- 17 Aralık 2013
- 1.133
- 884
- 178
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.601
Ayyy cok pardon, hassas bi mevzu galiba, uzmek istemezdim.
Uzulmeyin bende yollarini baya bekledim, aglama nobetleri, uzuntu, kaygi hepsini yasadim.
Rabbim sizinde hayirlisiyla gonlunuze gore versin.
Anneligi Alah im her isteyene tattirsin. 10 gun hic uyumadigimi biliyorum. İlk dogduklarinda iki ayda toplam 60 saat uyumamisimdir. İnsan evladinin cefasini cabuk unutuyor. Allah im sizlerede nasip etsin. Olanlarida bagislasin.
adını paylaşmakla birşey olmaz da ne bileyim ben biraz fazla takıntılı ve temkinliyim sanırımmemnun oldum lily, bende saf gibi paylaşıyom haa dikkat etsem daha ii olucak.:44:
k.k tanındıkça üye sayısı artıyor, ve tanıdıklara denk gelinme olasılığıda artıyo
aman dikkat et gerçi hamile takviminde gördüğüm kadarıyla tam mide bulantısı zamanı senin içinevet cnm haklısın dikkat etmeliyim.
miydemi bulandırdı sadece keskin kokusu,
normalde bayılırdım
Kislaaar napmisiniz oyle ortaligin anasini aglatmisiniz, bi uc gun girmedik ne isler becermisiniz.
Evler temizlenmis, kahveler icilmis, maskeler yapilmis, maskeler yapilmis, bebe calismalari var, sinavlar var, dietlere baslanmis iste buna cook ihtiyacim var. Bide antidepresan kullaninca kutuplardan basik ekvatordan siskin bi halim var
-------------------------------------------------------
Betul, lily kocami dediniz banami oyle geldi, azerine soyleyin valla hemen size temiz piril piril hijyenik koca bilen bulur. Yok olmadi ozelliklerinizi bizede ozelden yazin hemen bi ilkyardim el atalim. Neyse saka bi yana alinmayin sakin, cok zeki kizlarsiniz ve sanirim o yuzden erkekler akilli kizlardan korkabilir diye tahmijn ediverdim.
Anacim 20 sayfa oku oku helak oldumokumasam merak ediyom alinti yapamadim kusura bakmayin
Hepicinizi optum hijyenciklerim
Canım çok geçmiş olsunnn oğluşunaaaaIyi geceler arkadaşlar
Dün biraz dışarı çıkmıştık oğlumla üşütmüştür oğlumu öksürüyor(dün gece çok öldürdü bügünde öyle öksürüyor ( zencefilli çay veriyorum,bal-limon, ballı su verdim birde tavuk suyu çorba yaptım başka ne verebilirim tecrübeli anneler yazarmısınız??
Bu günde temizlik yapamadım(
Bunu ilk defa duydum yarın denemeyi düşünüyorum denersem haber veririm şimdiden çok teşekkür ederim
şekerim sen doğal yaşam uzmanı olmuşsun bileBenim uyguladiklarim sunlar:
Eger gece artiyorsa gicik oksurugu gibiyse bogazi yagli tutacak kasinmasini kesecek seyler veriyorum yani
Tahin pekmez, tereyag pekmez, zeytinyag pekmez karisimlari. Herhangi biri yani. Olcu bire bir ilave ediliyor.
Normal bi oksurukse, usutme kaynakliysa,
Nar suyu sikip icine biraz ilik su ve bir tatli kasigi bal.
Bunu iki defa icirince sonuc baya iyi oluyor.
Birde bal, tarcin, biraz karabiber karisimi iyi geliyor.
Hiriltili oksurduklerinde e karabiber ve bali karistirip, gogus ve sirtlarina suruyorum. Ustunu kpatiyorum, bir saat bekletip, ilik suyla siliyorum.
Bu yontemleri okuyunca ohaaaaaa diyebilirsiniz
Ama ben biri hasta olunca cok zorlaniyorum, hatta buyuk ihtimalle digerine geciyor, dahada zorlaniyorum.
Bu sekilde tavsiyelerede acigim.
Cocuklar hastalanirsa diye aklim cikiyor. Ne yapicami sasiriyorum.
Surupta ventolin iyi geliyor.
ayyy canımmmmmmmmm benimmmmmmmGünaydın kızlar
Bu sabah çok kötü başladı bizim için
Kızımı yıkamak için banyoya götürdüm soydum sıcak suyu falan açtım sonra dedim kahkulu uzamis bi makas getireyim keseyim diye
Kapıdan bi çıktım hemen kapıyı kitledi
Allahım nasıl korktum kapıyı açamıyorum çocuk içerde ağlıyor su açık
Anlatıyorum kızım şunu çevir falan diye ceviremiyor bi de sen çevir anne diye ağlıyorkorkuyorum cisim var anne diyo offf nasıl korktum eşimi aradım Allahtan iş yeri arabayla 5 dakikalık yol
Hemen geldi kapıyı kırdı nasıl aglamis kuzum salya sumuk korkmus hemen sarildim ben de ağladım tabiüzerini giydirdim
Çok şükür kazasiz belasiz kurtulduk ama stresten herhalde Karnım alt tarafina çok fena ağrı girdi
ayyy canımmmmmmmmm benimmmmmmmkıyamam sana da yavruna daaaaa...nasıl da korkmuşsunuz öyle...
dikkat et kuzum olmadı dr.a git çok kasıldın stres yaptın heraldeeeee
Azerinn merak ettimde editor olunca ne yapiyorsun
Ayyy cok pardon, hassas bi mevzu galiba, uzmek istemezdim.
Uzulmeyin bende yollarini baya bekledim, aglama nobetleri, uzuntu, kaygi hepsini yasadim.
Rabbim sizinde hayirlisiyla gonlunuze gore versin.
Anneligi Alah im her isteyene tattirsin. 10 gun hic uyumadigimi biliyorum. İlk dogduklarinda iki ayda toplam 60 saat uyumamisimdir. İnsan evladinin cefasini cabuk unutuyor. Allah im sizlerede nasip etsin. Olanlarida bagislasin.
editör olunca, kısaca şöyle anlatayım bağlı bulunduğun başlıktan sorumlu oluyorsun düzenlemelerini yapıyorsun, bunun için zaman ayırman gerekiyor en azından diyet bölümünde günde 3 saat harcıyordum her gün
azerin edi olunca başlığımızı düzenleyecek koca göbüşlü ve geniş basenlilerin ev işi günlüğü diye
aminnn Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnn
Hashande canım Rabbim senin de gönlüne göre versin
Senin kız yaramazmış maşallahÇok teşekkür ederim canım
Aslında bu tip konularda çok sogukkanliyimdir ama içerde sıcak su açık olunca dedim yakar falan kendini
Benim kız çok yaramaz kızlar bilir bi keresindede demir para yutmustu uyutup çıkarmıştı doktorlar
O yüzden dört gözle dolaniyorum peşinde ama aklıma hiç gelmedi cikmamla kapıyı kapatacagi
rica ederimCok tesekkur ederim canim
şükür geçmesine sevindim - sen kızını yıka temizle yavrum o da çok korkmuşturKızlar hazır şoku uzerimden atmisken benim cimcimeyi bi yikayiveriyim de geleyim cisini falan yapmış üzerine
Ağrım da geçti çok şükür
Çok teşekkür ederim canım
Aslında bu tip konularda çok sogukkanliyimdir ama içerde sıcak su açık olunca dedim yakar falan kendini
Benim kız çok yaramaz kızlar bilir bi keresindede demir para yutmustu uyutup çıkarmıştı doktorlar
O yüzden dört gözle dolaniyorum peşinde ama aklıma hiç gelmedi cikmamla kapıyı kapatacagi
kk'da herşey mevcut :) kilo alma topiklerine takılHerkes diyet yapcam diyo banada yardim edin bende kilo almak istiyorum :)))
kk'da herşey mevcut :) kilo alma topiklerine takıl
ben de pek becerikli değilimdir bu konuda 18 yaşından sonra öğrendim o güne kadar elime ütü almamıştım ama yine de ben ütüyü severim yaaaYok cnm oyle dedigime bakma memnunum halimden :)) esas yardim utu konusunda biri cikip sunun cozumunu bulsa ev kadinlarindan buyuk dua alirlar :))
Iyi geceler arkadaşlar
Dün biraz dışarı çıkmıştık oğlumla üşütmüştür oğlumu öksürüyor(dün gece çok öldürdü bügünde öyle öksürüyor ( zencefilli çay veriyorum,bal-limon, ballı su verdim birde tavuk suyu çorba yaptım başka ne verebilirim tecrübeli anneler yazarmısınız??
Bu günde temizlik yapamadım(
Günaydın kızlar
Bu sabah çok kötü başladı bizim için
Kızımı yıkamak için banyoya götürdüm soydum sıcak suyu falan açtım sonra dedim kahkulu uzamis bi makas getireyim keseyim diye
Kapıdan bi çıktım hemen kapıyı kitledi
Allahım nasıl korktum kapıyı açamıyorum çocuk içerde ağlıyor su açık
Anlatıyorum kızım şunu çevir falan diye ceviremiyor bi de sen çevir anne diye ağlıyorkorkuyorum cisim var anne diyo offf nasıl korktum eşimi aradım Allahtan iş yeri arabayla 5 dakikalık yol
Hemen geldi kapıyı kırdı nasıl aglamis kuzum salya sumuk korkmus hemen sarildim ben de ağladım tabiüzerini giydirdim
Çok şükür kazasiz belasiz kurtulduk ama stresten herhalde Karnım alt tarafina çok fena ağrı girdi
Çok teşekkür ederim canım
Kızlar hazır şoku uzerimden atmisken benim cimcimeyi bi yikayiveriyim de geleyim cisini falan yapmış üzerine
Ağrım da geçti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?