En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar dikişten falan bahsetmişsiniz.... bende pek hevesliyim bu aralar hatta hafta sonu gidip keçe kumşa aldım... süsler dikicem inşallah... ben zaten ders çalışmıyayım... hep böyle antin kuntin şeylerle uğraşayım :))

geçmiş olsuuun..... bende mutfakta düştüm... ikimizde sakar mıyız bir de :)) bak bi benzer yönümüz daha çıktı....

Biraz öyle galibaaa Sana da geçmş olsun canımm - işte görülmez ev kazaları
Ya ben çok dengesizimdir ama bu dengesizliğim bende dengeyi kurmama da neden olur bazen :)

Kizceler Günaydın
bu gün temizlik günüm youtube den bi kaç video izledim çok pis gaza geldimkeşke telden link ekleye bilsem yemin ederim küçük dilinizi yutarsiniz o derece

Sanki dersten kaçmak için fikir üretioz mübarek :) Hani des mers olmasa bu tarz şeyleri merak bile etmeyiz
ben de motif makinesi ve yün aldım ama daha başlamadım

Günaydın kızlar bilin bakalım bende bugun ne varrr salonuma yeni koltuk takımı aldım kayınvalidecimde sağolsun kızm olmaz öyle yeni takımlar gelcek duvarlar kirli diye benim aklıma soktu bende dun aksam badanacı çağırdım sadece salonu boyatıyorum o boyların bende üst katı temizleyeceğim yapılacaklar

Üst kattaki banyo duvarlarına kadar her yeri silinecek
Misafir odası camı silinecek tülü yıkanacak yerleri koltuklar çekilecek kapısı silinecek toz alınacak
Küçük oda silinecek süpürülecek eşyalar çekilip toz alınacak
Mrdivenler silinecek merdiven kollarının tozu alınacak

Kizceler Günaydın
bu gün temizlik günüm youtube den bi kaç video izledim çok pis gaza geldimkeşke telden link ekleye bilsem yemin ederim küçük dilinizi yutarsiniz o derece

neyle ilgili şekercim... çatlarız ama şimdiii...

wuuu hızına yetişmiyoz bacım.... koltukların hayırlı olsun şekercim... eve yeni eşya girince evin havasıda değişiveriyo dimi :))

Yeni koltukların ve tertemiz badanan hayırlı olsun güle güle kirlet

wuuu hızına yetişmiyoz bacım.... koltukların hayırlı olsun şekercim... eve yeni eşya girince evin havasıda değişiveriyo dimi :))

Koltuklar daha gelmedi şekerim bende cok merak ediyorum beğendiğim koltuk takımını kataloktan renk seçip farklı yaptırdım 2 tane üçlüsü var onları yeşile kaplattırdım, 2 tane tekliyi de hardal sarısına arkadaslara anlatıyorum tatlıses lahmacun gibi olmuş diyorlar bende çok merak içindeyim anlayacağın...... gelsin fotolarını paylaşırım sizlerle

sabırsızlıkla bekliyoruz resimleri

MERHABA arkadaşlar bende 4 aylık evliyim.annemin evinde kahvem bile önüme gelirdi okadar rahattm.evlenince öyle olmuyor :) ama temzliği çok seviyorum belkide yeniyim ondandır.stres atıyorum keza.sabah 8 akşam 6 çalışıyorum cumartesi 1 e kadar.cumartesi işten gelince silip süpüryorum toz alıyorum.banyoyu dezenfekte ediyorum.pazar günü yemek ve ütü günüm.4 çeşit yemek yapıyorum perşembeye kadar idare ediyor.hafta içi rahat oluyor perşembe yemeğim biterse çorba ve pratik domates soslu makarna fix menümüz.cumada kayınvalidemlerde yiyoruz.haftada 2 kere çamaşır yıkanıyor.hafta içi yıkanır pazar ütü vardır.hem birikmiyor hem ütüsü kolay olur.hafta içide 1 gün eşimin mesaiye kaldığı akşamlarda süpürür silerim.çok düzenliyimdir yatmadan hızlıca toparlarım mutfağı sabaha iş bırakmam.mutfak dolaplarımı kapılarımı 15 günde bir silerim birde koku takıntım var evim güzel kokmalı oda spreyleri vazgeçilmezim her temizlikten sonra halılara ve perdelere sıkarım birde halıları kontrol ederim leke varsa her cumartesi silerim.

tebrik ediyorum çalışan bayanların böyle düzenli olması güzelll

dün yazamadım bugün yazayım regli oldum cuma kaşam ama anca söküldüğüm için sancılıyım başta belirteyim dedim ne gerek varsa
yatağımı topladım salonu topladım kirlileri toplayıop kirtye attım
mutfağı topladım bulaşıkları makinaya ocak tezgah silindi akşam çamaşır suyuyla geçicem sancım geçerse
dün market yaptık kuru gıdaları yerleştridim
evi süpürcem şimdi

sonraaaa pazara gitcem gelince malzeme yaerleştir yemek yap
kuryan çamaşırları toplamak yenisini yıkayıp asmak
çıkan gömlek pantolonları ütülemek
dikiş çantamı düzenlicem dün yapmadım:26:

maşallah...düzen eyidir.... şu spreyleri kullanmasanız daha iyi bence bildiğin kimyasal... ben anında başlıyorum hapşırmaya... gittiğim yerde de sıksalar feciii....

kolay gelsiiiin.... belirrt tabi çok etkiliyo insanı yahu... olsa bi dert olmasa bi dert....

evi süpürdüm
pazar yaptım bu arada turşu yapcam lahana turşusu ilk defa bakalım nasıl olcak

tarif ver kız bende yapiim.....aaa tam zamanı demi hay aklınla bin yaşa... yapiim bende...

bu akşam yapacaklarım

2 kg yoğurt almıştım ucuz diye sor niye ucuzmuş bir haftada son kullanma tarihini geçtik.... daha açmadan bozulmaya doğru gitmeye başadı.... onu çökelek yapayım diye tarif baktım bi kaç tane... uygun tülbentimde yok ki alaydım keşke çarşıdan.....

yılbaşı ağacımı çıkarıcam süslücem :)

bu akşam temizlik yok her yer temiz zaten
belki yemek yer bulaşık yıkarım

ders çalışmam lazııım... yazarak çalımaktan vazgeçtim, okuyup geçecem... yazarak bitmicek.... gerçi okuyarak bile bitecek gibi görünmüyor....

canm ilk defa yapcam ama şu şekilde
lahanaları doğrucem bi leğene tuz dökücem üstüne az pul biber
üstünü örtüp bi gece beklicek
yarın kavonozların dibine sarımsak koycak üstüne lahana birazda soyulmuş doğranmış havuç
sıcak su turşu tuzu az sirke taifi bu yapınca detaylı yazarım inş

Offff nihayet üst kat bitti şimdi dinlen me molası verdim de size yazıyım dedim
Misafir odası daki cam silindi, tülü yıkandı
Halısı süpürüldü kenara kaldırıldı
Butun koltuklar ortayere toplanıp altları silindi
Toz alındı
Kapısı silindi
Halısı yayıldı
Daha sonra küçük oda ya geçtim
oradaki bazı kullanmadığım eşyaları eski bir halı, eski bir bavul, güneş şemsiyesi, cocukların oynamadığı oyuncaklar hepsini verdim
orasının tavanı alçak oldugundan duvarlarını sildim
Oradaki eşyaları cekip altlarını sildim süpürdüm toz aldım
Üst katın banyosu kucuk ama gene hep aynı iş beni baya oyaladı
Fayanslarını sildim yerlerini sildim duş teknesini çamaşır suyuyla ovdum
lavabo, wc ovuldu, Kapısı silindi
Merdivenleri sildim, kollarının tozunu aldım
Butun gun iki oda ve bir banyo temizliğe bildim
Şimdi giriş biraz kirlendi usta girip çıkarken orayı süpürcem salona da yarın geçerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…