En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Yasemin öksürük için birde "deniz kadayıfı" kullanmıştımngeçen sene gerçekten çok etkili vaktin olunca netten bakmanı tavsiye ederim

Ah keske olsada eziyetine bile raziyim ( sabaha kadar uyumasa bisey demem

Hiç üzme kendini herşeyim bir vakti var Allah herşeyin hayırlısını versin
Bende evliliğimin 7.yılı bitmesine 3gün kala oğlumu kucağıma aldım
Rabbim sizide sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah

Kislaaar yine dokturmussunuz
Temizlik abidelerim benim supersiniz, sizi okuyunca kendimden utaniyorum

Azeriiiin cok gecmis olsun canim. Benim hep kaygi duydugum bi durum, heralde cocukla birlikte bagara bagara aglarim ben bu atak halimle. Kuzucuk cok korkmustur yaaaa. Allah beterinden korusun olacagi varmis.

Lily ben cok esitlik taraftari digilim canim benim. Cunku evde agir isler olunca hemen sen erkeksin sen yap diyorum esime
Oda bana tabi isine gelince at topu diyo, niye koca oldunki kocalik ozveri ister diyom

Hashande dualarimiz seninle merakla test sonucunu bekliyoruz

Peynir olayina geliyim evet tuzsu olur tabi. Tuzlama dilimledikten sonra oluyor zaten. İstege bagli, ama fazla dayanma tuzsuz olunca azar azar yapmak gerekir sanirim.

Raporum soyle,
Bugun misafirim geldi.
Pogaca, pasta, yemek yaptim.
Yataklari topladim, supurge yaptim
Daginiklik topladim
Kuzularimin ustu basi bezleri yemeleri uyumalari
Buzdolabinda tuketmem gerekenleri ayikladim ve halen var.
Mutfagi temizledim.
Ufak tefek dikis tadilat islerim vardi onlari yaptim.
Kuzularima coraptan maymun yaptiiiiim )
He bide meyve suyu ve sut kutularini boriktirip kesip yapistiriyorum hobi ve ardiye icin duzenleyiciler yapiyorum. Onlardan yaptim.

Ehh mesai bitmesine az kaldi optum sizi

Günaydın canlar
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
Fatihpepe senin oglusa da geçmiş olsun şimdi nasıl:26:
Yasemin yazdıkların süper İbrahim Saraçoğlu halt etmiş yanında
Lily Betül areser abla topiginiz hayırlı olsun

Bu arada bu gün misafirim var erkenden işlerimi bitirdim yemegim de hazır çok şükür

Neler yaptım
Yatakları topladım
Odayı supurdum
Toz aldım çıktım

Oturma odasını topladım
Supurdum
Tozunu aldım

Çelik kapımı sildim
Kapının önünü sildim
Koridoru supurdum

Wc lavaboyu ovdum
Yerini sildim
Aynasını
Sabunlugunu yikadim

Bulasiklari yikadim
Ocağı ovdum
Çöpleri topladım
Mutfağı supurdum
Beyaz eşyaları sildim

Yemeklerimi yaptım
Çamaşır astım
Giyindim suslendim ocelerimi surdum misafirimi bekliyorum
Havlusunu değiştim

Benimde kahvaltıya misafirlerim var bende yatakları topladım markete gittim lavabo wc çiflendi holü süpürdüm cocukların odasını süpüprdüm kahvaltıyı hazırladım misafirlerimi bekliyorum

Gunaydin kizlar nasilsiniz
Bakin o esyalarinizida evlerinizide sileeee sile delik desik ediceksiniz demedi demeyin kedi sunamadigi ete hesabi bende dimi, ben kahvalti hazirladim yedik, daginiklik topladim, esim gece vardiyasi supurge yapamadim. Sarjli supurgemi ic dis temizledim. Mutfagi toparladim, temizleri makinadan cikarip, bulasiklari koydum. Kose takimimda krem,ortuleride krem hani ortu ortunce orjinali cok bozmicamya krem ortu aldim ne manyaklik dimi. Simdi habire ortu yikiyom gene yikicam.

İbrahim Saracoglu mu kiz adam duyup dava etmesin beni nacizane uygulamaya calisiyorum iste, takintiliyim ya ondan olsa gerek

Ya bisey sorucam bilen varsa cok mes'ud olurum
Cam kavanoz ustune nasil yazi yazabilirim, baharat kavanozlarim icin cam boyasi aldim olmadi boya suzuldu gitti. Neyle yazsam.
Gerci kavanozlarimin icindede baharatlarim cabuk bozuluyor. Buzdolabina koysam kapagina agir gelir diye koyamiyorum. Plastik baharatliga koyup oyle dolaba koysam oda plastik sagliksiz olur diye dusunuyorum. Ne etsem acep, siz nasil sakliyosunuz baharatlarinizi.:44:

Günaydın kızlar
Azerin kız ocelerini bile sürdün heee
Oğlum hala öksürüyor gece 1.5saat öldürdü bende okadar saat ayağımda salladım.yatırdım öksürük gitti üzerini açma başladı ben örtüyorum o açıyor battaniyenin üzerinde yatıyor :/ oğlumu örterken sabah olmuş uyudummu uyumadımmı bilmiyorum

Ben oksurduklerinde sabaha kadar salladigimi biliyorum. Oksururken uyaninca salla diye agliyolar. Sallamak neyse bi baslayinca bi saat suru oksuruk, helak oluyo cocuklar.

Ben o ust acma olayina kendimce soyle bi formul gelistirdim. Once park yatakta yatiyordu benimkiler kucuk gelince karyola yaptik onar. Yanlari ve baslari ayakucu yuksek. Bir yani korkuluk. Karyolanin ustune komple battaniye yada kalin pike ortuyorum. Bi 15 cm kadar kenarini acik birakiyorum yukardan yani, oksijen girsin diye. Ustlerini acsalarda usumuyolar. Yatagin atmosferi sicacik oluyor.

Ben baharatlarımı buzdolabında saklıyorum cam değil hani şu T .....re diye satılan ürünlerden kullanıyorum bu arada marka ismi verebiliyormuyduk?

Ben porselen kavanozlarda sakliyorum canım
Yerlerini de ezberledim
Ah canım ya benim kız da sabaha kadar kaç kez açıyor üstünübu arada pekmez ve yağ karışımıni denedin mi işe yarıyor mu acaba:26:
Bugün kabul günüm heralde akşama çaya da misafir var.......
ay abla ben bir misafiri zor kabul ettim sen iki taneyi bir günde nasıl kabul ettin helal olsun
Ben baharatlarımı buzdolabında saklıyorum cam değil hani şu T .....re diye satılan ürünlerden kullanıyorum bu arada marka ismi verebiliyormuyduk?
Vere biliyoruz galiba abla
En azından şimdiye kadar burda bol bol verdik daha bi şey olmadı

canım ben de haftada 3 kez yaparak başlayayım vücudu alıştırayım istiyorum bir ara spor yapıyordum ayda 2 cm totodan gitmişti belden de 6cm mi neydi ve inan spor yaptıkça insanın duruşu bile düzeliyor daha uzun gibi hissediyorsun kendini...
Yarın başlamayı planlıyorum pilatese, toplarımı şişirdim büyük top çok guzel yaaa plaj topu gibi ama büyüğü - epey eğleneceğim sanırım topla
Canım verdiğin pratik bilgiler için teşekkürler Tuzsuz peynir zaten çok dayanmıyor azar azar yaparım o zaman 1lt sütten deneyeyim bir ara, daha yeni peynir aldım onun bitmesine yakın deneyebilirim
Canım eşler konusunda eşitlikten yanayım derken gerek kkda okuduğum hikayeler gerekse etrafımda gözlemlediğim şey erkeklerin rahatlığı ve evliliğin tüm yükünü kadının çekmesi... O yüzden eşitlikçiyim zaten beni alacak adamın biraz elinin iş tutması lazım ben öyle eğilip kalkamıyorum ağır kaldıramıyorum mecburen seninki gibi olacak
Bu arada dikiş işini makineyle mi yapıyorsun bu ara elde dikiş yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum şu minik dikiş makinesinden mi alsam 50TL bişey çok da ucuz- siz ne dersiniz?
Bir de şu meyve suyu kutularından ne yapıyorsun anlamadım - ben de tek kullanımlık plastik şeyler, süt şişelerini falan biriktirip yeniden dönüşüm konteynırına atıyorum çöpe atmaya kıyamıyorum sonuçta doğada yeniden kullanılabilir şeyler...

Benim baharatlıklarım tezgahın üstünde baharatlarda bir bozulma da yok belki ben mutfak kaloriferini kapatıyorum belki ondandır...
Ama pakette arta kalanları buzdolabı kapağında saklıyorum
Bu arada İ.Saraçoğlu dava falan etmez kız hatta sevinir ne güzel insanlar doğal şeylerle uğraşıyor doğaya değer veriyor diye
Marka ismi veriliyor canım tabii maksat reklam olmadığı sürece yani ben satıyorum alın şeklinde değilse marka ismi söylemekte sakınca yok
Bu arada haftasonu internetten kataloğuna baktım çok pahalı yaaa hani çok birşey de yok gibi tabii bana da öyle gelmiş olabilir sizin kullanıp beğendiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz ürünler neler o markada?

Günaydın bal boceklerim
Nasılsıniz bu sabah
Bu gün büyük temizlik yapicaktim ama vazcaydim
Yarın yaparım artikin çamaşır suyum da bitmiş zaten
Geçen misafirler gittikten sonra bi baktım her yer bisküvi kırıntısıdün süpürge açtım mecbur bi de oturma odamin halisina çikolata falan sürmüş çocuklar yapış yapışkızımın uyumasina yakın onu silerim gezmesin üstünde diyeyarın da dip köşe temizlerim artık

Ben hastayım :2:eve bomba atılmış gibi
Geçmiş olsun canım neyin var:26:

Günaydın canım
Hangi marka o öyle yaziverin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…