En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Ozur dilencek bisey yok :)) artik uzulmuyorum olcagi varsa olur diye bekliyorum bakalim yarin kan testi yaptircam ins cikar

memnun oldum lily, bende saf gibi paylaşıyom haa dikkat etsem daha ii olucak.:44:
k.k tanındıkça üye sayısı artıyor, ve tanıdıklara denk gelinme olasılığıda artıyo
adını paylaşmakla birşey olmaz da ne bileyim ben biraz fazla takıntılı ve temkinliyim sanırım

evet cnm haklısın dikkat etmeliyim.
miydemi bulandırdı sadece keskin kokusu,
normalde bayılırdım
aman dikkat et gerçi hamile takviminde gördüğüm kadarıyla tam mide bulantısı zamanı senin için

Yasemincim, maşallah bizim sayfalar dolusu muhabbetlerimizi kısaca ve güzelce özetlemişsin
Öncelikle eminim yaşın çok değildir hadi en fazla olsun 30
Sonrasında - doğal bulaşık deterjanına hayran kaldım, parlatıcı yerine sirkeyi ben de kullanıyordum ama annem deterjansız temiz olmaz dediği için çaktırmadan kullanırdım limon tuzu tuz yerine kullanılır mantıklı yani, bir gıdacı olarak bilmem lazımdı ama işte mesleki anlamda körelmeye başladım artık unutmam normal...
Şu doğal yaşam uzmanı Erkan Şamcı sabunla birşeyleri karıştırıp el bulaşık deterjanı yapıyordu - biraz kendimi düzene sokayım da o konuda da araştırmalar yapayım en iyisi ben Hani konulmuş bir teşhis olmamakla birlikte benim de takıntılarım vardır, kafama koyduğumu yapmam lazım
Peynir tarifin güzelmiş şekerim... de benim ufak bir sorunum var - tuz kullanmıyorum, acep tuzsuz ve az miktarlarda yapsam becerebilir miyim ki???:44:
Evlilik mevzuuna gelince ise, şu an evlenmeyi düşünmüyorum düşünsem herhalde bir yerlerden birileri çıkar ya da tavsiyeler çıkardı
dediğin gibi erkekler güçlü kadın sevmiyor, ama parası olsun çalışsın eve para getirsin, çamaşırını yıkasın ütülesin önüne yemeğini koysun çocuğuna baksın gönlünü hoş etsin kendisine hizmet etsin fakatttttttttt çıt çıkarmasın talepte bulunmasın ve her koşulda herşeye tamam desin düşüncesindeler... Nerede o bolluk??? Valla ben haksızlığa gelemiyorum, kadın erkek konusunda da eşitlik olmalı düşüncesindeyim. İlla ki ben yemeği yapıyorsam o da kalksın bulaşık yıkasın demiyorum sadece manen de olsa destek olmalı... Öyle biri yok varsa da ben henüz tanışmadım o yüzden şu an rahatım iyi çok şükür... İşim var huzurla oturduğum bir evim var, ailem yanımda olmasa da biliyorum ki her zaman en büyük destekçim ve her konuda arkamdalar, sağlığım yerinde... Koca da eksik oluversin çok da takmıyorum açıkçası... Hatta evlenen ve tebrik ettiğim arkadaşlardan darısı başına laflarına karşılık bekarlık sultanlık ya bunun tadını çıkarıyorum şu an düşünmüyorum diyorum. Ama düşünürsem ilk size danışcam

Günaydın kızlar
Bu sabah çok kötü başladı bizim için
Kızımı yıkamak için banyoya götürdüm soydum sıcak suyu falan açtım sonra dedim kahkulu uzamis bi makas getireyim keseyim diye
Kapıdan bi çıktım hemen kapıyı kitledi
Allahım nasıl korktum kapıyı açamıyorum çocuk içerde ağlıyor su açık
Anlatıyorum kızım şunu çevir falan diye ceviremiyor bi de sen çevir anne diye ağlıyorkorkuyorum cisim var anne diyoofff nasıl korktum eşimi aradım Allahtan iş yeri arabayla 5 dakikalık yol
Hemen geldi kapıyı kırdı nasıl aglamis kuzum salya sumuk korkmus hemen sarildim ben de ağladım tabiüzerini giydirdim
Çok şükür kazasiz belasiz kurtulduk ama stresten herhalde Karnım alt tarafina çok fena ağrı girdi

Canım çok geçmiş olsunnn oğluşunaaaa

Bunu ilk defa duydum yarın denemeyi düşünüyorum denersem haber veririm şimdiden çok teşekkür ederim

ben de bu yöntemi yeni öğrendim

şekerim sen doğal yaşam uzmanı olmuşsun bile tvdekiler yanında solda sıfır kalır

ayyy canımmmmmmmmm benimmmmmmm kıyamam sana da yavruna daaaaa...nasıl da korkmuşsunuz öyle...
dikkat et kuzum olmadı dr.a git çok kasıldın stres yaptın heraldeeeee

ayyy canımmmmmmmmm benimmmmmmm kıyamam sana da yavruna daaaaa...nasıl da korkmuşsunuz öyle...
dikkat et kuzum olmadı dr.a git çok kasıldın stres yaptın heraldeeeee

Çok teşekkür ederim canım
Aslında bu tip konularda çok sogukkanliyimdir ama içerde sıcak su açık olunca dedim yakar falan kendini
Benim kız çok yaramaz kızlar bilir bi keresindede demir para yutmustu uyutup çıkarmıştı doktorlar
O yüzden dört gözle dolaniyorum peşinde ama aklıma hiç gelmedi cikmamla kapıyı kapatacagi

Azerinn merak ettimde editor olunca ne yapiyorsun

editör olunca, kısaca şöyle anlatayım bağlı bulunduğun başlıktan sorumlu oluyorsun düzenlemelerini yapıyorsun, bunun için zaman ayırman gerekiyor en azından diyet bölümünde günde 3 saat harcıyordum her gün
azerin edi olunca başlığımızı düzenleyecek koca göbüşlü ve geniş basenlilerin ev işi günlüğü diye

aminnn Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnn
Hashande canım Rabbim senin de gönlüne göre versin

Cok tesekkur ederim canim

Senin kız yaramazmış maşallah

canım yaa üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun
doğuma ne kadar kaldı

Yok cnm oyle dedigime bakma memnunum halimden :)) esas yardim utu konusunda biri cikip sunun cozumunu bulsa ev kadinlarindan buyuk dua alirlar :))
ben de pek becerikli değilimdir bu konuda 18 yaşından sonra öğrendim o güne kadar elime ütü almamıştım ama yine de ben ütüyü severim yaaa ütülerimi günü birlik yapıyorum hem de zevkle

geçmiş olsuun....

Kızlar hazır şoku uzerimden atmisken benim cimcimeyi bi yikayiveriyim de geleyim cisini falan yapmış üzerine
Ağrım da geçti çok şükür

sana da geçmiş olsun.... bak sen afacana... bi daha yapmaz herhalde....

hoşgeldin kız
şu diyet günlüğünü açalım mı napalım?
ben haftasonu giremiyorum gerçi ama istersen şimdi açalım istersen pazartesi, ne dersin? areser de açalım dedi ama sen gidince havada kaldı

günaydın beybiler,

dün eve gittim.... malum misafir gelecekti...

jet hızıyla salona çeki düzen verdim....genel anlamda her yer temizdi ama koltuk örtüleri biraz yamuk duruyodu hemen silkeleyip yayı verdim
salonun tozunu aldım içerisini havalandırdım
mutfağa geçtim yemeği hazırladım
o pişerken çıkan bulaşıkları yıkadım
o bitince gittim çamaşırları katladım yerleştirdi
banyoyu wc yi yıkadım çamaşır suyula gıcır gıcır yaptım....
sonrada bekledim gelne giden yok battaniyemi aldım salonda az kıvrıldım uyumuşum kapı çaldı hoop toparlandım gene battaniyeyi kaldırdım koltuk örtüsünü bi daha toparladım hooşgeeeldiiğğnnn nağmelerimlen kapıyı açtım
yedik içtik oohh sohbet geceyi bulduk gene
arkidiş gitti bende uyudum

bu akşam yapılacaklar
kuşların kafesleri temizlenecek...
odalar süpürülüp silinecek
koltuk ve bazayı silerim -- hala silmedim yaaa
kurumuş çamaşırlar toplanacak ütülenecekler ütülenecek
yemeğim var zaten tavuk suyum bozulmadan bir çorba yapayım yanına.... içerim sıcak sıcak...
bulaşık yıkanacak

ve kızlar evet 72.7 yi görünce kendime bir oha dedim... bu hafta azar azar dikkat ettim yediklerime 70.6 idim bu sabah... bundan sonra market ürünlerine son... yani bol bol evde yemek yapıcam....

kızlar size alakasız bir şey sorayım mı, göz makyajınızı doğal olarak temizleme yönteminiz var mı... benim gözlerim çok hassas ve alerjik... bir tek garnier iyi geliyor bana ama o bile kızarmasına sebep oluyor her markayı denedim diyebilirim... alternatifi var mı bir sorayım istedim.....

Kız öncelikle sana maşallah diyrum
Ben bu hafta rutin gidiyorum ama 2 gündür davul gibiyim vücudum çok şiş, tartı da bunu yalanlamıyor hani
naptın da bu kadar kısa sürede zayıfladın maşallah
ben dikkat etmeyle ancak koruyabiliyorum sanırım metabolizmam çok yavaş:26:
bu arada sana söylemeyi planlıyordum unutmuşum: A101'e pilates seti gelmiş içinde büyük - küçük 2 tane pilates topu, pilates çemberi ve elastik bant var+ayrı olarak satılan pilates minderi... dün akşam aldım anacım bu haftasonu plan yapacağım ve ona uyacağım hem menü planlaması hem ev işi hem de ders...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…