- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.681
Bu arada haftasonu internetten kataloğuna baktım çok pahalı yaaa hani çok birşey de yok gibi tabii bana da öyle gelmiş olabilir sizin kullanıp beğendiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz ürünler neler o markada?
Efser cok gecmis olsun
Cikolata sanada gecmis olsun, sahalara hizli geldin.
Azerinn ben o lavabo acmayi karbonat ve sirkeyle yapiyorum. Lavabo aclar cok kotu gaz saciyormus.
Lily cim ben meyve suyu kutularini ortadan ikiye kesip. Sonra onlari yanyana yapistiriyorum. 4-5 sira kadar oluyor. İclerine boncuk, pul, igne vs koyuyorum duzenleyici guzel oluyor. Simdi hirdavatlara biriktiriyorum. Tamir mlz lerine , buyuk tetra sut kutularinida atmadim. Anlatabildimmiki
Dikisi onceden elde yapiyordum, simdi o kucuk makinalardan aldim ben. Bazi seyler yine elde oluyor tabi
Oyuncak falan yaparsam o makinada olmayabiliyor
Cok seviyorum ivir zivirla ugrasmayi. Bide geri donusum biseyler yaparsam daha cok mutlu oluyorum
Kocamda hasta usutmus kizlar.
Corba, kahvalti, yemek, kuzular, daginiklik topla, supurge yap aksam oldu.
De haydeyin görusuruz
Çokçok geçmiş olsun maşallah evi tertemiz yapmışsın ellerine sağlıkmerhaba arkadaşlarnasılsınız? ne zamandır yokum hastalıkla ugrasıyorum ama iyleştim sayılır.....
bugun dipbucak bir temizlik yaptım.....
evimi güzelce havalandırdım...yatak odamı carsaflarını düzeltim,örtüsünü örttüm,dolaplarımı düzenledim....güzelce süpürdüm,sildim pencere önü, petekleri,avızeyi sildim kapıyı elden gecirdim .....,
küçük odamı sildim süpürdüm ,koltugumu yastıklarını düzeltim...tv ve sehbası,pencere ,petek, kapı ve avızemi sildim.....
salonumuda süpürdüm,sildim,heryerin tozunu aldım....
wc ve lavabolarımı domestosladım bı guzel paspaslarını güzelce örttüm,aynaları sildim.....
mutfagıma girip süpürüp sildim,tezgahımı cıfledim....dolaplarımı sıldım,ocagımı sildim,pencereleri elden gecirdim,,kilerimi süpürdüm düzenledim....dış kapımı sildim...ayakkabı dolabımı sildim,düzenledim....
heryer missss olduyemegimde tamam koçişkom gelirse yeriz çayımızıda içeriz allahıma şükür...rabbim herkese versin allahım.....
mutlu huzurlu akşamlar diliyorum arkadaşlarım
Efser cok gecmis olsun
Azerinn ben o lavabo acmayi karbonat ve sirkeyle yapiyorum. Lavabo aclar cok kotu gaz saciyormus.
Lily cim ben meyve suyu kutularini ortadan ikiye kesip. Sonra onlari yanyana yapistiriyorum. 4-5 sira kadar oluyor. İclerine boncuk, pul, igne vs koyuyorum duzenleyici guzel oluyor. Simdi hirdavatlara biriktiriyorum. Tamir mlz lerine , buyuk tetra sut kutularinida atmadim. Anlatabildimmiki
Dikisi onceden elde yapiyordum, simdi o kucuk makinalardan aldim ben. Bazi seyler yine elde oluyor tabi
Cok seviyorum ivir zivirla ugrasmayi. Bide geri donusum biseyler yaparsam daha cok mutlu oluyorum
De haydeyin görusuruz
tesekkür ederim canım.....bu aralar hastalık var ortada,eşin içinde gecmiş olsun canım 2 tane çocugun var sanırım ayyyy ne güzelllll
Soye ekrana dogru maasallaaaaah diye tukurdum, bu nedir borulara kadar silmissinEvet raporumun gönül rahatlığıyla verebilirim
Nevresimler değiştirildi yatak örtüsü ve nevresimler yıkandı asıldı
Ayakkabılık dip köşe silindi içlerine naftalin koydum
Çanta bölümünü düzenledim
Yatak odasının camını sildim
Tulunu yıkadım astım
Yatağımı çektim altını süpürdüm sildim
Komidinleri de çekip süpürüp sildim
Halılarını fırçalayıp sildim
Toz aldım
Avizesini sildim
Kapsını sildim
Bir makine eşimin pantolonlarını attım
Holün avizelerini sildim
Dış kapı en ince ayrıntısına kadar sildim
Holdeki doğal gaz borularını sildim
Diğer odaları topladım süpürdüm
Banyoyu sildim wc lavabo çamaşır suyuyla ovdum
Yemek yaptım
Mutfağı topladım bulasık makinesini boşalttım yemek yedik
Tekrar mutfağı topladım tezgahı lavaboyu ocağı sildim
Şimdi yeni oturuyorum bir cay içip dinleneceğim sabah görüşürüz.....
Efser cok gecmis olsun
De haydeyin görusuruz
İleride çeyizime birkaç parça almayı düşünüyorum da çok pahalı acaba üye mi olsam daha ucuza gelir:44:Canımmbenim bir ara arkadasım yapıyordu bana gelişinden satıyordu bende nerdeyse cogu ürünlerinden var hepsinden cok memnunum...
Canım vefalı arkadaşımevet benim sünizit ilerlemiş canım ilthap kafamın arkasına kadar yayılmış malesef amelıyat olmam gerekiyor :18:
Hadi hayırlısı azizimbekliyoruz martı o zaman
Betülcüm hoşgeldinnnn
Canım ben de senle aynıyım anacım çalışmadan önce anneme diyordum bir yere bulaşıkçı girsem en azından harçlığımı çıkartırdım diyeEvde yıkamak bir gelir getirmiyor diye :))
Valla dediğin gibi hava çok soğuk dün öğle arası pazara gittik arkadaşla üstelik kapalı pazar ama ona rağmen ayaklarımı hissetmiyordum o derece üşüdüm:18::18::18:
Gelelim raporuma:
Dün akşam eve gittim yemek yapmaya giriştim ama kerevizi doğrarken elimden kaydı ve bıçak parmağımı çizdiAslında ufak bir çizik ama çok kanadı ve daha önce de aynı yeri kesmiştim dikiş izi gibi izi kaldı aynı yer olunca heralde bu kadar kanadı
Hiç birşey yapamadım dün - yine ufak tefek birkaç parça yıkadım ama bulaşıkların bir kısmı kaldı yıkayamadım kanamadan dolayı
Yemek de yapamadım yumurtayla geçiştirdim akşamı:26:
Bu sabah da evime 5dk ayırıp oturma odamı toparladım ıvır zıvırları yaymıştım toplanmayı bekliyordu onları topladım hemen, yatağımı topladım battaniyelerimi katladım falan... Yani en azından sabah evime az da olsa zaman ayırdım akşama da süpürürüm oh mis mis otururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?