- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.721
bu akşam yapacaklarım
2 kg yoğurt almıştım ucuz diye sor niye ucuzmuş bir haftada son kullanma tarihini geçtik.... daha açmadan bozulmaya doğru gitmeye başadı.... onu çökelek yapayım diye tarif baktım bi kaç tane... uygun tülbentimde yok kialaydım keşke çarşıdan.....
yılbaşı ağacımı çıkarıcam süslücem :)
bu akşam temizlik yok her yer temiz zaten
belki yemek yer bulaşık yıkarım
ders çalışmam lazııım... yazarak çalımaktan vazgeçtim, okuyup geçecem... yazarak bitmicek.... gerçi okuyarak bile bitecek gibi görünmüyor....
mrb. kızlar nasılsınız ?
dr 3 ayımı doldurana kadar dinlenmemi söledi, oyüzden kayınvalidem gelicek bana bakmaya
artık kayınvalidemin yaptığı işlerin raporunu vermeye gelsem olur mu ?
Oy oy yılbaşı ağacın da var demek :124: süsle de gözümüz gönlümüz açılsın foto da bekliozbu akşam yapacaklarım
2 kg yoğurt almıştım ucuz diye sor niye ucuzmuş bir haftada son kullanma tarihini geçtik.... daha açmadan bozulmaya doğru gitmeye başadı.... onu çökelek yapayım diye tarif baktım bi kaç tane... uygun tülbentimde yok kialaydım keşke çarşıdan.....
yılbaşı ağacımı çıkarıcam süslücem :)
bu akşam temizlik yok her yer temiz zaten
belki yemek yer bulaşık yıkarım
ders çalışmam lazııım... yazarak çalımaktan vazgeçtim, okuyup geçecem... yazarak bitmicek.... gerçi okuyarak bile bitecek gibi görünmüyor....
Canım benim çok dikkat et kendine de bebişine demrb. kızlar nasılsınız ?
dr 3 ayımı doldurana kadar dinlenmemi söledi, oyüzden kayınvalidem gelicek bana bakmaya
artık kayınvalidemin yaptığı işlerin raporunu vermeye gelsem olur mu ?
Oy oy yılbaşı ağacın da var demek :124: süsle de gözümüz gönlümüz açılsın foto da beklioz
bu arada yoğurttan çökelek olmaz da süzme yoğurt olur canımYakın olsaydık sana yoğurt keselerimden birini verirdim, hani evden onu bile getirdim
var tabinki... nerde ıvır zıvır işe yaramaz zerzavat gel bende bulursun ayıp ediyosun... Küçük oda neyden oluştu sanıyosun :))
Bu arada koltuk takımın hayırlı olsun güle güle kullanınNaparsınız kızlar ben bugun hiç bişey yapmadan kapıyı çekip gidiyorum hadi görüşürüz.....
Iyi aksamlar bebekleriyi akşamlar diyorum ama sizin orda daha erken dimi bu günü bi yerlere yazalım beni bu saatte burda zor görürsünüz heruf evde yok anamla köye gittiler ben de soluğu burda alam dedim eee noruyonuz toplanin accik konuşalım
iyi akşamlar diyelim bari gerçi gün tam dönmedi ama
Napıyorum yeşilçayla etiform yiyorum bi yandan da topikler arası geziyordum anacım
sen napıyorsn nasılsın???
Kusura bakma canım raporumu yazıyordum o yuzden gec gördüm mesajı
evdemisin?
maşallahDünkü raporumu vereyim bari---------------------
Yeri silmedim malesef dün fazla abarttim galiba temizliği viledanin ucunu kırdımelimle de silemiyorum karnim yüzünden
anneme söyledim unutmazsa viledanin ucunu alicak
Iyi aksamlar bebekleriyi akşamlar diyorum ama sizin orda daha erken dimi bu günü bi yerlere yazalım beni bu saatte burda zor görürsünüz heruf evde yok anamla köye gittiler ben de soluğu burda alam dedim eee noruyonuz toplanin accik konuşalım
yok canım işteyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?