- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.641
Canım çok geçmiş olsunnn oğluşunaaaa
ben de bu yöntemi yeni öğrendim
şekerim sen doğal yaşam uzmanı olmuşsun biletvdekiler yanında solda sıfır kalır
Ah keske olsada eziyetine bile raziyim( sabaha kadar uyumasa bisey demem
Yasemin öksürük için birde "deniz kadayıfı"kullanmıştımngeçen sene gerçekten çok etkili vaktin olunca netten bakmanı tavsiye ederim
Günaydın kızlar
Azerin kız ocelerini bile sürdün heee
Oğlum hala öksürüyor gece 1.5saat öldürdü bende okadar saat ayağımda salladım.yatırdım öksürük gitti üzerini açma başladı ben örtüyorum o açıyor battaniyenin üzerinde yatıyor :/ oğlumu örterken sabah olmuş uyudummu uyumadımmı bilmiyorum
Ya bisey sorucam bilen varsa cok mes'ud olurum
Cam kavanoz ustune nasil yazi yazabilirim, baharat kavanozlarim icin cam boyasi aldim olmadi boya suzuldu gitti. Neyle yazsam.
Gerci kavanozlarimin icindede baharatlarim cabuk bozuluyor. Buzdolabina koysam kapagina agir gelir diye koyamiyorum. Plastik baharatliga koyup oyle dolaba koysam oda plastik sagliksiz olur diye dusunuyorum. Ne etsem acep, siz nasil sakliyosunuz baharatlarinizi.:44:
Ben porselen kavanozlarda sakliyorum canımGunaydin kizlar nasilsiniz
Bakin o esyalarinizida evlerinizide sileeee sile delik desik ediceksiniz demedi demeyinkedi sunamadigi ete hesabi bende dimi, ben kahvalti hazirladim yedik, daginiklik topladim, esim gece vardiyasi supurge yapamadim. Sarjli supurgemi ic dis temizledim. Mutfagi toparladim, temizleri makinadan cikarip, bulasiklari koydum. Kose takimimda krem,ortuleride krem hani ortu ortunce orjinali cok bozmicamya krem ortu aldim ne manyaklik dimi. Simdi habire ortu yikiyom gene yikicam.
İbrahim Saracoglu mu kiz adam duyup dava etmesin beninacizane uygulamaya calisiyorum iste, takintiliyim ya ondan olsa gerek
Cam kavanoz ustune nasil yazi yazabilirim, baharat kavanozlarim icin cam boyasi aldim olmadi boya suzuldu gitti. Neyle yazsam.
Gerci kavanozlarimin icindede baharatlarim cabuk bozuluyor. Buzdolabina koysam kapagina agir gelir diye koyamiyorum. Plastik baharatliga koyup oyle dolaba koysam oda plastik sagliksiz olur diye dusunuyorum. Ne etsem acep, siz nasil sakliyosunuz baharatlarinizi.:44:
Ah canım ya benim kız da sabaha kadar kaç kez açıyor üstünüGünaydın kızlar
Azerin kız ocelerini bile sürdün heee
Oğlum hala öksürüyor gece 1.5saat öldürdü bende okadar saat ayağımda salladım.yatırdım öksürük gitti üzerini açma başladı ben örtüyorum o açıyor battaniyenin üzerinde yatıyor :/ oğlumu örterken sabah olmuş uyudummu uyumadımmı bilmiyorum
Bugün kabul günüm heralde akşama çaya da misafir var.......
Vere biliyoruz galiba ablaBen baharatlarımı buzdolabında saklıyorum cam değil hani şu T .....re diye satılan ürünlerden kullanıyorum bu arada marka ismi verebiliyormuyduk?
Yazın sadece bir ay evde plates yaptım belim yaklaşık 10cm,Totom 6cm inceldi sonra araya Ramazan ayı girdi bende bıraktım üzerine göğüsün ağrıyınca bidaha başlayamadım göğüsün geçsin tekrar başlıcam top üstünde yuvarlanmaya 42bedene doğru giderken 38 çok rahat oluyor artık :)) iyileşeyim aranıza katılırım ben hala doğum öncesi ve sigarayı bırakmadan önceki fiziğime kavuşmak istiyorum :))
Canım verdiğin pratik bilgiler için teşekkürlerKislaaar yine dokturmussunuz
Temizlik abidelerim benim supersiniz, sizi okuyunca kendimden utaniyorum
Azeriiiin cok gecmis olsun canim. Benim hep kaygi duydugum bi durum, heralde cocukla birlikte bagara bagara aglarim ben bu atak halimle. Kuzucuk cok korkmustur yaaaa. Allah beterinden korusun olacagi varmis.
Lily ben cok esitlik taraftari digilim canim benim. Cunku evde agir isler olunca hemen sen erkeksin sen yap diyorum esime
Oda bana tabi isine gelince at topu diyo, niye koca oldunki kocalik ozveri ister diyom
Hashande dualarimiz seninle merakla test sonucunu bekliyoruz
Peynir olayina geliyim evet tuzsu olur tabi. Tuzlama dilimledikten sonra oluyor zaten. İstege bagli, ama fazla dayanma tuzsuz olunca azar azar yapmak gerekir sanirim.
--------------------------------------
He bide meyve suyu ve sut kutularini boriktirip kesip yapistiriyorum hobi ve ardiye icin duzenleyiciler yapiyorum. Onlardan yaptim.
Ehh mesai bitmesine az kaldi optum sizi
Benim baharatlıklarım tezgahın üstünde baharatlarda bir bozulma da yok belki ben mutfak kaloriferini kapatıyorum belki ondandır...Gunaydin kizlar nasilsiniz
Bakin o esyalarinizida evlerinizide sileeee sile delik desik ediceksiniz demedi demeyinkedi sunamadigi ete hesabi bende dimi, ben kahvalti hazirladim yedik, daginiklik topladim, esim gece vardiyasi supurge yapamadim. Sarjli supurgemi ic dis temizledim. Mutfagi toparladim, temizleri makinadan cikarip, bulasiklari koydum. Kose takimimda krem,ortuleride krem hani ortu ortunce orjinali cok bozmicamya krem ortu aldim ne manyaklik dimi. Simdi habire ortu yikiyom gene yikicam.
İbrahim Saracoglu mu kiz adam duyup dava etmesin beninacizane uygulamaya calisiyorum iste, takintiliyim ya ondan olsa gerek
Marka ismi veriliyor canım tabii maksat reklam olmadığı sürece yani ben satıyorum alın şeklinde değilse marka ismi söylemekte sakınca yokBen baharatlarımı buzdolabında saklıyorum cam değil hani şu T .....re diye satılan ürünlerden kullanıyorum bu arada marka ismi verebiliyormuyduk?
Geçmiş olsun canım neyin var:26:Ben hastayım :2:eve bomba atılmış gibi
Benim baharatlıklarım tezgahın üstünde baharatlarda bir bozulma da yok belki ben mutfak kaloriferini kapatıyorum belki ondandır...
Ama pakette arta kalanları buzdolabı kapağında saklıyorum
Bu arada İ.Saraçoğlu dava falan etmez kız hatta sevinir ne güzel insanlar doğal şeylerle uğraşıyor doğaya değer veriyor diye
Marka ismi veriliyor canım tabii maksat reklam olmadığı sürece yani ben satıyorum alın şeklinde değilse marka ismi söylemekte sakınca yok
Bu arada haftasonu internetten kataloğuna baktım çok pahalı yaaa hani çok birşey de yok gibi tabii bana da öyle gelmiş olabilir sizin kullanıp beğendiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz ürünler neler o markada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?