah
ben dikkat etmeyle ancak koruyabiliyorum sanırım metabolizmam çok yavaş:26:
bu arada sana söylemeyi planlıyordum unutmuşum: A101'e pilates seti gelmiş içinde büyük - küçük 2 tane pilates topu, pilates çemberi ve elastik bant var+ayrı olarak satılan pilates minderi... dün akşam aldım anacım bu haftasonu plan yapacağım ve ona uyacağım hem menü planlaması hem ev işi hem de ders...
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?