En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
pazar malzemelerimi dolaba kaselere yerleştirdim poşetle yarleştirmem malzmeleri
yemek yapasım yoktu çok ta sancım var
bende kahvaltı hazırladım
çay yaptım menenmen yaptım eşim gelince yumurtasını kırcam
yoğurtlu havuç salatası yaptım
kahvaltıklar işte
hadi bize afiyet olsun

mrb. kızlar nasılsınız ?
dr 3 ayımı doldurana kadar dinlenmemi söledi, oyüzden kayınvalidem gelicek bana bakmaya
artık kayınvalidemin yaptığı işlerin raporunu vermeye gelsem olur mu ?

Sen küçük odaya bir göz at belki tülbentte vardır...derslerinde başarılar dilerim

mrb. kızlar nasılsınız ?
dr 3 ayımı doldurana kadar dinlenmemi söledi, oyüzden kayınvalidem gelicek bana bakmaya

Canım Bencede yorma kendini benim tam 3.ayım biterken kanamam olmuştu çok çooook kötü birşey.Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Günaydıınnn
Kızlar valla daha yeni yoğunluğum geçti akşam ayrı mesai sabah gel tempolu başla inanın şimdiden iptal oldum
Akşam eve gittim dinlendim ayak bileklerim çok şişmiş ev işleri de yaptım diğer konuda bahsetmiştim ya eve gidince ev işi hak getire sırf dinleneceğim diye ama öyle olmadı. Normalde kimse arayıp sormaz dün telefonum susmadı akşam eve gidince görüşmelerimi yaptım biraz uzanıp dinlendim bu arada eve 10:30da gittim
11:30 gibi kaç gündür çamaşır selesinde bekleyen ıslak çamaşırlarımı tekrardan kısa programda yıkamaya attım deterjansız tabii mis koksun diye yumuşatıcı koydum hani
Neyse onları astım, ocağa patates koydum haşlansın diye, yemek yapacak halim kalmadı bugün öğlen yemek için yani...Yeşillik yıkadım tezgahın üstüne ne lazımsa herşeyi koydum sabah kolaylık olsun diye...
Gece 1:30da yattım sabah 7:30da kalktım hemen bugünkü yiyeceklerimi hazırladım eteğimi ütüledim giyindim çıktım 8e 10 kala...
Anlayacağınız dün iptaldim bugüne kaldı herşey...

Oy oy yılbaşı ağacın da var demek :124: süsle de gözümüz gönlümüz açılsın foto da beklioz
bu arada yoğurttan çökelek olmaz da süzme yoğurt olur canım Yakın olsaydık sana yoğurt keselerimden birini verirdim, hani evden onu bile getirdim

mrb. kızlar nasılsınız ?
Canım benim çok dikkat et kendine de bebişine de
Maşallah kayınvaliden de gelecekmiş çok seviniyorum böyle kayınvalidelerle ilgili duyumlar alınca... Çünkü kkda o kadar çok hikaye okuyorum etrafımdan o kadar şey duyuyorum ki artık kayınvalidelere yönelik bir antipati oluşmaya başlamıştı ama güzel örnekler de insanın hoşuna gidiyor Ayrıca ev işi raporu vereceksin sonuçta ha sen yapmışsın ha kayınvaliden

var tabinki... nerde ıvır zıvır işe yaramaz zerzavat gel bende bulursun ayıp ediyosun... Küçük oda neyden oluştu sanıyosun :))

var tabinki... nerde ıvır zıvır işe yaramaz zerzavat gel bende bulursun ayıp ediyosun... Küçük oda neyden oluştu sanıyosun :))

haklısın küçük odayı unutmuşum ben kendi küçük odamı bile unuttum 2haftadır, gerisini sen düşün
benim evde de ıvır zıvır eşya çoktur yani kolilerin yarısı işe yararsa diğer yarısı işe yaramaz ıvır zıvırlar

Günaydın kızlaaaaar
Bugün çok asabiyim regl olucam sabah baban annemi aradım tartıştım yetmedi üstüne babamı aradım tartıştım(daha doğrusu ben boş boş şeylere sitem ettim yarın doktora gidicem ikisininde çok önemli işi var neden yarın müsait değiller diye kızdım oğlumu bırakıcamda :)) oğlumla inatlaştık :)) eşim birazdan uyanır Onada çattıkmı tamamdır bugün bu sinirle ters birine denk gelirsem fena alıcam boyumun ölçüsünü:))))
Çalışan hatunlar dizlere kolay gelsin

Iyi aksamlar bebekleriyi akşamlar diyorum ama sizin orda daha erken dimibu günü bi yerlere yazalım beni bu saatte burda zor görürsünüzheruf evde yok anamla köye gittiler ben de soluğu burda alam dedimeee noruyonuz toplanin accik konuşalım

iyi akşamlar diyelim bari gerçi gün tam dönmedi ama
Napıyorum yeşilçayla etiform yiyorum bi yandan da topikler arası geziyordum anacım
sen napıyorsn nasılsın???

Dünkü raporumu vereyim bari
yatakları topladım
yatak odasındaki çamaşırları ayirdim temizler dolaba kirliler sepete
yatak odasını supurdum
tozunu aldım

oturma odasını topladim
kaba tozunu aldım
süpürge açtım
tozunu aldım

koridoru supurdum
kapının önünü sildim

mutfağı topladım
Bulasigi yikadim
ocağı ovdum
beyaz eşyaları sildim
pencere önünü sildim
sebzeligi temizledim
çöp kovalarini içli disli çamaşır suyuyla yikadim
mutfak dolabimi içli disli sildim
masayı çamaşır suyuyla sildim
ekmek sepetimi temizledim
mutfağı supurdum

wc lavaboyu içli disli çamaşır suyuyla yikadim
lazimligi kovaları yikadim
aynayi sildim
sabunlugu yikadim
havluyu değiştim
Yeri silmedim malesef dün fazla abarttim galiba temizliği viledanin ucunu kırdımelimle de silemiyorum karnim yüzünden
anneme söyledim unutmazsa viledanin ucunu alicak

Bu günün raporunu vereyim hemen
Nevresimleri değiştim
yatakları topladım
tozunu aldım

oturma odasını topladım
tozunu aldım

Wc lavaboyu ovdum
yerini
aynasını sildim

bulasik yikadim
ocağı ovdum
çöpleri topladım
büyük avizem var toz alması baya süren onun tozunu aldım
3 makina çamaşır yikadim astım
çamaşır katladim
herif evde yok diye daha yemek yapmadım

Hoşgeldin azim sanada iyi akşamlar bende işleri yapıyorum ama rapor vermeye fırsatım olmuyo kociş geliyo öyle kalıyo sen neden gitmedin azim köye miss gibi havasını çekerdim içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…