- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.741
Aynı iş yerinde değil belki ama aynı topikteyizzzzZannimca Betül de işte online gözüküyor siz aynı iş yerinde çalışıyor olmayasiniz
Hoşgeldin azim sanada iyi akşamlar bende işleri yapıyorum ama rapor vermeye fırsatım olmuyo kociş geliyo öyle kalıyo sen neden gitmedin azim köye miss gibi havasını çekerdim içine
Aynı iş yerinde değil belki ama aynı topikteyizzzz
[SUP][/SUP]
Hosbulduk askosben de bazen rapor veremiyorum
Köyün yolları bu göbek ve bu cadiyla hiç çekilmiyor valla
dün bebek esyalarina falan baktım askos heruf aldirmadi yaw neymiş korkuyormus erken almaktan falan filan iştebi mendil bi corapla ne olacaksa artık
Evet canım diyet günlüğü baktık burası boş biz de o konuya yoğunlaştık... Areser normalde diyet topiğinde ama bugün henüz gelmediDiyet topiginde miareser abla da orda mı
Sevkimi kırdı bi kere hevesim kaçtı o anNiye kız allah korusun allahın izniyle bişey olmaz bundan sonra dinlemeseydin sen herifialaydın sen kafana göre
Ben şimdiden gözüme kestiriyom rabbim nasip ederde hamile kalırsam alıcam hemen
Sende aldıktan sonra ekle buraya merak ederim ben çatlarım walla
Evet canım diyet günlüğü baktık burası boş biz de o konuya yoğunlaştık... Areser normalde diyet topiğinde ama bugün henüz gelmedi
Sevkimi kırdı bi kere hevesim kaçtı o anben de azerine kırmızı palto aldım aldım dediğie bakma anamin dükkanı olduğundan belese geldi
Az biraz baktım canım dert yaniyodu en son Betül
Oyy yerim ben onu nede çok yakışır ona şimdi güle güle giysinbu senin annenin bebek dükkanıda sana yaradı walla azim her yıl doğuruverirsin bitane
Bugün çok sallamasyon bi tembel menüsü yaptım
Mercimek çorbası
Ispanaklı yumurta
Peynirli patatesli milföy börek
Bayağı zahmetli görünüyor dimi
Senin menü benimkinin yanında davet menüsü askosben patates hasladim sadece heruf evde yokken az biraz tembellik ettim
Ayyy alemsin azim benim herufde evde olmasa kendime yemek yapmam valla sende patates kavurma yap
walla ne yemek yapsam diye düşünürken eşim balık almış geliyormuş . ooohhhhhh kurtardı beni bu dertten kocacım.
bazen canım hiç birşey yapmak istemiyor. o kadar düzenli titizdim ama bu 2 haftadır ölü bit gibiyim . kolum kıpırdamıyor
hemoraidim var çatlağım var sanırım ondan halsiz kaldım((
Patates kavurma ne giidu bi bakam akşam da onu yerim artık
sizin bebek işi nasıl gidiyor bu arada
Patatesleri çattalla ez canım bi tane sogan kavur. Sonra bi kaşık salça ekle biraz daha kavur daha sonradan patates ekle öylecede bi süre kavur karabiber pulbiber ekle en sonda biraz maydanoz doğra bi güzel karıştr ohh miss
Çalışmalar devam ediyo azim ama pek ümitli değilim bata 5 gün kaldı yavastan edet belirtilerini hissediyorum
Şimdi baktım harbi güzelmiş keşke 20dakika önce soyleseydin askosbi dahaki sefere artikin
adet belirtilerine takılma ben ikisinde de adet belirtisi yaşadım hatta bunda üstüne görme bile oldumbir gün kahve rengi akintim oldu
Off ne bilim hayal kırıklığına ugramak istemiyorum inş. Hamileyimdr dua ediyon dimi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?