- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.701
geçmiş olsuuun..... bende mutfakta düştüm... ikimizde sakar mıyız bir de :)) bak bi benzer yönümüz daha çıktı....
Sanki dersten kaçmak için fikir üretioz mübarek :) Hani des mers olmasa bu tarz şeyleri merak bile etmeyizkızlar dikişten falan bahsetmişsiniz.... bende pek hevesliyim bu aralar hatta hafta sonu gidip keçe kumşa aldım... süsler dikicem inşallah... ben zaten ders çalışmıyayım... hep böyle antin kuntin şeylerle uğraşayım :))
Kizceler Günaydın
bu gün temizlik günüm youtube den bi kaç video izledim çok pis gaza geldimkeşke telden link ekleye bilsem yemin ederim küçük dilinizi yutarsiniz o derece
Gunaydın kızlar annemlerden pazar gecesi döndük dünde kociş izinliydi giremedim ama hepinizi çok özledim
Kizceler Günaydın
bu gün temizlik günüm youtube den bi kaç video izledim çok pis gaza geldimkeşke telden link ekleye bilsem yemin ederim küçük dilinizi yutarsiniz o derece
Günaydın kızlar bilin bakalım bende bugun ne varrr salonuma yeni koltuk takımı aldım kayınvalidecimde sağolsun kızm olmaz öyle yeni takımlar gelcek duvarlar kirli diye benim aklıma soktu bende dun aksam badanacı çağırdım sadece salonu boyatıyorum o boyların bende üst katı temizleyeceğim yapılacaklar
Üst kattaki banyo duvarlarına kadar her yeri silinecek
Misafir odası camı silinecek tülü yıkanacak yerleri koltuklar çekilecek kapısı silinecek toz alınacak
Küçük oda silinecek süpürülecek eşyalar çekilip toz alınacak
Mrdivenler silinecek merdiven kollarının tozu alınacak
Günaydın kızlar bilin bakalım bende bugun ne varrr salonuma yeni koltuk takımı aldım kayınvalidecimde sağolsun kızm olmaz öyle yeni takımlar gelcek duvarlar kirli diye benim aklıma soktu bende dun aksam badanacı çağırdım sadece salonu boyatıyorum o boyların bende üst katı temizleyeceğim yapılacaklar
Üst kattaki banyo duvarlarına kadar her yeri silinecek
Misafir odası camı silinecek tülü yıkanacak yerleri koltuklar çekilecek kapısı silinecek toz alınacak
Küçük oda silinecek süpürülecek eşyalar çekilip toz alınacak
Mrdivenler silinecek merdiven kollarının tozu alınacak
wuuu hızına yetişmiyoz bacım.... koltukların hayırlı olsun şekercim... eve yeni eşya girince evin havasıda değişiveriyo dimi :))
sabırsızlıkla bekliyoruz resimleriKoltuklar daha gelmedi şekerim bende cok merak ediyorum beğendiğim koltuk takımını kataloktan renk seçip farklı yaptırdım 2 tane üçlüsü var onları yeşile kaplattırdım, 2 tane tekliyi de hardal sarısına arkadaslara anlatıyorum tatlıses lahmacun gibi olmuş diyorlar bende çok merak içindeyim anlayacağın...... gelsin fotolarını paylaşırım sizlerle
MERHABA arkadaşlar bende 4 aylık evliyim.annemin evinde kahvem bile önüme gelirdi okadar rahattm.evlenince öyle olmuyor :) ama temzliği çok seviyorum belkide yeniyim ondandır.stres atıyorum keza.sabah 8 akşam 6 çalışıyorum cumartesi 1 e kadar.cumartesi işten gelince silip süpüryorum toz alıyorum.banyoyu dezenfekte ediyorum.pazar günü yemek ve ütü günüm.4 çeşit yemek yapıyorum perşembeye kadar idare ediyor.hafta içi rahat oluyor perşembe yemeğim biterse çorba ve pratik domates soslu makarna fix menümüz.cumada kayınvalidemlerde yiyoruz.haftada 2 kere çamaşır yıkanıyor.hafta içi yıkanır pazar ütü vardır.hem birikmiyor hem ütüsü kolay olur.hafta içide 1 gün eşimin mesaiye kaldığı akşamlarda süpürür silerim.çok düzenliyimdir yatmadan hızlıca toparlarım mutfağı sabaha iş bırakmam.mutfak dolaplarımı kapılarımı 15 günde bir silerim birde koku takıntım var evim güzel kokmalı oda spreyleri vazgeçilmezim her temizlikten sonra halılara ve perdelere sıkarım birde halıları kontrol ederim leke varsa her cumartesi silerim.
MERHABA arkadaşlar bende 4 aylık evliyim.annemin evinde kahvem bile önüme gelirdi okadar rahattm.evlenince öyle olmuyor :) ama temzliği çok seviyorum belkide yeniyim ondandır.stres atıyorum keza.sabah 8 akşam 6 çalışıyorum cumartesi 1 e kadar.cumartesi işten gelince silip süpüryorum toz alıyorum.banyoyu dezenfekte ediyorum.pazar günü yemek ve ütü günüm.4 çeşit yemek yapıyorum perşembeye kadar idare ediyor.hafta içi rahat oluyor perşembe yemeğim biterse çorba ve pratik domates soslu makarna fix menümüz.cumada kayınvalidemlerde yiyoruz.haftada 2 kere çamaşır yıkanıyor.hafta içi yıkanır pazar ütü vardır.hem birikmiyor hem ütüsü kolay olur.hafta içide 1 gün eşimin mesaiye kaldığı akşamlarda süpürür silerim.çok düzenliyimdir yatmadan hızlıca toparlarım mutfağı sabaha iş bırakmam.mutfak dolaplarımı kapılarımı 15 günde bir silerim birde koku takıntım var evim güzel kokmalı oda spreyleri vazgeçilmezim her temizlikten sonra halılara ve perdelere sıkarım birde halıları kontrol ederim leke varsa her cumartesi silerim.
dün yazamadım bugün yazayım regli oldum cuma kaşam ama anca söküldüğüm için sancılıyımbaşta belirteyim dedim ne gerek varsa
yatağımı topladım salonu topladım kirlileri toplayıop kirtye attım
mutfağı topladım bulaşıkları makinaya ocak tezgah silindi akşam çamaşır suyuyla geçicem sancım geçerse
dün market yaptık kuru gıdaları yerleştridim
evi süpürcem şimdi
sonraaaa pazara gitcem gelince malzeme yaerleştir yemek yap
kuryan çamaşırları toplamak yenisini yıkayıp asmak
çıkan gömlek pantolonları ütülemek
dikiş çantamı düzenlicem dün yapmadım:26:
evi süpürdüm
pazar yaptım bu arada turşu yapcam lahana turşusu ilk defa bakalım nasıl olcak
maşallah...düzen eyidir.... şu spreyleri kullanmasanız daha iyi bence bildiğin kimyasal... ben anında başlıyorum hapşırmaya... gittiğim yerde de sıksalar feciii....
kolay gelsiiiin.... belirrt tabi çok etkiliyo insanı yahu... olsa bi dert olmasa bi dert....
tarif ver kız bende yapiim.....aaa tam zamanı demi hay aklınla bin yaşa... yapiim bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?